Tillfälligt avbrott...

...kommer tillbaka när jag får mer tid.


Förhandsvisningen

Så var det dags... ikväll är det "förhandsvisningen" av filmerna:

Secrets
Tittarna
Autumn
Shit Happens

Folk som har mer eller mindre medverkat i någon av dessa filmerna får komma ikväll och njuta av filmen. Det ska bli jättespännande och se folks reaktion. Jag har visat några och det var verkligen blandande reaktioner.

Ikväll är det bara början.. två helger till ska filmeN Secrets visas, bl a Stockholm (filmfestival) och Örebro (galahelgen). Mitt liv kan gå upp eller ner under denna månad typ beroende på folk. Trots det ser jag ändå fram emot de kommande veckorna.

Nomineringar dröjer, verkar det som. Juryn behövde visst extra tid än vad de fått. Jag kan trösta mig med att filmerna i detta år är otroliga jämna. Roligt! Men jag vill veta! NU NU NU!!!

Äh, försöker ha tålamod och tänka på kvällens visningar :)

Dessutom så kollade jag The OC säsong 4 avsnitt 1. Tja, jag trodde att den skulle bli kass på tanke med vad som hände i sista avsnitt av säsong 3. Det är en av mest..nä ska inte spoilera er nu. Men seriöst, noll förväntningar jag max.

Men efter sett avsnittet så kan jag konstatera att The OC har sin stil och de lyckas faktiskt hålla den ännu. Jag beundrar folk bakom OC som har lyckats bra. Några karaktärer i detta avsnitt är till och med trovärdigt, det är inte alltid att det blir så. Trots det så gillar jag ändå inte hur de inleder den. Många har förändrats och jag får vänja mig antar jag.
 
Önskar ni nån serie som jag ska skriva, ja säg till bara. Kvinnofängelset, den kommer. En av tidernas bästa serie!


The Prince & Me

Slöakollade på den igårkväll, jag som nog flera av er också :D En typiskt ytlig hollywoodfilm som absolut inte stämmer bra med verkligheten. Men ibland är det skönt att kunna bara fara bort från verkligheten och njuta av filmen som den.

Det gjorde jag.

prins

Julie Stiles är en riktig bra skådespelare, gillar henne. Det är också för att hon liknar Leonardo Di Caprio hehe. Ni undrar nog säkert vad som händer efter Pagies examensdag. Ja, här kommer det..


prins2

En uppföljare verkar finnas. Har någon av er sett den. Jag tror att den har ej kommit till Sverige än eller? USA hade premiär i feb 2006. Borde finnas i Sverige som DVD?!? Jag blev besviken att Julie är inte med i den. Tråkigt. Men jag antar att dom två gifte sig till slut :)

Trailer kan ni se på
http://movies2.nytimes.com/gst/movies/movie.html?v_id=339247

Supernatural

super

Ikväll kl 22 visas SVT en övernaturlig serie - Supernatural. Nästan alla som älskar Akriv X kommer att älska den här serien. Men jag gillar verkligen inte X-files men ändå tittar jag på Supernatural.

Den handlar om två bröder som är på jakt på demoner, onda andar, spöke och så vidare. Ja, det är sant. Skratta inte! Vi gillar skräckfilmer ibland eller hur? Den här serien är en perfekt 45 minuters skräck. Man kan bli lite rädd beroende på avsnitten. Den berättar också olika myten och legender som finns här på jorden. Ibland känner man igen från vissa kända skräckfilmer, INTE scream utan ja ni kommer att förstå vilka de är.

Dessutom så är två snyggningar med i den. Jensen som var med i Smallville och Padalecki i Gilmore Girls. Lite extra dregel blir det!

Höstmörket med ett avsnitt supernatural samt några tända ljus och te kan inte bli bättre. Men sitt gärna med någon!

Se den ikväll!