God natt..


Vampyrserie

Ja, nu skriver jag lite om en ny serie, Vampire Diaries. Nu finns tre avsnitter ute, jag har sett två stycken. Första avsnitt, det är rätt svårt och grymt att kunna döma bara efter första tycker jag... tyvärr är den mycket långt från True blood, ur kvalitetsperspektiv. Twilight ur skådespelaresperspektiv. Men annars är den faktiskt en OKEJ-serie. Skönt och slappa av efter en hård dag typ.



Storyn är detsamma, inget är nytt.. vi (jag) väntar alltså på att onda brodern ska få Elena som förälskar nu sig i goda brodern. Vampyrer är rätt trendiga nu så det skadar inte att ge denna serie en chans..



Om jag ska vara ärlig så innehåller den mycket av "klyschigt" ni som avskyr det, se inte den. Jag råkar inte ha något emot av sådana gréjer så.. :)





Tyvärr vet jag inte om den kommer til Sverige. Jag HOPPAS.. och tror.. The CW har iaf köpt 9 avsnitter.. mycket kan hända nu.. nedlagning eller inte är frågan.. så får vänta och se ett tag först. Annars tippar jag på att det är femman som köper in serien :)

Chock!

Femman är rekordgenerös nu...

Imorrn sänder femman seriestart av Grey anatomy säsong 6, inte långt efter USA. Wow!

Nästa tisdag sänder femman Desperate housewives 6x01.. ikväll är det dubbelavsnitt dvs. 5x23 och 5x24. Missa inte!

Originaldatum för båda serier är den 24 och 27 sep.

SVT ska sända en bra serie som kallas Nurse Jackie med huvudrollen spelad av Edie Falco. Hon som spelade hustrun till Tony i Sopranos. Peter som spelar Carisle i Twilight är också med i serien. Den visas på lördag den 3 oktober, vid elvasnåret.. inte bra va? Meeen SVT play ska visa redan vid tolv på dagen, tre avsnitten. Sjyst!


Nurse Jackie

Och här kommer riktig chock.. iallafall för mig.. eller inte egentligen. Som ni vet (ni som läser skvallertidningar!!!) så är Mischa Barton med i en ny serie, The Beautiful Life, det har ju spekulers runt hennes roll i den.. överdos, rehab osv osv.


TBL - farväl...

The CW har nu gått ut beskedet med ENDAST efter TVÅ avsnitter att de ska lägga ner serien. Bra eller dåligt vet jag inte för jag har inte hunnit sett denna serie. Synd för serien har potential skådisar osv.. men det är helt förstående eftersom bolaget har andra serier i samma genre t ex Melrose Place och 90210 spinoffen samt Vampire diares förstås.. och jag ska återkomma sen lite om dem :)

Jag hoppas att Mischa mår bra trots nedlagningen...

God morgon!



Ida, serien kallas Vampire Diaries. Skriver om det snart. Har sett ett par avsnitter :)

Besvikelse...

Inga text till extramaterialet inför ny twilight dvd-utgåva enligt Nordisk film.

Snyft, det är hårt att vara döv...

True blood

Äntligen sett alla avsnitter. Max wow! Nu lång väntan till juni 2010 :(



God natt era små människor!

Tralier med svensk text

Kollade äntligen igenom VMA (video music awards) som jag spelade in förra helgen. MTV repriserades med svensk text. RÅÅ av Kayne West som förstörde Taylor Swift...

Hon vann bästa musikvideo i en genre, glömt vilken bland annat mot Beyonce. Hon blev verkligen förvånad att hon fick priset. När hon hunnit sagt ett par ord dök Kayne upp från ingenstans och störde mitt i hennes tal.. han sa typ att Beyonce är bäst sen lämnade han scenen.. Taylor blev lite chockad och så klart avbröt kameran och växlade till en annan bild.

Men i alla fall så visades tralier för New Moon och den textades - jippie! Det är verkligen BRA! Sista repliken i slutet av Jane spelad av Dakota Fanning sa: Det kan göra lite ont. Då smällde de till med Edward.

Det har också kommit ut en tidning med massa om New moon osv..
Besök länken så kan ni klicka fram bilder osv från tidningen.

http://community.livejournal.com/kstewartfans/1093318.html#cutid1


Robert hälsar...



Gå till ca 20 sek.. då kan ni se hur kristen skämtar om när Robert fixar sin frisyr..

Jag har läst ett antal intervjuer bland Twilight skådespelarna och de berättade att de kan tvärr inte hänga runt med Robert och Kristen som förr pga då är det paprazzi överallt, trist tycker de.. men de är imponerade över hur de två tar det soft med kändiskapet.. därför tror jag INGENTING på vad tidningar skriver om dem.. t ex att Robert kastar pilar på sin egen bild.. HAHA!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5854436.ab

Robert hälsar till svenska fans, kul och han presenterar new moon trailer med SVENSK TEXT men dock ej riktiga trailer utan förra med Jacob som berättarröst..

Top 10

Tar efter vad Elsa skrev i hennes blogg. lite kul - speciellt jag har lite tid över nu ikväll :) Plockade upp de tio snygga killarna :) Jag lite orka skriva varför.. har ej tillräcklig med adjektiv i min ordförråd så..

#10


Ryan Kwanten
Dregel nu i True blood men tyckte att han är väldigt snygg i Summerland med surfkläder osv..

#9


James Franco
Föll för honom redan i Freaks and Greek..

#8


Penn Badgley
Gossip girl utan Dan, jag dör! Se själv, hur han ler!!!

#7


Josh Lucas
Vem minns honom från Sweet home Alabama?!?

#6


Paul Walker
Honom har jag alltid varit svag för..Inte pga Fast and Furious utan i Skulls!

#5


Adam Brody
Seth i OC - riktigt dumsöt.. jag saknar honom såå!

#4


Ryan Phillippe
Studio 54 och Djävulens romans.. ja hela han farlig och sexig!

#3


Milo Ventimiglia
Han max snygg som Jess i Gilmore Girls och har speciella ögonbryn, mun ja allt, hatkärlek till honom!

#2


Robert Pattinson
Kostym, leende, handen i håret... jag smälter!!!

#1


Leonardi DiCaprio
Han är och förblir nummer 1. Jag är medveten att alla åldras men ingen är snyggare än honom!


Ny utgåva...

Saant.. Den 11 november ska Nordisk film släppa en ny utgåva av filmen twilight med roliga prylar samt extra extramaterial. Vi som inte kan höra vad som sägs i extramaterialet till förra DVD blev besvikna pga inga undertexter. Jag påpekade det till Nordisk film och de sa att de skulle tänka på det.

Nyss har jag mailat och HOPPAS att de har tänkt på det... hooooppas!!! :)



Och nu på fredag ska det komma en tidning, People som innehåller flera nya bilder på New moon :) En bild som verkar ha redan släppts på nätet och det är...



Någon som vet vilka scen det kan vara.. en underbar scen lär det bli!!!! :)

EDIT:


Ytterligare bild... hehe.. första bilden sägs kan vara drömmen som Bella har.. eller Alices vision.. fortf ej bekräftad.. Många tror att det är vampyr Bella.. i Alices syn eller.. jaa.. vad spännande det ska bli!

40 bilder...

Wow, 40 nya bilder från New moon inspelningen. Underbart...

Länken:
http://photos.latimes.com/backlot/gallery/new-moon

Emmy 2009



Blake helt klart galans bästa klädd..

Jag är nöjd med resultatet.. MLP missade bästa kvinnliga för komediserie men priset gick ju till Toni Colette - ni vet som spelar i United states of Tara - en briljant tv-serie.



Bästa manliga för dramaserie gick till..



Brian Cranston från Breaking Bad - helt rätt tycker jag!

Främst så vann bästa drama och komedi som jag förväntat mig... Mad men och The 30 rock. Nu äntligen kan jag säga att jag tycker att det är värt. :)

och nu till en bild ur en scen som inte visats..



Bioscenen med Mike, Jacob och Bella :)

God natt, jag som införde en ny löft i somras att läga mig kl nio och läsa böcker för att jag inte skall försumma böcker. Hoppas jag håller det.. :)


Vad tycks???

Som bekant är Edward bara biroll i New moon och alla media satsar på att visa upp diverse bilder på Bella och Jacob, bl a de fick göra photoshoot för tidningar, visa upp ihop på olika tillställningar osv.. så fick vi äntligen team edward en bild från bolaget på Bella och Edward...




Jämfört mrd härnedan...



:)

Men när det gäller Robert, Kristen och Taylor.. lite kul skvaller kommr jag med nu.. de tre var med på Video music awards i förra söndag.. Taylor gick ensam på röda mattan för det sägs att Robert och Kristen hoppar över det på grund av PDA - Public display of attention.. men de poserade för fotografer i backstage. visst ska det ju vara Bella och Jacob men låt oss se hur det gick..



Fint par


Poor Taylor

och inga officiella bilder på Robert och Kristen...

Inatt är det dags för Emmy och tyvärr kommer jag ej att vara vaken.. ska istället kolla upp det imorrn bitti.


I'm back...

Nu är jag hemma och lider av extrem sömnbrist. De sista tio dagarna har jag varit mycket social, fått alkohol i kroppen och knappt sovit i flera timmar på raden (lugn och ro med andra ord)... Jag är typ jetlaggad max nu. Sov runt 04 inatt och vaknade kl 07.25 (ja exakt klockslaget - var väldigt sur på mig själv) försökte sova fram till va halv nio gav jag upp och njöt av Scandic hotels goda frukostbuffe. Njöt till max eftersom enda som var riktigt dåligt med resan är frukostmat!
Allt annat under resan var väldigt bra!

Nu ska jag lämna internet och försöker komma ikapp med True blood, Weeds och Gossip girl samt nya som t ex serie som fick 2,8 miljoner tittare direkt på första avsnitt (producerad av HBO naturligtvis) The Hung ikväll.

Nu till The twilight saga.. fan vad mycket det har hänt.. försöker hänga med hehe.. lägger i alla fall upp tralier och en snygg bild.