Bill Condon



är den nya regissören till Breaking Dawn. ja, filmen har fått grön ljus! Jippie! dock är det fortfarande oklart om det blir 1 eller 2 filmer av boken. Manusförfattaren blir som andra böckerna - Melissa Rosenberg.

Bill Condon har regisserat bl a Dreamgirls och skrivit manus till filmen Chicago. En av hans verk har vunnit Oscar för Gods and Monster. Verkar vara en bra regissör.

 

Nu får jag lite lugn och ro å morgonen.. har tänkt gå ut och springa men regn.. nä nä! Har två sista inspelning nu i eftermiddag! Hoppas allt flyter väl så är BYSS i princip nästan klar. det blir bara programledareinspelning kvar. Skööönt! Sen gäller det att pussla rätt.. som är det svåraste tycker jag. Suck!




HD final trailer



Mycket mycket mycket bättre! Det här är "final" trailer för Eclipse :)
Trion, Robert Kristen och Taylor ska med på Oprah den 13 maj.. perfekt då kan vi få se intervjun med svensk text någon gång i fram över.. förut var de med på Jimmy Kimmel.. och ingen text ju.. :(

Promobilder på Eclipse har kommit.. man kan säga att nedräkning har börjat.. snart lär det nog komma fler bilder, videosnuttar osv..




och här är mitt favorit :)



Tältscenen



Imorrn kommer nya eclipse trailer visas på Oprah.. spännande! Idga kom en småååå trailer ut för morgondagens Oprah-programmet.. och där kan man se en bild ur..jaa tältscenen.. det innebär att den nya trailen innehåller oxå bilder från tältscenen..

Förra trialen var ju typ skittråkig.. så jag tror på detta nu.. skynda imorrn snälla!! fast vid midnatt skulle jag tro.. pga tidsskillnad!

Ben & Jerry

Fan va goda dem är.. perfekt kombination när man är förkyld och har typ halsont..
Har ett par favoriter...



Den som jag vill smaka "Choklad Terapi" (svenskan!) finns visst inte ännu i Sverige.. eller? :)

Lugn helg.. fast jag max förkyld och har småhalsont som aldrig blir över känns det som.. passade på att vara hemma... idag skulle jag ha varit på årsmötet för östsvenska men kände att jag behöver vila inför kvällens resa til falun.. vill så gärna slippa det men går ej.. viktiga uppgifter i veckan så.. :)

Igår hälsade jag på mina föräldrar.. där fick jag träffa mina kusiner som kunde ej flyga till Egypten.. ja pga vulkan, all know.. bra då blev det lite kvalitetstid med dem samt min andra kusin med familjen kom.. alltid treevligt att få umgås lite med Isabelle.. hon har blivit stor.. snart kan hon teckna och gå.. jag börjar bli riktigt barnvänlig.. fikade med ett par mammor i fredags och jag kunde hålla en bebis i ett tag utan att bebisen grät.. stor framsteg! :D

Nu max rastlös haha.. har surfat och besökt sidor som jag annars skulle inte ha tid till.. ja vad ska jag nu göra.. less på tv och dator.. läsa kanske.. känns att jag inte orkar.. trötthet i huvudet ni vet.. :( säkert vid dator en stund till...




Få vara sjuk!

Har varit småförkyld nästan hela vecka och kunde inte typ "vila" mig.. hände grejer alla kvällar.. men NU hemma ikväll och ba sooft.. tagit lång bad och har nu en big te.. mys! ska snart kolla på en efterlängtade film.. It's complicated som kom ut i julas nånting.. vet ej om den är bra men perfekt till en sådan kväll.. så utmattad jag är nu vill jag titta på nåt lätt  och roligt :)

Förra veckan fyllde Krsten 20 år och det blev lite... hett typ.. eftersom hon fångades med Robert i Budapest vilket bekräftades att Kristen var i budapest på hennes födelsedag.. Robert var där pga inspelningen av Bel Ami :) Trevligt va? Det ryktas även att hennes föräldrar är där också.. och att Robert ska fria.. bla bla bla... ska bli kul och kolla in svenska skvallertidningar de kommande veckorna ;)



I en brittisk skvallertidning:



Undrar när det här kommer att ta slut? April förra år fotograferades Kristen sista gången med hennes "dåvarande" pojkvän.. även det där bekräftades aldrig.. att det är "slut".. cirkusen har pågått i ett år.. otroligt! historiskt tror jag..


kom på.. att LOST faktiskt firade deras 100th episod.. här kommer bilder.. kul :) vill vill anders.se ska få det.. om vi håller i 8 avsnitter så får det bli i trettonde säsong!



Iphone...

Vet, jag sa inga touch men när det kommer ur apple så är det hel annan sak.. jag är ju förälskad i apple!!!

Har sedan länge sugen på en iphone men jag har döva föräldrar så måste ha videosamtal..

Funderar faktiskt på att ha en supersimpel mobil med fungerande videosamtal samt en ipod touch.. Det får jag ta om jag inte klarar av touch.. Eller är det nånting men lär sig med tiden???

Kollat runt.. verkar stämma ganska bra.. att videochatt kommer att finnas med MEN frågan är ju om att apple skaffar en andra kameran?? inget är bekräftat ännu vad jag vet.. annars medd mig!

Sprungit, badat, käkat indiskt middag... shoppat 6 pocketböcker.. vet får ej köpa pocket, bara inbunden menmen :D dags att komma ikapp med mitt nyårslöfte.. 1 bok per vecka!

nu lite roobios med älsklingen... teve förstås!


Mobilen...

Är jag dömd att inte få en ny mobil???

I slutet av somras köpte jag änltigen N97 och bevarade den väl när jag reste utomlands i ca en månad. När jag kom tillbaka till Sverige och efter knappt ett par dagar försvann mobilen..



Jag var osäker på om jag går ihop med touch - jag tänker fort, jag skriver fort, jag tecknar fort, förmodligen talar jag fort osv så touch blir lite besvärligt då jag måste trycka lite långsammare.. proövade dock N97 igen i tidigt i våras i ett par dagar men nä.. trivs inte 100%

Så jag skaffade istället Nokia 6210 Navigator


Den är toppen.. enda som är nackdel är att det är lite trångt att skriva in.. min tumme är ganska stor så.. men tyvärr den mobil jag fick var fabrikeratfel.. och den är slut på lagret och verkar försvinna från butiker.. inte så värst populär antar jag?

Så jag införskaffade istället Nokia Classic 6210


Den har ALLT.. men utom videosamtal! Fan irriterande! Så det blev inget med den..

Efter ett par veckors noggrann observation inför Nokia 3710 fold


Verkar den vara väldigt bra, billigt och jag fattar inte varför ingen har talat om den.. jävla skönt tryckknappar ju och den innehåller GPS.. men det som saknas i den är att ingen mobilsurf PLUS eller MAX så det inebär att den klarar bara 0,364 mbit per sek.. jag vet inte om det har stor betydelse men men.. tvekade och köpte den idag.. tänkte ha den som tillfället ifall jag kanske ändå skaffar en Ipod touch :)

meen GISSA VAD? Den kan bara LIGGA.. inte "sitta" eller "stå" alls.. jaja nu e jag tvungen att lämna tillbaka den! Har istället fått syn på  en 

Nokia C5-00


Billigt, bara 1600 kronor och den har allt! Perfekt för mig.. meen den kommer ju inte förrän ut om 2 månader typ tror jag.. så den som väntar länge väntar på något gott... antar jag..

Än så länge använder jag min superbra mobil nokia 6120 från hösten 2007 = 2 och halv år...

MEN det är massa damm inne i skärmen så det går knappt att se meddelandet när solen skiner.. :( får kämpa lite till!

Nu ska jag iväg och inviga min ny joggningssko - dags att löpa lite :)

Inget särskilt

Sammanfattar lite veckan.. påskhelgen har varit.. det började med jakten på den perfekta tv vilket innebär att jag fick lämna tillbaka två gånger med 40 tums tv! Tur att jag har världens bästa pappa! :) Mys på påskmiddagen med familjen sen drog man till en trevligt ställe med fåglar :) Jag fick äntligen titta på Remember me på påskdagen.. den var över min förväntning, trodde att det handlade enbart om Robert men nix.. blev tårögd.. skönt å få gråta liiite hehe..

Inspelningen under veckan gick jättebra! Jag är verkligen stolt över BYSS-gänget och kan typ lova er att vi gör vårt bästa så att programmet ska bli riktigt bra! Nytt för mig men verkar som jag klarade genom det och har nu tre veckor kvar att gå genom! Ser fram emot det.. det är typ bästa del av alla faser som t ex för- och efterarbete :)

Igår fick jag njuta av god middag och bio med skön sällskap och idag steg jag upp tidigt och kunde spela badminton.. fyfan var nära att förlora mot motståndaren.. (aldrig förlorat mot henne men syns på väg...) jag är ju inte morgonpigg, kvällspel passar mig mycket bättre!

Jaa, nu dags för tvätt sen ska jag verkligen komma ikapp med alla diverse serier som t ex 24, lost, flashforward, V ooooch hhoppas hinner med Sparctaus som ALLA killar runt mig pratar om det jämt! Alltid trevligt att fatta vad de menar typ än att ba stå där och ser dum ut...

Imorrn, dags att finna en bra joggningssko - har anmält mig till vårruset! Tänka er! I Falun naturligtvis!

Ja, nog va det allt.. lite dagboksskrivning här.. :D

Påsken!

Det blir ingen fjällresa :( får se till och ordna det till nästa påsk!
Jag är istället hemma och softar.. blir nog skönt för att det är hög tempo på jobbet.

Ska titta på serier som jag har kommit efter.. rekommenderar er hårt att kolla på The secrets life of the american teenager. Jag har fastnat på det.. Molly Ringwald känd från 80-tals filmer är med och spelar gravidas mamma.



Amy Juergens är en vanlig tjej som är med i orkestergänget och råkar bli av med oskulden på en sommarläger med skolans casanova.. och what? Hon blev gravid, endast 15 år gammal. Grace, skolans populäraste tjej är kristen och tänker inte ha sex före äktenskap och har en pojkvän som kanske inte vilja samma sak. Det händer grejer och vissa personer blir ett viss grupp som vi får följa efter.

Superkul! Låg humor max men såå bra! Serien driver gärna med amerikanska syn på kristendom, sex och adoption osv.. fast det syns att de håller ändå kvar i en viss grad.. annars skulle serien inte visas på ABC (en familjserie) men lovar att det är INTE en ny sjunde himlen!


Amy, hennes syrra och mamma (Molly)

Har sett ca 35 avsnitter på ett par veckor och har ca 6 kvar inna jag får vänta tills serien går in på tredje säsong. TV400 visas nu på måndagar kväll och är inne på andra säsong! Vill ni se den så medd mig, det går att titta på den med svensk text!

Ha skön påskhelg, det ska jag verkligen göra!