UPPEHÅLL

Alla TV brukar ha uppehåll, u know.

Det blir också för mig.. att jag ska ha en TV-uppehåll.

14 juli - 22 juli SPANIEN

22 juli - 3 aug DALARNA

4 aug - 20 aug PERSISKA VIKEN / ARABISKA HAVET

21 aug är jag åter och därmed avslutar min TV-uppehåll!

Bye!

The Sopranos

Nu har det gått ca en vecka sen jag fått smakat på ledighet och rastlöshet. Fantastiskt var det, speciellt jag som älskar att få sova ut på morgonen. INGA SAMVETE HÄR! (hata mig inte men jag tackar Gud att sol inte visade sig så värst mycket...) Men sista dagarna inser jag att det kan vara jobbig att bestämma sig för vilka tv-serie eller bok man ska välja.. :( Det är lite skönt med måsten typ :)

Serien The Sopranos diggas avnästan alla Gudfadernälskare. Jag älskar dessa tre filmerna, absolut. Men att titta serien sköt jag verkligen upp i flera år. Fråga mig inte varför.. Det är någonting med serien.. nästan som kvinnofängelset ni vet. Första intryck var inte bra så ville man inte kolla vidare. Men för tusan, egentligen är den så jävla bra typ. Nu är jag inne i femta säsong. Planerar att se den klar (sjätte säsong är sista säsong) innan jag drar till Spanien på lördag.

Ja, Tony Soprano är max en äckel typ.. (måste få skrika ut jag..är ju en kvinna jag..) och lider med hans pliktrogen fru Carm.. men trots allt så är det ganska häftigt att få se hur maffiangänget i dagens USA skildras.

image164

Nu ska jag vila lite.. efter att ha cyklat vilse här i Kista. Det går ju verkligen inte hitta en väg rakt ut mot stan. Massa stigar var det och man måste typ cykla via skogen.. :( Nån som vet.. hojta till! :)