Stills BD1, äntligen!

Fler stills.. förmodligen flera nu i framöver då inspelningen är avslutad!


Första sida..finns även på Jacob men jag lite äsch!

Frukosten med massa ägg, u know! :)

Schack, en av nöjen på smekmånaden..

Jacob...

The Denali.. det till vänster är svensk!

Waterfallscenen.. Vet Edward komiskseriös här men jag kan nog klura ut att det finns skäl!:)

Jacob håller bella och Edwards bröllopsinbjudan.. lite sorgligt..
Noll aning om vilken scen..


Bland Rio-gator..

Ashley, kortklippt.. hmm :)


Regissören Condon sa i tidningen:
“We shot everything — whether it’s the lovemaking or the childbirth — as potent and powerful as it can be”


Med mera...

Jag har typ glömt bort att jag har blogg.. kanske låta det ha lite semester... Jag ligger bokstavligen EFTER med allting!! Tv-serier och filmer förstås. Suck. I helgen lyckades jag få lite egen tid och komma lite ikapp. Såg äntligen Spartacus säsong 2. Tycker dock att första var bättre. De försöker försköna Crix men han är dödsdömd i mina ögon! Såg även ikapp den nya Nikita. Gillar Shane West så.. vet det är mest kill-serie men ändå :) Kollar nu på Guds tre flickor med Susanne Retur.

Hann se Water of Elephant. Jag måste vara tacksam som har vänner som kommerihåg att jag avgudar Pattinson och lät mig titta på filmen med dem trots jag inte hunnit planerat när jag kunde se filmen. Synd, inte så BRA film. Kemi mellan Robert och Reese är på N O L L! Förutsägbart story också gör inte hela filmen bättre. Så.. :(

Såg även No string attached trots dåliga kritik så gillar jag filmen väldigt mycket! Bättre än alla andra romantiska komedier på sistone - några år faktiskt... Ni som gillar genren, rekommenderar er starkt att kolla på den!

Tror ni att jag ba plötsigt fick lust att uppdatera.. nix.. men det har faktiskt passerat flera twilightnyheter.. jag missade de mest omtalade läckta bilder som bolaget lyckades ta billbaka. Hände när jag var i USA. Kanske lika bra!

Men det här.. reshoot i Florida. Filmteamet var ej nöjda med smekmånadinspelningen i Brasilien (endast utomhus) tror pga det var lite grått i vädret så de spelade in igen under helgen. Nu är allt inspelat..

Trailer kommer natten mellan 5-6 juni svensk tid, vid MTV Movie Awards. Sen är det bar att hålla till 18 november!


Glad att de kommer att ha DENNA scen :)

Obs.. flera tidningar uppger att Roberts flickvän är Kristen.. tjaa, de har fortfarande inte bekräftat officiellt.. man kunde se lite där och där de pussas ja.. men inte än...

Finally!


Jag är hemma och ska återuppta bloggskrivande inom kort.

Robsten - fortf ej bekräftelse men bilden talar för sig själv och allt tydligare!





Njut av våren, ni allihopa. Själv är instängd i redigeringsrummet med massa material från USA - ännu bättre än att vara i USA faktiskt.. Klippa om och njuta och om och njuta typ ;)