Översättning

14 sekunder trailer ni vet.. fick just veta vad som sas :)

- It's my birthday (Bella)
- Can I ask for something? (Bella - då hon rörde hennes berömda ögonbryn)
- Kiss me (Bella)
- I love you (Bella - på slutet)

Vackert!

För att se trailern, klicka på länken (finns oxå i youtube)
http://www.etonline.com/news/2009/05/74735/index.html

Ca 14 timmar

http://www.mtv.se/mtv/?StoryId=70766

Kan knappt bärga mig.. max! Sugen att vara uppe hela natten men jag vet att det är lite onödigt för alla viktiga information om Twilight kommer runt 05.00 svensk tid.. kanske bäst sova tidigt och vakna tidigt.. men hur kan man somna då? haha

Igår flög gänget från italien och kom hem imorse till Los Angeles. De måste vara skittrötta vid galan. Ska bli kul å se vad för kläder de kommer att ha osv... får vi se Kristens bitchface eller inte? :)

Svenska sändningstider:

Onsdag 3/06 @ 13:30
Torsdag 4/6 @ 13:30
Torsdag 4/6 @ 19:05
Fredag 5/6 @ 14:30
Fredag 5/6 @ 23:30
Lördag 6/6 @ 09:00
Lördag 6/6 @ 16:25
Söndag 7/6 @ 09:00
Söndag 7/6 @ 16:25


Ny serie till hösten?



(trött nu så jag kopierar från kanal 5 hemsida)
Elena Gilbert har alltid varit en stjärnstudent: vacker, populär och involverad i skolan och vänner. När höstterminen börjar blir hon fascinerad av Stefan Salvatore, den mystiske nye killen i skolan, utan att veta att han är flera hundra år gammal vampyr. Medan Stefan försöker leda ett lugnt liv bland människorna, är hans bror Damon våld och brutalitet personifierat. Nu slåss de två vampyrbröderna - en god och en ond - om Elenas själ i den lilla Virginia-staden Mystic Falls.

Trevligt, det verkar som at femman köper den.. hoppasden sänds i hösten.
Ian, han är 30 år och spelar fortf high school boy typ..tänka er, om det skulle vara en tjej i denna ålder.. haha - hon bort direkt, istället ska man ha en 15 åring typ. Därför är män och kvinnor mycket olika! De ska ha olika namn. Ja nu jag blabla - till ett helt annat ämne. Stopp!

14 sekunder...

av den kommande trailern som ska visas på galan natten mellan söndagen till måndagen finns ute på nätet nu...

Edward ser lite annolunda ut tycker jag.

http://www.etonline.com/news/2009/05/74735/index.html


I en intervju med regissören Hardwicke (jag har hennes bok om när hon gjorde filmen Twilight, skitbra bok..lärde mig massa.. perfekt inför anders.se) berättade hon hur hon castade Edward.

Tänka er, det är henne vi kan tacka för som skapade en fenomen i filmhistoira - nämligen Bella och Edward.

Regissören valde Kristen redan innan och Kristen är med när de gör audition för Edward. Hundratals killar provade men inget av dem passade. Robert har ej gått på auditionen. En dag då regissören vill att Kristen och några kandidater plus Robert som i sista minuten fick vara med och flög direkt till Los Angeles. 

De skule göra den berömda sängscenen. I regissörens EGEN säng, i hennes hem, right! Kristen fick kyssa tre killar och i denna intervju sa regissören typ "det var visst tortyr för henne" haha.. men i alla fall så kom Robert in och de har precis träffats då sa Hardwicke att de får göra sängscenen (de ska alltså kyssa) och de gjorde några gånger - en var lite för lååång.. faan vi får förmodligen aldrig se det.. Men det var verkligen inte lätt för dem.. trots de är skådespelare ja men jag vet att de är också mänskliga.. Hej, ja nu ska vi visst kyssa och jag vill få jobbet typ...

Regissören lade märke på Roberts frisyr och känga..men när hon frågade vad Kristen tycker om det.. hon sa "Vi måste ha Robert" det var ett hot från Kristen typ..  och det blev Robert!




På galan får vi se om denna scen vinner pris som bästa kyss... *håller tummarna*

Folk, viktigt är att se kemi.. regissören hade bra knep - bjuda hem och låta dem göra intim scen.. för att finna kemi vilket spelade stor roll i filmen. Det ska jag komma ihåg!


En till.. jaa!



Youtubelänken verkar ej funka men hittade här istället.. bättre så :)

Sorry - eller inte.. alla fans är så hysteriska nu - speciellt MTV-galan närmar sig.. men nästa vecka är jag säker på att det blir noll om Twilight saga på ett tag på min blogg. Ska försöka skriva om andra sommarserier t ex Weeds och True blood. Lovar!

Det verkar bli jämnt mellan Sumdog Millionarie och Twilight på galan som bästa film. Vad tror ni? Jag vet verkligen inte. Men alltfler tidningar skriver nu att Twilight komemr att vinna stort för fansen är väldigt många. Så har det inte varit förr för någon film.. så vi får hoppas!

En småsak men roligt tycker jag.. platsplacering (vet ej vad det kallas) har kommit ut - alltså vart ska kändisar sitta. Twilight -skådespelarna ska sitta längst fram. I alla fall Robert och Kristen. Pha de kommer att bli mycket filmad och det säljer! Taylor kommer att sitta en rad bakom (???). Det visar sig också att det är en tom placering mellan Kristen och Robert. Många spekulerar nu VEM kommer att sitta den. Kristens pojkvän Michael eller ska Taylor ha två placeirngar att sitta eller någon annan? 

Nu är det bekräftad - 04.45 svensk tid kommer trailen att visas av Robert (Edward), Taylor (Jacob) och Kristen (Bella). Går visst att kolla på mtv.com. Jag och fler andra tror att sajten kommer att kraschas. Vi får se. Vet ej om jag klarar av att vara vaken eller stlla på väckarklockan så tidigt (sova tidigt på söndagen alltså). Tja...

Ikväll blir det bio... vilken film? Sugen att kolla på I love ypu, man eller Flickvänner från förr :) eller Änglar och demoner men den fick ju max dålig betyg.. hmmhmm...

Trailer

Yeah, nu är jag hemma och har tillgång till internet :)
Här är en bildspel som visar hur sannolik det kommer att gå... bilderna alltså.. logiskt.. får se om det är så i filmen..

http://www.youtube.com/watch?v=m1BHZ4UQ2GA

Info ang MTV-galan.. svenska MTV kska ej direktsändas, synd! Det blir många repriser under veckan istället. Idag har det också avslöjats att TRAILER (jaa riktigt!!!) för filmen New Moon kommer att visas för första gången i samband med galan vid kl 22.45 i amerikansk tid.. därefter finns det garanterat i youtube typ. Jippie!


Forts, annat alternativ.



Hittade nu att det finns också annat alternativ.. vilket är bättre? Hmm, ska bli intressant och se vad regissören Chris väljer..



Härligt att skådespelarna har kul = bättre presentation på rutan! ja måste fan lägga mej :(
Ångest för imorrn noll tid till internet, fullt med lekitoner, möten, födelsedagsfirande...

Till en viss person - visst fick du perfekt "födelsedagspresent" med bilderna från New Moon?!? :)

GRATTIS!!!

God natt! Om jag kan sova för jag är typ nu:



EDIT:

Var tvungen att läsa hur scenen gick till.. Bella ramlade nästan eftersom Edward är stenhård men då grep Edward henne  och trodde att Carisle hade rätt ang själ.. Bella försökte förklara att de inte är döda sen drog Edward henne in.. men bilderna stämmer inte riktigt.. De kysstes - fördel med film haha och sen verkar det som att Bella knuffade Edward in.. så det måste vara annat alternativ.. men kanske är det en fortsättning alltså knuffade Bella in honom efter de kysst.. inte vet jag.. så trött nu kanske jag kan ha fel.. ska fundera vidare hur scenen kommer att kunna se ut..

(SPOILER - kom igen!)

Bilder från New moon inspelningen.. Jag dööööööör!
Ni som har läst andra boken vet att denna scen är så väldigt speciell. Jag har undrat hur det skulle se ut.. och nu får vi veta liiite.. såå woow!


Action!


(Från newmoonmovie.org)
Svarta prickar till Edward är till för specialeffekt, ni vet hur hans hud ser ut när det är sol.









Cut!

Det finns massssor bilder på denna scen, fick välja ut och pussla så att det är i ordning (ungefär så tror jag)
Lycko Stewart! Vill gärna vara i hennes ställe jag (och tusentals andra också haha :)

På fredag är det sista inspelningsdag... tror ej att vi får mer lika fantastiska bilder som det här. Inspelningen är max övervakad så det har ej kommit ut så många bilder.. men nu är de ju i Italien och denna scen spelas in lite offciell så lätt att få bilder.

Jag är lite ledsen.. ska ju iväg på en resa då trean splas in.. hur ska jag klara mig utan information om inspelningen i en hel månad. Suck.. får försöka gå till internetcafe så ofta jag kan.. (Mongoliet, fuck... vill skippa 4 dagars utflykt, seriöst! För då blir jag ju utan internet i ca 9 dagar..)

Ja nu sooooova!








Paparazzi...

New moon gänget är i Italien och gör Volturi-scener. Det är nämligen deras sista inspelningsdagar denna vecka sen är det uppehåll tills trean som börjar i augusti.

På sistone har det varit hektiskt med skvaller om henne och Robert - Life och Style har nyligen 4 sidors artikel om att påstå att de är tillsammans. Helt sjukt!

Kristen är trött på paparazzi verkar det som - jag kan tänka mig, de följer ju dem överallt.. visst gillar man se bilder och så men det är alltid bättre om de kommer från fans eller nåt som man kan se att skådespelarna ställer upp själv med ett leende.

Tidigare idag när Kristen och Ahsley (Alice) tog en rökpaus och paparazzi fångade dem.. och ja se själv. Cool som fan!


Sorry...

MTV galan som många svenskar däribland jag uppfattade att det skulle ske natten mellan lördagen till söndagen.. Icke, det blir natten mellan söndagen till måndagen. Tja, nu får det bli snack om vilken krog vi ska dra till efter dövas hus :( eller hem kanske.

Det är nog bäst att spela in eller titta på reprisen för det börjar förmodligen kl 05.. synd!

Galor i USA sker alltid på en söndag, förstår inte varför...

Mad men

Av en ren slump köpte jag Mad men dvd - har skrivit ett par gånger om det här förut. Jag trodde att jag har noll tid så kunde ej se det förrän i sommar. Men så blev det inget med Örebro = yeah Mad men - marathon.

Seriöst, jag förstår nu. Mad men förtjänade alla priser som de har fått. Jag skrev förut om att det sägs att serien tar ett tag att tycka om och det är värt. STÄMMER sjukt bra! 

Mad men är en serie som bygger och utvecklar vartenda karaktärer rätt långsamt och story också.. missförstå mig inte, det är inte som Glamour utan det händer saker i normal tempo men.. jag kanske inte klarar att beskriva i ord :(

Serien utspelas i en reklambyrå på 60-talet. Män röker och dricker whisky medan kvinnor delas upp i två grupper - hemmafru och sekreterare som leker älskarinnor åt män. Det är såå intressant att få ta en del hur det är att leva på 60-talet, poltiskt, kvinnonsyn och självklart cigaretter.. åh, alla karaktärerna - nästan RÖKER JÄMT..  Inte konstigt att jag är såå förtjust i dvd-boxen som utger sig en ciggpaket och bakom "varningskylten" står det olika citater (innehåller 4 fodraler och boxen = 5 st) från olika stora tidningar som citerar Mad men t ex Aftonbladet, City osv.

Kostym och miljön är väldigt snygga - ni som gillar rekommenderar jag starkt att titta på Mad men! Serien vann många priser för kostym och hårstylist. Det sägs att serien blev populär på grund av deras snygga kläder. Kan nog instämma lite jag hehe.. 

Nähä, ska ej blabla.. ska gå och försöka lägga mig. Och hålla mig till nästa säsong - dröjer säkert eftersom det finns inget datum för säsong 2 ute på dvd :(

Se Mad men!
Så snygg intro. Den har allt! 



Inglourious Basterds filmen

hade premiär i Cannes filmfestival nyligen. Här kommer några bilder. Filmen är sevärd och har svensk biopremiär den 21 augusti.

Jag lägger upp detta lite för att.. Brad Pitt och AngelinaJolie är ju ett stilrent par och de båda är med. Alltid lika perfekta. Och för att lille Robert är också med. Samt dumbom :D


Visst är de vackra och speciella båda två.. fast man kan nu se vita i Brads skägg. Han börjar bli gammal...


Diana Kruger har huvudrollen i filmen med brad Pitt. Det som är lite intressant är att Brad får gå runt liksom Jolie och posera med varandra för att det är vad fotografer vill. Medan de mindre kändsiar bör gå ensam t ex detta fall går Jousha ensam trots han är Dianas pojkvän sen ett tag sen. Andelningen kan vara att Joshua vill låta Diana vara centrum som alla säger.. men jag är tveksam.. money there!


Ja, just det.. dumbom menade jag förstås Paris :) även hon var där...


Och så Robert.. valde bilden (finns massor) bara för att han rör hans hår, som är typsikt honom.. *dregel*

Här kommer en rolig grej, jag tänker på en viss Ida.. haha! Det är när Brad och Robert poserade för Cannes photocall.


Direkt efter jag röstat så står resultatet här..  vilken skillnad va? haha

2009 MTV Movie Awards

Har kollat lite artiklar kring MTV galan, det är lite annorlunda jämfört med Oscargalan, Golden globe osv då det är stora och seriösa filmer som dominerar. Kvalitetsmanus och skådespelare vinner hela tiden. Det är visst ett gäng juryn som sitter bakom och tar beslut.

Men MTV galan låter oss publiken påverka en hel del. Det var vi som fick rösta fram nomineringarna. Nu är de ute och vi kan rösta vem vinnarna ska bli. Toppen ju.

http://www.mtv.com/ontv/movieawards/winners_by_category.jhtml

Länken ovan kan ni se vilka som har vunnit och kategorier kan variera år till år. Intressanta personer som vunnit, de som knappt fick Oscar eller nåt och har vunnit MTV är lika ihågkommen av os bl a Leonardo Di Caprio - Titanic och The Avaitor. Jule Stiles - Tio orsaker att hata dig. Bästa kyssen i Save thelast dance, Kirsten Dunst - i vampyrs bekännelser och Claire Danes - Rome och Juliet. Men Jim Carey och Ben Stiler har vunnit flest priser. Och så förstås Rachel Mc Adams och Ryan Gosling i The Notebook :) Ska ej blabla, tanken är ju att jag ska kommentera nomineringarna härnedan.

OBSERVERA!!! Det går ännu att rösta. Klicka: http://www.mtv.com/ontv/movieawards/2009/categories.jhtml och rösta på din favorit. Måste bli medlem först men tar bara några min, please det är värt!

Trevligt att Twilight dominerar med sin sju nomineringar och gissa vilken kommer efter? Yeah, Oscarvinnaren Slumdog Millionare med sina sex nomineringar. Kul för Twilight är långt från alla seriösa galor men inte här - älskad av publiken! Rättvis! :)

BEST MOVIE

The Dark Knight
High School Musical 3: Senior Year
Iron Man
Slumdog Millionaire
Twilight

 

Twilight ska vinna! Slumdog har sin oscar och.. om High school vinner så dööööör jag!!

 

BEST MALE PERFORMANCE

Christian Bale, The Dark Knight
Robert Downey Jr., Iron Man
Shia LaBeouf, Eagle Eye
Vin Diesel, Fast & Furious
Zac Efron, High School Musical 3: Senior Year

 

Antar att det bör bli Shia LaBeouf men jag tror tyvärr att Zac vinner.. alla älskar honom..så..

 

BEST FEMALE PERFORMANCE

Angelina Jolie, Wanted
Anne Hathaway, Bride Wars
Kate Winslet, The Reader
Kristen Stewart, Twilight
Taraji P. Henson, The Curious Case of Benjamin Button

 

Jag röstar för Stewart! Hennes andra filmer är otroliga men synd att det är just Twilight som hon är nominerad i.. så svårt vinna.. jag tror Winslet vinner.. njae.. eller möjligen Jolie. Hmm..

 

BEST VILLAIN

Derek Mears, Friday the 13th
Dwayne Johnson, Get Smart
Heath Ledger, The Dark Knight
Johnathon Schaech, Prom Night
Luke Goss, Hellboy II: The Golden Army

 

Heather Ledger, självklart!

 

BEST COMEDIC PERFORMANCE

Amy Poehler, Baby Mama
Anna Faris, The House Bunny
James Franco, Pineapple Express
Jim Carrey, Yes Man
Steve Carell, Get Smart

 

Eh, jag gillar ej komedier.. men väljer Amy Poehler.. gillar filmen Baby Mama.. eller så snyggningen James Franco :) (ej sett filmne, ops!)

 

BEST FIGHT

Anne Hathaway vs. Kate Hudson, Bride Wars
Christian Bale vs. Heath Ledger, The Dark Knight
Robert Pattinson vs. Cam Gigandet, Twilight
Ron Perlman vs. Luke Goss, Hellboy II: The Golden Army
Seth Rogen and James Franco vs. Danny McBride, Pineapple Express

 

1. Robert Pattionson och Cam Gigandet (Cam vann ifjol för Never Back Down i samma kategori, cool va?) 2. Anne Hathaway och Kate Hudson.

 

BEST KISS

Angelina Jolie and James McAvoy, Wanted
Freida Pinto and Dev Patel, Slumdog Millionaire
James Franco and Sean Penn, Milk
Kristen Stewart and Robert Pattinson, Twilight
Paul Rudd and Thomas Lennon, I Love You, Man
Vanessa Hudgens and Zac Efron, High School Musical 3: Senior Year

 

KRISTEN OCH ROBERT!!! Meen.. Thomas Lennon har kritiserat officiellt för han tycker att kyssen som Twilight är nominerade i är ingenting - enkelt att filma.. om jag tänker efter så är det sant.. Fransk kyss, slow och easy.. sen är det deras kemi som utgjorde det hela. Hmm.. konkurrensen som jag fruktar för är High school.. :(

 

BREAKTHROUGH PERFORMANCE, FEMALE

Amanda Seyfried, Mamma Mia!
Ashley Tisdale, High School Musical 3: Senior Year
Freida Pinto, Slumdog Millionaire
Kat Dennings, Nick and Norah's Infinite Playlist
Miley Cyrus, Hannah Montana: The Movie
Vanessa Hudgens, High School Musical 3: Senior Year

 

Amanda Seyfried så klart.. Mamma Mia är härligt! Annars Frieda okej men de övriga får inte vinna!

 

BREAKTHROUGH PERFORMANCE, MALE

Ben Barnes, The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
Bobb'e J. Thompson, Role Models
Dev Patel, Slumdog Millionaire
Robert Pattinson, Twilight
Taylor Lautner, Twilight

 

Jag tillhör Team Edward så det får bli Robert! :)

 

BEST WTF MOMENT

Peeing In The Sink, Amy Poehler in Baby Mama
Curved Bullet Kill, Angelina Jolie in Wanted
Jumping In The Poop Shed, Ayush Mahesh Khedekar in Slumdog Millionaire
Tasting Decapitated Head, Ben Stiller in Tropic Thunder
Naked Break Up, Jason Segel and Kristen Bell in Forgetting Sarah Marshall

 

Jaha, det är nytt för detta år.. jag tar nog Jason och Kristen.. skitkul scen!

 

BEST SONG FROM A MOVIE

A.R. Raham "Jai Ho", Slumdog Millionaire
Bruce Springsteen "The Wrestler", The Wrestler
Miley Cyrus "The Climb", Hannah Montana: The Movie
Paramore "Decode", Twilight

 

Röstade självklart på Twilight bara pga lojalitets skull haha!

 

RÖSTA IDAG! Sista dag är den 27 maj tror jag..


SE HIT!!!

MTV awards sker natten mot söndagen den 31 maj.

Vad sägs om att samla ihop ett gäng och kolla hos nåns hem direkt efter dövas hus pubafton. skönt å slippa att bestämma vilken krog det blir. Drt börjar ca 02-03 tiden i svensk tid.

Hallå, är det nån som kan tänka sig att ta emot ett antal fans som är ordentliga av sig och glor på teve utan att skräpa ner sig.
Och så efterlyser vi också en som kan höra och kan tolka åt oss vad som sägs på teve - självklart inte hela tiden bara de viktigaste tillfällen.

Please, någon?!?!?

Gärna hemma hos mig men jag har två fyfan nackdelar. 1. Kista - rätt långt va? 2. Min tv ligger i sovrummet :(

Jag fixar gärna dricka till efterfesten och kan se till att det inte blir många utan tillfredställer lägenhets ägares önskan om antal som får komma. Lovar!!!

EDIT: Under MTV-galan presenteras också en klipp från New Moon för första gången. Vem vill inte missa?!?! :)

2.25 - The Goodbye Gossip Girl

Jaha, så var det.. nu hålla käften fram till hösten då Gossip girl är åter.

Men nu ska jag skriva lite om säsongavslutningsavsnittet "2.25 - The Goodbye Gossip Girl" som ska sändas i svensk kanal om några veckor tror jag.

Nä, lugnt, jag ska inte avslöja mycket för jag vet att inte så många av er har sett avsnittet ännu :) Sändes ju i amerika igår kväll.

De första 30 minuter är soft.. sen började det bli tråkigt och whaaat.. snabb vändning så blev det riktigt BRA! Lämnade tydliga spår vad vi har att vänta oss till hösten - NYA saker förstås.. allt gamla saker som har hänt under året har fått deras avslut och det gillar jag. Så ska det vara!



Gillar examensscener, då brukar det vara lite extra...

Robert Pattinson har anlänt i Cannes.. direkt från Vancouver







Lika trevlig och snygg trots jetlag - säkert!!! Värst vad alla folk hålla i honom.. säkerthet eller vad???

Han har också hunnit med Cannes photocall...



Nu ska jag röra på mig lite... ikväll är der dags säsongavslutning för 90210 i USA.. spännande.. hoppas bara att engelsk text kommer upp lika ovanligt snabb som Gossip girl :)

Här kommer den...



Snyggt va? :) Nu till jobbet!

EDIT: Bytte bild, hittade en utan watermark :)

Kommentar: Tycker att postern passar bätrre till Eclipse, fast denna är flera gånger bättre än Twilight.. gillar bakgrunden (nymåne) och...Edward får så mycket plats bara för att han säljer.. tja vi får se hur mycket han är med i filmen jämfört med boken!

185 dagar kvar!

IMORGON!!!

New Moon poster att presenteras officiellt.. så det kommer nog upp på dagen i svensk tid imorrn.. LÄNGTAR!!!

Men trist att jag kommer inte att ha tillgång till internet hela dagen. Men ska uppdatera på kvällen!

Officiell klipp från New Moon kommer att visas i samband med MTV awards den 31 maj. Gäller att vara vaken hela natten.

Jag får ångest nu...dövas hus pubafton... Fest eller hemma och glo på MTV, hur ska jag göra?!??! ja får fundera och känna på pulsen...

PS Ikväll vann vi stort på bridge, så jävla skönt.. syns att vi alla har utvecklats rejält när det gäller lagmatch.. snart vinner vi allt! :D

Denna vecka...

har flera tv-bolagen upfronts då de presenterar vilka som får fortsätta och vilka piloter får en hel säsong. 

5 maj NBC - Bl a Heroes, 30 rock och Medium
18 maj FOX Bla Dollhpuse, Prison Break och 24
19 maj ABC - Bl a Lost, Desperate Housewives och Samantha Who?
20 maj CBS Bla CSI och How I met your mother
21 maj The CW Bl a Gossip Girl, Valley girl, One Tree Hill, Smalville och Supernatural

Jag oroar mig för några serier som inte får fortsätta bl a Samantha Who? vore jättetråkigt..

Flera har skrivit upp en lisa vilka de vill piloter ska plockas upp. jag gör en :)

1.
Vampire Diaries (The CW)
Denna serie har jag skrivit lite om förut, handlar om två bröder som förälskar sig i en samma tjej. Bröderna är naturligtvis vampyr :) Men ännu bättre nu när Ian Somerholder som spelade Bone i Lost ska spela en av bröderna och Kevin Williamson står bakom.. jag TROR på den! :)


2.  A Beautiful Life (The CW)
En ungdomsserie, ni vet att jag är svag för sådan :) Men denna serie kommer att handla om hur det är att jobba som en modell.. ännu bättre för Mischa Barton är tillbaka.. ska bli super att se om hon klarar av att agera lika bra för hon tror att OC lyckades bra pga henne (bullshit!) men iaf så ska hon spela en modell som blivit lite gammal och måste slås med de övriga yngre modeller.. verkar bra! Elle Mc Pherson ska spela modellmamma sägs det.. bara bättre!

3. Day One (NBC)
Det är ungefär som Jericho och Invasion tror jag. en katastrofserie.. jag förstr inte varför de fortsätter göra för sådana serie överlever nästan aldrig i mer än en säsong och sårar publiken rejält.. vem kom inte över Jericho? inte jag.. inte invasion heller...suck.. men detta här.. verkar vara bra.. och med Carly Pope från Popular och Xander Berkley från 24 så kan denna bli bra.. och förhoppningvis får EN AVSLUT! För det fick Jericho och Invasion aldrig..

4. V (ABC)
En remake på 80-tals V med Scott Wolf från ensamma hemma.. jag är bara mest nyfiken på hur det kommer att se ut.. :)

5. Parenthood (NBC)
Jag gillar Peter Krause och det är en familjedrama.. baserad på en film 1989 med samma titel.. relationsdrama är alltid bäst.. så jag kommer att tycka om den..

Sen finns det en The Bridget Show (ABC) med Lauren Graham från Gilmore Girls.. men jag är högst tveksam om den lyckas.. lite svagt handling med expojkvännen som hon blivit dumpad.. och tar igen efter tio år nåt.. tja.. kanske är det jag som inte förstår handlingen så väl.. hehe..

Och så naturligtvis.. Valley Girl!

Jag är lite bekymrad för The CW har lyckas få flera bra piloter och kommr de att behålla dem alla.. bolaget har också Melrose Place spinoffen.. hur tänker de.. suck..

Lång dag

.. ja dagen har bara bestått av anders.se..

ehh, mer om det kan ni följa i vårt nya blogg -
andersse.blogg.se

Jag har kommit ikapp i 90210.. det har blviit så MYCKET bättre.. och nu fattade jag varför..dom har visst fått en ny manusförfattare och det är från Gilmore girls :)

Brenda Walsh är tillbaka i tisdagens säsongsavslutning. Blir nog riktigt bra tror jag... gillar den nya karaktären, Jen (Naomis syrra - helt galet!!!)

Cannes 62e filmfestival

pågar nu fram till den 24 maj tror jag.

Flera kändisar anländer nu till staden :) Jag var där för tio år sedan, men i fel tidpunkt :( men området är jättesnyggt! Mycket rika folk!

Hayden från Heroes sägs ha anlänt idag direkt från London. (festat och shoppat där typ).  Kul, ska följa upp med lite bilder och skvall :)

Inatt hade Lost säsongavslutning i USA. En nöjessajt skrev så här: Jag älskar Lost och jag hatar Lost. Verkar som att det är en riktig bra säsongavslutning! Den skrev också att de ÖNSKAR att det är januari 2010 nu bara för att då är Lost tillbaka igen.

Majmånad är härligt för många men för oss tv-fans är det sorgmånad. Många säsongavsluningar och vi blir hysteriska för att nästa avsnitt kommer ju om FLERA månader :( Jag har redan ont i magen för att Gossip girls har säsongavslutning nu på måndag. Herregud!

Men visst beorr lyckan på vad för inställning man har till livet? Jag försöker tänka att det är HELG nu = lite lycklig är jag trots allt :)

Harper's island

Yeah, nu har jag äntligen kollat in Harper's island. Innehållet har inte förekommit på sistone, inte hela på 2000-talet tror jag. mest i 80-90 talet. Därför är det riktigt skoj att det har kommit nu.



Ett par ska gifta sig på en ö. Serien börjar med att samla ihop alla gäster på en båt. Olika sorts gäster bl a släktningar, vänner och en barndomsvän. Båten ska fara till en ön och alla ska umgås i en vecka innan bröllopet ska ske. Alltså, för sju år sedan mördades sju personer inklusive barndomvännens mor på ön. Vännen har inte besökt ön sedan det. När gästerna anlänt då börjar självklart saker och ting hända. Jag har sett ett par avsnitter och har inte lyckats klura ut vem mördaren är trots flera dödsfall. Det som är roligt är att när jag gissade vem blir nästa men jag hade fel nästan alla gånger. Bra eller hur? :)



Lägg märke till killen som spelar barndomvännens barndomskärlek. Väldigt snygg! :)

Angående Valley girls, kollade lite snabbt om det.. verkar som att dne inte var så lyckat. Mest för att just Brittnay Snow inte lyckades så riktigt bra. Och att man inte är såå intresserad av Lilys förflutna. Tja, vi får se.

Jag såg precis en fantastisk New Moon fanmade trailen (finns tusentals.. tro mej) men detta här ÄR bra!

Klicka och kolla! bara ca 2 minuter, värt!
http://www.youtube.com/watch?v=tUL26FDrqtQ

Edie britt

Flera av er såg väl gårdagens avsnitt?!?
Jag visste att en skulle bort.. gissade att det skulle bli hon. Synd tycker jag. Eller inte.

Bossen för serien säger att bolaget på grund av finanskrisen kräver att de ska minska på kostnader så..man var tvungen att sparka Edie. MEN Nicolette (som spelar Edie) påstår att bossen Marc gillar ej henne. Vad som är sanning vet vi inte. Lika mycket om ALLA 4 kvinnor är oeniga eller inte :(

Men coolt av Nicolette som nåt i stil kommenterade om Edies dödsfall. "Ingen kommer att kunna spela slampigt lika bra som jag"

Vi får se hur Desperate housewives ersätter med Edie. Förhoppningvis inte nån ung flicka (som är förmodligen billigare...)

USA + Money = Bullshit!

Tja, här kommer några minnesbilder på Edie.







Tänka er, Edide har vart mer eller mindre med ALLAS män.. utom Tom.. men han har ju inte varit med NÅN alls.. :)
Eller.. har hon haft ihop med Orson? jovisst.. eller? minnet sviker.. :( eh... men hon var med många män!

New moon poster

Det finns hundratals poster. Ännu har officiellt poster inte kommit. Undrar hur den skulle se ut och kan den slå fan made poster? Det tror jag knappast. Twilight poster var ju inte den bästa. Hmm.

Jag har valt ut några (?) med lite variation som jag tycker har en viss kvalitet :)


Text: "Forbidden to remember. Terrified to forget. It's hard line to walk."

1. De här poster gillar jag skrapt! Speciellt bilderna från olika tillfällen, påminner smått som Romeo och Julia poster :)



2. Eh, inget speciellt.. lite trevlig med månen i bakgrunden :)



3. Nummer ETT! Träffsäker säger jag bara...



4. Lite Edwarrd-dregel :D



5. Amerikansk poster med 3 personer som poserar (avslöjar triangeln)



6. text: "How far will you go to save the one you love"
Den här gillar jag.. speciellt bakgrunden..



7. Det för er Team Jacobs skull den fick vara med.. haha!



8.Text:Would you sacrifice yourself to save to the love of your life?
Lite tråkig jag.. men gillar när Edward är så där beskyddande :) och så Italien i bakgrunden förstås..



9. Text: "Forever is shorter than you think"
En annorlunda stil men ändå skildrar filmen så bra.



10. Text: "Love. Life. Meaning. Over."
Ah, jag får ont i magen när jag ser den här bilden.. blandade känslor, sorg och glädje!



11. Text: When you can't be with the one you love will you stay with the one you who loves you?
Bilden säger inte mycket men det gör texten!

 

12. Edward... :)



13. Text: How far will you go to save the one you love?"
Gillar stilen, typ pan-stil men synd att Jacob saknas..hmm..

En osant nyhet på svenska...

http://www.posh24.se/kristen_stewart/robert_pattinson_kristen_stewart_det_maste_vara_sant

Eh, det var väntat.. men att det kom så långt ut ända till Sverige visste jag inte.. jag kommer med sanningen, vad som egentligen hände.
Ibland är det ju kul och se hur saker och ting gärna överdrivas av tidningar samt nöjessajter som Posh24 till exempel!


Det var ett party (en sorts av kick off om jag förstått rätt) för New moon och Eclipse-gänget med bl a treans regissören David Slade och Stephenie Meyer. Robert och Kristen gick naturligvis dit. Alla vet också att de två är rökare och självklart gick de ihop ut och rökte. Här är en bildbevis:


Det är Robert som sitter bredvid henne.
Alltså det har blviit så att de "myste med varandra" Haha!


Ytterligare bildbevis. (Deras ben rör varandra =de är ihop).
De skrev också att de åkte i ett privat limo och det är detta. Skumt, de är ju så goda vänner.

Kristen sa att Robert har stränga regler om förhållanden i jobbet (skådespelareyrket) och att de har så jättebra kemi grundas på detta. Det är jag jättetacksam för. Det är Bella och Edward, inte Kristen och Robert!

Upplagan på Life och Style. Helgens JÄVLA småincidenten så lyckades de få vara med i den. Knäppt!



Jag börjar första hur övriga stora kändisar har det. Stackars dem. Jag tycker så länge är roligt att få läsa twilightnyheter som kommer ut i nästan varje dag! :)

Bjuder på en Robert och Kristens bild medan de arbetar (se hur härliga de är!!!)


I natt

sändes Valley girls avsnitt.. längtar när jag är hemma ikväll efter bridge så ska jag se hur det blev. Inom de närmaste tre veckor har hela amerika en stor inflytande på tv-bolaget CW om serien ska blir av eller inte. Spännande!

Här kommer reklam från youtube, verkar va bra! Gillar de nya skådisarna skrapt!

http://www.youtube.com/watch?v=TFJoQ_q24Y8

Söndagar i sommaren

Räkna inte med mig. jag är 100% upptagen oavsett om det är härlig kvällsväder.
Läste just att femman bjuder riktiga bra serier på söndagar nu i sommaren.

Söndagar
kl 18.05 Greek - en skön serie om systerskap och brödarskap.. kul å får lite insyn hur de har det eftersom folk i verkligheten håller tyst som fan! Trist!!! Och man får oxå njuta lite av snygningen Cappie ;)

kl 19.00 Privileged - åh, jag har VÄNTAT på den.. tog å kollade med eng sub men det var verkligen mkt pladd.. svårt att hänga med 100% så det är skönt att ha svenska text i början sen har man inte tålamod så får man fortsätta med engelska som jag brukar göra.. serien skapades bland av Rina Mimoun som tv-serie manusförfattare och prodcent.. hon har bl a skrivit för Gilmore girls, Dawson creek, Jack och Jill och Everwood. Ska skriva mer om serien senare..

kl 22.50 Mad men.. YEAH!! jag missade ju i höstas pga bridgekurs.. dumma jag. men nu ska femman sända den.. jaaaaa!!!

sen som bonus.. eller.. ehh.. är fruday night lights som sändas kl 17.05 på söndagar.. såg dne för längesedan och gillade ej den.. pga kamerasätt.. men nu kanske smaken ändras? får se om den duger som middagssällskap :)

Mot alla vindar

(du som kommenterade att jag glömde några viktiga australienska serier, jag tar på mej.. ska spana in dem!)

Jag lyckades hyra mot alla vindar och prioriterade den mycket vackert = högst dvs nummer 1. Nu har jag sett alla på en vecka. Så fantastisk bra. Jag gillar 80-tals tv-serier faktiskt.. och att det är från Australien är ett plus!

Läste runt att serien var populär på början av 80-talet när den sändes på svensk tv.. tyvärr var jag alldeles för ung för att kunna minnas. Men någon av er kanske gör det? Vad jag förstått var miniseren lika populär som t ex Nord och syd :)



Det finns väldigt fåtal filmer som skildrar hur straffångar har det, mindre om de är kvinnor när de fördes från Europa till Australien på 1800-talet. Det är just vad miniserien handlar om och så kärleken förstås :) Kvinnan dömdes.. (för så mycket småsak) och lämnade Irland, hela familjen för sju år i Australien.. som ni vet tog det MÅNADER att åka färjan till down under.. ca 8-9 månader har jag hört..och sen fick män välja vilka kvinnor de vill ha och bestämma vad för arbetsuppgifter de ska ha så att de kan betala av deras straff. Hemsk!!! Se den!

Nu ska jag berätta om den första döv människa som anlände till Australien.  Kvinnan hette Elisabet Steel och hon blev dömd för snatteri i London 1787 efter att ha tagit en mans klocka. Hon fick fängelse i London och det var svinkallt då Themsen blev till is.. men hon överlevde och fördes till Australien med 200 andra straffångar. Enligt boken så var förhållanden omänskligt och det tog flera månader. Elizabeth svalt och upplevde nog många hemska saker nere i källaren på båten (jag fick bättre uppfattning när jag såg miniserien) Sen bodde hon i en tält med övriga fångar och gifte sig med James McKay som var också en fånge. Sen flyttade de till Sydney. Elizabeth dog ungt året 1795.

Ni får definiera "ungt", det står inget om när hon föddes. Men det står "hon dog troligtvis av all lidanden som hon fick gå igenom" jag antar att hon måste ha vart runt 15 år..när hon dömdes alltså och dog runt 22 år kanske.. eller ja vi kan alltid gissa.. Hon finns i mina tankar.

Welcome to the Dollhouse

Maj är här.. och det är stress här och där - jämt! :( Längtar till juni, då burkar man få extra ork och kan göra mer än vad man tror..eftersom man vet att semester är mycket nära. Det finns så mycket jag vill skriva eftersom majmånad är min favoritmånad - det är då alla tv bolagen i USA ger besked om vilka tv-serier ska fortsätta, läggas ner och vilka piloter plockas upp. Sen har man hela sommaren att längta! Tills hösten förstås!

Jag ska skriva mer om det senare - vilka piloter vi har att se fram emot. Jag skäms att jag talade så högt om Fringe som jag slutade att titta efter ett par avsnitter. Fast om det finns en hel säsong tillgänglig så kanske borde man ta å titta igen. men ändå, en besvikelse när man har längtat under sommaren.

Tja, här kommer en tv-serie som jag trodde aldrig att jag skulle gilla..

Dollhouse


En spännande sci fi-serie.. handlar om att några förvandlas till dockor typ och gör uppdrag sen raderas de helt..men samtidigt inte kanske?!?!? tv400 sänder den (hatar för jag har ej kanalen.. 90210 är i den också.. grymt!)

Visst påminner namnet om nåt.. jag kom på.. filmen.. Welcome to the Dollhouse. Ville verkligen se den.. Gilmore girls hade titeln som avsnittnamn.. 6.06, avsnittet före Rorys födelsedag - hennes återföring med mamsen.. jaa det var då hon sov hos mormor och hade Logan..åh, saknar gamla goda tider jag.. :( ska ta å kolla på filmen snart!

Ja nu ska jag iväg å kolla på kvällens desperate housewives och gårdagens gossip girl (usa) med twilight-inslag..kul!