Psych

image144

Kollade två avsnitt nu i ikväll. Inte min genre egentlgen..eller.. MEN kan säga att den är rolig.

Flera gånger fick man blunda.. ni vet.. när någon gör sig bort, nej nej inte som Steve Urkel.. Denna serie är mer blandning av detektiv och humor. Lagom med humor alltså, inte överdrivet..jo kanske lite.. Men härligt, man får en del god skratt liksom. Jag gillar mest med serien är för den knyter mellan förr och nu på ett annorlunda sätt, mycket komiskt faktiskt. Bra dialog ger en stor plus förstås.

Av serienamnet att döma trodde jag att det handlade om skräckis eller nåt så jag lät bli att se i ett tag, prioriterade liksom andra som har legat i dator. Nu ikväll inser jag att jag är dum som inte såg den tidigare. Blev lite rädd om den liknade Dexter som jag gav upp efter ett par avsnitt, noll min typ, mycket av CSI-vibbar..

Men det här är helt annat, ja de löser olika fall men..med humor och den är...härligt!

Se den!

Såg The Comeback ikväll också. Hade höga förväntningar eftersom Lisa Kudrow är med i den och ja.. blev ganska besviken, inte tänkte jag på att den ska vara en "dokusåpa" och vad innebär det? Ja, förskräckliga kameravinklar och kameraväxlingar så man får huvudvärk. :(  Blev förvånad att Lisa är inte producent utan en del av manusförfattare, kul. Ja, ska nog fortsätta se den. Lite kul att få veta hur dokusåpa fungerar egentligen :)

God natt!

Lite TV-nyheter

The Black Donnellys är NEDLAGD! Förbannat. Nästa år ska jag verkligen inte kolla på nån NBC midseasons serie!!!

Friday Night Lights ska ha premiär på kanal 5. Jag såg dock första avsnitt och det fällde aldrig i min smak. Kanske har jag The OC, One tree hill osv redan. Men dessa fortsätter ju inte, kanske ska man ge FNL en chans!?? Hmm, den handlar iaf om football som har centrum i staden bland ungdomar.

Premiär nångång i sommar.

image141

The Comeback verkar va en great serie. Har inte hunnit börjat se den men då ska den ha premiär på femman redan nu den 21 april. Jippie. Lisa Kudrow från Vänner har huvudrollen i den. Riktigt bra! Handlar om en före detta sitcom-stjärna vilket passar Lisa perfekt haha. Hon spelar Valerie och tv-team ska typ följa hennes liv. En så kallade dokusåpa på en tv-serie. Bättre kan det inte bli, jag som avskyr dokusåpor. :D

image142

Dirt, en serie som jag har börjat att kolla på.  Courteney Cox spelar chefsredaktör på en skvallertidning i Hollywood. Wow?! Kul och få följa hennes arbete med intriger och hur hon gör allt för att tidningen ska hållas. Vi får se hur skådespelare utsatts för utpressningar och hur de kan gynnas av om de är med i tidningen osv. Inte dumt, fast efter några avsnitt känns lite segt men jag ska fortsätta och ge den en chans.

image143


Resultatet från fjällresan.

image128

Jag blev upphämtad i Umeå (Strömbäck), glad jag tack vare att polarna ställde upp och körde lite extra för min skull. TUSEN TACK!!!

image129

Jag är tyvärr enda Stockholmare som hängde med och direkt första dag, innan vi började åka i backen blev jag typ mobbad.

image135

Jag kämpade och kämpade. Svettades lite och det var så varmt... :) Jag och medelsvår passar utmärkt ihop!

image136

Mobbningen gick ganska längre än vad jag klarade av. Här visade jag min utbrott. Såklart en leksandbor blev skraj! *skratt*

image137

Yeah. jag tog mig ända upp till Ingemarkbacken. Hur tog jag mig ner? Jaa, jag åkte ner galant!

image138

Eller hur? Lapplandsbor tvekar att jag kan slalomåkning, av bilden att döma. Inte än får jag vara en av gänget...

image139

Okej, dags för ölkannor, efter många och många glas öl och minttu förstås...

image140

... så accepterade de mig och så glad jag blev till slut.

Trots allt så var ni superhärliga under resan med er stora tålamod för min långsamhet i backen och min högljudda skrattröst. Visst blev jag en av er i slutet?!? :D