Samantha, Who?

'Romantiska Felicity, fartfyllda Alias och mystiska Lost – J.J. Abrams tv-serier lyckas vara allt annat än förutsägbara. Nu släpps allt mer information om hans nya projekt Fringe.'  Kanal5.se

Helt rätt tycker jag.

Fringe har häftigast öppningsscen - och direkt till två förbjuden kärlekspar - som råkar jobba med varann - för att finna lösningen till det onaturliga som hänt - mannen försvinner, inte riktigt men onåbar - kvinnan träffar jousha jackson - får ut en mental patient som var fångad i många år - för att få hjälp mot joushas viljan - kvinnan möter mannen igen i en annan värld och får reda på det hon kanske inte vill veta..

Maja, ja kort samanfattat - SE!

Ikväll har jag börjat titta på Samantha, Who? tack vare svensk text dyker upp. Det är en skön sitcom med många bra kändisar som t ex Melissa Mc Carthy från Gilmore Girls, Barry Watson från Sjunde himlen och What about Brian, Jennifer Esposito från Related, Jean smart från 24 och huvudrollen - Christina Applegate från Vårt värsta år.

Christina - sammantha lider av minnesförlust och inser att hennes förra liv var hon en hemsk människa och nu inser hon att hon är en annan människa. Hur handskas hon folk runtomkring sig? En skön 25 minuters komedi medan man äter middag ensam! :)


Fringe

En av höstens mest omtalade tv-serie. J.J. Abrams som skapade Lost är tillbaka nu igen med Fringe.

Det är ett måste!

Jag visste redan att det är inte mitt typ av tv-serien - MEN jag gav den en chans på grund av Joshua Jackson, har gillat honom sen han var med i Mighty Ducks. Efter en timmes och tjugominutens lång första avsnitt var jag FAST!

Tro det eller inte så längtar jag till andra avsnitt! Första "pilotavsnitt" kom redan ut i våras.



Cast i Fringe:


För er som vill läsa mer så har kanal 5 köpt denna serie och har gjort en snygg hemsida om tv-serien i deras hemsida: http://kanal5.se/web/guest/fringe

Fringe har amerikansk premiär den 17 september ( första avsnitt är redan ute, det sägs att det är andra avsnitt som visas då)

Svensk premiär enligt kanal 5 hemsida: Senare i höst!

Missa inte! :)

Datum att hålla reda på

Ja, ni är flera som undrar.. här kommer datumen på sevärda tv-serier - som har premiär i USA

Heroes: 23 september
Desperate Housewives: 29 september
Gossip girl: 1 september
One tree hill: 9 september
Ugly betty: 26 september
Smalville: 5 september
Prison break: 1 september
Grey's anatomy: 26 september
House: 17 september
Lost: våren 2009

OBS! Premiär i USA, inte i Sverige! :)

Comeback!

Ja, jag är tillbaka!

TV-hösten lär bli riktigt bra..livet känns mycket bättre då.

Idag när jag åkte hem från jobbet - satt i tunnelbanan och funderade.. känns att NÅGOT saknas i mitt liv.. det är inte lika spännande och så.. då kom jag på.. just det!

Det fanns ingen något att se fram emot när jag kommer hem från jobbet. Därför känns mitt liv rätt meningslöst nu.

Nästa vecka är det dags för säsongsstart för flertal tv-serier i amerikansk tv *hurra* då blir det mycket roligare att ha något att se fram emot när jag är hemma igen på kvällar!

MEN redan imorrn säsongstartar SVT en tv-serie som blviit uppskattat i USA liksom Sverige, DN har skrivit en artikel om den!

Tell me you love me, kl 22 SVT1 Missa inte!

För er som har svårt att somna tidigt efter helger så rekommenderar jag starkt er att titta på fyran söndagar - vid 23tiden - 'Dirt' en otrolig bra tv-serie som handlar om skvallertidning i Hollywood. Man kan då se hur mycket beroende kändisar är av tidningen - det är INTE ALLTID tidningarna som är boven. med Cox från Vänner i hvuudrollen - vilket gör det hela dubbelt bättre! En iskall chefredaktör, hon kan skådspela!



Återkommer med flera nyheter, jag! :)