Färska bilder

Gossip girl gänget har samlats för inspelning av tredje säsong. Här är bilder från gårdagens inspelning som förmodligen är till för första avsnitt av säsongen.


Bådar gott för Blair och Chuck! :)




Vad pågår?


Undrar vad för story Serena får i hösten??
Det är bekräftat att Serena och Dan kommer att agera mer som släktingar , inte som kärlekspar i denna säsong.. snyft!

Ska bli spännande eftersom det är collegetid nu.. och se hur manusförfattarna löser med allas story.. ibland kan det bli förstörd.. som t ex Dawson Creek... tycker jag iaf.. men de kan lyckas bra som t ex Gilmore girs.. hmhmm.. vi får se!!!

Ikväll kl 23.40

Ni som har svårt att somna pga värmen rekommenderar jag er att titta på tv 4 kl 23.40.

Harper's island är riktigt bra! Det är inte en ny serie att fastna utan det är en perfekt sommarserie - som en förlängd mordgåta som pågår hela sommaren istället för en långfilm.

I början samlas alla släktingar och gamla vänner med alla sorter på ombord för att fara till en ö då ett bröllop ska hållas. Behöver jag säga mer? Nope!





En godbit att spana in, Jimmy, spelad av C. J. Thomason

Bloggtorka???

på grund av stress... när alla har semester typ.

Men en bild vill jag dela med er.. jag fick lite chock men kan lugna mig lite för jag vet vad som egentligen händer! :)



Ja, nu sova.. imorrn blir verkligen en lång dag! Njae, först middag..sen natti! :)

Att vara kändis har sitt pris... eller?

Vi är så vana att se Brad Pitt, Angelina Jolie och Jennifer Aniston på tidningar.. Jag brydde mig inte så mycket om dem.. men Twilightstjärnorna är lite annorlunda för jag har en viss respekt för dem.. och att se så många paparazzibilder på dem känns lite sorgligt..

Sedan Robert och Kristen kommit hem från Italien (direkt till MTV galan) har paparazzi lyckats fånga dem VARJE DAG (utom helger) sjukt eller hur? Jag har alltid tyckt att paparazzibilder är snygga.. speciellt de oväntade bilder, när de går på gator.. men nu inser jag på riktigt att det måste vara hemskt jobbigt för dem.. här är en video som många blir ledsna för Robert.. men många är imponerad av hans cool attityd trots hans liv är total förändrad.. ännu idag kan han gå och le framför massa paparazzibilder..

 http://www.dailymotion.com/video/x8ebpk_robert-pattinson-the-price-of-fame

däremot Kristen, vi vet att hon avskyr paparazzi.. nu på sistone har hon varit pressad pga hon spelar in nu en film (Joan Jett, en rocksångare på 70-80 tal) och måste ändra på henes frisyr.. stackars henne, inte så lätt bara klippa så där och jaa.. man kan se lite att hon själv är lite ovan...



Utanför studion då hon just har färgats och klippts sägs det..



Denna bild visar tydligt hur paparzzi är efter henne.. fyfan...



Här är min favoritbild, hon ger en cool och ironisk vink till paparazzi :) och att det är bekräftat att hon är en Coke-fans (ej pepsi haha)

Här är det en.. som visar hur fans kan vara galna i honom :)




En ny bild (från den 15 juni) honom när han spelar in Remember me i NY, så snygg han är.. :)

Bekräftelse?






















Nähä, bara en manipulation! :) Jag gick nästan på det..

Privileged



Nämnde lite om det förut, och ikväll (regn perfekt max) såg jag avsnittet.
Skaparna av Gossip Girl och gilmore girls ligger bakom tv-serien.

Jag hade noll höga förväntningar för att det inte finns mycket snack om det som övriga heta tv-serier..
Handlingen är inte så nytt men det är mycket nära till Gossip girl och girlsmore girls om nu man tänker lite efter.. ledsen, borde skriva handlingen men orkar ej.. så kortfattat nu..
Megan flyttar tillbaka till Palm Springs (hennes familj finns tydligen där) för att hon har fått jobb som privitlärare åt två tvillingarflickor som är rika.

Alltså, tjejen mellan två världar..lite typ Dan från Gossip girl och Rory från Gilmore girls.. mixa så här kommer Megan! :)

Eh, kolla nästa söndag ni.. kl 19!

True blood ikväll.. Yeah! :) Vi svenskar räknar med att kunna se den först imorrn.. äntligen! :)

OBS! GLÖM EJ MAD MEN IKVÄLL PÅ FEMMAN!!! SEVÄRD!!!

Leksand

Här kommer jag.. ska bli sjukt spännande och se vem blir SDR's ordförande...



Tack för feedback jag fått om twilight som jag skrivit i min blogg, nu vet jag att det är rätt många som gillar det.

Otroligt...





Jag och andra fans är glada att de bjöd på lite humor. Fan ta skvallertidningar!

Veckans NU har nu artikel om dem - fast inte om MTV awards utan en annan incident då de satt i samma bil. Nu får vi vänta tills bilderna från MTV galan kommer till svenska tidningar. Ska bli intressant och se hur vinklad de är..


2 juni 09

Ja nu börjar jag lugna mig.. det har varit lite hysteriskt med new moon grejen hehe.. och så galan förstås.

Nu måste jag fokusera mig till anders.se... juni blir en tuff månad.. jag ska åka till kongressen.. så det blir mycket annat..

Idag var en riktig bra dag! glad jag!

Hurra!

MTV galan är dubbelt roligare än oscargalan, seriöst.. kanske beror det på att det finns några livestream (inte lika bra kvalitet mend et duger) och liveblogg så man hänger med och massa bilder dyker upp.. det händer många saker samtiidgt så jag var lite stressade och måste ha två dator på för att hänga med..

Här kommer korta händelser i tur ordning..

Peter (Carilsle) och Eliabeth (Esme) kom först..



Sen kom Ahsley (Alice) och Kellan (Emmet), det som är lite elakt är att en reporter inte kände igen Ashley och pratade bara med Kellan.. men en stund efter fattade reportern att det var Ashley.. synd för Ashley har ju precis vart i italien och vet liksom mer om new moon.. tja.. såg hur Ashley reagerade när hon föröskte säga medan reportern ignoerade henne totalt..



Sen kom Taylor (Jacob)



Typ tio min kvar tills galan började..kom Kristen (Bella).. hom sprang nästan förbi alla.. stannade bara för ett enda intervju (trist men hennes agent eller vaktare nåt sånt tvingade henne liksom att gååååå) fast hon sjyst som hälsade på fansen snabbt..

På intervjun sa hon bla att hon har just filmat klart och det känns som att det sitter ännu i hennes huvud..
Hennes skor.. det sägs att hon skulle bära pumps men hon skadade sig så...



Tyvärr gick Robert en annan väg.. varför, det vet jag ej än..

Twilight vann 5 priser.. wow, mest än övriga filmena som var nominerade

Det är bästa sång som Twilight missade och Miley från Hanna Montana vann haha.. men som tur bryr jag inte mig och kan ej kommentera.. :)

Jag hoppades mest på bästa kyss och bästa film självklart och när de vann bästa kyss så dog mitt hjärta nästan.. och gissa vad? yeah, de spexade lite det.. fast jag vet inte vad kristen sagt precis men får vänta till reprisen eller nåt..




Youtubelänken:
http://www.youtube.com/watch?v=PZRVxkut2gs


Här är en bild då de vann bästa film:


Kul när Robert vann best fight med Cam tackade han bl a hans stunt.. han är verkligen ödmjuk, det är inte så många skådespelare som tackar sina stunts.. och alla var galna för det var en blondin som satt bredvid honom.. och det visade sig att hon är hans agent.. haha!

och när Kristen vann bästa kvinnliga perfomance så tappade hon faktiskt priset och skämtade om hon har just filmat klart och har bella i sig ännu.. en del tycker att det är hemskt.. men en del inte.. jag tycker att det är rätt pinsamt men träffsäker! som tur... robert gapskrattade hårt..



och jaaaa.. här kommer fullständig new moon trailern!!!

http://www.youtube.com/watch?v=SJ9afRgToxE


Har kollat ett par gånger och vet inte vad jag tycker om det.. många blev galna och upplevde såå WOOW men inte jag.. kanske lite besviken.. utseende är inte lika och Jacob blir varg medan Bella är i närheten?!?!? tja...

Det finns mer att skriva men jag ska ta å avsluta nu.. föröska sova lite oxå.. det kommer förmodligen mer bilder och massa nyheter om galan.. som flesta twilighfans säger.. att det är en perfekt avslutning på veckan.. i början blev vi helt galna av bilderna från italien och nu bjöd skådespelarna sig själv och vann massa priser.. ja nu är det bara att vänta till den 17 augusti!

EDIT:
Pressbild.. ofan, de två är max slitna.. syns på dem.. undrar om de ändå går på MTV-festen eller åka hem å vila.. :)


I natt

Hmm.. jag är inte ett dugg trött och ja.. lika bra vara uppe och glo :)