Hur vet man

när man har feber????? Jag antar väl att jag har det? Jag kan ej minnas när senast jag är så sjuk så att jag kan ej stiga upp ur sängen. Även när jag va yngre sa mamma att jag har feber hade jag kunnat gått runt och göra nåt... satt och kolla på tv eller baka kanske..

Så därför är det inte precis lätt att veta när man ÄR sjuk och måste "hemma" för att tillfriskna... igår sov jag i 12 timmar.. förstod direkt att jag led av utmaning.. bara att vila.. kollade mail direkt när jag steg upp.. mådde väl okej! Dom i Falun behövde en grej som finns på mitt jobb.. skulle behöva ta å maila dom. Jag behöver också lämna grejorna från inspelningen.. passa på att åka vid lunch (slippa rusningsfolk).. Visst va jag ej såå frisk men kunde jobba.. sen när jag kom hem va jag dödstrött.. natten svettades jag en massa.. imorse max halsont.. jaha!

Bara att sjukanmäla mig! Så det blir massa tvtittandet samt surfa på nätet.. som t ex bilderna härnedan.. :)


Homeland

Elva dagar i Örebro med hjärnan i gång har gett sin utdelning. Blev ganska ledsen då jag lämnat återbud till en rysk middag. Något jag såg fram emot länge. Jag behövde vila. Avskyr att kalla mig sjuk men det va jag mer eller mindre efter att ha försovit mig till mötet... Då förstod jag att något inte stod rätt. Huvudet va rätt tungt. Men samvetet var stort när solen sken samt jag ej tränat i hela elva dagar... Jag drog ut å sprang lite. Nä det fungerade inte. Energi är borta.

Meen... Jag hade kikat Homeland via SVT play tidigare efter att ha läst hur bra serien är. Danes ytterligare genombrott sägs det.

Så jag bänkade mig hela kvällen med tända ljus å glodde. Så bra tv-serie har jag ej sett på länge! Showtime är som HBO, dom producerar kvalitetsserier!

Jag rekommenderar er att kolla på serien! Passar perfekt till er som är ett par och vill kunna titta på något gemensamt! Imorrn är det sista dag att kunna se första avsnitt på SVT play. Sen kommer det ju andra avsnitt! :)

handlar om en instabil? CIA agent fått nys om att en amerikansk marinsoldat har ändrat sida å jobbar för terrorister. Han kom precis tillbaka till USA efter åtta års fångeskap i mellanöstern. Det är dialoger å vilken vändningar!!! Och vilken skådespelareinsatser av Claire Danes och Damian Lewis! Jag kunde trösta mig med serien. Nu mår jag bättre men inte 100% men ska trösta mig med lite soppa och Hart Of Dixie ikväll! :)

En början

Ja första inlägg via mobil nu vet jag hur det funkar..så kanske bloggar jag mer filtigt!

I natt va det en upplevelse att kombinera jobb, tvång, nöje, alkohol, gymnasieåldrar och familjen. Minnesvärd kväll helt enkelt! :)

Synd jag ej tog bilder. Ska försöka göra det i fortsättningen! :)


Irri...

Jag skaffade Iphone - en av anledningarna är att blogg.se app finns endast för Iphone.. Jag är ej dum, vet regelbundna med bilduppdateringar funkar bäst. Nu har jag jaft iphone i ett par veckor och har ej testat ännu.

Irri jag! Men ska försöka uppdatera med bilder å så varje dag med start från imorrn. Kan jag twittra då borde jag kunna blogga oxå eller? ;)

Nu ska jag varva lite ner.. fick bättre hotellrum idag och kände mig direkt hemma! Skönt. Ser fram emot frukosten imorrn. Ser också fram emot när inspelningen är avslutad.. så jag kan äta lite sunt och träna regelbundet. Jag startar min "dec-månad" nu dvs inga träning och massa mat.. för den 19 dec åker jag till USA och ska leva som om det är Januari! Morgonsimning och strandjoggning.

Vet jag pratar gärna mycket. So what! :)

Strax dags för BYSS sen ska jag drömma om crossianter!


Recension BD part 1

Soft jag ska ej avslöja så mycket då jag vet ni flesta ej sett filmen.. jag ska formulera lite vackert! hehe

För det första måste jag varna er döva att textningen har gjort ett grovt fel. Jag fick kolla upp det och ja!!! Ni vet att de gifter sig och ändrar meningen "Tills döden skiljer åt oss" till "Så länge vi båda existerar" och gissa what.. När de säger så sa de "As long as we both shall live” men jäkla den där textningen står "Tills döden skiljer oss åt" jag blev så arg men jaja.. nu vet ni i alla fall! Inte filmens fel utan nåt svenska undertextbolaget!

Visst är filmen från en bok... den lyckades ta alla kärnor men.. det kom också trevliga överraskningar.. fast jag hade förväntat mig helt annat i början.. trodde smått att de skulle följa boken men neej..annat max men jag tycker om det! Vi får också chansen se lite av hur Edward levde för då han va nyvampyr..

Bella och Edward, så bra! De max helt avslappnat och ser riktigt förälskade ut jämfört med tidigare filmerna ser man att Edward mår dåligt hela tiden och Bellas frisyr va ju konkurs speciellt i Eclipse.. men nu är de båda mycket vackra.. liksom alla övriga skådespelarna. Jacob mycket snyggare nu måste jag säga. Kanske beror det på att han blivit lite äldre nu? Carlisle är enda hårt misslyckat! Han ser tyvärr tjockare ut :( Svårt att göra åt det antar jag? :) Smink och klädsel samt inredning MYCKET BÄTTRE!!! Dock kunde jag se Edwards frisyr ändrades smått jämt.. t.o.m färgen.. ibland va det kortklippt.. ibland va det mer röd..

Kul fakta så har producenterna läst hur fans reagerade när de första paparazzibilderna kom ut från filmen (Brasilien) så tyckte alla att Edwards hår va för kort och röd! Edward fick färga om.. och det syns.. och tack och lov! :)

Bröllopet. Så wow! Filmen lyckades verkligen förmedla känslan då Bella och alla andra tjejer som gifter sig går nedanför altaret.. och kyssen! Bästa någonsin! Jag visste hur Charlie är ja, han har humor men i denna film får vi se mer hur han är och Billy Burke är riktig bra!!! Festen är jättefint!

Och sen det där med smekmånaden som alla väntar på! Äntligen fick vi se något som inte är med i boken. Det talades också om att de fick minska lite så att det klarar sig för barntillåtet (13 år gränsen i USA) jag undrade hur det skulle se ut.. men det va rätt bra. Tror det är bra så.. annars för överdrivet.. vi alla fick lagom dos av sådant.. de visade.. Bella hade t.o.m en replik i sängakten ;) Men hur allt förstördes osv va lite överdrivet tycker jag. Och så har de gjort annat historia om städerskan.. det va okej men ganska tråkigt!

Sen plötsligt var Bella i fara! När hon insåg att hennes mens var försenade.. i boken kunde hon ej säga ordet utan fick ta fram tampongen.. och hennes reaktion och agerand i boken skiljer åt sig från boken och det är inte Bella tycker jag!

En trevlig överraskning fick vi se lite av Reenesme... det där var mycket vackert gjort!

Sen börjar det hända saker.. och vi fick se hur Jacob plågas.. jag kunde gråta med honom! Condon är så bra på att förmedla känslor! Hur Edward var hjälplös.. och sista scenerna.. jag visste var det skulle sluta men inte så exakt så jag fick ont i magen pga ovetskap av NÄR SKA DET FAN SLUTA.. Condon använde mycket grafik i slutet och jag max godkänner!! Så bra ide! Sen slut.. jag hade en aning om hur det skulle sluta (tack Elsa) och det stämde rätt. Så snygg! Vet det kan va irriterande men bättre kan det absolut inte bli!

Och det där då minnen blev suddigt... så fantastiskt gjort! Ja jag vet att jag nämner fantastisk flera ggr så att det här blir så ytlig.. men filmen är fantastisk! Romantisk i början sen blir det mycket mörkare.. och så poff!

Kan säga 5 av 5 faktiskt! :) Längtar till november nästa år!

Ang boken eller filmen? Jag väler boken såklart! Men filmen får godkänd! :)






LONDON BD PREMIÄR

Skedde ikväll... Bara Kristen, Robert och Taylor samt Bill Condon var med!



Klänningen: Robert Cavalli och skor Jimmy Choo.. bältet Alexander Mcqueen.. säger samma som alla säger att Kristen fick snygga klänningar i båda premiärer jämfört med alla tidigare premiärer.. och perfekt match med Robert dessutom! :)

BD LA BLACK CARPET


Snygg par eller hur? De såg mycket avslappnat ut jämfört med tidigare. Fortf hemligt. Kristen har sagt i intervjuer att hon aldrig någonsin ska tala om hennes privatliv! Det är viktig som skådespelareyrket tyvärr! Det höjer hennes trovärdighet rejält i roller hon spelar... Pattinson verkar bara hänga efter haha! Kristen är ju uppväxt i nöjesfabriken och har Jodie Foster som "förebild". Jag anar noge n vacker dag hon mottar oscarstatyett.. kanske om minst 10 år!


En äkta Twilightfans, Jennifer! :)


Christina som spelar Angela!

Min favvohäxa Melissa Joan Hart :) Hon påminner om hur gammal jag är nu :(

Åh, en snyggning! Matt Lantz från 90210 samt spelat som Edward i Vampyr suger! Jag fullkomligt älskar honom!

Kellan som smörjer The Notebook. Efter att Elsa har noterat att han gärna bara twittrar citater ur The Notebook tog jag en koll i min twitter och det stämmer verkligen bra! Undrar vad som pågår i hans huvudet?

Åh, Carlisle som Joc säger hela tiden! I de första tre filmerna var hans fru vid hans sida på mattan.. de pussades å så.. och nu skiljer de sig. Tiden går...!


Svenskan MyAnn har en liten roll dock med repliker i filmen!

Ashley Tisdale.. även är hon en fan eller?? Ingen Zac.. hmm :D


Elizabeth Reaser


Nygift Nikki Reed! Robsten kom inte till hennes bröllop. Taylor gjorde det. Är hennes och Kristen vänskap verkar vara... slut! Hmm...


Ashley... någon nämnde att hennes klänning påminner om bacon?!? haha!

Taytay!!!

Söte Seth (Bobo Stewart) gillar honom max i filmen!

Perfekt kombination! Stephenie som författare samt producent till filmen och Bill Condon hittills bästa regissör för Sagan!
Kyle XY, någon som minns det! Synd jag slutade följa serien :(
Mike Newton... Mikael Welch egentligen.. syns max botox eller nåt hehe!
Justin Chang som spelar Eric

Jackson.. ja han är lite skumt soms ig själv och i filmen hehe!
Kristen med Mackenzie, sött! Hon är med i filmen, fantastisk dock mkt kort! hehe


Ni vet.. man kan fånga konstiga vinklar å så.. å vad ser de tut så här? haha! kul grej bara! :) de pussades knappt.. rörde mycket mindre än vad de gjorde i eclipse.. men ändå lyckades vi få sådan bild.. skumt!

Flera kändisar va med.. bl a Heather Locklear och Rob Lowe... intressant....

BD LA-premiär

Trött jag nu men lägger nu upp första bild! Lär nog komma en massa plus på andra också förstås! Kommer att rapportera en hel del... först på onsdag!

Imorrn lite stress dag.. sova ut, möte sen twiday...

Så onsdag berättar jag hur denna natt var samt hur filmen är.. och själva upplevelsen naturligtvis!

Joo, seriöst jag var verkligen glad för era reaktioner kring BYSS... jag hade liksom inte väntat mig bra reaktion från er folk. Det är jätteroligt. Det har ju gått ett tag så jag nästan glömt bort hur mycket jag har jobbat med det. Tacksam max! :)

Nu gonatt på riktigt!

Klänningen är J Mendell, skor är Jimmy Choo :)


HG trailer


Tid

Konstigt, på sistone har haft faktiskt ganska lugnt men då försvann all möjligheter till att blogga. Det finns mycket just nu pga premiären och det har hänt båda bra och mindre bra saker.. men noll tid att skriva :(

Ja, det är typ lika bra att teittra ist för att blogga hehe..

Men jag ska blogga.. när möjlighet ges... då blir det mer "kvalitet" eller hur? :)

Ja, nu ska jag sova med tusen saker i huvudet - som bör fixas! Ju äldre jag blir desto mer is det finns i mage känns det som. Dvs att de får lugnt och vänta. Går ej att få allt fixat på en gång! Tantvarning här max... hehe..

Gonatt!

Jösses.. det är imorrn LA-premiär.. och tisdag Twiday.. jag som planerat dessa dagar.. att jag ska ha leidgt på tis.. osv osv.. fokus på Twilight.. men förra vecka kallade chefen til mötet på tisdag förmiddag. Jag ba.. NEEEJ! Men hon är superbra men bestämt..mötet ska ske på tisdag och vi föehandlade..så det blir ca kl 12.. (ska ju va vaken och spana in LA-premiären) sen måste jag också få sticka kl 15 så jag hinner med på Twiday..

Vi får se.. och mitt i allt har jag typ tandvärk som vill ej ge sig.. pågått i nästan 2 veckor nu.. jag vet att jag måste till tandis innan på tors då drar jag till Örebro i 10 dagar.. HOPPAS verkl ej att jag får tid på tisdag!!! :(

Återigen, gonatt! :)

Pressintervju å så

Twilightgänget haft pressjunkiet under helgen då gavs det massa intervjuer ut till allmänheten via olika media... de är med diverse talkshower nu.. t ex Robert med i Letterman igår. Får vänta tills när det kommer till Sverige så man kan kolla med svensk text. Övriga skådespelarna som ska med i bl a Jimy Fallon, Kimmel och Jay Leno.. och ingen ide att kolla på dem :(


Pattinson vid Lettermans show

Jag är dock glad att den 18 nov ska trion med på Ellen Show.. den kommer att visas på svensk kanal! Min vän, Rakel, jag räknar med att du uppmärksammar när den sänds i Sverige! Ifjol var de på Fallon och ingen svensk text :(

Ashley sa att Sverige är ett av galnaste land hon besökt - syftar naturligtvis på faneventet :(

Robert om Sverige som jag tog texten från Pattinson Sweden..

Robert Pattinson har flugit jorden runt för att göra pr inför den fjärde och senaste delen av ”Twilight”.

Tillbaka i Los Angeles berättar den 25-årige flickidolen om Sverigebesöket.

– Jag bodde fantastiskt fint med utsikt över vattnet, säger han.

När Nöjesbladet träffar Pattinson på ett lyxhotell i Los Angeles är han sliten efter tidsomställningar från alla kontinenter.

Men besöket i Sverige gillade han.

– Jag gjorde typiskt svenska grejor, säger han och drar på mun.

Som vadå?

– Jag käkade massor av köttbullar. Men jag hann egentligen inte med så mycket.

Men det blev i alla fall tid över för ett besök på Café Opera i Stockholm.

– Ja, det var faktiskt riktigt kul. Jag hade inte tänkt gå dit, men jag blev övertalad.

Ville du inte?

– Det är lustigt med de här pr-resorna. Alla man är med vill att man ska gå ut. De säger alltid, ”Du kan inte sitta inne på det här hotellrummet hela dagen”.

– De fattar inte att jag inte kan lämna rummet.

Han syftar på uppståndelsen som filmsuccén skapat och de tusentals fans som gör vad som helst för att få träffa honom.

– Vanligtvis går alla andra ut och gör något medan jag aldrig ser någonting i de städer vi besöker. Men jag bodde bra och är glad att jag hängde på för vi hade kul.

 

Nice! :) Här kommer ett par bilder

 

Från presskonferensen

Faneventet i LA:

 

Lite kul då Robsten berättade att prästen som vigdes Bella och Edward har dålig minne och sa deras riktiga namn och han är dessutom en riktig präst! Så de är kanske gifta på riktigt! :)

 

NU ÄR DET EXAKT EN VECKA KVAR JAG FÅR SE FILMEN!

har väntat typ i ett och halvt år.. sjukt vad tiden går så fort! :)

 

 


Nya bilder på Hungerspelen

Yes, det sägs att trailen kanske ska släppas vid Breaking Dawn premiären.. HOPPAS verkligen!!!!!!



När jag ser Rue så känns det i hela kroppen!

Historisk avtryck

Äntligen dags för Twilighttrion att placera sig på Hollywood!

ÄNNU EN ANLEDNING TILL ATT JAG SKA TILL HOLLYWOOD SOMMAREN 2012!!!!!!




yes, syns Kristen och Rob står mycket nära hehe






Snygningen!

Kändis eller misshandlad?

Tvingade mig ut efter ett par dagars nollträning på 8 kilometer löpning genom djurgården. Måste säga trots vädret så var det riktigt underbart. Lagom varmt och fuktigt! Skönt!

På vägen mötte jag en kvinna i mitt ålder tror jag. Hon sprang också. I tight svartbyxa med stor vit stickad tröja typ. Och hon har en stor solglasögon på sig. Samt hörlurar förstås!!!

Jag tänkte direkt, hon borde vara en kändis! Vem skulle springa i solglasögon när de tär så dimmigt ute vid klockan ca halv fyra på eftermiddagen???

När jag berättade för min jobbkollega om kvinan sa hon att kvinnan kan ha nåt sorts blåtira som hon vill dölja. Misshandlad?

Kanske, kanske inte... Hmmm :)