Gilmore Girls

Wow, vilket bra avsnitt! Älskar människorna i Stars Hollow och Paris samt Michael. Scenen med Michael och Emily är bäst. Det är synd att Lorelai och Rory inte snackar med varann. Tyvärr kommer detta här att påga ganska länge. Men Gilmore Girls har inte varit bättre än så. Ny sändingstid, precis före Desperate Housewives. Hmm, jag liksom många andra har vänt oss att GG hör till en söndagsserie. Jag hoppas iallafall att den nya tiden lockar fler tittare för det förtjänar Gilmore Girls verkligen. Kolla, så får ni se en snyggning Logan Huntzberger! Jag kan inte få bort scenen i huvudet där Babette springer hela vägen ttill Luke, åh jag skrattar! Lorelais historia om dotter morföräldrar nu äntligen får ´genom att dra upp om Skorpion och Groda. Den träffade i hjärtat!

En kort historia här för er som inte hänger 100% med eller kan tänka sig börja titta på. Lorelai och Rory är mer än mamma och dotter, de är bästa vänner. Rory dejtar med Logan som är en rikemanson och lever efter dagen som kommer. Emily och Richard är Lorelais föräldrar och de kommer ej precis överens jämt. Emily är en av världens bästa karaktär! Luke och Lorelai har varit mer el mindre kära i varandra länge och i säsongavslutning friade Lorelai äntligen.

Rory var hos Logans familj på en middag. Där behandlade familjen henne inte bra. Rorys drömmar går i spillror när hon praktiserade hos Logans pappa som äger en tidning. När pappa sa att hon aldrig kan bli journalist. Rory och Logan stal en båt. Rory till häkte och Lorelai blev ledsen. Emily och Richard tror inte på något av detta. Rory bestämmer sig för att sluta på Yale. Lorelai vägrar ha Rory hemma då. Emily och Richard lovade att hjälpa Lorelai för att få Rory tillbaka till Yale men planer blev tvärtom. Rory fick bo hos dem. Nu får Emily och Richard en dotter som de önskat. Lorelai blev galen. En stund efter friade Lorelai.

Ja, imorgon är det säsongpremiär Invasion. Hoppas den är bra. Kl 21.55. Hoppas verkligen att mitt rum i Umeå har femman och trean fungerande! Förra vecka gjorde det inte och jag deppade max. Sov typ vid 21-tiden nåt. Det gjorde ont och ja..hemskt. Vaktmästaren lovade att fixa det. HOPPAS!!! Ja, måste lägga av nu. Ska ju åka till flygplatsen om en kvart.

PS Förvänta inte er så mycket om de mystiska nya granne i Desperate Housewives. Roligare blir det om Carlos och Gabriella! :D

Six feet under

Igår säsongstartade kultserien äntligen six feet under. Sist den sändes var i våras. Svt har tendensen att sända den mellan januari till april varje år. Jag har glööömt bort att Lisa dog och att Claire har faktiskt gjort abort. Och jag som trott att Ruth har gjort slut med George men nähä.

Six feet under avslutades i somras. Svt är nu inne på fjärde säsong. Så det är lugnt för oss alla. Six feet under finns än för oss nästa år :) Jag vet inte hur mycket jag egentligen gillar denna serie. Det varierar verkligen. Ibland kan den chockera mig med t ex vad Brenda gör mot Nathan och jag kan bli irriterad över Nathans tankesätt. Och hata Keith. Men jag kan inte sluta titta på den. Igår var jag ganska less på Nathan, varför är han hos Brenda. Snälla någon?!? Visst överdriver Claires ex men jag förstår honom. Claire som tjatar på Nathan och bombar om hennes abort med inga känslor. Det är ganska trevligt att se en post-sexscen mellan Rutth och George. Fy fan jag fattar inte hur familjen bor ihop under samma tak trots allt.

Det är vackert gjort av Nathan som begravde Lisa på detta sätt. Jag förväntade mig inte av honom. Ja, Six feet under kan verkligen förvåna en! :)

Idag var jag på filmklubben. Synd för de bjöd på mat och så. Få kom. Tja, det är alltid lika trevligt för man blir oftast glad när man kommer därifrån. För då känns ens planer ett steg närmare till verklighet :)

PS Säsongstart imorrn: Gilmore Girls kl 20.00. Se den när ni ska ändå se på Desperate Housewives!

Brottskod: Försvunnen

Naturligtvis glömde jag några serier. Lite svårt att komma ihåg alla som jag följer på en gång.

Current
Weeds
Rome
Ghost Whisper
Medium

Past
Föräldrarfritt
North Shore
Over there

Såg brottskod: försvunnen ikväll hemma hos födelsedagsbarnet. Tur var det för TV finns i rummet. Det var också samtal vid bordet jag satt. Jag kollade då och då på tv och samtalet. Så jag hängde med vad som händer :)

Den är jävla bra. En kriminalserie med kvalitet. Synd att den sänds just på lördagar. Tror det är orsaken till att inte så många känner till den. Synd. Handlar om en FBI-gäng som tar hand om försvunna människor. Vi får följa hur de löser deras fall. Jag fick faktiskt småinspiration till Kalle från serien. Ikväll var det om en stjärna som blev kidnappad. Inte ett höjdaravsnitt. Eller så var min koncentration inte tillräcklig.  

Egentligen spelade jag alltid in. Jag respekterar och värderar social högt.  Vid årskiftet fick vi digitalboxen till alla tv. Det går visst inte programmera utan man måste ha kanalen på och trycker rec. Jag är mycket besviken. För det innebär att jag smygtittar när jag är hemma hos någon. Och vissa tider måste jag hålla mig hemma bara för jag har alltid spelat in just denna serie och vill gärna fortsätta. Argh! Detta löser väl sig när vi skaffar en ny box som är värt 2000-3000 kr något. Eller när jag skaffar en egen lägenhet.

Ja, nu ska jag kolla på Commander in Chief. Kunde inte hålla mig till fyran som är på femte avsnitt (imåndags). Själv ska titta på avsnitt 10 :)

God natt!

Introduktion

Hej!

Ja, jag hänger med trenden :)

Många av er känner till att jag har TV-serie som en av min största intresse. Därför tänker jag skriva lite av varje om TV-serier och möjligtvis en del filmer här.

Jag börjar med att skriva upp tv-serier som jag gillar.
Obs! Icke rangordning.

Past:
Paradise beach
This Life
Vårt hemliga Liv
Lilla huset på prärien
Reunion
Dawsons Creek
Felicity
Beverly Hills
Melrose Place
Grannar
Hem ljuva hem
Ljuva rättvisa
Kärleken ombord
Joan of Acradia
Vänner
Nikolaj & Julie
Sabrina - tonårshäxan
Vägen till Avonlea
Lois och Clark
Ensamma hemma
Ally McBeal
Dallas
Falcon Crest
Oz
Tre Kronor
Rederiet
Parker Lewis
Baywatch
Pappa vet bäst
Mitt så kallade liv
Dynastin
Nollor och nördar
Pang i plugget
Prince i Bel Air
Snowy River
En härlig tid
Blossom
Fastlane
Räkna med bråk
Step of step
Kvinnofängelset

Current:
Gilmore Girls
One Tree Hill
The OC
Lost
Everwood
Ska du säga!
Six feet under
Nip/Tuck
Prison Break
Joey
Top model
Desperate Housewives
Brottskod: Försvunnen
Life as we know
Glamour
24
Boston Public
Grey's Anatomy
The 4400
Tru Calling
Fotbollsfruar
Supernatural
Sopranos
Revelations
Dead like me
Veronica Mars
Commander in Chief
Sleeper Cell
How i met your mother
Into the west
Invasion
Threshold

Tja, jag tittar inte dem på en gång. Många av dem sänds perioder av året. Så man hinner samt laddar jag en hel del. Tittar på dem när jag har tid. Ibland bara ett avsnitt eller flera på raken. För er som får någon av reaktionkänsla. Ja, serier är min passion. Någon dag kommer jag att ha en egen serie. Det ska jag!

Det kommer mer nyheter samt mina åsikter om TV-serier senare :)