Allra första BD bild

twittrad av själva regissören Bill Condon. Gillar skrapt att folk twittrar.. det hör till 2000-talet!



:)

Har just tagit ett bad, så underbar när det är kallt och mörkt. Bästa investering någonsin! Nöjd efter bridgekursen då jag ser några bra nybörjare. Ska bli ett nöje att spela med er i framöver! Nu återstår ett samtal med mamma sen en god natts sömn inför morgondagen då jag ska pitcha för första gången i mitt liv. Nervöst men ska bli skönt att ha min kusin som tolk. Bättre kan man inte önska sig!

Lycka till!

My name is Khan



Rekommenderas starkt! Se den när ni behöver "rensa kroppen" och det fungerar!

Det var riktigt ett tag sen jag kollade på en sådan film.. det påminde lite som Forrest gump men.. imponerad av skådespelaren som spelar Khan.. han borde få en oscar!

Dessutom fick jag en glad nyhet idag.. förhoppningvis spred det tidigare men jag som sagt har varit lite nere med allting inklusive tv-serier.. men här kommer nyheten...

LUCAS OCH PEYTON ska eventuell gästspela OTH säsongavslutning till våren.. eller nästa om detblir en nioende säsong vilket jag inte hoppas!

Men iaf, skoj att få se en så kallade crossover mellan Life Unexpected och One tree hill.. och detta fall handlar det om Mia Catalan och Haley Scott är med i Life Unexpected med samma roll de är från One tree hill.. syfte vad? Självklart locka fler tittare då de serierna ägs av samma den underbara tv bolagen, The CW :)

Nu återfår jag min läsperiod, väldigt skönt! Har saknat det.. börjar nu iaf med Segraren står Ensam av Coelho.. det sägs att det är en av hans sämsta.. börjat ett par kapitel och tycker det är okej.. jag följer hans regelbundna kloka ord via Facebook och det har gett mig mycket.. som t ex här nedan..

As a friend of mine said: We can't continue doing the same things and expect different results

We all know fear. But passion makes us fearless

Don't be too tough on yourself

Ja.. nu ska jag diska å ordna det sista innan DH! Ja, är hemma för ovanlighets skull på en tisdag.. är tyvärr inte så kry därför...så njuta hårt av serien direkt på femman!!!

BD del 4

Inspelning vid stranden..


Finns diskussion om varför Bella har tröjan när det är skitvarmt enligt boken.. kanske för att dölja blåmärken?!?
Kul de spelar schack som bokomslaget..



Robsten verkar njuta av deras jobb..


Den här har jag ingen aning om vad det kan vara...

och all inomhusscener.. det finns ett fåtal.. ett brasiliansk program har lyckats smuggla in ön och filmat lite men det har tagits bort.. bara screencaps kvar men avslöjar ej mkt.. kul med lite överraskningar kvar tycker jag. Det är tillräckligt mycket bilder som det är nu.. känns som första filmen kommer bara bestå av smekmånaden haha..

Ja, nu är båda tillbaka i New Orleans och fortsätter med andra scener..  det var några få intensiva dagar i brasilien...

BD del 3

Efter de spelat in i Rio drar de vidare till Paraty (ön som förreställer Isle Esme) med helikopter



Sen till själva inspelningen... Vattenfallscenen!!! ;)





Ser fram emot denna scen.. ;)

Under pausen typ..


Nu kan vi se Edwards ring :)


Robert med cigg.. snygg!


Upptäckte de oss eller?

Efter att de spelat in verkar det som.. Robert badade med sin boxer?!?




BD del 2

Bella och Edward i RIO

Det finns massa bilder och filmer.. båda i sämre och bättre kvalitet..
Kul var att en av statist gick förbi Robert och kramade honom.. och se vad Kristen reagerade i efterhand...kolla in video..



Kolla in Robert/Edwards leende.. *dregel*
Lägg oxå märke på Bellas ring.. :)



Det finns flera bilder kring detta ögonblick.. även film.. som säger att kameran är inte PÅ.. sant eller inte sant.. jaja..
Sista bilden är då de åker båt till ön..

BD del 1

Hundratals.. bokstavligt hundratals.. eller tusentals bilder har dykt upp.. och flera brasilianska tidningar skriver om den romantiska helgen..Aftonbladet förvred det..om att Robsten har sex vid stranden.. :D

Jag kunde ej låta bli då min blogg är til för mig själv som jag skulle kunna bläddra i framtiden då vill jag kunna se dessa bilder.. därför plockar jag ett par från olika scener som filmades under helgen i Brasilien.

Underbara bilder!

Flygplats New Orleans.. produktionen har inspelningsplats där.. så robsten flög direkt därifrån.. och i vanligt andra klass verkar det som :D



och en kul grej.. som de äntligen ska utföra..



Ön som ska föreställa Isle Esme



Vackert eller hur?


Innan produktionen startade där ska de först filma i Rio då Bella och Edward anländer sen vidare till ön.
En kul bild härnedan.. kuddar.. jaa.. haha..



Smekmånaden...

Inte ska jag väl låta bli att lägga upp ett par bilder nu när det finns hundratals bilder från denna scen...





Ja, inspelningen pågår nu i Brasilien. Under helgen filmades det visst nattscener då Edward och Bella anländer.. hur trött bella är blabla.... de åker i en liten båt.. och de har stunt vid denna scen.. ska bli spännande och se varför..


Robsten i Brasilien :)

Twitter?

Inga nyheter i twilightvärlden? Nejnej, det strömmar.. inspelningen har börjat.. det sägs att de filmar smekmånadscener i Rio just nu. Robsten fångades som vanligt i flygplats osv.

Men jag ja.. motivaton är borta.. för bloggskrivandet alltså suck.. men kommer säkert tillbaka.. men jag fortsätter som vanligt i twitter.. så följ där istället! :)

Ha skön helg och vi hörs!

http://twitter.com/mdrapsa