Jag lever! Jag njuter!

Lite bloggtorka.. nix det finns mkt att skriva men tar det senare när jag fått bilderna.. roligare att rapportera då eller hur? :)

Livet rullar på... imorrn dags för sommarkursen.. blandade känslor som vanligt.. jag ser alltid jobbet som halvsemester.. lär nog bli två supertrevliga veckor!

skulle ut och partaja ikväll men hoppade av i sista minuten.. jag har ju längtat efter regnet (då kan man ju vara inne helt utan samvete) men nu när den är här och ska man ut? niiix.. bad och film blev det och lite bloggandet :)

kan säga att jag haft det fintfint hitills.. och hoppas det fortsätter!

fortsatt trevlig sommar!

Kullaa

Snart är det dags att dra iväg!
Har typ fixat lägenheten och svettats en hel del.. inget val ju när man inte har nåt ac! :)
Först ska jag ta en iskall dusch.. härligt!

Ang gårdagens SJ kaoset.. jag åkte X2000 från malmö i söndags.. bakis, sovit endast ett par timmar.. vätskabrist max.. är så glad att det inte var mitt tåg.. fattar inte varför det är så förbjudet att få stiga av tåget.. för knappt 50 år sedan kunde man liksom bara hoppa av eller kanske hoppa in med hjälp av nånting.. tex en häst kanske haha (för mkt filmer i know!)

Tycker att det är så himla tråkigt att tiden rusar vidare och människor blir alltför rädda för t ex bakterier och andra farligheter.. man blir ju bara sjuka.. se på allgerier som uppstår överallt.. sorgligt.. känns max att jag har fötts in i fel tidsepok.. som Robert Pattinson sagt.. att när man har gjort massa dör man ofta ung.. det får jag verkligen se till.. fruktar efter att jag skulle kunna passa in på jorden om 50 år.. tja.. :)

Såg Eclipse igår för andra gången.. tycker detsamma.. tja, förutom Joshannah kommentar ang bella halvsov.. där överdrev jag nog.. :) nu är det uppehåll fram till jul kanske då kommer det nya grejer.. till dess får jag njuta av manip som dyker upp överallt nu.. skoj!

Ha great weekend!

Tropiskt...

När man är nu hemma och försöker slappa.. så går det inte så riktigt bra eftersom jag svettas härhemma.. försökte hålla mig bort.. promenera runt och göra nåt vettigt men nä.. förösker nu återuppta min joggning.. men går inte att springa just nu.. får vänta en timme kanske.. hoppas det blir lite kallare då :)

Månadens höjdpunkt är givetvis få lite glimt av Gossip Girls inspelning.. alla höstens tv-serier spelas alltid in juli-augusti så man får nån aning vad som pågår efter säsongsavslutning i maj.. som t ex:


Har Chuck verkligen kommit över Blair?? en del av gänget är i Paris och spelar in.. hur cool som helst!!

Det där är definitivt inte Blair.. en ny gästskådespelare..


Verkar som Blair, Serena och Chuck är i Paris

Serena och hennes beau

Blair och hennes beau



Slagsmål på gång? :)


Jag pi chock.. så Dan tar hand om psykotjejens barn.. otroligt!


Bilder från set


Action... blir spännande för jag respekt Robert tack vare Remember me.. han kan bättre än twilightfilmerna.. ser fram emot filmen med Reese!


Det syns på intervjuerna att Robert är såå charmigt.. rätt! :)


Festivalen är godkänd.. hade låga förväntningar så det blev ändå bra.. blev lite för rolig inatt.. åratal sedan jag var på krogen fram till stäningsdags dvs fem på morgonen och äta på mcdonalds.. det blev som en tradition typ.. det här händer alltid en gånng på några somrar typ.. kul :) trevliga sällskap dessutom! fishermann rocks!

skulle med avslutningen idag men nix.. vill så gärna slappa framför ett par sköna filmer sen ska jag borta på höllviken hela vecka imorrn.. bridge, öl och skanör.. åh hoppas att väder är fiiin så man kan sola och bada i den långa sandstranden!

see ya!