Teen choice awards

Går av den 8 augusti.. detta år är det lite speciellt eftersom döve Sean Berdy är nominerade som bästa genombrottet.. jag tycker det är jätteroligt att han och hans kollega Katie som spelar Daphne i Switched at Birth får uppmärksamhet!

Lite tveksam om han vinner men jag ser att många har Emmet-crush.. det har jag nog också.. han och motorcykeln..


Visst är han söt.. Jag är lite stolt för jag har träffat honom och varit i hans hem ;)

Jag blir så glad när jag läser en svensk recension, läs!
http://www.seriedrottningen.se/?tag=switched-at-birth

Hoppas verkl att nån svensk kanal köper den och visar till hösten!!!

Ni som är tonåringar, gå till teen choice awards hemsida och RÖSTA!!!

Hungerspelen

kunde ej närvara på Comic con mässan :( pga filmen spelas in just nu i North Carolina.. jaja men iaf så vet vi nu realeasedatumet i Sverige blir den 23 mars. Bolaget har släppt officiella filmposter:

 

Jenny Lawrence som Katniss.

 

Gissa vem som spelar Peeta och Gale?


Liam som Gale och Josh som Peeta. Jag vet inte vad jag tycker om Jenny.. tycker inte passar som Katniss men jaja.. såg hur hon gärna poserade inför kamerorna då hon var på årets oscargala pga nominerad för hennes roll i Winter's bone. Visst är hon jättebra i denna film.. men i Hungerspelen.. det återstår att se..

MEEN Liam som Gale??? jag ba.. eh.. och Haymitch spelas av.. Woody Harrelson och President Snow av Donald Sutherland.. jag tror på dem.. ska bli superspännande att se på filmen.. ni som vet ej vad jag pratar om.. LÄÄÄS boken - Hungerspelen

Game of Thrones

Syns som alla pratar om denna serie t.o.m min bror som bönfaller mig att ge denna en chans.. ska jag?
Jag har ej ens kollat på nåt av dessa planerade serier jag tänkt kolla under min semester.. istället kollade jag på.. what?? lite pinsamt men Masterchef.. ett tag sen man kollade sådan realityserie.. sist var det ju topmodel för min del..

Ska försöka spana in Game of Thrones i augusti.. alla påstår också att man bör läsa serien på engelska.. jag kanske gör en försök om jag gillar serien..


I'm back!

Hallo!
Nu är jag tillbaka i staden i en kortis...
Har hunnit varit i Turkiet och njutit av typ...


Och jag hann också ta en tur till äkta svensk sommarställe och
tagit min årliga käk av Öregrunds glass och gädda


Under tiden skeddes Comic con, en av världens största filmmässa i San Digeo.
Där presenterades Breaking Dawn Part 1 med flera skådespelare.
Där visades en filmklipp som är fortf i allra största hemlighet dvs smekmånaden.
Men läste beskrivningen av scenen, det lär bli riktigt bra!
Fast inte mycket nytt av panelen, flera fick svara vilka var deras favoritscener och vanliga tråkiga frågor som sexscen.. fast de berättade att bröllopsklänningen fick gömmas ordentligt. Kristen fick ha sig en sorts täckjacka så inga kunde ta bild eller nåt ända tills då kameran rullar på.

Kära Pattinson. Tror ni att han har blivit galen? nä, han fick ha sådan frisyr pga filmen han håller på och spelar in nu...lite komiskt kan jag hålla med!


Kristen har blivit snyggare måste jag säga... mognare med andra ord.


Fortf inte ett enda ord om dem två.. förutom Pattinson sa att det var evigheter sen han gör intervju med Kristen och de skrattade.. not more!


Skådespelarna ur filmen.

Snow white and the Huntsman blir visst en storfilm som Sagan om ringen sägs det på mäsaan.. trots filmen börjar spela in först nästa vecka är de ändå med på paneln och ger intervjuer..och vi fick första bilderna från karktärer (Kristen är med och spelar som Snövit) filmen är omtalade pga det är två filmbolag som gör snövitfilmen och de har "krigat" om releasedatumet hehe.. där Kristen medverkar är Charlize Theron med som elaka drottningen medan den andra är Lily Collen som snövit och Julia Robers som drottningen.. på Comic con säger producenten att Kristens snövitfilmen är mer action jämfört med den andra som är mer mjukare.. det kan vi nog hålla med utifrån vad bilderna visar..





Blir spännande och se hur Kristen spelar denna roll..

Till sist så har trailer Bel Ami som Robert medverkar kommit ut.. där Christina Ricci och Uma Thurman är med.. syns mycket bättre än Water of Elephants!





Ja, snart drar jag igen iväg till Jurmala. Känner mig lite nervös, fråga inte varför!!! ;)

DALLAS



Ser så fram emot serien, sänds i sommar 2012! :)
Fast jag tror det kan bli lite tidigare.. låt oss se...
Första trailen här...

Sommarserier

YES!

Weeds och True Blood är tillbaka. Då känns det SOMMAR är här.. dvs att jag ska ha semester.. tror denna sommar är min första som jag jobbar ända tills nu på fre.. brukade få ledigt redan en vecka före midsommar.

Och det också.. inga Västanvik för min del denna sommar. Känns lite skumt för jag har tillbringat 2-3 veckor där i 9 somrar på raden. Känns som ett nystart i mitt liv. Det vill säga - ett vuxet liv! hehe..

Nähä tillbaka till saken. Tänker nämna ett par sommarserier som jag tänker kolla på förutom Switched at birth (ni som ej sett det, gör det please!)


Teen Wolf - egentligen inget för mig.. övernaturlig tonårsserie men jag har en viss lojalitet mot vargar och vampyrier så jag ska åtminstone spana in första avsnitt och se hur..


Love Bites - verkar va kul pga varje avsnitt har kända gästskådespelare och seriens regular rollfigurar sägs presenteras på ett annorlunda sätt.


The Nine Lives of Chloe King - mest snack inför sommarserie.. lite Buffy stil sägs det men några förknippar serien till Twilight så "me like" men det är en tjej som upptäcker övernaturlig värld.. ungefär så...

Jag längtar också att fortsätta kolla vidare på de som jag aldrig hann se klart.. bl a Secrets life of American teenanger, Nursie Jackie, United states of Tara, Breaking Bad, Mad men säsong 4, Dynastin, Loveboat blabla..

Skynda, bara tre dagar kvar sen seeemester!


Kvalitet eller kvantitet

Hallå, Stockholm! Nu är jag hemma i några veckor. Härligt!

Det har varit lite galet på jobbet. Helt frivilligt! Någon av er läste säkert artikeln i måndags om att filmmakare är galen. Det stämmer helt riktigt! Jag har så många bollar i luften just nu och vill göra såå många som möjligt. En dag på jobbet fick jag frågan om när man ska göra tv-produktion så ska man göra "kvantitet eller kvalitet"??? Jag funderade inte ens utan svarade direkt "kvantitet"

Varför? Ja, vi har inte det "bästa" resurs jämfört med andra t ex diverse produktionsbolaget som Strix och Tre vänner eller de övriga reklamkanaler.. så om vi ägnar oss åt kvalitet fyller vi ändå inte det bästa.. då är det väl lika bra att leverera så många tv-program med "medelmåtta" innehåll!?
Med det menar jag.. vi har ju sändningstillståndet som vi måte hålla oss till tack vare regeringen dvs inte sända hur många timmar som helst per året (pratar om teckenspråkiga program) men vi har ju nu webben att använda av oss till.. t ex övriga material som inte fick plats i tv.. slänga eller dela ut på webben?

Gott om resurser har vi inte - helt riktigt - vi gör så gott vi kan.. så material till webben blir inte sååå perfekt.. frågan är.. vill ni ta del av det eller inte alls?

T ex 30 minuters intervju med boring bakgrund. Ska jag ge er valmöjligheten att titta genom allt eller bara ett par minuter... Eller ska jag ge er bara 5 minuter? Vad vill publiken ha?

Jäkla, vilket arbete detvar i veckan - när jag var hemma ikväll och vilade lite fick jag panikångest... vad är det jag gör.. jag vet bland mina svaga sidor är att jag vill "mycket" men var går gränsen? Jag tror helt på öppet kommunikation och valmöjligheter.. men går ni på det? Tja, jag skriver här kanske för att få en sorts bekräftelse :) men jag är ute efter att hänga med revoultionen som sker bland webbsändningar.. det är dövas stora möjlighet och det är bra att vi diskuterar frågan.. säga vad vi och NI vill ha... hör gärna av er till mig!!!

Förresten det här...


Sommarläsning har börjat.. läser nu HUNGERSPELEN (början av trilogin) och efter två kapitlar förstår jag att det är sträckläsning som gäller! Det ska dessutom bli en film... många tror stenhårt på den.. dvs blir den nya stora fenomen efter Harry potter och Twilight.. REKOMMENDERAS! Speciellt vid dessa varma sommarnätter då man inte kan somna!