Gilmore girls 2000 - 2007

image147image148

I tisdags visades allra sista avsnitt av Gilmore girls.. Avsnittet är bra, avslutningsscen är jättefin. Hur ska jag klara mig utan denna serie, det vet jag inte. Alla även tv-serier har början och slut. Jag är glad att den fick en bra closure...

När en dörr stängs så öppnas en annan

Jag får hoppas att det är så.

Här kommer diverse bilder genom tiden.
 image150 
           

The Class

En rolig sitcom. Den är SÅ förutsägbart. Ibland älskar jag att få kolla på någon som jag själv vet vad kommer att hända. Och nästan alla stämmer.. ha ha. Snyggningen Jason Ritter, son till en känd skådis, John Ritter är med i den. Han var med i Joan of Arcadia som lades ner efter två säsonger, DUMT!

Plöjde äntligen igenom hela säsong idag. image146

Visst känns det lätt att döma vilka personligheter dessa karäkter har på bilden? Ja, sån är serien, mycket som man känner igen. Ytligt och amerikanskt typ :D

Varning, det är tunn innehåll max och den kan lätt uppfattas som falskt för allt går himla fort hela tiden. MEN humor och skådisarnas insats lyfter upp den tillräckligt! :)

Nu ska jag njuta av en fredagskväll utan tv... ska nämligen ut och träffa vänner... ja jag har ett liv! :) 

Kyle XY

Fattar inte hur jag orkade. Var uppe till typ kl nio på morgonen. Men jag hade såå roligt inatt :) Tack ni, alla!

Idag missade jag en halv dag, ångest... okej! Men så hann jag kolla genom alla Kyle XY
image145

Matt Dallas är så snygg. Jag är glad att jag inte såg den tidigare för jag skulle inte stå ut med att vänta till andra säsong som nu kommer i juni. Vet att Kyle är 16 år men Matt är faktiskt ett år yngre än mig så det är helt ok att kolla in lite extra ha ha :)

Ja, önskar att jag orkar skriva mer men det gör jag inte. Ska sova nu. Känner att jag inte kan jobba imorgon, behöver en vilodag till. :( God natt!