Inget sportlov

Men jag får vara i Stockholm under veckan. Härligt... att skippa vakna i ottan och frysa på tåget :) Nu inser jag en riktig nackdel att inte jobba som "lärare" då har man inga förmånar t ex sportlov. Tja! Jobbet som man verkligen gillar känns det mycket lätt att vakna.. så jag antar att det är nog okej ändå :)

Nu ska jag kolla på den omtalade tv-serie - Life Unexpected. Får se om jag gillar den... om ja då återkommer jag förmodligen och skriver lite om det.

Ha skön kväll!

TIga eller inte tiga...

Under veckan har det spekulerats kraftigt om Robsten Fortfarande ingen officiell erkännande.

Söndagen - BAFTA kvällen, de lämnade festen ihop. Bildbevis fins.
Måndagen - Kristen till Elle Gala. Robet jobbade hela dagen med Bel Ami
Tisdagen - Kristen till Burberry Fashion Show
Onsdagen - Robert och Kristen var på en krog i London och det twittrades av en ung politiker som påstår att de delade ett par kyssar.
Torsdagen - Robert var på hans syrras konsert  och nån påstod att Kristen var där oxå. Bildbevis finns bara på Robert, ej Kristen.
Fredagen - Robert, Kristen och deras polare Tom var på Heathrow för att flyga til NY bildbevis finns. Kristen höll en gul väska.
Lördagen - Trion landade på NY - bildbevis finns och Robert höll den gula väskan :)


De tre i NY idag på förmiddagen.

Det finns säkert nåt anledning till att de inte säger nånting, inte ens ett "Nej, vi är inte tillsammans" skulle få slut på allting! Press från filmbolaget så att Jacob inte ska framvisas som en enkel match med Edward, eller så dejtar de bara och har inte nåt seriöst... eller är de bara så goda vänner och Robert är gay?!

Kul för den unga politikern som twittrade bad om ursäkt för att han inte visste att det är stort med Robsten. Verkar som han skäms och vi fans tackar honom bara.. :)

Aftonbladet.. haha, den hade The Sun som källa och och reportern typ frågade Robert om han och Kristen kom tillsammans och han sa ja.. "We're together" och då förstorade reportern visst det hela...

Så sluta! Det finns inget svar! Respektera! Vänta och se!

BAFTA

gick av stämpeln igår. Det var kul att följa med.. tacka twitter! :)

Några twilighters var där.. bl a Robert Pattinson som presentör. Kristen Stewart nominerad för ett pris som är framröstat av publiken och Anna Kendrick för bästa kvinnliga biroll.

BAFTA är en brittisk motsvarighet till Oscargalan. Låt den rätte komma in var nominerad för bästa utländska film men priset gick till en annan fransk film - som heter A Prophet tror jag.

Intresant för The Hurt Locker vann de tynga priser bl a bästa film och regissör. Jag tror det blir mellan den och Avatar på Oscargalan. Så det gäller mellan James Cameron och hans exfru Kathryn! :D Världen är liten ibland :)

Robert, med annorlunda frisyr. Han spelar nu in Bel Ami med Uma Thurman och Christina Ricci.. så..



Kristen blev tårögd när hon fick priset... hennes första officiella pris. Hon vann över bl a Carey Mulligan, Jesse Eisenberg och Nicholas Holt.





Kul va? Hon vill naturligtvis inte göra en upprepning - tappa statyetten som hon gjorde vid MTV Awards.

Vi alla som är Robstenlovers.. hoppades på att nåt skulle komma ut från under kvällen.. de två gick seperata vägar hela tiden... inte ens tv filmade på Rob medan Kristen fick priset vilket var en besvikelse för oss. Minns ni, oscargalan ifjol då kameran gick fokus på Brad medan Jennifer kom och presenterade priset. Tja..

Här är enda som vi fått... bättre nånting än inget alls. Nån twittrade att det var Summit som bad dem att tona ner deras relation. Sant eller inte sant, det vet vi inte. Bara att de lämnade festen ihop, ja! :)


Love Chroma! :)


Full rulle

Hemma igen.. har tagit ett bad, fantastiskt skönt!!!

Jaaa! Så länge vi båda andas kommer ut i pocket i juni.. bra va? :)

Trailer för Eclipse kommer ut den 12 mars! LÄNGTAR!

Imorrn dags för J&J ska blur superkul! Poster för BYSS-säsong 3 kommer också att sättas upp.
30 årskalas på lördag och fest i sthlm på natten.
På söndag - familjemiddag och ev. lite bridgespel i stan..

Trevlig helg önskar jag er! :)

Bästa hjärtans dag

avslutar jag med bilderna härnedan: :)


Är det Belward eller.. Robsten?!?

Visst är det ring-box som bella håller?!? vissa tror det.. :)






Efter att ha promenerat runt kungsholmen och njutit av ställets bästa semla och tittat på Valentine's day med goa folk så är det här en perfekt avslutning på hjärtans dag... :)

Ser fram emot kommande vecka. Nu gäller det att sova gott! Upp imorrn kl 05 :(

EDIT - fan det dyker ju hela tiden upp nya bilder.. jag vill sova!

Alla hjärtans dag-special!

Alla hjärtans dag-special!

Plockar upp tio top best TV-couple (no, inga edward och bella - de hör till filmkategori.. men de är nr 1 såklart! )



1. Dan och Serena


2. Lorelai och Luke


3. Jack och Jill


4. Ross och Rachel


5. Seth och Summer


6. Donna och David


7. Meredith och Derek


8. Lucas och Peyton


9. Rory och Logan


10. Ephram och Amy

Ha det mysigt dag, folks! :)

Taipei

Bjuder på en enda bild. En speciell bild!



:)

Vad händer efter vinter OS?

Ja, se här!!!

Måndag 1/3
21.00: CSI - säsongspremiär
21.55: Boston Tea Party - säsongspremiär
Tisdag 2/3
20.00: Dating in the Dark - PREMIÄR
21.00: Desperate Housewives – säsongspremiär
21.55: Cougar Town - PREMIÄR
Onsdag 3/3
21.00 Grey's Anatomy – säsongspremiär
21.55 The Forgotten - PREMIÄR
Torsdag 4/3
21.00 Criminal Minds - säsongspremiär
21.55 US Kitchen Nightmares - säsongspremiär
Söndag 7/3
19.00 Gossip Girl - säsongspremiär

Bons och The good Wife återkommer också under marsmånaden typ.. Jippie!

Härligt va? Längtar tills OS är över!!!

Och inte bara det.. alla USA-dramasåpor bl a Gossip girl, DH, Melrose Place, 90210 osv återkommer direkt efter OS.. nu lever jag enbart på 24, Lost och Mad men.. det är i alla fall något :)

The vampire diaries

Ni som gillar tonårsdrama, snygga killar och lite vampyrer så rekommenderar jag er att spana in denna serie. Den sänds på tv 6.. ni som missat kan alltid kolla in i deras play - http://www.tv6play.se/ där finns de två första avsnitten! :)


Nu åter till jobbet! :)

Hemma igen...

Skööönt att få vara hemma igen :) Jag inser nu att pendlandet passar mig utmärkt. För mig gäller det typ allt eller inget dvs stress eller soft.. inte mittemellan! Ser fram emot helgen = hårt hemma max!

Känner på mig att våren blir fullt av dramatik och jag gillar det!

Bästa med dagar som idag när jag kommer hem från Falun är naturligtvis nya avsnitter.. nu har jag typ flera. Det är fördelen med att vara borta i ett par dagar! Nu ska jag spana in 24!


Filmlista inför Oscargalan

Hej!

Skulle vilja kommentera årets oscarnomineringar men känner att jag inte kan göra. För många filmer jag inte sett ännu :( Så nu har jag ett mål - att titta minst 60% av dessa filmer.. sen ska jag komma med mina kommentarer..

The Blind Side
District 9
An Education
The Hurt Locker
Precious
A Serious Man
Up
Up in the air
Carzy Heart
Single Man
Invictus
The Last station
Julie & Julia
The Messenger
The Lovely Bones
Nine
The Princess amd the Frog
Sherlock Holmes
Bright star
In the Loop

Planerar ni att titta på nån av dessa... TJISS mig!!!

 

 

 

 

 

 




NYA BILDER!!!

Jag har glömt hur det kändes... fick ju typ nästan hjärtattack. Ont i hjärtat!!!



SKYNDA 30 JUNI!!!

Army wives

Tråkig nyhet.. jag har nog brutit min nyårslöfte.. läsa en bok en gång i vecka. Nej, det gick inte. Skyller på förändringar i livet. Hoppas jag återupptar det snart och kommer ikapp!

Däremot har jag utmattat mig själv och är rätt förvånad att jag faktiskt klarade veckan ut med att vakna kl sju på morgonen utan att kämpa vakna som jag alltid gjort.. jag kunde t.o.m vakna ca 20 min tiidgare och lite soft sen dags att vakna med bra humör.. promenera medan det snöar för fullt i 1,5 km till jobbet.. och simma två gånger i vecka samt badminton en gång i vecka.. jobbat mån-tors fram till ca kl 20.. rätt impad jag och hoppas verkligen att det håller sig i hela våren!

Redan småtrött och tänker fanimej lägga mej snart! Så att jag inte vänder på dygnet och kämpa vakna kl 05 på mån!

Ja.. tänkte egentligenba skriva kort om army wives.. som jag gillar skrapt nu och följer ikapp..



en skön dramaserie med lagom problem och glädje i livet.. måste va tufft att vara gift med en soldat. besökte armemuseum och gapade att kvinnor från förr som gifte sig med en soldat i sverige erbjuds ett torp helt gratis.. när en soldat dör då måste hustrun flytta ut inom sex månader.. så det är vanligt att änkor finner andra nya soldat att gifta sig med.. det här hände för 100-200 år sedan.. och FORTFARANDE finns det så nu i USA.. ofattbart!

(Äntligen.. såg lost.. skitbra!!!!!!!)

Oscar...

Idag släpptes nomineringarna ut.. intressant! Vi twilighters är givetvis glada över Anna Kendricks nominering som bästa kvinnliga biroll för filmen Up the air. Hon som spelade Jessica, en av klasskamrat till Bella.


Har middagspaus nu... ska jobba lite till. Tiden går alldeles för fort här. Bra tecken eller hur? :)

Åter till nominergarna.. skriver mer om det senare... Avatar nominerad... hmmhmm :D liksom Sandra Bullock. Men jag har en FAVORIT: Meryl Streep!!!

Jag kommer att vara vaken under oscargalan. Ifjol var det några som hängde med. Kom igen, låt oss göra detsamma detta år. Redbull, godis, två datorer, msn - online, ustream, kanal 9.. upplevelse!

Nedräkningen har börjat, mina vänner! :)

 


Anna Kendrick