Vimmelbilder

Vimmelbilder på min inflyttningsfest.

w1

Mina första gäster - Annika och Isa som kom ända från Örebro

q7

Tjejerna från S4KL, 2002. Många minnen var det! :D

q1

Ja, bjöd lite på dip och sånt. Testa fluffy med philadelphia och dippa med frukter. GOTT!

w2

Kan någon förklara det här?

Det började ca kl sju, jag var ganska besviken för jag fick inte chansen att visa upp min ny platt-tv, men i alla fall. Alla började komma och minglade runt. Jag bad gästerna att delta med på ett experiment som går på att alla måste teckna vänsterhänt. Klarar inte någon så får de snapsa tjeckisk likör. Många var förtvivlade i början men till slut tyckte de att det var lätt. Så jag tvingade dom att inte ha något svenskt munrörelse. Det blev många skratt och anklagelser om fusk. Stämningen höjdes en aning och jag fick sparka ut alla annars kommer vi aldrig fram til dövas hus. Då brann det. Det luktade rök. Panik!!! Det var visst några insekter som blev bränt i min golvlampa. Trots det så stank det verkligen rök och skrämde några gäster. Puh. Jag blev nöjd med kvällen, det såg ut att alla hade trevligt. Dessutom bjöds det på gelegodis med alkohol. Många var skeptiska till det, en del smaker smakar bättre än andra. Tja, altid kul å testa nåt nytt på fester :)

TACK till alla som kom och för presentera! :) Blev riktigt glad!!!









Festen ledde visst till att någon av gästerna låg på vägen och storler. Ops!

Sleeper Cell

sl

Den ska ha svenskpremiär på SVT måndagen den 28 augusti, kl 22 om jag minns rätt. Kolla upp. ni.
Har kollat samtliga tio avsnitter under helgen. Kan säga att den är skrämmande bra. Speciellt när jag kollat på United 93 i fredags, så var det en perfekt början. Gör det ni också!

United 93 handlar ju om ett plan som är kapad och vi får se hur terrorister försöker genomföra uppgiften. Men i Sleeper Cell får vi se en gäng terrorister som vill ha en repris på den 11 sep 2001. En man samlar ett gäng och en av dem är egentligen en FBI-agent. Men trots at han är en hemlig agent så är han också en riktig troende muslim. Vi får följa upp dom bland annat hur de planerar att döda massa oskyldiga folk, deras tankesätt, en amerikansk som konventerat till islam, hur agenten försöker göra det rätta trots hans bröder, kvinnan som träffar en av gänget och börjar misstänka och håller deras kärlek? Ja, så många saker man får se.

Det är värt att kolla upp den! Den har fått några Emmy, bland annat bästa miniserie. Ja, det kommer andra säsong - det behöver inte vara negativt, det betyder alltså att den är SÅ populär!

Nu närmar helgen sig, lite orolig ja. Hoppas innerligt att allting ska gå BRA! Många saker som hänger ihop faktiskt. Dessutom har jag gjort en tralier klar. Är rätt nöjd med den. Ska premiärvisa den på lördag.

... and I'm pretty excited.



Windfall

Bland sommarserier tänker jag skriva lite om Windfall - med Luke Perry :)

wind

De är grannar som vann på lotto. Ca 20 miljoner per hushåll. Vi får följa hur de lever sina liv som rika, en del tar det sansat medan andra blir mer eller mindre galna. Jag har nu sett fyra avsnitt och tycker att den är OK. En skön sommarserie skulle jag hålla med. Den passar även till er som vill bara varva ner med en enkel serie bland nya hösthändelser.

Skådiskvalitet är ganska hög, Luke Perry från Beverly Hills, Sarah Wynte från 24, Jon Foster från Life as we know och Jason Gedrick från North Shore.

Var något som såg Everwood för några veckor sedan? Om inte, ladda hem dem. Ni missar verkligen något!

Höstens seriepremiärer och starter

TJO!

Nu är jag tillbaka :)

Har haft en skön semester. I början var der sol, bad, glass, Stockholm, sömn och vänner. Njöt verkligen av det ordentligt :) Senare börjar det en "semesterjobb" i Leksand, jag hoppades på sol pga vacker naturen och att ta en morgondopp är en av bästa jag vet. Men efter några dagar började det regna där. Vem bryr sig om det tänkte jag men när aftonbladet listade Leksand som det mesta regnstad i Sverige..

Så jag började oroa mig..ja så sant var det - regnet förföljer mig genom Leksandvitselsen, Polen - där ösregnade det när vi spanade in Warszawa - mysigt va det regn när vi satt i bussen - molnigt i Auschwitz bra för man fick extra sorliga bilder - liksom i Krakow då började jag bli less - Prag var det lite sol men så varm blev det inte. Under tiden fick jag höra att det va varmt här i Sverige så när jag var framme i Lund..happy? Nope. Det ösregnade ordentligt. Grr. Det fortsatte tills jag var i Finland där var det sol men jag var inne i en kyrka och sen i en festsalong och firade en av min klasskamrats bröllop. 

Back to Stockholm - regn - regn - regn.

Nu är jag blekvit :( Vart tog min riktig semester vägen? Var det bara en dröm eller vad? 

Tja, här kommer det två listor.

Säsongspremiär:
Sleeper Cell 28/8 SVT 1
Weeds 13/9 TV3

Säsongstart:
Gilmore Girls 22/8 TV5
Desperate Housewives 22/8 TV5
Joey 22/8 TV5
Top Model 6 13/9 TV3
Prison Break 21/8 TV3
My name is Earl 21/ 8 TV3
Roomservice 30/8 TV5
Du blir vad du äter 7/9 TV3

Lost, Ghost Whisper, House, Carnivale, Supernatural, Entourage och How I met your mother kommer att även visas i höst på olika kanaler.

Ändring. Lost i amerikansk tv kommer att starta den 11 oktober.