Lite av varje eller?

Hallo!

Helgen gick bra men blev lite deprimerande efter att suttit inne i redigeringsrummet - mörkret och värme i 48 timmar med kakor och så. Socker är verkligen inte bra! Men nödvändig för att hålla någon vaken när ens arbetsplats inte serverar gott kaffe. Så vad göra?

Dock klippte jag ihop det mesta och fick ångest. Vad är det tittarna vill se? Lite av varje eller ska det bli djupa i stora delar och resten får åka till webben? Sen fick jag också fråga mig själv, vad ska webbmaterial innehålla? Jag klippte första version av webbmaterial till första programmet - kan bokstavligt säga att det blir över 1 timmes material.

Är det vad ni vill få? Eller ska jag klippa a la Teckentorget? Klippa på ett webbmässigt sätt.. eller ska jag ba ta med hela skiten och låta er titta på vad ni själv vill.. vore synd att all material bara direkt till soptippen typ.. Inte konstigt blir man irriterad och orkelös när man åkte hem till vackra Stockholm!

Men nu är jag här, sprang hela sju kilometer igår trots jag åt pizza till lunchen. Fan va skönt det är att få proppa sig kolhydrater! Vet jag har sagt det flera ggr men så är det!

Nu en trip till Ikea - måste få min garderob organiserat - efter New York finns det knappt plats.. men först lite godbitar från inspelningen Cosmopolis som pågår just nu!



Rob i kostym, mmm.... som Eric Parker förstås..


Men här är det rob i kostym.. med sin rayban solbrillor! :)


På väg till inspelningslatsen.. naturligt snygg!

Lite grejer

Imorrn bär det av till Falun för helgjobb.. ser så fram emot det.. ensa inne i redigeringsrummet och flashbackar mig till USA-tiden! ;)

Tänkte ba uppdatera några bilder nu innan jag lägger mej..



Jag håller på och kollar på The vampire diares andra säsong.. Riktigt bra! Till min förvåning har jag missat att de två är tillsammans på riktigt.. De är i Paris nu och njuter va ledigheten. Trevligt!



Saknar Sons of Anarchy. Kolla på serien är ni snälla! Skitbra. Saknar Jax.. kul se honom kortklippt nu! ;)


True Blood, inspelningen pågår!!!


Jolie ser bara läskigare och läskigare ut tycker jag..

Här är från idag i Los Angeles... verkar de må bra.. skönt att brad inte har skäggen länge! :)

Gonatt, mina vänner!

Snart!



Natten not 6 juni visas det en teaser från filmen. I'm SO looking forward to this!!!

Rubrikregler?

Hallo!

Sprang 5 km och fick återuppleva minnen varför jag gillar löpning. Det är mycket roligare att springa när man har gott om kolhydrater i kroppen!!! Slut med GI nu! Kan säga att metoden fungerar om man utesluter ALLT! Lämpar nog sig att gå på GI under november eller januari-mars men inte övrigt under året!

Nu ska jag absolut ta en iskall ÖL då solen skiner! Härligt!

Idag på jobbet (ja vi valde ut de fyra igår efter smärtdiskussioner - alla ungdomar är bra på sitt sätt.. synd att det var bara 4 som kan vara med) skulle jag få olika info om ungdomarna av en kollega upptäckte jag en sak..

Alla har väl sina sätt att strukutera texter - men jag kanske överdrivet men tyvärr nog klarar inte av att få ostruktuerad texter.. Jag tål typ inte fetstil mitt i texten eller rubrik med gul bakgrund.. Jag är full medveten om att kollegan ville min eget bästa så jag kan hitta lätt men det är inte enligt skrivregler. Jag är skadad! Fick be kollegan göra om allt.

Känner mig så hemsk men så vill jag ha det. Då känner jag verkligen mig som Meryl Streep i Djävulen bär Prada. Stackars er som ska jobba med mig....... ;)

Farväl Oprah



Idag sändes Oprah för allra sista gången i amerikansk tv. Efter ca 25 år. Tänka er, den 57 åriga kvinnan är max världskändis! Respekt till Oprah!

IDAG GÄLLER DET...

 

Idag ska jag och mitt team ta ett livsviktigt beslut om vilka de fyra ska ingå i vårt nya ungdomsprogram. Dvs det är de som ska se till att programmet håller sig levande. Haft ont i magen i ett par veckor och det blir bara värre för varje timme som går. Ikväll vet vi vilka det blir.

Örebro över dagen idag, ska bli roligt att återse gamla vänner och få smaka på goda mat!

 


SERIER SOM STANNAR OCH FÖRSVINNER...

Det är en lång lista så jag valde bara en del serier till här..

Stannar:

30 Rock
Trevligt att ha flera säsonger att titta ikapp framöver..

90210
Yesyes!!

Cougar Town
Glad för Cox skull! :)

Desperate Housewives
Lite sorgligt.. hoppas blir sista säsong.. känns lite för mkt nu.. dags att att få en avslut!

Fringe
Wow, visste inte ens att den existerar ännu.. ja kanske bör ge den en chans till..

Gossip Girl
Jätteroligt! :)

Grey’s Anatomy
Önskar att denna ska ta slut.. jag gjorde slut med serien för ett par år sedan.. fortfarande är jag osäker om jag gjorde rätt.. så önskar att den är borta så jag slipper tänka på det.. tja..

Modern Family
Ja, att den fortsätter ger mig en anledning att plöja genom alla avsnitter...

Nikita
Blev så glad.. annars arg!

One Tree Hill
Jag blev verkligen förvånad!! nioende.. jag själv har ej sett alla av åttoende säsong.. ska föröska kolla under sommaren.. den var hotad flera gånger men klarade alltid sig till slut.. varför vet jag inte...

Parenthood
Jag måste verkl börja kolla på den!

Skins
Glad.. ska först kolla klart på engelsk version.. sen amerikansk.. ska bli trevligt!

Two And A Half Men
Kollar aldrig på den.. men nu med Kutcher ist för Sheen så kanske börjar jag? :) ögongodis ju!

The Vampire Diaries
Ja, bara trevligt! :)

Försvinner:


Brothers & Sisters
Jag slutade se den för ett tag sen.. och har käst att många beklagar att det är över.. fem säsonger blev det totalt..

Hellcats
Ja, den följer jag nu.. tycker okej en perfekt slötittande på söndagar.. men nu slut jaha.. lite tråkigt men klart förståeligt..inte så märkvärdigt med serien..

The Event
Är inne på halva av säsongen så jag vet inte.. men det är ett LOST-liknande så jag anser att det ska sluta med bara en säsong så..

Life Unexpected
Ja, jag är dålig.. älskade denna serie i början men sen räckte min tid inte det..s å jag försummade den i andra säsong och nu slut.. jaha.. kanske var den inte tillräcklig bra så jag lät inte mig att titta på den..så..

Medium
Oj, ända tills nu.. trodde den va slut för längesedan :)

No Ordinary Family
Såg hela första säsong i en samma kväll.. gillar serien skrapt men iden är kanske inte så hållbar til flera säsonger.. det förstår jag men synd att den inte fick en "closure".

Off the Map
Ytterligare en serie jag inte ska börja titta.. vad till? den läggs ju ner..

V

Sett de första 6 avsnitten.. så hur göra.. har ett par + en säsong kvar.. lite kluven.. känns dock synd.. men ja..

Smallville!
Dags att säga hejdå.. Jag ser verkl frma emot att skaffa alla säsonger och ha bara flera dagar på mig att kolla genom alla avsnitten.. har nämligen inte sett ett enda avsnitt.. har alltid planerat att göra det men aldrig blivit av bara. Men nu känns det lättare för jag vet att serien har fått en riktig avslutning!

Foto konkurs

Inser att jag är allergisk mot kameran.. va ute igår och tänkte att jag borde kunna ta några roliga bilder och uppdatera lite här.. men icke! Noll! Ja, allihopa. Det blir nog brist med bilder här framöver...

Men iaf gårdagen var jättekul med mycket av spontanitet.. bestämde att cykla till förfesten. Hur ofta sker det på norrområdet och jag som just införskaffat en superny cykel.. så passade på!

De åtta kilometerna.. eller kanske lite mer pga lite vilse trots våra smartmobiler men iaf kom vi fram till grillfesten.. skoj va det och det blev taxi, taxi och taxi hemåt.. så snart iväg och hämta cykel.. lite perfekt då får man va ute och jobba lite på dagen efter kondis hehe...

Njuter att det är maj nu.. och sommaren är här snart då ska man ta vara på det fina vädret och vara ute så ofta man kan.. va social å så!

Är glad att det finns härliga människor därute!

90210

 

 

Jag gäääsp nästan när jag kollade på 90210.. den var för lik som Gossip Girl! Sjukt! Tänka er, i USA sänds de precis efter varandra. De båda hade ju Emily och Charlie... fast Charlie blev mer intressant tack vare de sista några minuterna men ändå.. sen är det gravidgrejen... jaja.. spoilerar er max nu! Jag pi besviken! 90210 haft gravidgrejen förut med Adrianna och nu igen (annan perosn ofc) Vaddå?

 

Det jag tycker lite synd om är Liam.. jag hoppas verkl han fortsätter till hösten. Teddy, Navid, Silver, Dixon och Ivy är så tråkiga. Enda jag gillar är Max.. han är ju supercharmig men med Naomi lite.. går över gränsen men så blir det när man förösker med fler än två säsonger.. så spårar man ju gärna lite ur.. vilket är trist..

 

Serier är ofta bäst vid säsong 1 och 2.. ochsista säsong då allt storyn knyts ihop för allra sista gången.. därmellan är bara.. skit!

 

Ja, gonatt! Lovar mig själv att ta en morgonlöpning imorrn (jag avskyr springa på morgonar men..) efter att jag latat mig idag pga gårdagens vinst och öl... Låt oss se! :)

 

 


Gossip Girl säsongavslutning 2011

Måste säga att det är en av trevligaste avslutningar på länge. Det är mycket lätt att bli besviken. Därför får jag ofta ont i hjärtat redan då jag börjar kolla på säsongsavslutningen. Men just denna serie fick en bra avslutning och samtidigt bra cliffhanger också! Det är jag glad för. Fast jag har lite svårt att.. tänka mig hur de ska låta Blair bli…

ja ingen spolier här :) Kanal 5 sänder serien om ett par veckor. Missa inte! Det är ett riktigt bra avsnitt!

Har kollat lite runt - flera och flera gillar inte Blair/Chuck pga det vad Chuck gjort.. (spoiler så...) men jag personligen tycker.. ja Chuck är ju redan sådan.. han är en fyfan människa! Som jag nämnde tidigare - det handlar om tur eller otur att man dras till sådana människor. ;)

 

Ja nu ska jag försöka se klart av 90210!


Nikita

Denna vecka är TV-veckan... med flera säsongavslutningar samt officiella beslut om vilka serier som går vidare och vilka som läggs ned... samt vilka nya piloter får fortsätta till hösten.

Återkommer med en sammanställning inom kort..



Såg säsongavslutning av Nikita.. seriöst, döm inte deras affisch! Jag håller med att det är max ytligt men sådan säljer tyvärr.. men skådespelarna och storyn är rätt spännande! Som en bra spionfilm i tv-serieform typ. Sista avsnitten var så rätt wow.. lyckades få mig förvirra lite och fundera hur fan kan de lösa... och rätt bra cliffhanger faktiskt! Som tur får den andra säsong! Gillar ryssen Alex skrapt, vissa avsnitten kan vara sega men nu säger jag hennes namn för att jag lovar er att ni blir överraskad!

Dessutom Julia från The OC är med... som en riktig bitch!!! Gilla! :)

Amanda och Alex






Bra eller dålig män

Kan man styra och välja att få bra eller dålig män? Gör kärleken oss verkligen blinda? Jag har en teori. Jag tror faktiskt att det handlar om tur och otur. Det handlar inte om att vilja och välja.

Det finns många kvinnor som är lyckliga. Det finns många kvinnor som är olyckliga. Det finns många kvinnor som tror sig vara lyckliga men egentligen är de olyckliga.

Kärleken bara dyker upp. Man bara välkomnar in. Är kärleken bra så har man tur. Är kärleken dålig så har man otur. Man får alltså kämpa hela livet eller ge upp och få ännu bättre eller eventuellt sämre.

Många påstår att jag är en bra kvinna som skulle aldrig välja en dålig man. Det tror jag tyvärr inte. Jag är ganska säker på att jag kan bli tillsammans med en man som… är arbetslös, otrogen, tar knark eller känslokall.. vadosmhelst… som jag sa… det handlar bara om tur eller otur.

Viktigast är att man för göra bästa av livet - man lever bara en gång. Råkar man ha en dålig man så får man jobba lite extra och försöka vara lite ego ibland så man kan njuta lite!

Min teori… det kanske inte stämmer om ett par år.. men just nu är det så!


Grodor utan öron

Shitshitshit!!! Nya tag som jag sa igår tänkte jag försöka ta lite bilder till bloggen. Men OF COURSE tänkte jag noll på det under hela kvällen... Jaha, så det får bli en skrivelse sammanfattning! Boring, I know...

Igår, historisk kväll för oss unga bridgespelare som lyckades kvala in till div 5 med en storseger. Vann med 25-4. Först trodde vi att vi skulle hamna ettan.. men icke, blev tvåan.. dock delade med samma poäng som Ugglan men dom hade visst fler vinst eller nåt sådant!

Bra gjort, grabbarna! Med det firade vi såklart med nåra öl och spelade lite vidare på stan. Det är roligt att få leka lite med bridge utanför protokollet med några glas.. det kan gå lite vilt med flera skrattanfall!

Det roliga är att på klubben bjöd glassbuffe men på vårt bord var det fullt med ölburkar. Ingen av oss gick och hämtade glass. Alla spelare glodde lite på oss medan de åt glass.. men de klappade åt oss i alla fall! Självklart ska det firas och njutas ordentligt!

Härligt se gänget så peppade och vi tar div 5 med storm nu till hösten! Massa spel i sommar ska det bli!

Samma bra

Jag måste ha haft starka trauma under min skoluppväxt. I samband med arbetet inför nytt ungdomsprogram som jag håller i till hösten besökte vi flera skolor runtom Sverige.

När jag var på väg till Manillaskolan får jag en sådan ångest! Vet inte varför men så är det alltid. Inte själva byggnaden, diverse tillfälle som t ex Stockholms dövas förening haft sina årsmöten på skolan känner jag mig stolt att vara manillaelev.

Men det är lärarna som jag fruktar mest för.. trots mer än halva av dem är pensionerade. Tro det eller inte så andades jag glatt då jag gick från Manilla utan att ha träffat en enda riktig lärare. Tack och lov!

Men i de övriga skolorna. Det är ganska väntat.. jag har starka minnen från skolmästerskap som jag deltog. Speciellt Vänerskolan och Östervångskolan som bär med många äventyrer. Dessa byggnader har bokstavligt krympts! Jag kan fortfarande inte fatta att de är sååå liten. Har för mig att Östervång har stora korridorer och att Vänerskolan har en stor matsal.

Men nähä. Lilla jag har bara blivit så vuxen!

Nya tag!

Jag vet att jag har varit urkass på att sköta min blogg. Varför har jag ens blogg överhuvudtaget? Syftet nummer 1 är att den ska funka som en sorts dagbok för mig själv. Ur ett "officiellt" sätt. Så jag kan ibland kolla hur det var då...

Anledningen till att jag fixar lite till just nu var att jag har haft samtal med några folk i samband med en artikel om mig i dövtidningen - att jag faktiskt är en av dem som har Sveriges roligaste jobb. Ja, det erkänner jag!

Så min blogg - en riktig deprimerande blogg kan man säga! Den skildrar inte mig ur ett rättvist perspektiv. Och det är jag själv som avgör det. Skumt! Måste ha haft jävla låg självkänsla så att jag stänger in mig själv. Nähä, nu får det bli en ändring på det.

Tid är en kamp för mig men det handlar om prioteringar. Så blogg - får högre prio!

Lovar mig själv och er läsare (tack för ni finns kvar) att det blir mycket trevlig läsning framöver!
(Lite konstig då det är maj nu och sommar nu då man håller sig bort från dator.. men nystart kan man göra närsomhelst om man är tillräcklig positiv och det är jag!)

Universal Studios, CA


Cannes 2011

Jepp, det är dags igen.. två filmer jag ser fram emot från festivalen är Midnatt i Paris med Rachel McAdams och Owen Wilson samt Puss In Boots med Anton Banderas och Salma Hayek.

Här är några bilde rur photocall och öppningskvällen. Robert De Niro är ordförande för juryn tillsammans med bl a Uma Thurman och Jude Law för detta år.


gänget för filmen Midnatt i Paris


Jurynmedlemmar

Fortf lika kära!

Paret till filmen Puss in boots


Midnatt i Paris med Woody Allen.

Säsong 4 promo



26 juni...

Trevlig helg!



Nu drar jag till Falun och jobbar över helgen!

Londonpremiär



Rob och Reese är just nu i världen och promotar deras ny film, Water of Elephants, så varje dag dyker det upp nya bilder. Perfekt! :) Just nu är de nog i Sydney. Var i Berlin, Paris och Barcelona.

Nu har jag really fullt upp i jobbet. Känns som kroppen vill bara spränga. Deadlines här och där hela tiden. Speciellt när sommar närmar sig och allt måste levereras i tid. Press!

Har argumenterat med chefen om programantalet av BYSS USA. Jag var nära men jag förlorade. Suck! Det gav mig motivation - att inta chefposition! En vacker dag. Bara ge order och ge mig iväg vart jag vill och när jag vill!

Vi får se hur lång det dröjer innan jag kan göra det!  Om 5, 15, 30 år eller... aldrig... ;)

Vouge

http://www.vogue.com/parties/met-gala-2011/

Kika in länken.. vackra klänningar!

Säger bara en sak! Äntligen har jag kommit ikapp de viktiga tv-serier så nu kan jag följa säsongavslutningar vid realtid. Underbart!

Good night!

2011 MET Costume Institute Gala

Det är fashionens motsvarighet till Oscar. brukarkolla bilder osv ba för att det är massa kändisar med där.. bättre än Oscargalan! Kändisar fick bära olika kända designers märke. Lite kul å se vilka och hur snygga de är..

Detta år var lite extra kul för mig eftersom nu har jag gått på trappan vid The Metropolitan Museum of Art :)

Här är ett par bilder :)


Chanel Haute Couture


Chanel Haute Couture


Ralph Lauren


Jean Paul Gaultier Haute Couture


Christopher Kane


Carolina Herrera


Alexander McQueen


vintage Dior Haute Couture


vintage Givenchy Haute Couture


Valentino


Marchesa


Jason Wu


Proenza Schouler


Donna Karan


Alexander McQueen


Stella McCartney


Stella McCartney


Oscar de la Renta


Carolina Herrera



Rodarte


Zac Posen


Thakoon


J. Mendel

Finns flera andra men ja det får räcka :)


Farväl Smallville!

Perfekt kanske kan man ta å ha Smallville-marathon under sommaren. Har aldrig sett nåt avsnitt av serien. The CW bestämde att lägga ner serien efter flera säsonger.

Gossip Girl och 90210 klarar sig, skönt!

Håller på å kollar andra TV-nyheter. Jag hänger inte med för var dag som kommer. Minns för 5 år sedan hängde jag varje dag på en TV-forum. Nu gör jag knappt länge. Sorgligt!

Jag har kört med GI i sju dagar nu. Resultatet är mycket bra. Nästan 1 kilo bort! Men inte bara vikten. Sötsugen är borta! Mer ork under förmiddagen. Man vill gärna göra saker. Mycket trött på kvällar (perfekt då kan man sova).

Jag kommer garanterat att fortsätta. Men det är rätt jobbigt när man tränar. Följer träningsprogram och kroppen sa nästan ifrån. Ja, får försöka äta mer ägg och avakado. Eller börja äta lite som bulgur/quiona i samband med träningar.

Det lär bli rätt besvärligt när man är på resande fot. Jag ska åka till Falun och förhoppningvis flera städer i Sverige pga jobbet. Tacka hotellfrukost men sen??? Det ordnar sig, det vet jag! :)

Kul att experimentera lite med kroppen!