Taylor och Kristen i Sydney

Ja nu strömmar det in massa bilder och intervjuer om dem...


Taylor med hollywoodleendet :) förstår varför folk kallar honom Tom Cruise Junior...



Det är kass väder i Sydney.. kallt, blåsigt och större av dagen regnade det.. massa fans med regnkläder.. lustigt för de promoade i två höstrar och det var kalla i europa.. nu de i australien i fel tid.. hoppas det blir fint väder i sverige då de kommer.. speciellt kristen som fick hålla ut i kylan då killar kan ha jacka/kavaj.. tja, vill man va vacker får man visst pina!!!

Boktips...

http://www.guardian.co.uk/society/2010/may/30/louise-stern-deaf-chattering-interview



skulle vilja läsa den :)

gonatt!

News

Soooft idag skönt.. tagit en promenad och hunnit kollat på Gilmore girls som jag ej sett på evigheter.. mysigt som alltid. Sen händer det också grejer för Kristen och Taylor anlände i Sydney igår och hunnit gjort en del saker. bl a åka båt samt besöka djurpark och träffade koala :) Undrar vad de kommer att göra här i Stockholm? Nånting måste de väl få göra?? käka sill och potatis kanske hehe..

Robert kan ej med på promoturnen pga inspelningen av Water for Elephants med Reese Witherspoon som är en viktig möjlighet så han kan ej med.. förstår..


Charmigt som vanligt :) snygg frisyr tycker jag..  filmen är baserad på efter en bok.. på svenska:
"Bröderna Benzinis spektakulära cirkusshow"


Förra vecka kunde man se att Robert var på väg till gym.. ja sant.. cool :)



Åter till Sydney...efter 15 timmars resa och fram till hotellet ville kristen röka.. förstår henne! och ja.. nu kommer det en repris från Italien förra året.. nu snackar fansen om att hon skulle göra så i varje land. Hon gör så mot paprazzi.. inte mot sina fans.. soft!



Båttur.. jag seriöst nu.. Taylor ser väldigt bra ut.. tror risk han kommer förbi robert när han blir äldre.. han är bara 18 år nu. se hur hans leende.. hollywoodleende garanterat!




Fattar ej varför alla har regnkläder utom de två.. vill vara tuffa eller vad? alla män i båten är deras livvakter..

Djurparken i Sydney




Bada ute

Japp det gjorde jag idag... :)
Tänkte ej på att Lugnet - en fritidsanläggning bredvid SVT-huset i Falun.. är typ som eriksdalsbadet.. den har utomhusbassäng.. och badet inne är STÄNGT.. seriöst! Jag ba jaaahaaa.. och gick ut.. måste ju!

Trodde naturligtvis att vatnnet är varmare men nix.. normaltempo.. iskallt ju när jag hoppade ner.. men sen när börjar simma på riktigt då var det ej så farligt.. ett tag tänkte man inte på det.. solen sken.. perfeeeekt!

Men det är 50 meter.. mycket annorlunda.. nu är min kropp helt slut :) Ja, nu har jag tagit "dopp" för detta år.. nästan rekord.. redan maj.. hehe.. och var i vattnet i ca 45 min!!!

Samt käkat en stor blåbärs tårta.. helt gott samvete.. jäkligt gott!

Nu vill vill vill heeeeem.. skynda! Hoppas miniserien House of Saddam är bra.. för ska kolla på den på tåget!


SATC

Igår var det äntligen dags för filmen.. inne i biosalongen kunde vi hitta bara 4 killar..resten var såklart tjejer :) undrar vad killarna gjorde där? pga filmen eller tvingad av flcikvännen eller svartsjukan så de tvungen följa med? :D

Tjaa.. ska ej säga mycket om filmen för jag vet flera av er ska dit och kolla.. som jag sa  så tycker jag att filmen är ingen höjdare.. tack vare ett par långa PINSAMMA scener.. först var det kul och kul.. sen för pinsamt så att jag vill ara sjunka.. det där skänkes betyget ner rejält tyvärr! :)



Ang twilightskådisar.. det ska bli ett fan event den 21 juni på HOVET.. Biljetterna släpps den 3 juni på SF SERGEL.. och gissa vad? biljetterna är GRATIS!!! Max 2 st per person.. den första 150 pers får VIP biljetter.. sen e det begränsad platser..

Jag ska ej med.. förvånad va? haha.. hellre sitta vid datorn och hänger med vad som händer.. där skriker man bara och jag är döv.. tror ej jag får så mycket av det.. lite äldre har jag blivit oxå.. för tio år sedan skulle jag givetvis vara med..

Men ni.. jag har faktiskt andra planer att få träffa dem på ett annat sätt.. jag eller en vän till mig duger också jättebra.. jag försöker göra mitt bästa så att det blir av!.. Låt oss se.. önskedröm max.. om lyckas då får de se hur svenskt teckenspråk fungerar.. för då ska jag eller vännen prata med dem!! via tolk förstås men iaf.. haha.. ska ej blabla mer nu!

Ha skön helg ni!!

Kristen och Taylor kommer till Stockholm

Ja, det var väl väntat att jag skulle skriva om det..

Imorse var jag som vanligt inne på twilightnyheter men missade totalt det där.. metro var den första som gav mig nyheten.. då var jag på väg till falun utan internet.. fan lite svårt att tro att det är sant.. oväntat max.. många fans har talat om det och precis när vi accepterat att stockholm är en väldigt liten chans..så konkurs men niiiix!

Visst ROB är inte med men jag tänker inte vara den som ropar "VAR ÄR ROB?" som många fans gör när de anländer.. så jävla taskigt! Visst Rob är snygg blabla men jag respekt Taylor och Kristen ändå för deras insats som är lika värdefulla som Rob.. tänk hur mkt de har jobbat för New Moon jämfört med Rob.. Taylor kämpade i kylan och Kristen fick gråta en massa.. såå!!! :)

Förresten är jag också väldigt glad över att staden Stockholm existerar i skådespelarnas huvud.. samt Rob förstås!!!

Det är bekräftat att de kommer hit den 21 juni... för närvarande är presskonferensen enda program för dem.. vi fans hoppas att det blir nåt event.. oklart just nu! Snabbvisit blir det också.. verkar som de ska ej övernatta här.. syyynd! för då tänker jag INTE sova när de finns i staden!! :)

Här kommer bilder på de två¨:)

Bella och Jacob:

Respekt till dem två i denna scenen.. seriöst, regissören har typ VINTERJACKA.. superkallt ute och de kunde skådespela.. wow!


Jake, I love you. So please, don't make me choose. Cause it'll be him. It's always been him.


Eclipse..

Photoshooot på Taylor och Kristen


Diverse premiärer med de två:

MTV Video awards 2009

Teeon choice awards 2010

New moon presstour i Mexiko City


New moon LA premiär 2010

Glamour

Jag chockad... tv4 plus ska sända Glamour från allra första avsnitt den 14 juni kl 17.35

ETT MÅSTE ATT SE!!!!

Men men jag i falun då.. måste verkl ta reda på om jag får möjlighet att kolla..

EDIT: Jga vill kolla.. så klart för CAROLINES SKULL!! jag var för liten då hon medverkade.. sen talade alla om henne och jag minns så svagt.. kul å äntligen få se ridges största kärlek och hur hon blev borta.. samt gamla minnen t ex macy och thorne..  och hur brooke kom in till forester.. ja häng med ni alla!!!! :)

edit:


Series finale: LOST

Ikväll sänds den 2,5 timmes långa i USA. Så jävla spännande och.. vemodigt såklart.. minns tydligt då jag såg första avsnitt och woow.. smsade massa folk och sa att de skulle kolla in serien.. tittade den då jag bodde hos mina föräldrar.. sen reste jag till Australien och LOST-affischer var bokstavligt ÖVERALLT..

Det var då serier blev riktiga populära och får typ samma status som filmer.. hela sex åren har gått.. och äntligen snart får vi veta vad som egentligen hände.. visst har lost haft sina dåliga stunder.. alla har väl svackor.. jag personligen rekommenderar folk att titta på lost på raken.. ha marathon.. inte se ett var för sig..

Här kommer ett par bilder.. jag själv får vänta på svensk text är ute.. hoppas imorrn eller tisdag.. :)




Jag kom på nu... helt omedvetet så var namnet på anders.se blogg "säsongavslutning" klicka på l
änken och det innebär att det inte är slut för gott.. dvs om det har istället stått "serieavslutning" som det betyder series finale på engelska.. och season finale.. ja då antar jag det är positivt inför tredje säsong! :)

Amerika...

Igår fick jag chansen att hänga med ett skönt gäng och uppleva så kallade typiskt USA.. vi drog ut i sista minuten och spelade biljard.. och jag var enda som vann alla matcher (bara två...) fast det fattade jag inte i början.. typiskt.. men det där vi gjorde fick mig nya tankar till programiden.. längtar redan att börja jobba.. men fööörst njuta av en söndag med lite pizza, fogelström och så gossip girl.. ser fram emot säsongavslutningen! :)

här kommer ett par snygga poster på eclipse..speciellt vargflocken.. kul å se hur alla ser ut..


Superutmattad...

det är jag nu :) längtar hem.. åker om en timme.. skönt!

Överlevde igår.. gissa vad som hände? ca 30 minuter innan loppet startades öppnade himlen bokstavligt och det ÖSREGNADE.. alla drog ändå och uppvärmde med friskis och svettos.. jag var enda som satt vid bilens bagageluckan som skydd.. alla glodde på mig och sa att jag skulle ändå ut å springa.. som om de skulle se ner på mig om jag ej skulle med..

övervägde seriöst på att säääga neej.. och typ storstaden gör inte så.. springa i regn med lera och så..

men ca 5 min innan bestämde jag... skit i det och sprang fram till starten och.. loppet blev riktigt bra.. regn och jag funkar utmärkt ihop.. säker på att det blev en personlig rekord för mig.. kunde springa med "flow-känsla" det brukar jag vanligtvis aldrig få :D

och så har jag fått en superide till ett nytt program.. så jävla spännande och hoppas det går genom.. folket som ska träffa mig, räkna med att jag tar upp iden och bollplankar med er.. SVT är stort men inget är omöjligt! Jag har rätta kontakter nu för tillfället.. så måste utnyttja innan min tid hos SVT är slut!

Hoppas på SOL i helgen så det ska bli VILA och umgänge med folk... grillen imorrn.. ser fram emot! :)

Köpte även biljetterna till Sex and the City premiär nästa torsdag! Äntligen! :)


Robsten manips

Så sant.. rastlös nu hehe.. ville sitta på jobbet för att kolla om teknisk redigering rullar väl.. hade tänkt simma eller göra nåt men benen orkar ej hehe.. rädd imorrn säkert värre ont :(

Hamnade på ett forum fullt med Robsten manips.. wow det finns massa bilder på dem.. en del var fina och en del var roliga haha..


Båda på Oscarsgalan.. undrar om de skulle ta all uppmärksamhet från Brangelina? :D


Scenen är från Remember me.. ni som ej sett filmen, SE DEN!!!


Kanske om ett par år? :)


Lite miss det där med ljuset.. tja!


Snyggt.. lite vibb från Breaking Dawn :)


Det här känns extra roligt för mig.. eftersom jag gillar Gilmore Girls och kände direkt varifrån typ..


 

Majmånaden...

Har typ rullat på lite för fort.. missade att hänga med vilka tv-serier som slutar och vilka får ny säsong samt piloter.. passar på nu å kolla lite runt..

24 har serieslut (series finale) nu i maj..

One tree hill.. tro det eller inte får en NY säsong.. jag trodde inte det men blev paff! :)

Heroes.. SLUT! men får kanske en film för att avsluta serien..¨

Lost.. series finale!

Serier som fortsätter:

Smalville, Cougar Town, Modern Family, Gossip Girl, Supernatural, The Good Wife, House, 30 Rock, 90210, Vamipre Diares, Bones och Life Unexpected (sååååå glad jag!), Grey. Desperate Housewives, V, How I met your mother och Top model.. kan ej ta med alla men det är de vad som är populär enligt mig :)

Spana in
http://fjarrkontrollen.blogspot.com/ för en bra sammanfattning av piloter inför hösten 20101.. flera att se fram emot..men nästan inga high school serier.. men det har vi tillräckligt nu som t ex Gossip Girl, Vamipre Diares och 90210 :)


 

 

 




Cannesfolket

Lägger upp några Cannesbilder.. en del filmer haft premiär där.. drömmer om att nån dövfilm skulle få visas där.. vore fantastiskt.. :)

Wall Street: Money Never Sleeps av Oliver Stone
med bl a Carey Mulligan, Shia Lebeouf och Michael Douglas



You Will Meet A Tall Dark Stranger av Woody Allen
Med bla Naomi Watts och Josh Brolin


Blue Valentine av en okänd.. Derek något.. men det är en romantisk film med bra skådespelare.. har redan premiär vid Sundacne i januari.. men kommer ut i biograf i USA först nu i december.. skumt! vet att det är otorligt svårt att få film distribuerat nu.. synd! Med bl a Ryan Gosling och Michelle Williams


Filmen får troligen premiär ikväll eller imorrn.. :)

I Cannes finns bl a Linday Lohan (really!), Paris Hilton, Meg Ryan samt drottningen av Jordan.. :)
Rastlös nu.. surfar på jobbet.. väntar på DH kl 21 sen drar jag nog väl hem..


Dödsdom...

ja på torsdag blir det... efter lördagens trevligheter var jag lite rädd att kondisen var på botten.. så jag tog chansen att dra på 5 kilometers motionsspår. För er som inte vet så ligger SVT huset i Falun faktiskt i närheten av "idrottsområdet" med typ skidspår, motionsspår, slalombacke, backhoppningsbacke, bassänger och idrottshall blabla..  ca tio min promenad från jobbet var jag framme.. och redo!

Men tja.. spåren var typ  på väg uppe till toppen, seriöst! De första 2,5 kilometer var fyfan.. känns som jag sprang 1% av 100%.. men lustigt nog efter toppen, 2,5 km neråt.. bara nedförsbacke hela tiden.. fantastiskt va? - så sant, första gången kunde jag springa lätt utan nåt problem alls hela vägen hem..

Nu är mina ben utpumpad känns det som.. ja vi får se om jag ens kan springa nåt på torsdag.. jag dör hellre än att gå hela vägen.. så sant! :(

Lite uppmuntran här...


Photoshoot efter Oprahshowen... undrar vad vill Rob säga till oss fans även de ej bekräftat det..

Nu snackas det om.. Kristen skulle ha varit med på Vouge omslaget nu i Juniupplagan.. men chefredaktören Anna Wintour.. typ Meryl Streep i Djävulen bär Prada ryktas det.. 



och det blev lite problem och Kristen blev omplacerad av..



Många blev upprörda.. Blake av alla kändisar.. om det var Jolie så okeej.. för mig spelar ingen roll.. gillar henne i Gossip Girl så.. tja.. men anledningen var att Kristen gick ej på att snacka om hennes privatliv (förmodligen en bekräftelse på hennes förhållande med Rob) så Vouge fick ändra sig i sista minuten.. det finns photoshootbilder på henne.. som skulle vara på omslaget.. tja! Känns som fan att de driver verkligen med mediavärlden.. Jag beundrar dem!




Godingar!

Nu är långhelgen över.. snart är sommaren här på riktigt för de närmaste veckorna kommer att gå som bekant i rasande fart :)


Härlig syn va? haha.. fast kan tala om att Bella och Jacob björnkramade varandra precis efter.. :)


Kombination med killar och cigaretter är snygga! Meen jag är fast besluten att den framtida kille jag möter får absolut inte röka! Helst rök- och snusfri naturligtvis.. feströka lite okeeej men inte mer än så.. hehe..




Cannes... och True blood

Ifjol var Robert där även Brad och Angelina.. samt Paris Hilton med sin Doug.. detta år fortsätter Cannes som vanligt men med andra skådespelare.. med filmer som Robin Hood och Wall Street: Money Never Sleeps..

Premiär av Robin Hood:



och det finns folk som ej fattar varför Eva är där.. haha :)



Robin Hood gänget..

och här kommer en photocall vars premiär jag ser mer fram emot..t ex gullig par, Carey Mulligan och Shia Lebeouf.. tror ej deras film om Wall street med michael Douglas har premiär ännu.. kanske ikväll eller inom ett par dagar..



Cannes är lite extra känns det som tack vare sin starka red-carpet...

Första trailer inför True blood säsong 3 är ute.. spana in! :)




Trion på Oprah

Just nu är folk hysteriska.. många olika klipp har kommit ut..



Onödigt att lägga upp dem här.. vi får vänta ca två månader.. jag menar, vi döva! haha.. då kan vi se showen med svnesk text.. men verkar som att många fans är nöjda med intervjufrågor och hur skådespelarna agerade.. bl a en fråga har de diskuterat om Kristens graviditet (från skvallertidningar) .. och hur Robert gapskrattade.. och att Taylor nämnt om "varför tjej?" när Oprah frågade honom om hur en perfekt dejt med tjej skulle se ut..

En sak är klar, jag lär nog inte läsa ett enda ord från skvallertidningar förrän jag själv sett intervjun.. för de har massa nu att skriva om (överdriva med andra ord).. t ex att Taylor är kanske gay, och att Rob och Kristen har bråkat osv.. t ex..



Eh.. nu kommer jag till nåt trevligare.. ny klipp har visats i oprah.. riktigt snygg klipp och bra för team edaward och team jacob! :)


Blockering...

Så sant! Blogg.se är blockerad hos SVT dator.. så jag kunde ej uppdatera nånting alls under veckan.. kunde ha gjort det på rummet men jag valde att jobba en massa under veckan..

Regn idag, suck.. men jag drog ändå ut och tyå småjoggade.. gav upp efter 2,9 km :( det är två veckor kvar nu typ.. måste komma ikapp och kunna "springa" i 5 km.. tja! vill ej vara sämst bland jobbkompisar.. all tips mottags väl!

Fick äntligen se Miraklet i Lourdes. En annorlunda och vacker film! Perfekt för en regnig eftermiddag!

Ja, nu tänker jag uppdatera lite Eclipse-nyheter.. först ja bekräftat att det blir premiär av Breaking Dawn den 18 november 2011! Nu diskuteras allt om vilka scener som MÅSTE finnas med.. regissören Bill verkar vara öppet för fans.. han t.o.m har lagt ut en text i facebook om att han respekterar fans och uppmanade dem att skriva in vad som är viktigt för dem.. cool!

förra veckan var trion i Vancouver för "re-shooting" vad det kallas på svenska? ominspelning eller vad? nånting sånt av Eclipsefilmen..



därefter var de i Chicago och spelade in ett program hos Oprah! Den ska sändas den 13 maj i USA.. I Sverige har jag ej koll på när..



sen flög rob och kristen ihop til LA och det blev jaa.. massa rykte igen om att de är tillsammans.. som de fortfarande inte bekräftat nånting alls (jag börjar tro att rob är gay!!!) men var e jacob?


Här kommer ett par nya bilder från Eclipse


och det har kommit ut massa promobilder på gänget.. nästan alla faktiskt.. orkar bara med en som jag tycker är rätt snygg.. det där Edward! Önskar att han kunde le lite så skulle det stta perfekt! :)


Det blir nog en hel del nyheter nu när gänget ska börja promota Eclipse.. och förhållandet mellan Rob och Kris.. Rob ska fylla år den 14 maj.. så låt oss se vad som händer.. och möjligen nya initima bilder under deras promototur! :)