Continnum

Jag har lite svårt för sci-fi serier men det händer att jag gillar vissa serier... I brist på bra sommarserie.. försökte titta på Bunheads bl a Kelly Bishop från Gilmore Girls (Emily) är med men fixade inte.. och när jag såg Continuum med svensk text så tänkte varför ej..
 
Kollade 1-5.. Svagt start måste jag säga.. kändes som att jag ej skulle följa denna helt ut.. så drog jag till USA.. sen nu tillbaka och kom på denna serie.. Kollade de sista 5 avsnitten och.. måste säga, wow, mycket intressant och stark avslutning! Hoppas den får andra säsong!
 
 
Det är en kanadensisk tv-serie. Kiera Cameron är polis och har familj från året 2077... och något hände så hon landade på året 2012.. och försöker rädda en stor terrorhändelse. Kommer hon att fixa det och återse sin familj?

Homeland säsong 2

Här är två trailer. Längtar till 30 september! Premiär i USA. Vet ej när det kommer till SVT.
 
 

Seriepremiärer

Hej!
 
Vet jag har varit slö med uppdateringar.. det kommer väl i perioder!
 
Igår va det premiär av Kidnappningen, en brittisk miniserie på två delar. En gisslandrama som jag tycker är ganska spännande. Finns på SVT play. Nästa söndag kl 21 sänds del 2.
 
Ikväll är det premiär för DALLAS på fyran, kl 21!
 
Imorrn är det dags för HART OF DIXIE kl 20 på femman.
 
Missa inte! :)
 
Återkommer med fler seriepremiärer inom kort...

edit

fick itag i dessa bilder nu.. mer tydligt! 
så jävla trist!
 

Hårt slag!

Orkade inte uppdatera på grund av det som hände... Det är en stor sorg inom Twilightvärlden nu. En sajt som jag trogen besöker med riktiga bra information har lagt ner! Flera sajter har tagit paus pga chock! Det är också massa skitsnack och bråk mellan fans och från all tidningar så man vet inte vad som är sanna och inte...

Trist!

Lite komiskt är att det hände då jag är i USA. Kunde ju liksom gå ut och köpa tidningen som läckte ut. Vilken tillgång! När jag var på flygplatsen och skulle resa till Sverige så var Robert och Kristen på omslaget på 6 tidningar. Vilka skulle jag välja? 
 
Tja, här kommer bilderna som chockerade världen... Syns väl att det är sant!

 
 
Det sorgliga är väl att Kristen faktiskt använde Roberts keps!

Från början trodde jag att det hela skulle vara en stor PR jippot.. en bra sätt att göra reklam för Breaking Dawn plus Snövitsfilmen som tänker få uppföljaren.. men insåg snabb att det knappt gynnar de båda.. sen tänkte jag att Kristen och Rob är/var tillsammans i 4 år och så där bad hon officiellt om ursäkt redan samma dag eller dagen efter då tidningen läckt ut.. så här står det:
 
“I’m deeply sorry for the hurt and embarrassment I’ve caused to those close to me and everyone this has affected. This momentary indiscretion has jeopardized the most important thing in my life, the person I love and respect the most, Rob. I love him, I love him, I’m so sorry.”
 
Det märkligt är at hon för första gången erkänner om Robert. En psykologanalys berätar att Kristen är mycket ung och det är mer vanligt vid unga ålder t ex high school och stå på matbordet och skriker åt folk vem man älskar trots man gjort nåt dumt. 

Det finns massa spekulationer att det hela är falska men de håller inte. Så typsikt när man börjar visa officiellt som de gjort vid Cannes och faktiskt bara ett par dagar före händelsen gick de ut och höll varandra i händer
 
Sen så anlände de på Teen Choice Awards och vann priser.. samt har "matchade" kläder som par ofta gjorde...


Och så här tabbade Kristen rejält.. och dumt! Hur kunde paparazzi fånga dem direkt och aldrig på henne och Robert.. är nåt vi aldrig får svar på! Robert ska ha sin filmpremiär på söndag, Cosmopolis och en hel del fest och press.. Kristen är portad sägs det men vi får se hur det blir..

Det är svårt att tro på all skvaller som skrivs.. hellre bildbevis, tack! Så länge ligger jag lågt och tycker synd om dem med tanke på all press de måste göra ihop innan sista filmen...