Multiaskar

Det gär jag jämt när jag tittar på tv.. det sägs att flera gör det nuförtiden.. med min tab eller smartphone.. nästan omöjligt att va utan det.. hehe.. sjukt!

Såg säsongavslutning av Desperate housewives igår.. vet har dröjt med det.. gillar det skrapt! Fin avslutning med middagar runt.. sorgligt med Tom och Lynette.. ända in sista måste serien använda.. alla seriers gyllene regel var visst att använda/ändra på allt som var så från första avsnitt.. t ex personen är elak från början blir snäll till slut.. lite ironiskt.. men så är det med amerikanska serier!

Ja, egentligen har jag ej tid att skriva.. ville ba göra det kort.. för jag åker iväg till Dalarna igen.. å åter inne i mörkret så.. men tack folks för veckan!

Bye!

GG news

Lite gammalt men jag är glad att de två...

är borta.. det vill säga att de inte är regular i femte säsong som kommer i hösten.
däremot ska Charlie bli regular.. bådar inte bra.. hon kommer att va total ivägen för Serena och Dan, tror jag...

Ja, nu är jag åter hemma.. trots helgjobb så har jag haft det skönt med en hel ensamtid, hotellfrukost, friska luften och simning i utomhuspool så jag känner mig lite utvilad.. typ! :)




Strömavbrottet på jobbet

Jag va ensam i hela huset och det hände... exitlampor blinkade och jag förstod först inte att det ÄR strömavbrott.. allt var svart utom exitlampor.. jag blev skraj.. då ösregnade det därute.. jag tänkte först.. strömavbrott.. eller är det nånting annat.. eftersom säkerheten på jobbet är ganska hög och vem vet vad som kan hända..

Skickade sms direkt till kollegan som möjligtvis skulle hit.. han sa att det är svart hemma hos honom också.. och det inte skulle va nåt larm.. puh! Va rädd att jag skulle vänta så länge men det pågick bara ca tio min.. tur..

Sen vad fan.. finns allt material jag redigerat kvar?? eller borta?? ringde som galning till en annan kollega som hjälpte mig att hitta tillbaka där jag är.. alla dator stängdes ju av.. och tur fanns allting kvar!

Hjärtattack med andra ord!

Nu ska jag snart iväg till ett hotelrum på tioende våning vars utsikt riktar precis till min arbetsplats. Jag överväger nu om att jag lever verkligen ett trist liv. Sjävklart föredrar jag att dricka öl med vänner just nu i en skön sommarkväll. Men ibland är man bara tvungna.. man kan inte alltid tänka på vad man får ut av det man gör utan kanske man får göra det av vad man har fått! :)

Ha skönt, ni allihopa!


26 juni!


181111


Switched at Birth

REKOMMENDERAS HÅRT!!!!



Spelar ingen roll om ni ogillar handlingen eller skådespelarnas insats.. det är bara så wow.. Jag visste ej så mycket om serien förutom att det handlade om två high school tjej som av misstag (sjukhuset) fick varandras föräldrar.. och nu fick de veta och ska försöka leva vidare med nya liv de just fått..

Men det som gick genom hjärtat är.. själva dialogen i serien.. att de faktiskt tog upp saker som vad hörnade skulle kunna prata om oss döva.. alltså de hörande som vet ingenting om döva, de hörande som vet mycket om döva.. t ex om vad döva skulle ha det om de skulle gå i en interagerad skola.. och vad de anser om CI osv.. OCH de döva som ja vi oss själva döva... lite deafpower.. och de hörande som aldrig träffat döva.. ja de allt småsaker togs redan upp.. t ex persontecken.. jaa behöver jag säga mer för att övertyga er? Nej, så gör er en tjänst och kolla på serien!

Jag vet ej när den kommer till svensk tv.. jag hoppas innerligt att TV4 plus som brukar köpa av ABC Family ska köpa den.. förhoppningvis kommer den ut lagom till hösten.

För en av huvudrollerna är Sean Berdy, jag kan stolt berätta att BYSS intervjuade honom när vi var i USA.. det är den dagen vi skulle spela golf med honom men han beklagade i sista sekunden att han måste dra till Hollywood ( ja han bokstavligt tecknade det - för stället är ett arbetsplats för honom - så ofattbart för min del!) men han kunde ställa upp i hans hem.. Han är absolut en av goaste människa jag träffat mitt liv!

Sean Berdy


Marle Matlin sägs också gästskådespela men jag vet inte när.. det har varit lite tyst om det. Men snälla, kolla in serien. Tänka er att kolla på t ex Desperate Housewives med rätt referenser om döva. Bästa serien som har döva med att göra som gjorts!

Guds tre flickor



Jag fick höra talas om denna serie för över ett år sedan då det förekommer en kille som spelade döv och använde teckenspråk. Right, Suzanne Retur tecknade.. Jag ba.. What? Han, (Ralf) är ju inte döv. Sorgligt men iaf.. att svenska produktioner lät hörande spela döv! (blir lätt så arg.. de begränsar ju åt döva med jobbmöjligheter.. grr..)

Ja men jag hade serien i minnet tills jag fick i tag DVD och kollade alla avsnitten.. vissa va bra och vissa är lite sega.. jag förstår inte.. De produceras av tre vänner i samproduktion med SVT.. Miljön är mycket enkla, det syns att det är lågbudgetserien.. men ändå.. det är inte så märkvärdigt.. visst i slutet gillade jag pga unikt sätt att göra serien på.. men samtidigt är det också rätt gammaldags med tanke på i intro påminner serien om 70 tals serier.. ja de har blandat den ihop förr och nutid och rätt mycket fiktiv.. lite för mkt..

Handlar om tre tjejer med olika personligheter som har varit vänner sen liten.. de har en gud (spelad av Retur) som hjälper dem ibland när de får problem i livet.. eller leda dem åt rätt håll.. ja typ...

Men det funkar.. SVT gick på det.. och gjorde storyn till verklighet.. Fan säger jag bara... vi, alltså jag och mina vänner kan lätt fixa ihop nåt story.. men jag förstår mer och mer.. att det handlar om kontakter.. 90%.. storyn kan man egentligen lätt fixa.. Jag ska inte ge upp! En vacker dag ska Sverige få se en produktion av Dramaski el nån likadant i samproduktion med SVT (eller andra kanaler/bolag) via en TV!!! :)

Ja, nu ska jag spana in Switched at Birth, som har säsongstart igår med bl a döva skådespelare som Sean Berdy och Marle Matlin.. Hoppas den är bra! Ja, jag drömmer fortfarande om Hollywood!

MMA 2011

Här kommer kort rapport..
Tyvärr var det inte lika bra som förra året.. lite segt och förutsägbar vinnarna tyvärr. Verkar som att själva galan dvs folket där börjar bli less på Twilight och Robert Pattinson. Jag förstår.. det börjar bli inte kul! Tja..

Eclipse vann ju i alla kategori..

Det kunde man se på Emma Watson som var sur det mesta av galan.. hon ba satt där ensam och falsklog.. stackars henne, tio år med Harry Potter och så där får hon sådan avslutning! Hon va ensam och presenterade trailen för den sista filmen medan övriga trailern presenterades av ett gäng rån filmteamet.. jaja, nog om det! Harry Potter, adjöss!

Nåra fotona från röda mattan. Robert skulle gå men ändrade i sista miniuten.. fattar ej varför.. nu för tredje gången.. allvar skulle han kubnna utlösta kaos på röda mattan, det är vad som sägs men jag tror inte.. tror mest att han och Kristen är inte redo hur de ska posera när de båda går på röda mattan..


Kristen sägs var bland kvällens bästa klädd. Håller med. Men när hon vann priser hade hon sin sneakers och gick upp på scenen.. alla märkte det naturligtvis.. rappare Nicki Minaj som delade ut priset till henne tillsammans med Ashton Kutcher sa att hon förstår.. hon har själv sin uggs i backstage.. oj, för vissa verkar det som en plåga att gå runt i högklackat..

Lika vacker Blake trots nakenbilder som finns på nätet.. hennes presentation med Ryan Reynolds inför bästa kyssen var ej alls kul.. de pratade om bl a hur sexigt Donald Trump i hans sexiga läderbyxor..

Lika naturlig skönhet, Ryan!


Cameron Diaz är lik sig.. hon älskar att ta på hennes motspelare.. t ex i press fotografering på livestream kunde man se hur Cameron gärna tar bilder runt på Jason segal.. jaa.. det var ganska komiskt!

Emma stone såg nästan ledsen ut när hon missade det bästa kvinnliga skådespelare som gick till Kristen men blev tårglad när hon vann sin som bästa komediskådespelerska. Trevligt!

Emma Watson.. det som är roligt är att Chelsa drev med henne när on presenterade att Reese Witherspoon skulle få hederpriset om att hon lätt blandar med Emma och Zac Efron.. (pga frisyren naturligtvis)
Nikki kom och var väldigt glad pga hennes förlovning med Paul.. men å andra sidan.. noll kontakt med Kristen.. de två va ju bästisar för ett par år sedan men nu såg det verkligen ut som att de är kyliga mot varandra.. inga enda ögonkontakt, kram eller nånting.. inga foto på dom två.. tja. kanke har rykten rätt om att Nikki haft ihop med Robert eller..hon är ju god vän med Kristens ex Michael...ja kanske..kanske inte. :)

Söta Selena.. galan kunde ej undvika att skämta om hennes semester med Justin.. de hånglade ju bokstavligt ihop framför fotograferna i Hawaii.. syns som hon skämdes lagom.. men hon är ju så ung.. och redan fått utstå sånt.. jaha..
Elle Fanning.. man kan nästan ta henne som Dakota.. stor har hon blivit!


Reese fick hederpriset som oxå presenterades av Patrick Dempsey och Robert Pattinson.. tyvärr var det inte lika bra som Sandra Bullock ifjol som kysstes Scarlett och släckte all snack om hennes struliga privatliv. Reese är ju mer åt oskuldfullasidan.. så det finns egentligen inte mycket att säga om henne.. utan att hon är rolig och söt.. men Robert ja.. han spelade ju hennes son en gång och nyss som hans älskarinna vilket reese kallade honom motherfucker.. sen sa hon bla om att man kan lyckas hollywood utan all realityprogram.. jaa inte mycket.. utan ba att det är dags för henne att få priset.. hon har medverkat massa bra filmer genom åren!

Snygge Xavier!

Det var trevligt att se Amanda Bynes men hennes skor???
Peter.. undrar varför han och Xavier är ganska lik klädda.. Vampyrgrej nånting?
Meester. hon bär alltid undika kläningar.. opå gränsen at man tycker det är ful.. eller snygg!

Taylor!!! När Kristen och Robert vann bästa kyssen var alla fans glada och såg fram emot deras uppträdande kring kyssen.. tredje gillt ju!! men nähäpp.. till allas förvåning sprang Robert och kysste Taylor för han tycker han förtjänar det.. så wow.. så smart.. så roligt!





Eclipsegänget!


Snövitkriget pågår nu.. det ska göras två filmer om Snövit men med olika story och skådespelare samt filmbolaget.. ena ska Kristen spela snövit med Charlie Therzon som elake drottningen.. och andra spelas av Lily Collins och Julia Roberts.. pressen skriver massa om det.. men här fick vi bilden.. smart av dom som poserade framför fotografen och  tar död på all skriveri om att de är fiender.. så fungerar Hollywood!


Det va roligt då den lilla flickan Alexys Nycole Sanchez från "Min låtsasfru" med Adam Sandler och Jennifer Aniston vann bästa filmreplik: "I want to get chocolate wasted" - Jag vill bli packad av choklad.. hon avslutade repliken i hennes tal.. gulligt!

Äntligen!



och



Ny jag typ död.. et ej ens om jag kan sova men måste.. sömnbrist max.. återkommer imorrnkväll å rapporterar lite från Mtv Movie Awards. Eller Twilight Awards kan man säga! :)

Surahammar

Bye! Ska iväg strax... sorry blogg, har ej hunnit skrivit.. eftersom jag njöt av hela tre böcker.. äntligen är jag inne på bokperiod.. har saknat det!

Men innan...



Fyfan, längtar på söndagsnatten som tusan.. men först lite spelandet med grabbarna!

Återkommer!