Falun

Nu är jag såååå trött efter en intensiv vecka.

Mån: Lunch med kusin och Isabelle, redigering, badminton kl 21-22
Tis: Jobb, möte, bridge
Ons: Jobb, möte, möte, möte, styrelsemöte
Tors: Falun med 06.14 tåget, tre st intervju, diskussioner, lade mig kl 21 men kunde inte somna :(
Fre: 2 intervju, lunch i stan, 2 intervju, diskussioner, övervägnaden, hem sthlm kl 21.

Har hunnit njutit av senmiddag och 24.. ja ska snart kolla på mad men och SOVA! :)

Ser så fram emot med nya jobbet, jag har superroliga arbetskollegor, snygg skrivbordsplacering och... gissa vad jag gjorde imorse när jag kom till jobbet? Glömde fota men ska göra det på måndag. Chefen gillar dem skrapt så att hon fotade med mobilen och mmsade till hennes son så att han ska ha samma frisyr som jaa.. ni kanske kan förstå! ;)

Här kommer en kul robstengrej.. En reporter (självklart) vågade fråga Kristen i sundance om henne och Robert.. här kan ni se hur hon besvarade.. njae, inget ord kom ut, utan hur han agerade. Jävla cool! Fast som många tycker kunde hon ha sagt att hon är singel eller nåt.. men nää.. det är bara att fortsätta spekulera eller skita, världen!


Frågan kom i slutet av intervjun


Trevlig helg!

Sundance 2010

Här kommer lite rapport om twilight-stjärnor.. i helgen var det dags för sundance film festival i Utah.. det är en festival för alla indie-filmer = filmer som spelas mest andra platser än i en studio = lågbudget typ..

Kristens två filmer har världspremiär under helgen. 1. The Runaways som Dakota även spelar med.. (Jane från New Moon) 2. Welcome to the Rileys. Här kommer en del bilder på dem..


Läste att det finns "lesbiska sexscener" mellan Kristen och Dakota i filmen haha..

The Runaways premiär:

Kristen och Dakota med Joan och Cherie som de spelar i filmen :)

Porträttbilder


De är väldigt bra kompisar säger de.. Lite svårt att se att Dakota är bara 15 år gammal...


Welcome to the Rileys, Kristen spelar en tonårsstrippare med James Gandolfini och Melissa Leo

Premiärsbilder..


Kristen med Melissa Leo... snällt av henne som stannade på gatan och tog en bild med en fans.

Det var två starka filmer.. Kristen berättade i en intervju att det är skönt att kunna spela något annat än bara Bella som alla i världen förknippar henne med nu...en lesbisk rockare och en tonårsstrippare och så förstås Roberts film "Remeber me" allihopa har premiär i mars.. hoppas de kommer oxå visas i Sverige i ungefär samma datum!!!

PS när kristen fick frågan (såklart jag ej förvånad) om BD (Breaking Dawn) så sa hon "No comments".. så typsikt..varför kan ingen bekräfta?!??! :(

EDIT: Läste nu i en annan intervju då sa hon att BD kommer att filmas men hon vet inte när och vem regissören blir.. :)

Rökpaus VS Facebook

Läste en intressant artikel i gårdagens DN... Det handlar om Denise Rudberg (en av min favoritförfattare) som har kopplat ner.. dvs hon har inte internetanslutning på hennes kontor. Pga fokus på jobbet - slippa stress och ångest som har visst påverkat henne. Jag tycker att det är ett väldigt smart beslut av henne. Jag skulle också göra så om inte mitt arbete kräver internet. Vi får se hur mycket det blir när jag börjar på nytt arbete nästa vecka :)

Men i alla fall nu till min poäng är att i artikeln nämndes det om att förut var det rökpaus som gällde och nu är det facebooka.. ALLA nästan.. uppdaterar deras status eller bara logga in och lurka runt under arbetstid - det är som att ta en liten paus. Vad händer nu med rökare som vill gå och pausa lite. Nix, det fick man inte göra. Förut frågade man sig om att man kan få spela patient medan folk drar och röker. nej, det fick man inte. Men facebooka får man. Orättvis säger jag!!!

Något som jag ser fram emot nämndes också i artikeln - om att i framtiden lär det nog bli att företaget har begränsad interanslutning för de anställda! Bravo!


Bauer i klänningen.


Haha, han har visst slagit vad om nåt.. får kolla när intervjun kommer till sverige med svensk text.

Ja som ni vet så är 24 tillbaka igen för åttonde säsong. Jag har för ett par år sedan börjat kolla via dvd-boxar och kom ram till sjunde säsong i somras. Tvekade om jag skulle se åttonde på raken i en dvd box eller ta för varje avsnitt typ. Gårdagen då det dök upp första avsnitt med svensk text.. efter ett par sekunders tvivel hade jag inget val. Jag skulle se den! Och det gjorde jag! :)

ska bli spännande att följa den.. se om jag fixar det?!? att vänta i varenda vecka på ett enda avsnitt...

Den sista måltiden

Lost kommer ut den 2 feb! Här är väldigt passande poster på Lost :)



Lost gör ju sin sista säsnong nu.. flera andra har poserat en likadan av nattvarden-bild bl a Sopranos, MASH, That's 70 show och House. Jag är sugen att anders.se ska ha en sådan.. ska fixa det när jag får det bekäftat att anders.se gör sin allra sista säsong! :)

Här är några exemplar:


House

That's 70 show

Sopranos (den bästa!)

MASH

Besök denna hemsida för fler bilder, massa olika, bl a hollywood, apple, disney osv osv...
http://culturepopped.blogspot.com/2007/04/suddenly-last-supper.html#update

Direktblogg: Golden globe awards 2010

Efter att ha sträckläst Marina Nemat "Fånge i Teheran" kunde jag inte somna.. då slog det mig att kanal 9 direktsänder golden globe så jag kollade klockan, 2.16.. yeah. Nu kollar jag in galan med vanityr fairs liveblog samt ustream förstås.

Nyligen vann Michael Hall från Dexter som min bror högaktar.. har också läst att fjärde säsong är så fantastiskt bra. Jag tycker bara lite synd att Jon Hamm (Mad men) inte fick priset.. tja. Fast så har Michael cancer och har svarta mössa på sig, strongt!

och kvinnliga. Julianne Margulies vann.. jag hoppades på Anna Paguin (True blood) eller January Jones (Mad men).. tur så tog jag och spanade första avsnitt av The Good Wife som Julianne spelar... med englsk text ja.. förstod det mesta men de pratar också lite avancerat nivå..handlar ju typ Hilary Clintons liv.. fick intryck att hon är bra. Ser fram emot att se resterande avsnitt som jag har för mig att femman köpt in.

Förresten.. Alexander Skarsgård är där :)

Blev skitglad att Grey Gardens vann bästa miniserie.. men chOOOckad hur Jessica Lange ser ut.. hoppas ej yngre som t ex Drew Barrymorre som oxå medverkar i serien tar efter henne..


JAAAAAAAAAAAAA Meryl Strepp vann bäste skådespelerska.. max tippat och nu är det ännu säkrare att hon kammar hem en oscarstatyett! Låt oss se! Hon verkar vara en härlig person! Och såå duktig!!! Respekt 100%

Kul å se Sam Worthington som presentör ;)


Drew sitter bredvid och håller i hans arm - ja Justin Long. Intressant!
Och hon VANN!! Bästa kvinnliga för miniserie. Kul!
Oj, syns direkt Jessica Lange besviken - hon har problem max!!!
Drew blabla och alla tårögd.. fattar inte ett smack av vad hon snackar om.. snyft...

Jennifer Aniston gestade "Jag älskar dig".. undrar till vem?

Den 2 feb får vi nomineringslista till Oscargalan 2010.

Alec Baldwin.. igen bästa manliga för komedi tv-serie.. 30 rock...

Fan va snygg Chace Crawford och Kristen Bell är..

Kollade nyss.. jag missade i början då Toni vann för Unites states.. Kul!

Ja, ni vet.. det regnar faktiskt i LA.. ovanligt att se paraply överallt på röda mattan.. det är normalt i England som t ex vid Harry potters sista filmpremiär..

OMG!!! Mad men vann bästa drama tv-serie.. det är nu första gången jag kunde njuta.. förr var det jag ej sett serien men nu jag sett och jag HÅLLER MED.. fast lite ledsen för True Blood men tyvärr är Mad men sååå överlägsen och kul se alla skådepelarna på scenen.. kände inte igen Peggy, Peter, Hendericks osv.. JAA de förtjänar det även Jon och January inte fick pris för bästa manliga och kvinnliga!!!

Åh, fortf chockadglad!!

ÅHHHHH Taylor Lautner på scenen.. var är Robert och Kristen?? de är troligen någonstans och myser...

Chloe Sevigny vann bästa biroll.. ful klänning!!! Lita på att hon blev hett snack de kommande dagar.. nån verkade rippa hennes klänning.. och nån påstår att hon är full?!?

WOOOOWW LEO OCH DENIRO PÅ SCENEN
Blev rörd då alla ställde sig upp och klappade åt Martin Scorsese som fick nån sorts hederpris.. DeNiro pratade så alla skrattade. Leo pratade (så snygg! ögon..dregelvarning!) så att alla såg allvarliga ut. Alla olika Scorseses filmer visades upp. Han är en jätteduktig regissör.

Jodie Foster på scenen.. lever hon?

Är det där James Cameron som just vann bästa regissör.. han såg mkt annorlunda än då han regisserade Titanic för typ 13 år sedan...

Keither Sutherland och Olivia Wilde max omaka par... fel presentörer!

Jaha.. Glee vann bästa komedi.. ingen 30 rock.. jag kan ej kommentera nåt.. hört, läst sett att Glee är såå woow men jag hör ju fan inte.. och det är massa musik i den.. musikalserie typ.. ja känns lite svårt att säga.. jajamän.. låter min funktionshinder stå i vägen! :) Gratulera Glee!

Jane Krakowski kämpar att hålla ögonen uppe... problem med ögonfransar eller misslyckat plstikoperation? I don't know...

Reese Witherspoon presenterar bästa film för komedi/musik.. och gissa vem som vann? Baksmällan! Förvånad jag, speciellt den vann över Julia&Julia och 500 days of summer.

Schwarzengger uppe..

Jennifer Aniston måste ha det lätt.. enkla och samma frisyr i alla åren :)

Jaha... Sandra Bullock vann bästa kvinnliga komedi/musik, för Blinde up, inte The Proposal! Ser fram emot filmen.. alla rörd och trötta liksom jag hehe.. tror hennes första så...

Nu bästa manliga och priset går till... Robert Downey Jr.. jaa.. hoppades på Joseph.. tja! 

Ser att jag just fått DN oj så sent hehe.. ser fram emot kvällens idrottsgala!

Kate Winslet - så elegant! Hon presenterar bästa manliga drama och det blev Jeff Bridges och alla verkar vara rörda och klappade ganska länge. Jag får kolla Crazy Heart.

Nu sista.. bästa film, drama... Julia Roberts... lika charmigt.. bättre än Cameron Diaz!
Det blev AVATAR!! Jag ordlös.. överlåter morgondagens tidningar skriva om det.. jag vet faktiskt inte....vad jag tycker alltså... nu sängen!

God natt!

Mad rock :)



Ja inatt gäller det.. kanal 9 direktsänder galan kl 02-05. Spännande!

Jag undrar om 30 rock och Mad men kommer att vinna massa (som vanligt)?!? Undrar hur true blood ligger till för under andrs säongen var det rätt bra (förutom slutet för vissa folk??haha)

Återkommer imorrn bittt. glad eller besviken typ.. :)

Bästa TV-reklam någonsin?



Helt dött

Ja.. så blir man när man börjat jobba igen efter långa julledigheten :(

Och så passar jag på att fixa anders.se klar så gott jag kan innan jag börjar jobba i Falun som jag förmodar tar all min kraft.. det känns också verkligen "slutperiod" för mig med anders.se.. snart finns det inte mkt jag ska göra.. vad ska jag istället göra?? blandade känslor.. vemodigt och äntligen typ.. :)

idag kom nyheten...


jätteroligt tycker jag! joina vetja!
http://www.dramaski.se/theparty

läser nu andra boken av Shelia O'flanagan.. hon är en jättebra författare.. kul å läsa nån som liknar Keyes.. förstår mig inte på att irländska kvinnor är riktiga bra på att skriva chick-litt.. svenska kvinnor oxå bl a Denise Rudberg och Jenny Lebb... Yeah, jag håller faktiskt löftet.. att läsa böcker.

Gonatt!

Milleniumtrilogin

Nu pågåt förhandlingen för fullt med Sony i USA om att producera de tre filmerna från Stige Larsson. Det börjar snackas om vem som ska spela huvudrollen osv.

Jag tycker att Michael Nyqvist är perfekt som Mikael Blomkvist.. men i Hollywood spekuleras det om George Clooney och Brad Pitt är intresserad.. och jag tycker att rollen passar knappt dem.. :(


Och när det gäller Lisbeth Salander går snacket lite hett för det påstås att Kristen Stewart kommer att få rollen.. inget är bekräftat.. Ellen Page och Natalie Portman är intresserad.. och jag tror att Natalie får rollen..





Spännande och se vilka det blir :)

Början på året 2010

Måste få berömma mig själv lite nu. Har äntligen rensat bort gamla kläder och organiserat min lilla bokhyllorna under nyårsdagen :) Jag får verkligen inte köpa flera böcker. För en ny hylla behövs och det fins knappast plats:( Tja, lovar mig själv att köpa M A X 5 pocketböcker detta år. Inbunden böcker gäller!

Mina nyårslöften från förra året var bl a att kunna ta det lugnare och det tycker jag att jag har lyckats jättebra, men synd för jag trivs väldigt bra i mitt lägenhet så jag knappt orkat ta mig till stan.. så för vissa kan det se ut som att jag är "lika" upptagen :( ska försöka hitta en bra balans i livet med jaget och vänner samt jobbet!

Men det finns en löft som jag har misslyckats totalt med är att försöka lägga mig tidigare. Det får jag väl skita i och gå istället vidare till ett par andra löften som jag hoppas kunna hålla.

1. Läsa en bok per vecka.
2. Skaffa ett "bönearmband" som påminner om ens egen självkänsla.
3. Njuta av livet med kvalitet!

2009 har varit ett fint år med några motvindar. Ser fram emot hur 2010 kommer att se ut. Men det har ju börjat riktigt bra... gott om energi förstås :)

 

(fast nu till hel annan sak... Robsten verkar vara sanna. Idag bekräftades det via en bild av en fans att Kristen är i London nu... med Robert förstås. Som sagt.. för oss Twilightfans lär 2010 blir ett bra år!)


Hurghada

Ja nu är man hemma. Jag tjatar igen.. det är underbart att bara sticka och ta en timeout. Jag borde göra det regelbundet under kommande vintrar. Är ni ute efter resesällskap, räkna med mig! :)

Här delar jag mig med ett par bilder!




Naturligtvis missade jag inte att ta bilder när solen gick ner.. :) Dock njöt jag av nedgångarna under veckan. Harmoniskt!


Jag och mina böcker... längtar redan tillbaks :(


Lite egyptiskt fotostil... Nyårsmiddagen.


Tack Julia för veckan! :)