Secrets

Tja, har tänkt vänta lite med det här till efter 15 oktober då alla andra filmer har skickats in. Men jag kunde tyvärr inte vänta och flera vet nu om sajten http://mindy.shows.it så lika bra tar det här nu! :)



sec

Elin, Sara, Lina och Anna är vanliga tjejer precis som andra och är vänner men de har något gemensamt. Tjejerna hamnar på en fest och de börjar inse om att de fortsätter så då kan de få oönskade konsekvenser.

Det är en film som försöker skildra hur många människor försöker leva ett perfekt och falskt liv i verkligheten och de vet vad som alltid händer till sist. Men ändå fortsätter människorna att leva på detta sätt.

Ska ha premiär om ett par månader. Ska skriva om vilket datum det blir senare. 
Besök kortfilmens egen sajt med trailer osv.. http://mindy.shows.it

Min egen kommentar om kortfilmen:
Jag fick en sorts wow-känsla när jag sett den nästan färdigredigerat. Kan inte fatta att allt som är inblandade är verkligen bra på deras sätt. Jag är nästan nöjd med den. Innerligt vill jag göra den till en långfilm så jag kan lägga till "avslutningen". Samtidigt vet jag inte om den kan bli lika bra. Kan kort säga att den är lite speciell och rätt djup samt en kortfilm utan någon avslutning. Ja, det ska bli superspännande att se hur folks reaktion blir. Låt trailer inte lura er! :)




Höstens piloter

Här är det fem piloter som jag har sett och kan rekommendera!

Jericho ++++

I en by där alla kontakt till omvärlden bryts upp i en stund t ex tv och radio funkar inte. Vädret visar sig med konstiga färger och det var visst något med ljudet. Invånarna blir oroliga. Efter händelsen börjar de smått förstå att de inte kan få kontakt med andra än i byn. Piloten avslutades med en snygg cliffhanger som man bara måste få se vad som kommer att hända. Note: En döv tjej som är med Weeds, Shoshannah Stern är med i den. Värt att följa den tycker jag!


pil5

Studio 60 on the Sunset Strip ++

Handlar om en tv-studio där en chef gjorde sig totalt bort inför en sändning och så får TV-bolaget en ny kvinnliga ordförande. Hon försöker få två män tillbaka till studion. Vi får liksom följa hur en tv-studio fungerar när de gör tv. Note: Felicity Huffman gästade piloten och hon var typ Lynette på Desperate Housewives. Småkul men rätt segt tycker jag. Kan bli bättre på tanke med Matthew Perry (Vänner) och Amanda Pett ( Syriana, A Lot Like Love och Jack & Jill).

pil4

The Black Donnellys +++++

En av bästa piloten jag sett och längtar som tusan tills den kommer ut. Den utspelas i en stad i Irland där fyra bröder leker livet. Gatan de bor styrs tydligen av en så kallade maffiangäng av äldre män. Serien inleds med att en vän till bröderna sitter i förhör och polisen vill veta vart kroppen är. Och avslutningen på piloten verkar bröderna vara maffian. Allt presenteras på ett häftigt sätt och den här har allt - relationer, intriger, spänning, drama och kärlek!

pil3

Heroes ++++

En av höstens populäraste serie sägs det. Vad skulle du göra om du har något superkraft? Vi får följa olika människor i olika städer i USA och se hur de handskas med deras obegripliga superkrafter. Småläskigt är det när man förstår att på något sätt hänger allt ihop egentligen men hur? Kan bli ännu spännande. Den visades dock med en timmes pilot. Det är bra, man hinner lära känna huvudrollerna.

pil2

Traveler +++

Tre killar som tycker om att driva runt och göra dumma saker. De bestämde sig att åka inlines på en stor museum och en av killarna filmar dem. Folket på museumet blev ordentliga upprörda när två killar åkte i trapporna och de lyckades komma ut utan att bli gripna. Tredje killen kom aldrig ut så de fick ringa honom. Han svarade och efter några sekunder sprängs det. Vilka är misstänkta tror ni det? De två killarna naturligtvis. Bilderna på dem hur de åkt inlines finns överallt. De förstår ingenting, har deras tredje vän iscensätt det eller vad? Småspännande. Kan tänka mig att koppla av med den när jag har tid.

pil1

Sen finns det Ugly Betty och Friday night lights som kan vara riktiga bra. Tyvärr så finns det inte något text till dem ännu. Lite jobbig att inte kunna höra tycker jag :( Håll utkik när de kommer ut!

Maktskiften!

Äntligen är Sverige på rätt väg, landet är ju blågult då ska allt styras av blått! :)




OLLE

ot

Här kan ni se trailer på kortfilmen, Olle.

Trailer
(Klicka på trailer)

Äntligen är andra kortfilmen klar, först var Kalle. Vet inte om kvalitet på innehållet är lika bra, bättre eller sämre. Håller tummarna att det går bra för filmen och att den är begripligt! :)

Riktiga datumen

En del har ändrat startdatum så tänkte lika bra skriva upp nu för septembermånad med bara de värdiga tv-serier:) Gäller bara i USA.
 
Grey’s Anatomy 21 sep
Desperate housewives 24 sep
One Tree Hill 27 sep
Gilmore girls 26 sep
Supernatural 28 sep

Sen är det nya tv-serier som jag har hört at de är bra. Finns flera, ska skriva om det lite senare men här är det två startdatum som vi inte bör missa!

Hereos 25 sep
Jericho 20 sep