Exil...

Här blir min sista uppdatering...

Jag kommer att vara borta tills den 17 september. Jag har valt att fly från allting kring tv och filmvärlden. För mig burkar det gälla - allt eller inget. Då är det bekvämare att kontrollera livet anser jag.

Så det innebär att jag kommer INTE att kolla efter vad som händer i twilightvärlden eller tv-serievärlden... dvs INGA uppdateringar här. Det är mycket svårt för mig.. men jag glädjas åt att få vistas i annan värld - besöka nya länder, uppleva nya ting, umgås med härliga människor osv.

Ni vet att twilightinspelningen börjar nu på måndag så räkna med en hel del nyheter.. och den avslutas den 30 oktober.. så jag är tillbaka halva av inspelningstiden.. lugnt! :)

Premiärdatum i USA:

1 september
90120

11 september
Vampire Diaries

15 september
One tree hill
Gossip girl

22 september
Heroes

25 september
Grey anatomy

28 september
Californication
Desperate Housewives

Sista twilight-uppdatering.



Haha, en australiensk skvalltidning.. max fantasi.. fattar ej att folk som skriver dessa får betalt.. woow!

BOKA DEN 20 NOV..
Jag kommer att fixa nåt skoj för oss alla twilightfans till denna kväll och sen går vi ihop och kollar på filmen..
Måste naturligtvis fixa biljetter.. men medd mig om ni är intresserad så jag vet ungefär antal..

Ha det bra! :)

Filmen är "awesome"

Han som spelar Laurent i Twilight och New moon har just suttit i en biosalong med självaste Stephenie Meyer och tittade på hela filmen av New moon.. Han kommenterade i sin twitter så här:

iamedigathegi

Ok. Here goes. I just sat down in a private theater with Stephanie M, and … drumroll please… watched NEW MOON! Awesome ladies and gents. 11 minutes ago from twidroid

 

 

Sushi Miko var de på i Vancouver igårkväll... hela casten var där och åt middag. Nån twittrade att Kristen är inne på hårtransplation som tar några dagar att bli klar.. hmmhmm..

 

Flera intervjuer har kommit ut.. hinner ej att skriva upp alla här men kort sammanfattning får ni..

 

Robert berättade att han har lärt sig att inte stå i samma ställe i mer än 20 minuter.. grymt va? Då hinner nån skvallra via internet som t ex twitter sa han..

 

Kristen sa att det är en respekt till Joan Jett att klippa sig och inte har peruk..flera tjejfans har sagt rakt i ansiktet till henne att håret är jätteful och hon svarade med att hon gillar frisyren.. så blir de paff typ.. det är tråkigt att de inte förstår sig på att det är en del av skådespelarejobbet sa hon..

 

Robert har liksom glömt att hur det är att leva normal som förr.. stackarn!

 

 


24 säsong 7

Ja, nu har jag fixat det mesta innan jag lämnar landet på söndag. Imorrn blir det endast packning och några ärende i galleria. Kvällen ska jag tillbringa med familjen och njuta av mammas goda mat innan jag svälter mig ihjäl med varma koppar och ja gud vet vad.. sen kanske blir det några svensk öl med vänner.

Tror knappast att öl i asien är gott.. eller?!?

Jag har sträcktkollat 24 säsong 7. den är så sjuk BRA! Jag älskade säsong 1-3 sen 4 var okej.. 5 bättre sen 6... säääämsta.. därför fick det mig att lite gäsp för säsong 7 men brorsan övertygade mig max.. så okej testade kolla innan resan men nää.. den innehåller max spänningsfakta så jag fick kämpa.. nu har jag 5 avsnitter.. planerar att avsluta kvällen med dem och min favorit - ben & jerry half baker :)



sen imornr.. åh min SISTA sovmorgon...typ soft i sängen 10 min till 1 timma innan man stiger upp.. hjälp!!! jag kanske slipper väckarklocka ja men ni vet.. får nog väckning pga buller, misstag, panik eller mer som "upp och vakna och va social vet ja".. nästan värre än att vakna pga jobb haha..

Manipulation

Ledsen.. det finns massor bilder på Robert och Kristen som är photoshoppad.. t ex dessa här som jag tyckr är rätt bra photoshoppad.. förutom den första.. syns direkt men det är "nyaste" hehe.. de poserade KNAPPT med varandra under hela galan!



Ja, sant Jennie Garth, Peters (Carisles) fru avslöjade på en intervju men Peter som har egen twitter försvarade frun med...

Complete media fabrication. I read the transcript of what my wife actually said, which was, "My husband talks to me about Twilight stuff, but I promised him I wouldn't talk about it." Somehow that got turned into this.

Its unbelievable how the media can just write whatever they want to sell papers.
Perez, love ya, but check your sources before u blog buddy.


Vad hon egentligen sa var...

"I can't say," she answered laughing. "That will be breaking my promise to my husband. But I do know."


Haha, alltid roligt och se hur tidningar och skvallsajter förvrider saker och ting om Robsten (Robert + Kristen)

Haha!!!



Fransk tralier med engelska text

Vet ej hur lång den är kvar.. ehh egentligen borde jag respektera filmbolaget men hmmhmm.. :)


Första sida

Glömde uppdatera första sida på tidningen.. snygg pic!




Bilder på Kristen och Taylor

Fyfan.. offrar och uppdaterar bilder på dem.. ni som känner mig förstår varför.. för jag har viss fobi och hennes byxor.. fyfan!!!





Taylor  berättade för tidningen att innan han och Kristen gjorde filmen fick de hänga ihop en hel del för att komma bra överens och vara avslappnad med varandra.. Jag citerar Kristen att hon gillar så mycket taylor så att hon kunde dö för honom :)

Här är en annan.. som Kristen beskrev för tidningen att hon grät i bilen innan the break up scenen..

While making the first movie, Summit kept urging Stewart and Pattinson to ease up on the teenage angst. Now Stewart’s diving headlong into heartache. She says she reached her breaking point while filming the pivotal scene where Edward abandons her. “Before the scene, I was sitting in my car, like f---ing crying – crying so hard you can’t breathe,” she says. “Because I was really overwhelmed and intimidated by the scene. Everyone says, ‘She better be able to pull off the emotion in this movie!’ And it’s such an important moment in the book, when he leaves.” The scene exhausted her. “I’m thinking, ‘We have to be done now,’” she remembers. “‘Just tell me we’re done.’”

Wow! Så ska det gå till när man är skådespelare.. jag börjar förstå nu varför Kristen och Robert hängde mycket ihop förra veckan - såklart för de är ett par i filmen "förlovade" typ så de fick förbereda och återfå ännu mer kemi för varandra..



Robert fölh i samma plan med Hugh Jackman när de åkte från LA direkt efter oscargalan till Japan för att promotera (göra reklam) för Twilight och de hängde ihop en kväll och de sjöng karakoe osvosv.. här i söndags kan man se att de delade en big hug :)

Photoshoot

Ifjol när Twilight blev en film var det en hel photoshoot med Edward och Bella. Men nu gäller det New moon = mer Bella och Jacob. Här kan vi se en photoshoot på dem två. Vet ej riktigt när tidningen kommer ut, vi får förmodligen massa bilder via nätet inom kort...


Nästan tralier är här...



Gå till 1.34 då börjar det.. wow säger jag bara.. alla små men viktiga saker finns med.. åh!!!

Jacob: Has anyone ever shared a secret with you that you had to share with no one.


Taylor: New Moon is much more complexe than Twilight.


Edward: I'm leaving, you'll never see me again.


Taylor: Edward's leaving makes Bella deeply depressive and Jacob becomes the friend on whom she can always rely.


Jacob: I know what he made you suffer, Bella, I'll never make you suffer. I swear.


Bella: You know you're beautiful?



Taylor: Jacob has changed in many ways and is physically much stronger, he put on at least 14 kilos.


Bella: Be careful those things are really heavy.


Taylor: As time passes you can feel the passion growing. New Moon will really bring it up to a whole new level. There's more action in this movie especially with the intervention of the wolf pack. I think fans will be really satisfied.


Taylor: New Moon is great. The suspense grows from the beginning to the end.


Jacob: Avoid contradicting me.

(fick nyheten via twilightnews.se en bra svensk twilightsajt)

Första sida på en av usa skvallertdningar.. de är redan med i flertal tidningar.. haha


Preview inför stora tralier på fredag!


Storslam?! :)

 Twilight vann hela 11 katergori av 12...

Choice Drama Movie - Twilight
Choice Romance Movie - Twilight
Choice Rumble - Robert Pattinson vs. Cam Gigandet
Choice Liplock - Kristen Stewart and Robert Pattinson
Choice Drama Actress - Kristen Stewart
Choice Drama Actor - Robert Pattinson
Choice Villian - Cam Gigandet
Choice Movie Fresh Face Female - Ashley Greene
Choice Movie Fresh Face Male - Taylor Lautner
Choice Male Hottie - Robert Pattinson
Choice Movie Soundtrack - Twilight

Sen så kammade Gossip girl hem bästa dramaserie, med bl a Chace Crawford och Leighton Meester som bästa skådisar och Ed fick oxå pris :)

Här kommer bilder utanför TCA, vad som händer därinne får vi veta mer imorrn bitti då det sänds på amerikansk teve nu ikväll..



Twilighthunkar...

Ahsley.. hennes nakenbilder har just läckts ut.. hemskt trist tycker jag.. Kristen, ja åter till normalt nu!


Hennes intervju i TCA sägs vara den bästa.. hon är åter sitt jag nu.. Nikki som försöker vara hennes bästis?!?


gänget


Min favvobild på honom såklart! :)


Taylor och Chace... Gulligt av Robert, right?

Noterade att det är noll bilder på Robert och Kristen.. de fick plats brevid varandra men satt aldrig bredvid för Taylor fick sitta mellan dem två eller så satt de annan platser under showen. Under intervjuder stod Kirsten fastklistrad på Taylor.. ja antar att de är trötta på media..det blev ju massa efter mtv galan när de bjöd på lite kul.. tja vi får se vad tidningar kommer att hitta på.. Robert vann en pris med Megan Fox och internetsajter börjar nu skriva om dem två.. farligt!!!

Gossip girl!!



Såg just bilder på Chace och Ahsley som kysstes i bilen vid flygplatsen just innan Ashley steg av för att flyga till Vancouver.. än har de inte bekräftat..

Rob, Kristen och resten av gänget åkte till Vancouver tidigt imorse på amerikansk tid...



och en till.. På fredags sägs det komma en ny New moon trailer i samband med Bandslam-premiär.. Tack gud att jag kan få se det innan jag går in i så kallade Twilight-exil i en månad! :)

EDIT:
Såg en film som en fans lyckaes filma.. Rob och Kristen lämnade tillsammans från galan och gick in i samma bil haha.. de gick förresten aldrig på red carpet.. det ryktas att det är för att de vill undvika personliga frågor - i synnerhet efter comic con.. journalister kan man inte lita på även om de fått strikta order om vilka frågor de inte får ställa.. :D



teen choice awards

idag kommer massa kändisar till teen choice awards - lite lustigt för det sker idag men kommer at visas via amerikansk tv imorrn..

lite unikt med teen choice awards är att den gäller inte bara filmer utan också tv-serier, sport och musik så det är en bredd awards - naturligtvis framröstad av tonåringar.. jag noll men kul å följa.. och de får en äkta surfbräda som pris när de vinner.. helcool!

minns att jag jublade att Alexis Bledel från Gilmore girls vann bästa kvinnliga skådis i två ggr i rad, 2005 och 2006.. sen vann hon också med Matt som spelade Logan.. ni vet.. Rory och Logan :) gamla tider var det..



men i alla fall.. Twilight är nominerade i 12 katerrgier bla bästa kvinnliga och manliga skådespelare, bästa kyss, bästa biroller och fight..  och i tv-serie så dominerar Gossip Girl i dramakatergori medan Heroes i actionkategori.. jag hejar självklart på Gossip Girl.. Hoppas att Blake vinner bästa kvinnliga och Penn i det manliga samt Ed i "badboy"-kategori..

Meen.. det blir inget uppsittarkväll för mig eftersom jag ska till SPK - Styrelse och personalkonferens i Bosön för SDUR :( men alltid kul med heta diskussioner.. räkna med massa rapport och bilder imorrn sent kväll..

"Överensstämmelse"


8 proof robsten is real!!!




En LOL-klipp max.. ja menar mer som luuustigt.. värt att kolla in.

Första klipp från comic con är då precis Kristen blivit tillfrågad om hon och Robert är tillsammans.

Softa i Vancouver...

Är slö max nu efter två stora fester på kort tid så jag knappt orkar ta mig ut och få lite färg eller bada :( eh sitter och surfar istället - ibland är det skönt att bara skita och softa hårt :)

Gänget är i Vancouver vet vi redan och det kommer många bilder på dem.. lägger upp ett par..


Taylor landar i Vancouver med sin pappa - han är bara 17! :) i USA när man är under 18 så måste man filma en viss antal timmar osv osv..



Bilder efter träningen.. naturligtvis att skådisar tränar! :)


Ärenden i stan



Åter till Los Angeles pga TCA på måndag...

Kul å se att gänget är så tajta..

Medan Robert och Kristen är kvar i LA och gissa vad.. paparazzi förföljer dem till max nu.. såg en youtubeklippet då paparazi följde efter Kristen som har varit på sjukhus (pga försäkring, en rutinkontroll innan inspelningen) med sin mor på gatan.. jag tycker tyvrr ibland att paparazzibilder är häftiga men det här är HEMSKT.. avbröt och önksar att de ska lämna dem i fred.. se t ex det här...





De hänger ihop de är vänner.. men ja.. stackars dem säger jag bara..

Läste ett intervju med cast från Runaway så berättade en kille som kysste Joan (Kristen) att de var tvungna att ha massa paraply så att ingen paparazzi skulle ta bilder på dem eftersom då kommer det garanterat att spridas ut i skvallertidningar och skadar Kristen ytterligare.. Hollywood är sjukt!!!

Eclipse-gänget samlas

i Vancouver nu.. igår landade flera folk bla de som spelar Rosalie, Alice, Jasper, Emmet och några från Volutri tror jag. De fångdes naturlitvis på flygplatsen. Robert och Kristen verkar inte ha kommit dit änu.. kanske med privatplan?!? neej.. de är kvar i LA eftersom teen choice awards sker nu på måndag sen drar de dit.. (läste precis nyss att robert körde från kristens hus imorse.. haha!! de kanske jobbar ändå fast i LA?!?)

Men visste ni att Nikki Reed, som spelar Rosalie, jag tycker att hon är s k u m!!! Hon hängde visst ihop med Paris förut och ja..hon var tillsammans med en känd skådespelare - kanske inte känd men ansiktet kan man inte glömma.. nämligen..



och senare blev hon bästis med Kristen.. men så verkar det inte vara nu länge.. deras beteende på comic con är väldigt överdrivet.. Nikki liksom hoppade på Kristen och de "kramade tvunget" säkert pga miljontals fotografer.. men i alla fall syns de knappt tillsammans nu förtiden..

men nyligen förstår vi varför.. Nikki har visst träffat en ny man.. och det är Paris ex, Paris...



Han följde med henne til Vancouver.. haha.. vilken killsmak Nikki har.. ryyktet säger att hon är den som vill ha uppmärksamhet, smygringer paparazzi osv.. men jag antar att inget av dessa är sanna.. däremot att hon är med Paris nu..

Kalenderbilder

 Betyder nya bilder! :)




Blogglust

Ofan, rekord av mig att blogga flera ggr på raden hehe fast det är ju bara bilder.. nästan :)

Jag som är Dan och Serena shipper blev glada över dessa bilder..






De har nu vart tillsammans i va ett och halv år.. det är många paparazzibilder på dem men de har klarat sig väldigt bra.. jämfört med många andra kändisar.. beröm till dem! Kanske därför att nästan alla i Blakes familj är skådespelare och hon är jättevan med sånt.. hmmhmm..

Serena får också en love interest..



Blake kysser visst två män under inspelningen haha, ena är förstås onscreen love och andra offscreen love :)


Vill ej sova. Vill ej vaccinera. Suck... hoppas att jag typ försover mig :)

Dakota Fanning

Här är ett utdrag av MTV's intervju med regissören Chris..

MTV: What can you tell us about Dakota Fanning’s performance as the evil vampire Jane?

Weitz: Well, it’s the scariest performance probably you’ve seen out of her so far, because she’s evil for once in her career. I think she really appreciated the chance to do that.

MTV: Yeah, she must turn that “adorable Dakota Fanning” thing on its ear.

Weitz: Absolutely. But what you expect from Dakota Fanning is uncannily grown-up, experienced and clever acting — and that’s what she did. I think she was just keen to do this part and to be part of the franchise, and she is genuinely scary.

 

Regissören verkar vara nöjd med Daktotas presentation, så vi får se hur det blir :)


Twilight VS New moon

Gjorde egen jämförelse nyligen och nu hittade jag det här på nätet..


WOOOOOW!



ni som läst boken vet vilken denna scen är... längtar!!!

The Vampire Diaries



Premiär: 10 september

Paul - till vänster är 27 år gammal och Ian - till höger är 31. Bägge ska spela som sjuttonåringar. LOL!

Hilary Duff till GG

Som vi har läst.. att hon ska gästspela Gossip Girl. Hon är en av student och är rumkompis till Vanessa.

Och.. jaa hon är Dan's "Love interest".. vet ej om jag gillar det men jaja.. här kommer färska inspelningsbilder på de två.. hmm...






The Volturi



Ja, nu vet vi hur de ser ut :)

Nya posters

Nu har det kommit flera nya posters på New moon karaktärer... vi vet att Twilight innehåller en sorts blå-effekt medan New moon mer åt guld-effekt.. snyggt!


Edward


Bella


Intressant och se hur mycket det skiljer mellan Twilight och new moon, en hel del säger jag.. några påstår att det beror på att New moon har större budget.. och Eclipse får ännu större :)




Vad gör de?

Tänkte bara skriva lite om huvudrollerna i twilight saga :)

Robert filmade hans sista dag igår - nån fans fck i tag honom och tog bild.. ganska sött tycker jag :) Antar att han drar till London och ha lite semester i några veckor nu..



Taylor däremot har fullt upp med inspelningen av en film som jag ser så fram emot.. "Valentine's day" med fullspäckat av kändisar t ex Julia Roberts, Emma Roberts, Ashon Kutcher, Jessica Biel, Anne Hathaway, Jennider Garner och Patrick Dempsey typ.. premiär naturligtvis nästa år på alla hjärtans dag! Perfekt för mig att ha nåt att göra men det gäller visst att HITTA en ledig sällskap! :)



Kristen är inne på inspelningens sista dagar som t ex göra om vissa scener.. många bl a jag längtar tills inspelningen blir över så vi kan få se normal Kristen igen..



Första bilden visar sig att Kristen liknar Joan lite för mycket hehe eller?? Joan har nyligen uttalat sig för en tidning att hon respekterar Kristen och tycker att hon är en värdig skådespelare.. trevligt!

Stephenie ska få alldeles en egen serie, ja ni ser läser rätt.. hon ska typ få story som handlar om vampyrer osv..



I USA kan allt hända.. :(

Sen har det också vart hett snack ang Vicotira som spelas av Rachel L.. Filmbolaget Summit har tydligen ersatt henne med Bryce..



Lite synd.. Rachel sägs vara väldigt förvånad men enligt bolaget så kunde hon ej fortsätta pga hennes andra filmprojekt krånglar med tio dagars inspelningsdagar nånting.. förstår inte rktigt och det är ingen som vet sanningen. Tja, eftersom Victoria har större roll i Eclipse så känns det lite ironiskt.. alltid jobbigt när originalskådis försvinner.. som t ex Thorne och Rick i Glamour har bytts otaliga gånger.. så man knappt minns hur de såg ut...

Förresten så ser det ut som att regi Chris har totalt glömt bort att fixa så Stephenie får vara med i New moon som hon gjorde i Twilight.. triiiiist!!!