Bel Ami

Äntligen!!! Rob spelade in denna jan-feb 2010.. sen mars-april var det Water of Elephant... och den sista är typ gammal nyhet men inte Bel Ami jag förstår fortf inte mig på hur distribution fungerar i filmvärlden... vissa säger att det är så svårt att få distribution och andra säger att man bör distribuera i rätt/bra tidpunkt.. så vad betyder det? :)

Premiär i samband med Berlin filmfestivalen nästa vecka.. sen när Sverige vet jag ej, tror ej fått datumet ännu :(




Tidresa 2003-2004


Örebro 2003


Örebro 2004


Örebro 2004


Örebro 2003


Örebro 2004


Örebro 2004


Sthlm 2004

Tidresa: Gymnasietiden fram till 2002

Ja nu fortsätter jag.. tar så mycket tid :( men så roligt oxå!

Ja, under min gymnasietiden existerade ej digitalt... eller så var det inte vanligt då.. vi hade vanliga kamera med negativ som man får framkalla.. så dessa har jag scannat många år sedan.. jag har bara de fåtal bilderna i digitalt troligen för de är min favoritbilder..



Jag och Cissi och vår bröstskämt! Skrattar ännu idag!


Jag och Dessi har alltid alltid alltid roligt på alla fester under örebrotiden!


Julia var och är alltid där som en klippa för mig genom örebrotiden fram ännu idag!


Party in Rome 2001 :)


Jag och Sara och vår fantasivärld som vi gärna rymmer bort ibland...


Studenten 2002 med Malin, en av min fina vän under gymnasietiden.

Opassande?

Kollegan fortf sjuk så jag soft..

För ett par dagar sen ertappades Kristen av papp..


Nu är Kristen i Paris.. för nåt fotografering för fransk tidning.. och igår kväll kunde man se att hon va med Karl Lagerfeld.. och gissa vad.. kolla bilden!



Hmm.. så typisk Kristen.. man tyckte att hon borde ej flippa ur pga papprazzi utanför eller ens överhuvudtaget skämtar med fuck bredvid Karl eller? Får se om hon gör nåt uttalande de närmaste dagar eller så skiter hon i det som vanligt...


Tja.. en annan som har blivit snack om är Shailene som är nykomligen tack vare nominerad för The Descendants och hon gjorde nåt som man inte alls fick göra vid röda mattan och det är...


Först kom hon med en Marchesa som sägs galans bästa klädda och på efterfesten kom hon i klädd med McCartney men folk reagerade mest att hon gick med Vibram en sorts tåskor.. Det är nåt man inte alls fick göra sägs det..

Hon älskar det sa hon och att hon är nog igenkänd bara för det nu eftersom hon knappt vann nåt stor pris och fick ej nåt oscarnominering som många hade trott.. tja livet i hollywood kan va lite grymt :)


Tidresa: 2004-2006

Hittade roliga bilder men kan ej ta allt.. men valde av slump :)


australien 2005


2004 sträckan mellan göteborg och sthlm


2005 örebro


2006 sthlm


2005 sthlm


2005 sthlm


2005 leksand


2005 sthlm


2005 sthlm


2004 sthlm


2004 shlm

2005 göteborg


2005? åre


2004 örebro


Vet ej när.. säkert 04/05 i örebro


2004 i sthlm

fortsättning följer imorrn tror jag :)

Tidresa: Secrets

Håller på å lagrar nu ALLA bilder till extern hårddisk. Vet jag är nog sist ut av alla.. jag har praktiskt inte sett dessa bilderna förrän nu.. då talar jag om från runt 2000 tills idag. Jag är lika duktig på att förtränga saker och ting så...

Men det är nog dags att organisera och förvara så jag inte behöver kolla eller oroa mig på många år! Men naturligtvis hittade jag en hel del trevliga liksom hemska bilder men det är de trevliga som jag ska nog dela mig med er.. eller med mig själv som jag kan lätt kolla via min blogg än ta fram hårdisken ;) Men jag börjar nu med Secrets-inspelningen sommaren 2006 då jag var... 24 år (fyller år i aug så!!!)



Jag som ni alla mina vänner vet.. att det var Secrets som öppnade min väg till där jag är nu och jag fortsätter :) Ni ska veta att jag är så tacksamma över att ni ställde upp!!! Verkligen! :)

Här kommer ett par bilder på ett par tyvärr deleted scener!






Känns skönt att jag vet att skådespelarna har roligt mellan tagningarna :)


Några favoritbilder då tjejerna är samlad.. det va sent på natten och jag vill få perfekt "skrattbild" på dem.. tufft men lyckades till slut! :)


Seriöst, jag såg gammal ut.. känner mig 10 år yngre än denna bild! :)


Denna bild är ganska roligt tycker jag! Än har jag ej tillgång till ett eller fler tunna/lätta skärmar att jobba med... men det kommer!

Vilken minne! Nu i sommar verkar det som att jag får chansen att jobba med mitt livs viktigaste film med en filmkamera som sagan om ringen har använt. Gud, låt det bli av och att det ska bli riktigt bra!!!

Tack igen allihopa!

Mer bilder från tidresan kommer inom kort!

Smoothie fanatiker

I helgen skaffade jag en blender.. har tänkt skaffa det men dröjt väldigt länge av nåt okänd anledning :(

Denna vecka skulle jag ha tillbringat i Falun men det verkar som att jag får slippa.. pga en kollega är sjuk. Hur jag tar det är blandat :) Dels vill jag få jobbet överstakat men det är också skönt att få va hemma... och jobba hemma förstås :)

Så nu i eftermiddag tog jag äntligen en ordentlig joggningstur i kalla vinterväder.. sist kan jag nog räkna ut och det är den 28 november då jag fick feber och stannade hemma i en vecka. Joggade visserligen i Miami men det är som att vara hemma när man får springa denna välkända sträckan/miljö typ.. och resultatet är rätt bra! Kanske tack vare gårdagens tuffa motvindar som jag fick kämpa mot ute på isen - långfärdskridsko!

Så nu som mellis... smoooothie of course. Jag invigde blender med bär, apelsin, yoghurt, banan och lite havregryn... seriöst vad GOTT det blev! Ja, nu ska det få bli smoothie varje dag.. så bekväm att fixa! Bara man kommerihåg och handlar råvaror! :)

Sett The Descendents och blev påmind om att jag aldrig avslutade The Secret life of American teenager , en så himla nördig tv-serie som går på ABC family, samma som Switched at Birth (konkurrens oxå!) så jag såg äntligen alla som fanns! Det är en överraskning att Shailene Woodley kunde agera jättebra i The Descendents. I serien kunde man nästan skratta för alla tv skådisarna är bara såååå... ytliga och falska!

George med Shailene

The Secret life of American teenager (går på tv4+ samt med svensk text finns i days tror bara 1-3 säsonger)

Kort handling: Amy blev av med oskulden och... gravid!Det skedde på ett läger under sommaren. Hon är i high school och killen hon låg med är inte precis den perfekta killen. Vi får följa hur hon och familjen samt all skumma vänner/klasskamrater/föräldrars vänner/grannar hanterar det hela! Det finns 4 säsonger så länge och nya avsnitter kommer i slutet av mars.

 

Det är inte konstigt med det! Skillnaden mellan film och TV är bland annat att man får ta 7-8 scener per dag för TV medan för film kunde man ta bara ENDA scen eller så kanske HALV SCEN per dag!

Ja, på tal om filmen, det är rörande och George Clooney är inte bara snygg, han är också duktig! Verkligen! Det vet vi väl! Han har goda chanser till Oscar, liksom regissören Alexander som faktiskt besökte Göteborg för ett par dagar sen (filmfestivalen). Storyn är bra. Inga överdrivna scener.. jag är impad av alla skådespelinsatser t.o.m den lilla tjejen som är okänd och castas bara en och halv vecka före inspelningen startar.. och den där killen Sid (Nick Krause) är också väldigt bra!

Se denna film om ni kan! Varning för tårar!

Årets oscarnomineringar

Äntligen kom det! :) Jag blev bara överraskad åt en nominering.. övriga kunde man klura ut lite tack vare all dessa galor i världen som pågår just nu under perioden januari-februari. Det är också en hel del filmer som jag ej sett ÄN!!! Ska absolut göra så gott jag kan till oscargalan den 26 feb!


Lovar att jag återkommer när galan närmar sig och se om mina kommentarer håller sig än eller inte...


The Artist
The Descendants
Extremt högt och otroligt nära
Hugo Cabret
Tinker Tailor Soldier Spy
A better Life
My Week with Marilyn
Albert Nobbs
The Girl with the Dragon Tattoo
Järnladyn

 

Bästa film


"The Artist"
"The Descendants"
"Extremt högt och otroligt nära"
"Niceville"
"Hugo Cabret"
"Midnatt i Paris"
"Moneyball"
"The Tree of Life"
"War Horse"


Även jag ej sett The Descendants känner jag att mitt hjärta hoppas att denna film ska vinna. Med Geogre Clooney och nykomligen Shailene Woodley samt med ett sorgligt story så kan det blir något! Hugo Cabret ligger nog också bra till vad jag har läst..  så här får jag återkomma senare när jag sett flera av dessa filmer!


Bästa manliga huvudroll


Demián Bichir i "A Better Life"
George Clooney i "The Descendants"
Jean Dujardin i "The Artist"
Gary Oldman i "Tinker Tailor Soldier Spy"
Brad Pitt i "Moneyball"


Här kan jag inget svara.. svårt att tro att Brad Pitt skulle kunna vinna bästa manlige huvudrollen i denna film.. å övriga har jag ej sett.. så återkommer!


Bästa manliga biroll


Kenneth Branagh i "My Week with Marilyn"
Jonah Hill i "Moneyball"
Nick Nolte i "Warrior"
Christopher Plummer i "Beginners"
Max von Sydow i "Extremt högt och otroligt nära"


Här hejar jag absolut på Jonah Hill, han var verkligen bra i Moneyball! Skulle ej förvåna om Nick Nolte får priset.. Oscar har tendens att gilla gamla män med sorgliga historier så.. :D

Bästa kvinnliga huvudroll


Glenn Close i "Albert Nobbs"
Viola Davis i "Niceville"
Rooney Mara i "The Girl with the Dragon Tattoo"
Meryl Streep i "Järnladyn"
Michelle Williams i "My Week with Marilyn"


Jävlar svårt! Herregud!!! Jag avskyr detta kategori! Jag bordlägger detta till om ett par veckor!


Bästa kvinnliga biroll


Bérénice Bejo i "The Artist"
Jessica Chastain i "Niceville"
Melissa McCarthy i "Bridesmaids"
Janet McTeer i "Albert Nobbs"
Octavia Spencer i "Niceville"


Octavia slutdiskuterat!!! Men jag blev FÖRVÅNAD över att McCarthy blev nominerade! Hon brukade va med olika lätta tvserier/sitcom och jag älskar hennes humor! Men nu här, hur tog hon sig hit till Oscar??? Jätteglad för hennes skull men att hon skulle vinna.. tyvärr är jag tveksam :( Tuff konkurrens det också.. men jag tror för henne liksom för mig räcker det nog med att hon ens överhuvutaget blev nominerad!


Bästa animerade film


"En katt i Paris"
"Chico & Rita"
"Kung Fu Panda 2"
"Mästerkatten"
"Rango"


Kung Fu Panda 2 hejar jag på trots jag kollar ej på animerade film.. det är för Deepa, en snäll kvinna som jobbar på Dreamworks.. hon har filmen med att göra så.. heja döva och teckenspråk!!!


Bästa scenografi


"The Artist"
"Harry Potter och Dödsrelikerna: Del 2"
"Hugo Cabret"
"Midnatt i Paris"
"War Horse"


Måste bli War horse! Vem annan om inte jag som är svag för solnedgångar!?? :)


Bästa foto


"The Artist"
"The Girl with the Dragon Tattoo"
"Hugo Cabret"
"The Tree of Life"
"War Horse"


War Horse hoppas jag på... fast jag rädd om The Tree of Life skulle kunna vinna.. fanns det någon som fattade nån av denna film?? Inte jag! Men kan tänka mig att det är snygg och nytänkande att filma!


Bästa kostymdesign


"Anonym"
"The Artist"
"Hugo Cabret"
"Jane Eyre"
"W.E."


Hmm.. vet ej.. Har bara sett Jane Eyre.. återkommer!


Bästa regi


"The Artist" Michel Hazanavicius
"The Descendants" Alexander Payne
"Hugo Cabret" Martin Scorsese
"Midnatt i Paris" Woody Allen
"The Tree of Life" Terrence Malick


Spännande det här!!! Woody Allen har god chans men får återkomma när jag sett resterande av filmerna!


Bästa klippning


"The Artist"
"The Descendants"
"The Girl with the Dragon Tattoo"
"Hugo Cabret"
"Moneyball"


Återkommer!


Bästa utländska film


"Bullhead" Belgien
"Footnote" Israel
"In Darkness" Polen
"Monsieur Lazhar" Kanada
"Nader och Simin: En separation" Iran


Blev snopen att Almodovars film ej är med.. men hejar på Iransk film! Ska försöka kolla övriga filmer, i synnerhet polsk film! Sen får vi se vem jag hejar på. Mamma eller Pappa!


Bästa makeup


"Albert Nobbs"
"Harry Potter och Dödsrelikerna: Del 2"
"Järnladyn"


Bästa originalmusik


"Tintins äventyr: Enhörningens hemlighet" John Williams
"The Artist" Ludovic Bource
"Hugo Cabret" Howard Shore
"Tinker Tailor Soldier Spy" Alberto Iglesias
"War Horse" John Williams


Bästa originalsång


"Man or Muppet" från "Mupparna"
"Real in Rio" från "Rio"


Bästa animerade kortfilm


"Dimanche/Sunday"
"The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore"
"La Luna"
"A Morning Stroll"
"Wild Life"


Bästa kortfilm

"Pentecost"
"Raju"
"The Shore"
"Time Freak"
"Tuba Atlantic"


Bästa ljudredigering


"Drive"
"The Girl with the Dragon Tattoo"
"Hugo Cabret"
"Transformers 3"
"War Horse"


Bästa ljudmix


"The Girl with the Dragon Tattoo"
"Hugo Cabret"
"Moneyball"
"Transformers 3"
"War Horse"


Bästa visuella effekter


"Harry Potter och Dödsrelikerna: Del 2"
"Hugo Cabret"
"Real Steel"
"Apornas planet: (r)Evolution"
"Transformers 3"


Bästa manus på annan förlaga


"The Descendants"
"Hugo Cabret"
"Maktens män"
"Moneyball"
"Tinker Tailor Soldier Spy"


Bästa originalmanus


"The Artist"
"Bridesmaids"
"Margin Call"
"Midnatt i Paris"
"Nader och Simin - En separation" 

 
En separation utklassar Midnight in Paris och Bridemaids lätt.. får se om den gör också mot The Artist och Margin Call?? :)


Ofrivilligt men ändå inte?

Träning överallt! Jag är i Falun tillfälligt i 4 veckor med MINUSGRADER!!! Idag typ minst 10... Simhallen finns å den stänger halv åtta utom måndagar då kl 17. Övriga träningställen minst 100-150 kr per besök som icke medlem.

Första veckan ej återhämtat av jetlag så jag tog det lugnt. Andra veckan simmade jag en gång i veckan. Försökte promenera men hann aldrig. Högt tempo i jobbet! Slutade runt kl åtta varje kvällar... Tredje veckan, denna vecka...

Jag tänkte ta med träningskläder till joggning. Perfekt ta en runda vid kylan i vitt men... Det blir mycket att släpa så jag orkade ej (ångrar definitivt mig just nu) å tänkte ta en promenad men nej det är för kallt ute. Har ej riktig vinterkänga..orkade ej heller ta med..

Här har jag biggest loser på kanalen av slump och är så frustrerande! Siktar på att simma imorrn å torsdag! Hoppas det funkar!!! :)

Skriver detta för att jag ska simma! Ska! :)


Alcatraz och Suburgtory

Har fått riktigt bra dos av denna helg. I fredags kunde jag koppla av å skratta en massa med roliga tjejerna på en rysk restaurang efter en intensiv arbetsvecka. Skönt att kunna släppa lite loss med starka dryck som vodka och imponeras att jag mådde som prima igår.. gjorde inte mycket förutom slökollade på några filmer sen drog jag till en annan tjej å bastade med ett par öl.. och blabla.. vid 23 va jag himla trött och kan somna. Evigheter sen sist!

Idag tänkte jag ut å göra nåt vettigt men det snöade ju som fan... redan när jag öppnade ögonen tänkte jag.. det blir ingenting idag.. just det.. hann istället se på Alcatraz och Subturgtory. De två serierna är bra men på två olika sätt!

Alcatraz

Är ett mycket spännande och mystisk serie.. lite släkt med Fringe men ej såå mycket övernaturligt.. kanske kommer det mer senare men.. upplägget är mycket annorlunda.. Fångarna skulle flyttas till annan fängelse då Alcatraz stängdes ner 1963.. men egentligen försvann fångarna spårlöst.. och nu börjar fångarna dyka upp?!?!

Suburgtory

Är en sitcom som sänds i kanal 5.. finns i play gratis där ni kan se från början.. första avsnitt finns kvar i ett par veckor sen borta tror jag.. bara 20 min.. skön serie att koppla av.. det påminner lite om anders.se.. upplägget är ungefär detsamma! Lite för barnslig ibland kanske men ändå.. humor tilltalar mig! High school blandat med massa plastikkvinnor.. handlingen är en pappa upptäcker att hans dotter har kondom och bestämmer sig att de två ska flytta från Manhattan till förorten.. och så förstås har förorten nackdelar!!! :)

Så fick jag äntligen kaffemaskin idag.. njöt av ett kopp gott kaffe! Snart får jag ta å packa ner grejer å åka upp till Dalarna.. i vinterväder får man ha is i magen när man åker tåg.. detta år har jag klarat mig bra men man vet aldrig?!?!

Ja, ha en skön söndagskväll!

Samma bra

var arbetsnamnet till Atending Örebro. Haha, rätt lustigt namn eller hur? :)

Jag borde ej blogga för jag har inget nytt, är fortfarande lika lost i jobbet. Förutom att jag LÄNGTAR att få titta på Alctratz - en ny tv-serie som har samma skapare som Lost. Ser så fram emot! Jag gillar ju fängelseserier som OZ och Kvinnofängelset såå.. och med JJ Abrams dessutom borde det va skitbra!

På sista dagarna, mest idag har jag fått kommentarer till programmet... och jag kan säga att mitt självförtroende har sträkts ytterligare. Jag är medveten att folk kan tycka olika, det är ju alltid! Men som jag reflekterade förut, hur kan man mäta att ett program är "BRA"??? Var är gränsen till smaksak och "dålig"???

Jag skriver nu detta - så att jag kan ej ta tillbaka eller försvara mig. Jag är stolt över Attending Örebro. Det är ett intressant program med starka karaktärer. Är man ute efter mycket humor, information eller förtryck så finns det inte gott om! :)

Hoppas jag får veta sändningstid snart... vet att det blir våren!

Nu tillbaka till redigeringen, ska klippa korta bilder till början av varje program, ja bilderna som ska locka er så att ni INTE ska zappa till annat program! hehe...

Attending Örebro

heter det nya program som jag håller i... Jag är helt lost i detta program just nu! Inne i sista period då allt ska justeras!!! Varje frame har betydelse!

(Har ej kollat så mkt om golden globe, bilderna kommer mycket senare eller kanske aldrig...)

Nyss finslipade jag en gymnasiefest och jag måste säga att jag saknar dessa fester! Man festar mycket annorlunda sätt än när man är vuxen :( Man bara släppte loss och fick så många skrattanfall å dagen efter fick man alltid träffa kompisar och "utvärdera" det är roligast! Fast om man gjort dumt såå men vem brydde sig! Ett par dagar var det en ny fest och alla har glömt vad som hände med den senaste...

Jaja... Det ska bli otroligt spännande se slutresultatet. Nästa vecka sker det allvar med slutredigering då man lägger in övergångar samt fäger. Jag fick just första version av vinjett till serien och är STOLT! Jag påstår att det är bästa vinjett, ever! (seriöst!)

Här bjuder jag på första officiell affisch! Den kommer ut så småningom!


Kommentarer kring Golden Globe awards 2012

MOTION PICTURE

Motion Picture, Drama

The Descendants
The Help
Hugo
The Ides of March
Moneyball
War Horse


Hmm, jag fick bra vibbar av The Descendants. Jag vill verkligen se filmen så.. och med Clooney i huvudrollen! En annan skådis som jag ser fram emot är Shailene Woodley. Hon filmdebuterar nu och har huvurollen i en tv-serie “The Secrets of American Teenager”. En säsong va hon knappt med och det berodde på denna filminspelning vilket var ovanligt men så begripligt! Den kommer nog att oscarnomineras i konkurrens med Moneyball och The Ides of March! Jag hoppas verkligen The Help får en nominering!


Best Performance By An Actor In A Motion Picture – Drama

George Clooney, The Descendants
Leonardo DiCaprio, J. Edgar
Michael Fassbender, Shame
Ryan Gosling, The Ides of March
Brad Pitt, Moneyball


Detta kan jag ej uttala mig nåt för jag ej sett filmen men jag vet liksom många andra att Clooney är inte bara snygg utan han är också en bra skådespelare!


Best Motion Picture – Comedy Or Musical

The Artist
50/50
Bridesmaids
Midnight in Paris
My Week With Marilyn


Jag trodde att det skulle bli My week with Marilyn, den har jag ej sett bara hört och det sägs att man kan gråta efter filmen. Jaha, jag hoppades på Bridesmaids faktiskt! Jag har inte sett eller hört om The Artist så får nog kolla filmen jag!


Best Performance By An Actress In A Motion Picture  – Drama

Meryl Streep, The Iron Lady

Glenn Close, Albert Nobbs
Viola Davis, The Help
Rooney Mara, The Girl With the Dragon Tattoo
Tilda Swinton, We Need To Talk About Kevin


Vilken konkurrens här! Tilda är alltid riktigt bra! Mitt hjärta hejar jag naturligtvis på Meryl Streep! Jag slutar aldrig imponeras av hennes skådespeltalanger! Fast i just detta fall hoppades jag att Viola Davis skulle vinna men.. Streep fick och det rätt!


Best Performance By An Actor In A Motion Picture – Comedy Or Musical

Jean Dujardin, The Artist
Brendan Gleeson, The Guard
Joseph Gordon-Levitt, 50/50
Ryan Gosling, Crazy, Stupid, Love.
Owen Wilson, Midnight in Paris


Fattar ej hur Ryan kunde bli nominerad! Han var ej alls så bra i denna film! Joseph Gordon-Levitt skulle ha vunnit! Men jag har ej sett filmen med Jean... så jag får vara lite tyst!


Best Director – Motion Picture

Martin Scorsese, Hugo
Woody Allen, Midnight in Paris
George Clooney, The Ides of March
Michel Hazanvicius, The Artist
Alexander Payne, The Descendants


Blir det nån Oscar för Scorsese? En nominering blir det defintivt även jag ej sett hans film ännu. Jag har bara sett Midnight in Paris och The Ides of March och jag tror ej inga av dem skulle vinna.. så det fick bli någon annan som Hugo. Hmm..


Best Performance By An Actress In A Supporting Role In A Motion Picture

Octavia Spencer, The Help
Berenice Bejo, The Artist
Jessica Chastain, The Help
Janet McTeer, Albert Nobbs
Shailene Woodley, The Descendants


Ärligt talat var jag förvånad att Woodley var nominerade. Jag bara måste se filmen. Hon var inte super i tv-serien. Hmmhmm! Jag brydde mig inte andra för jag VISSTE att Octavia skulle vinna. Eller hur?`En oscarnominering borde hon också få!


Best Foreign Language Film

A Separation (Iran)
The Flowers of War (China)
In the Land of Blood and Honey (USA)
The Kid With A Bike (Belgium)
The Skin I Live In (Spain)


Jag hejar på The Skin I live in... men ska kolla A Separation idag så kanske ändrar jag.... men båda lär klart få oscarnominering. Jag hoppas verkligen att Svinlängorna får en nominering. Kul få lite uppmärksamhet!


Best Screenplay – Motion Picture

Woody Allen, Midnight in Paris
George Clooney, Grant Heslov, Beau Willimon, The Ides of March
Michel Hazanavicius, The Artist
Alexander Payne, Nat Faxon, Jim Rash, The Descendants
Steven Zaillian, Aaron Sorkin, Moneyball


Även jag ej sett alla filmerna och såg Midnight in Paris då jag var rätt trött.. så jag förstod inte allt men jag fick klar känsla att det är välskrivet! Så Allen, gratulerar!


Best Animated Feature Film

The Adventures of Tintin
Arthur Christmas
Cars 2
Puss in Boots
Rango


Tintin är enda av dem som jag sett.. så :)


Best Performance By An Actress in A Motion Picture – Comedy Or Musical

Michelle Williams, My Week With Marilyn
Jodie Foster, Carnage
Charlize Theron, Young Adult
Kristen Wiig, Bridesmaids
Kate Winslet, Carnage


Grattis, Williams som krossade de stora samt Wiig som är skitbra i Bridemaids. Jag har svårt att se Michelle som en av elitskådis! För mig är hon alltid en B-skådis pga Dawson Creek! Men jag måste inse att hon har vuxit och är en respektabel skådespelerska! Här lär det bli en oscarnominering också!


Best Performance By An Actor In A Supporting Role In A Motion Picture

Christopher Plummer, Beginners
Kenneth Branagh, My Week With Marilyn
Albert Brooks, Drive
Jonah Hill, Moneyball
Viggo Mortensen, A Dangerous Method


Kan ej säga mycket.. ej sett filmerna förutom Moneyball då jag tycker att Jonah Hill är väldigt bra! Men Plummer vann.. får återkomma senare när jag sett flera filmer av detta katergori!


TELEVISION

Best Television Series – Comedy Or Musical
Modern Family, ABC
Enlightened
, HBO
Episodes, Showtime
Glee, FOX
New Girl, FOX


Heja Modern Family, jag får skräpa mig och fortsätta titta på denna serie!


Best Performance By An Actor In A Television Series – Comedy Or Musical

Matt LeBlanc, Episodes
Alec Baldwin, 30 Rock
David Duchovny, Californication
Johnny Galecki, The Big Bang Theory
Thomas Jane, Hung


Jag blev förvånad... att jag ej kollar på Episodes.. och Matt LeBlanc, kunde han vinna ett pris???


Best Performance By An Actress In A Television Series – Drama

Claire Danes, Homeland
Mireille Enos, The Killing
Julianna Margulies, The Good Wife
Madeleine Stowe, Revenge
Callie Thorne, Necessary Roughness


Ingen är lyckligare än jag! :) Grattis Danes!


Best Performance By An Actress In A Supporting Role In A Series, Mini-Series, Or Motion Picture Made for Television

Jessica Lange, American Horror Story
Kelly Macdonald, Boardwalk Empire
Maggie Smith, Downton Abbey
Sofia Vergara, Modern Family
Evan Rachel Wood, Mildred Pierce


Evan Rachel Wood borde vinna tycker jag! Fast jag ej sett Lange i Ammerican Horror Story.. så lite tyst med mig...


Best Performance By An Actor in A Supporting Role in A Series, Mini-Series Or Motion Picture Made For Television

Peter Dinklage, Game of Thrones
Paul Giamatti, Too Big to Fail
Guy Pearce, Mildred Pierce
Tim Robbins, Cinema Verite
Eric Stonestreet, Modern Family


Så rätt så rätt! Eller hur? :)

Best Performance By An Actor

 In A Mini-Series Or Motion Picture Made For Television

Idris Elba, Luther
Hugh Bonneville, Downton Abbey
William Hurt, To Big to Fail
Bill Nighy, Page Eight
Dominic West, The Hour


Ej sett nån av dem..så...


Best Television Series – Drama

Homeland, Showtime
American Horror Story, FX
Boardwalk Empire, HBO
Boss, STARZ
Game of Thrones, HBO


YES!!!!!!!!!!


Best Performance By An Actor In A Television Series – Drama

Kelsey Grammer, Boss
Steve Buscemi, Boardwalk Empire
Bryan Cranston, Breaking Bad
Jeremy Irons, The Borgias
Damian Lewis, Homeland


Här är jag lite ledsen. Tycker verkligen Lewis förtjänar priset men jaja!


Best Performance By An Actress In A Mini-Series Or Motion Picture Made For Television

Kate Winslet, Mildred Pierce
Romola Garai, The Hour
Diane Lane, Cinema Verite
Elizabeth McGovern, Downton Abbey
Emily Watson, Appropriate Adult


Winslet, slutdiskuterat! (Kolla på Mildred Pierce i SVT play!!!)


Best Mini-Series Or Motion Picture Made For Television

Downton Abbey,  PBS (Masterpiece)
Cinema Verite, HBO
The Hour, BBC America
Mildred Pierce, HBO
Too Big to Fail,  HBO


Hejade på Mildred Pierce men den är också enda jag sett.. Så jag får försöka kolla övriga oxå!


Best Performance By An Actress In A Television Series – Comedy Or Musical

Laura Dern, Enlightened
Zooey Deschanel, New Girl
Tina Fey, 30 Rock
Laura Linney, The Big C
Amy Poehler, Parks and Recreation


Kan ej säga mkt.. ej alla utom 30 Rock..

 Foto å så... kommer nog ikväll!


De två bilderna

har jag dröjt alltför länge nu med att visa upp :( bättre sent än aldrig!

 

Så sjuk snygg affisch eller hur?

 

Ytterligare affisch men den som jag tycker bäst om!


Hej det nya året!

Jag lite borta men här är jag igen!

Tänkte uppdatera lite bilder från USA men har en massa sedan jag fått flera bilder av min kusin.. behöver tid å gå genom.. välja å så.. dessutom behöver jag verkligen skaffa en ny hårddisk och lagra på ett snyggt sätt.. alla mina bildgrejer ligger rätt utspridda suck!

Längtar till inatt! Seriöst jag skulle kunna va vaken men kan ej.. ska med et tåg kl sju imorrn bitti.. suck får kolla nyheterna kring Golden globe awards på tåget.. Det blir rätt spännande natt är jag säker på!

Bjuder på en av min starkast minne av resan.. det va på Universal studios, Orlando

Ja, den åkte vi... FÖRSTA RADEN dessutom! Vilken upplevelse!