Gossip girl

image211

En serie a la The OC. Gossip girl heter den. Riktigt bra. Mycket intriger. Växlar mellan överklass- och medelklasslivet. Bra skådisar! Rekommenderas!

Tyvärr finns den ej svenska texter, bara första avsnitt. Tittar med engelska text, helt ok.

Handlar om en överklasstjejen, Serena (spelad av Blake Lively som var med bla i Systrar i jeans) återväner till staden efter sex månader. Hon har alltså lämnat alla utan ett ord, speciellt hennes bästis som blev sårad och har nu gått vidare utan henne. Alla undrar vad är den verkliga orsaken. Varför lämnade hon bara och VARFÖR återvänder hon?

Amerikanska serier som utspelas i high school/college som t ex Dawson Creek, Felicity, One tree hill, The OC, Beverly Hills, Gilmore Girls, Friday night lights osv är alltid trevligt att titta på. Men Gossip girl är med sannolikhet riktigt bra tack vare intriger som presenteras redan i första avsnitt. Se den!

Förresten så är livet för mig väldigt tufft och underbart. Tack för all kommentar kring anders.se, Vi gör det här för vår och er skull! Hoppas ni gillar resterande asvnitten! :) och en puss till Dig, tack för du står ut med mig!
 
Och inte minst.. Grattis Malin på din 25 års dagen idag. Lev livet!