Gossip Girl 2.04

Håll utkik, detta är en av seriens BÄSTA AVSNITT!

Visserligen är det slut mellan Dan och Serena men ändå lyckades manusförfattarna mixa ihop nånting så att hel 40 minuters känns som bara 10 minuter och med  HÖGSTA intrigsfakta någonsin! Tro mig, man liksom var FAST i varje minut!

Fan va jag längtar till nästa avsnitt - ett bra tag sen jag kände så här stor abstinensbehov för en serie.


EUReKA



Jaa, jag tittade på den.. Sch Fi är INTE min typ.. men vissa kan det va lite skoj att titta på.. jag gillade ju bl a Threshold, The 4400 ja några till..

Har hört en hel om EUReKA och när den släppts med svensk text så passade jag på att ta en titt på den. Det handlar om en liten stad som är skapat bara för vetenskapmän - enligt serien så är det Einstien som är en av grunderna. Vetenskapmän behöver va i fred, ha egen samhäll för att koncentera på deras egna experimentet typ.

Smålustiga saker dyker upp hela tiden.. kul å fundera hur framtiden skulle kunna se ut. Åter til handlingen - En polisman kör med sin kriminella dotter genom staden av ett misstag (olycka med andra ord) och de blev kvar i staden.

Vi får träffa olika kluriga problem som polisen får lösa samt anpassa sig till nytt livstil. Vi får naturligtvis träffa en hel underliga människor i staden.

Passar perfekt som Sunset beach då man gärna äter middag till.

Yeah! Helgen är här nu. Lönhelg dessutom. Partaja lugn, mina TV-vänner :)

Swingtown

Hej!

Här kommer jag med ett tips.. har fastnat för Swingtown igår när jag kände mig småsjuk. Det är inte så dum serie. Ja, namnet säger allt och det är roligt att se en 70-tals serie.



Ja, det krestar runt tre olika par. Ett par Miller (mitten) har flyttat till ett nytt hus och får nya grannar (paret Deckers till vänster) som lever i ett öppet förhålande medan Millers gamla goda vänner (till höger, paret Thompsons) är mycket traditionnellt.

Deckers har sex med andra. Thompsons har bara sex på fredagar. Miller är på väg att upptäcka nya saker i vrälden och är villiga att prova. Det skapar så klart inressanta konflikter. I dessa familjer ingår också deras barn, andra grannar och vänner.



Det sägs att serien upprörde en del folk i USA. Eh.. kul och se hur det hade gått på 70-tal typ.. just nu fins det 13 avsnitt inspelade. Inte säkert att det blir en fortsättning.. men passa på och kolla på den!

Plusfakta: Grant Show spelar mannen Deckers och han passar så utmärkt i sin roll jämfört med som Jake i Melrose Place.

Mad men

Hurra, Kanal 9 ska reprisera inför säsong 2.. här kommer tiderna:

Lördag 11 oktober
13.10 Mad Men avsnitt 1
14.10 Mad Men avsnitt 2
15.05 Mad Men avsnitt 3
16.00 Mad Men avsnitt 4
16.55 Mad Men avsnitt 5
17.55 Mad Men avsnitt 6

Söndag 12 oktober
12.30 Mad Men avsnitt 7
13.25 Mad Men avsnitt 8
14.20 Mad Men avsnitt 9
15.15 Mad Men avsnitt 10
16.10 Mad Men avnsitt 11
17.05 Mad Men avsnitt 12
18.05 Mad Men avsnitt 13


Fast. jag är ute och spelar bridge då.. suck.. men ni andra som är också upptagna kan alltid göra som jag - SPELA IN!!!
Det verkar vara en serie som tar ett tag att tycka om och det är värt sägs det.. så så ge den en chans!





Kort seriebeskrivning: Reklambranschen på 60-talet.

Emmy Awards

Igår var det dags för 60e Emmy Awards, en av TV-folkets största gala :) Det syns riktigt att jag inte hade haft bra koll på teve jämfört med 2007.

Outstanding Drama Series

Boston Legal
Damages
Dexter
House
Lost
Mad Men

Suck, Mad Men har jag hört talats om men tog inte allvar på denna serie - TV 9 visade ju den så det kändes lite oseriöst men det där hade jag såå FEL!!! Mad men sitter nu högt i min lista nu. Detta år blev lite annorlunda för typ Lost, 24, Grey Anatomy, Sopranos och Heroes brukar hamna detta katergori. Men Sopranos är avslutad, Heroes max kass, hmm kanske strejken med manusförfattaren påverkade en hel del??

Outstanding Comedy Series
30 Rock
Curb Your Enthusiasm
Entourage
The Office
Two And A Half Men

30 Rock har vunnit förut.. ja ja lovar ska också börja titta på denna serie :) förvånad att Ugly Betty inte är med..

Outstanding Lead Actor in a Drama Series
James Spader ("Boston Legal")
Bryan Cranston ("Breaking Bad")
Michael C. Hall ("Dexter")
Hugh Laurie ("House")
Gabriel Byrne ("In Treatment")
Jon Hamm ("Mad Men")

Rätt val max.. Han storskådespelade i Breaking Bad! Absolut bra!!!

Outstanding Lead Actor in a Comedy Series
Alec Baldwin ("30 Rock")
Tony Shalhoub ("Monk")
Lee Pace ("Pushing Daisies")
Steve Carell ("The Office")
Charlie Sheen ("Two and a Half Men")

Outstanding Supporting Actor in a Drama Series
William Shatner ("Boston Legal")
Ted Danson ("Damages")
Zeljko Ivanek ("Damages")
Michael Emerson ("Lost")
John Slattery ("Mad Men")

Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series
Jeremy Piven ("Entourage")
Kevin Dillon ("Entourage")
Neil Patrick Harris ("How I Met Your Mother")
Rainn Wilson ("The Office")
Jon Cryer ("Two and a Half Men")

Outstanding Lead Actress in a Drama Series
Sally Field ("Brothers & Sisters")
Glenn Close ("Damages")
Mariska Hargitay ("Law & Order: SVU")
Holly Hunter ("Saving Grace")
Kyra Sedgwick ("The Closer")

Ja, märkt nu att Damages har vunnit flera preiser nu och Glenn Close är bra.. såg tv3 affischer förut men hann aldrig titta.. surt. :(

Outstanding Lead Actress in a Comedy Series
Tina Fey ("30 Rock")
Christina Applegate ("Samantha Who?")
Julia Louis-Dreyfus ("The New Adventures of Old Christine")
America Ferrera ("Ugly Betty")
Mary-Louise Parker ("Weeds")

Detta kategori är mitt favorit.. glömmer aldrig 2006 då alla i Desperate Housefruar och Parker va nominerad. svårt val men Mary vann.. jag grät av glädje, det förtjänade hon och jag har alltid varit lite svag för henne.. hon va också nominerad flr 2007 och detta år.. men 2007 vann Amercia Ferrera från Ugly Betty, helt godkänd.. men detta hoppades jag på Applegate, tycker hon var bra i Samantha, Who eller kanske Mary eller America.. men nneej det blev Tina.. jag MÅSTE börja titta på 30 rock!!!

Outstanding Supporting Actress in a Drama Series
Candice Bergen ("Boston Legal")
Rachel Griffiths ("Brothers & Sisters")
Chandra Wilson ("Grey's Anatomy")
Sandra Oh ("Grey's Anatomy")
Dianne West ("In Treatment")

Eh, ej sett In Treatment men är nöjd med nomineringar av detta katergori.. Greytjejer är alltid med..dock inte heigl som vann ifjol.. hmm. Dianne West är en respekterad skådespelerka så jag får respektera detta :)

Outstanding Supporting Actress in a Comedy Series
Kristin Chenoweth ("Pushing Daisies")
Jean Smart ("Samantha Who?")
Amy Poehler ("Saturday Night Live")
Holland Taylor ("Two and a Half Men")
Vanessa Williams ("Ugly Betty")

Hurra! Hon spelade riktig bra morsa! Haha!

Vem är pappan



Yeah i 1.04 avslöjades det vem pappan är.. inte den vad jag förväntade mig om man ska följa efter "sturktur" som finns i TV-världen.. ehh, ni som vill veta eller kan inte hålla er til den 22 oktober då tv400 har premiär med svensk text kan rulla nedan där jag skriver pappans namn..

















DYLAN!!!

Det var en härlig konfrontation från Brendariktat mot Kelly - åh hon blev så PAFF! Och vi vet alla att deras vänskap sattes till prov på grund av Dylan. Ja, det ska bli spännande att följa upp.


Senaste upplysning - läste nånstans att Brenda tänker inte fortsätta - synd. Däremot ska Kelly medverka i 5 ytterligare avsnitten. Kul!

True blood



Äntligen en serie skapad av Allan Bell - ja samma man som låg bakom Six feet under.

Jag var tveksam till seriens innehåll. Det handlar ju om vampyrer - historien är från böckerna Southern Vampire Mysteries av Charlaine Harris. Jag har aldrig gillat vampyrer och så.. förutom en serie som jag fortfarande inte kan minnas namnet på.. som visades i TV 1 eller 2 för typ 20 år sedan.. snälla någon som minns så säg till mig. Det var en ung kille som flög på nätter... help me!

Ja, åter till True blood, som sagt var storyn ganska OK, jag blev mest imponerad av deras filmsätt.. Gillar stämningen som de lyckats ta fram - typsikt New Orlando.. bättre än vad Invasion gjorde, för mycket träd å regn.. jag blev ständigt påmind om jag kan också göra det för döva.. alltså det är många scener som huvudrollerna pratar mycket nära till varandra - vilket gav högsta vibrationer till publiken.. det är omöjligt att kunna göra det likadant med teckenspråk :( eller? ja och seriens härliga focus på saker och ting.. svårt att beskriva, ta er en titt - lagom perfekt för en höstkväll!

Historien handlar om en servitris Sookie som blev attraherad av en vampyr (det är visst vanligt med vampyrer i staden..) och Sookie har också en sorts sjätte sinnen.. ja och så har hon hennes släkt och vänner samt vampyren.. nåt värt att veta för er är att Alexander Skarsgård spelar vampyrens bror. Kan bli något - att dregla :)



Sookie och vampyren.

Suck, aldrig kan jag lära mig att vända på dygnet redan på en söndag. Blir nog en tuff vecka.

Prison break

Nu finns tre avsnitten ute.. av säsong 3 altså.

Första var fantastisk bra!
Andra var sådär men spänning finns kvar..
Tredje.. eh.. noll beroendeframkallande typ.. jag kan t.o.m låta dem vänta i ett dygn innan jag tar mig tid för at titta på dem..och sista scen i tredje avsnitt.. ehh det va som en "closure". Man känner inte nån "saknad" alls. Så tråkig!

Men enda som var bra med Prison break är att Sara lever.. Fast jag hade hoppats på en härlig återföring men icke.. ja PB är ju en actionserie.. ingen kritik om det!

Ja, finns inte mer att säga.. jag har svårt att tro om PB lyckas återuppta dramatiska händelser som säsong 1 och 2. De hör i fängelseområde, inte utanför!


TV-shipper in real

Visst håller ni med om att om två skådespelare som är tillsammans i verklighet presterar mycket bättre som ett par i rutan? Eller?

här tänker jag presentera några TV-shipper som är/var ett par på riktigt..

Brucas
Brooke och Lucas i One tree hill


Brooke och Lucas träffades vid inspelningen och blev ett par...jag blev besviken eftersom jag gillade Lucas och Peyton bättre.. men manusförfattarna gjorde Brokke och Lucas till ett par i hela tredje säsongen :(


och de visade glatt officiellt direkt och gick tillsammans på diverse premäirer på röda mattan..


Ehh.. Bilden togs dagen efter deras bröllop.. och det tog slut mellan dom ganska snabb.. det sägs visst att Chad (Lucas) va otrogen och då blev det Lucas och Peyton igen.. jippie.. men jag är imponerad över Sophia (Brooke) står ut med Chad för de fortfarande spelar in tillsammans och är goda vänner i on screen.. de spelade faktiskt ett par i slutet av säsong 3 då det tog slut mellan dom, de liksom skilde dem.. Sophia berättade i ett intervju att det var verkligen tufft men det är också ett jobb.

The Breakfast Club
Seth och Summer i The O.C

Dom träffade också i inspelningen coh blev förälskade ganska snabb men de tog det lugnt och hade låg profil.. Vem gillar inte Seth och Summer? Dom var skapta för varandra! De försökte hålla hemligt med deras förhållande men The O.C var alldeles populär och de avslöjades ett år efter..


De var tillsammans i ett bra tag och hade hund som de ständigt gick ut och promenade med.. många bilder togs på dem då.. men de går knappt tillsammans på premiärer och pratar inte öppet om deras förhållande..


Här är bland få bilder på dem två finklädd tillsammans..ungefär samtiidgt när The O.C lades ner blev det slut mellan dem..så de hade aldrig problem med varandra på inspelningen.. tur.. nu är Rachel (Summer) tillsammans med Hayden när de spelade in Jumper..

Literati
Rory och Jess i Gilmore Girls


De blev tillsammans snabbt när Jess kom emellan Dean och Rory, jag minns att jag var såå sur på Jess när alla gillade honom.. jag har alltid gillat Dean, punkt! Fast jag tyckte visst att det va häftigt att de var ett par i verklighet..


Det finns sååå fåtal bilder på dom två, noll paparazzi bilder, kanske pga de va ej så populära men iaf så pratade de ogärna om deras förhållande.. de säger alltid att de inte vill prata om det..skilja mellan jobb och relation typ.. fåtal intervju osv.. de höll ihop även när Jess slutade i Gilmore girls och gjorde också några gästspel.. jag tackar gud att de var tillsammans på riktigt då Jess kunde återvända ibland :) Precis innan när Milo (jess) fick genombrott med Heroes blev det slut mellan dem.. inget vet varför.. de va ju förtegen om förhållande så.. synd tycker jag :(

Stolen Hearts
Serena och Dan i Gossip Girl



De är såå förälskade i varandra.. ser massa paparazzibilder på dom.. nyligen tillbringade de tillsammans i Mexico och vilka bilder.. ni förstår.. att man lätt ser dem som Dan och Serena, inte Penn och Blake som de heter på riktigt.. paret på teve gjorde ju slut vid säsongsavslutning och vi som blev förvirrade njöt självklart deras bilder under sommaren hehe..


de kände varann sen barndomen och blev först ihop när de spelade in Gossip Girl.. och är fortfarande så kära.. nu i andra säsong hittade de varann tillbaka och nu verkar tv-serie vara så populär så det finns paparazzi överallt när de spelar in och nu kan vi se hur roligt de har mellan tagningarna..





det finns så massa mer.. undrar om det är härligt att få jobba med en skådespelare som är min pojkvän också??:) deras personkemi är 100% max.. av min erfarenhet så vet jag att det måste snart dyka upp en tjej/kille för att stå i vägen mellan dem..det är et måste annars blir det långtråkigt och jag undrar om manusförfattarna kan lyckas bra.. det verkar va omöjligt för de är alldeles perfekta för varann..


De går ihop på premiärer och bryr inte sig om paparazzi.. de njuter av livet verkar det som.. de t.o.m ger autografer till fans när de två är ute på stan.. cool par tycker jag och håller tummarna att de håller ihop länge :)

Gossip Girl 2.01 + 2.02

Är här med säsong 2.

Ska inte blabla, kortfattat bara.. Gossip girl slår The O.C.!!!

Jag gillar inledningen av säsong 2.. eftersom huvudstoryn som följde genom säsong 1 är borta nu.. nämligen Serenas hemlighet..

och det bästa med säsong 2 är att det hettar väldigt mellan Dan och Serena.. jag vet att det blir inte långt men jag njöööt av andra asvnitten :)

Gillar Chuck mer och mer nu.. hur han gärna förstör Blairs liv.. han är väldigt grym och jag borde hata honom men det gör jag inte.. han säger så rätta saker - så elakt men träffsäker! Älskar hans attityd och önskar att en sådan som han ska finnas bland oss i dövvärlden - det skulle göra livet mycket roligare.

Nu har en kille ställt upp och översätter svenska texter till Gossip girl, så passa på och titta på serien! Det är en grym tv-serie. Tror ni inte mig? Jag gillar deras gruppfoto skrapt, har plockat några och jag tror att de kan få er ge Gossip girl en chans!









Sista bilden togs av Vanity Fair - gillar tidningens bilder på olika tv-serie.. tidningen lyckas ofta få fram karaktärernas relation i bilden så att det ser riktigt bra ut :) som t ex det här...

One Tree Hill 6.01

Såå woooow... Äntligen!!!



Men resten av avsnitten utan LP story är max bullshit. Jag är orolig hur OTH kommer att bli i framtiden. Dan kidnappad av Cassie, värre story kan man inte se i OTH allvar.. :(

90210: The next generation.

Wooow.. såg precis klar dubbelavsnittet av 90210.. Är fortfarande lite omtumlade typ..

Jag blev överraskad.. fast jag tycker att det kom med lite för många story.. sidostories och jag undrar hur producenterna kommer att kunna väva ihop alla.. men det är helt förstående att man känner så vid första avsnitten.. det är alltid jobbigt med presentationer så man lär känna flera personer och deras bakgrundhistorier typ.. men detta var annorlunda eftersom JAG känner till några personer redan och har vissa förväntningar samt ser fram emot med nya personer osv.. blev lite för mycket = förvirrande också.. het nytt dessutom.

 Det är häftigt att de kör spinoffen tycker jag.. spännande och se hur det blir..

Första wow: Erin Silver (systern till David och Kelly är en av huvudrollerna och är "bästis" med en av karaktärerna. Woow, fattade inte då Kelly gick förbi och tog pommes bara så där från Erin och sa "Hey sis" och gick vidare bara.. så jag fick pussla ihop typ kom på att hon heter ju Erin och ja det är ju denne Erin som var med på riktig Beverly hills 90210. Skoj!

Andra wow: Kelly har en SON, det är sant.. allvar undrar nu vem pappan är? Har kollat runt lite och det verkar som att 90210 ska dra på det och låter detta bli en story.. undrar om det är Dylan.. eller möjligen Brandon?

Tredje och största wow: var att BRENDA dök upp i rutan.. jag som längtat efter det och.. jag vet inte hur kan beskriva hur jag kände när jag såg henne tillbaka.. ärligt, jag minns tyvärr inte starkt hur Brenda var innan hon reste (slutade) så det känns väldigt skumt när hon kom och hejade med Kelly - ja de är vänner på rutan.. och storyn om pappan.. verkar som Brenda är med också.. sjukt spännande.. ni minns ju hur det var med Dylan!!!


Sen fick jag flera wow över att Brenda och Kelly ska medverka flera avsnitter framöver.. det är hur rolig som helst!! Men jag är som sagt bara rädd om hur författarna kan väva ihop gamla och nya story. Hoppas det håller och att trovärdigheten är kvar!

Det är också roligt att få återse Linda Gray (Dallas, Melrose Place, Models Inc och Glamour) hon har en liten biroll - mormor till en av karaktärerna.

Här kommer en bild som ska visas nästa avsnitt - en gästspel av Kellys mamma som många minns.. och med Erin..



Här kommer bilder med Brenda och Kely


Jag kommer att följa denna serie med spänning! :)

90120

Woohoo!

Vad jag LÄNGTAR!!!

Ja, det är sant - att spinoffen till Beverly hills 90210 är åter. Ska ha premiär den 2 september, tacka The CW - amerikansk TV-bolag som köpt in den!

Hitills är det klart att två forna skådespelare från BH90210 ska medverka och det är Jennie Garth - Kelly Taylor och Shannen Doherty - Brenda Wash. Jag hoppas att det ska bli flera, speciellt Brandon och Dylan. Det ryktas också att Tori Spelling - Donna Martin ska också medverka men det är inte klart ännu.

Skådespelarna i 90210 är okända, förutom två äldre och det är Lori Loughlin från Huset fullt och Summerland samt Rob Estes från Melrose Place och Womens murder's club. Dessa två kommer ju från 90-tals populära tv-serie så det här med nya 90210 känns helt OK.



Ni som jag älskade Beverly Hills minns väl hur tv4 misshandlade serien totalt mot sista säsongerna så att folk i Sverige slutat titta på serien och går miste om en av serievärldens underbaraste brölllop dvs mellan David och Donna. Minns när jag pratade om bröllopet så trodde folk att serien har redan slutat.. TÖNT! Nu till saken - ja tv400 har köpt serien. SURT! Alla har ju inte kanalen och varför köpte den 90210 - som är inte billigt. Förväntade mig att Kanal 5 skulle köpa den :( Själv har inte TV400 och.. hoppas verkl att svenska texter dyker upp på undertextersidor så jag kan se.. annars får engelska text duga :) Ska bli spännande och se om 90210 håller upp kvalitet som gamle Beverly Hills 90210.