Cosmopolis

Handlar om en rik kille som åker i Manhattan med limo i 24 timmar. Jag vill pi se denna film.. Regisseras ac Croneberg så hur om filmen är bra eller inte blir spännande.. blandat filmkritiker men lutar åt "dålig" läst en recension som gett filmen betyg 1.. tja...


Love Rob! :)




Dom stod i åtta och halv minuter. Tänk er.. medan alla fotar dem :)


Rob med Binoche som är också med i filmen.

Rob med regissören Croneberg


Gillar Robs face! :D

Oj, Kristen kom ändå.. Trevligt, med Tom som är Rob's bästis! Många och jag tycker att Kristens kläning (Reem Acra) är mkt bättre än från hennes egen premiär.. 





Dom har börjat öppna sig lite mer nu.. de höll handen i varandra å kramas..

Såg en video att paparazzi nästan anfallde dom.. så de fick springa in till hotellet.. svårt fatta hur sjuka knäppa paparazzi kan vara och det är mycket värre i Cannes!

Ikväll avslutas Cannesfestivalen. Amour vann bästa film och Mads Mikkelsen vann som bästa skådis.

The Paperboy



Filmen innehåller chock av sexscener haha. Några sa att det kan bli oscarkandidat så let's see!
Handlar om en man (Matthew) åker till Florida för att utreda en mord och så händer det saker...

Ni vet.. unga killar som är snygga och när de blir äldre kan det hända att de blir fula..
Zac Efron går på gränsen nu tycker jag.. för ett antal år sen tycker jag att han var himla ful men nu är han bättre.. får se om det håller eller inte :)


On the road

Haft intensiva dagar i Falun med möten där jag bla fick lära mig mer om arbetsrätt. Igår kväll sprang jag på tjejruset - typ vårruset och kom i mål på ca 28.50. Sprang ej hela vägen faktiskt.. gick i typ 20 meter då kom en kollega förbi och jag tänkte fan! Då hängde jag med och "oj" syns som jag måste träna upp mentatlt också!!! Sen va jag ute å blabla fram till ca 22tiden.. härligt då det är ljust och varmt! Hann ej kolla kring Cannes.. tja!

Idag kom SVTs stabgänget och de blev imponerade av program vi producerar vilket känns väldigt bra. En av dem är halviranier som jag och sa att det är verkligen bra att vi tänker göra program i Iran. Skoj! Missade eftermiddagens tåg och sol sken så jag tog en iskall öl med härliga kollegor... skön avslutning!!!


Nu åter till Cannes. Imorrn-sön max full rulle så jag tror nog att jag knappt hinner uppdatera nåt men det ska komma - senare! :)




Då var det dags för On the road premiär i Cannes! Några svenskar såg filmen där och som jag uppfattar så gillar de inte filmen. Dunerfors på Moviezine tycker filmen är PI KASS! Jag har läst boken och tycker det är en bra bok! Men hmm!!! Handlar om två killar på 50-talet vill hitta sig själv så de åker på road trip och lever livet, tänk på att det är 50-talet då allting var annorlunda. Det sägs att boken startade beatkulturen (beatles-tiden då alla rockade loss!)

Photocall:


Typisk av henne, det är inte enda gången hon gör så.. det hände även då hon landade i Frankrike.. tydligen var hon väldigt less på paparazzi, de rörde till så att hon tappade sina väskor - sjukt! Under photocall skrek de att hon skulle posera ensam och hon vägrade då buade de henne.. så därför gör hon så där! (delvis gillar jag henne för hon står för det hon vill göra! inte vika sig för hollywoodlivet!)

På röda mattan


Kristen är polare med Tom Sturridge, toyboy som är tillsammans med gravida Sienna Miller. Tom är med i filmen också. Gissa vad? Som alla väntade på så kom Robert faktiskt till premiären!!!


Snygg som fan - i smoking! :) Dock höll han och Kristen skilda från varandra... inga bilder på dem tillsammans togs på mattan... men långt efter... fick hela världen de väntade på..


Dom fångades på efterfesten :)



Dom åkte som vanligt tillsammans tillbaka till hotellet!



Idag skulle Kristen och Robert återförenas i Le grand, en talkshow och vad hände? Några timmar innan inspelningen lämnade Kristen återbud... undra varför? :D 
Men iaf så kom Robert dit.. snyggare än någonsin och vid rivieran... så rätt!





Ikväll har The Paperboy premiär med bl a Matthew McConaughey, Nicole Kidman och Zac Efron.. rescenster verkar gilla filmen och en klar oscarkandidat! Spännande! Imorrn är det dags för Roberts film, Cosmopolis med Cronoberg. Jag är säker på att Kristen kommer ej att vara med. Eller, man vet aldrig för de är i Franska Rivieran! :) Där allt kan hända! 



BD2 poster

Vi närmar oss till MTV movie awards, den 3 juni så släpper filmbolaget diverse bilder på BD2 :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/48613/images/2012/pic_203934244.jpg" class="image">


Killing them softly

Hittar ej trailer, skumt men lägger upp den sen.

Brad Pitt spelar den som rensar upp folk som fått Wall street problem.. Kritik till USA-finansvärlden typ, nån bloggade att filmen kom med i Cannes ba pga det..annars är filmen sådär. Hmm!


Photocall


Mäktigt va? Han sa iaf att han och Jolie har ej bestämt nåt datum för bröllopet så.. blev lite snopen över att Jolie ej med.. ksk vill ej få mkt uppmärksamhet kring bröllopsplaner?

Röda mattan:


Men Pitt och Jolie är typ stammis i Cannes


Cannes 2007, på Oceans thirteen premiär och sen på Mighty Heart



Cannes 2008, Kung Pandan premiär och Changeling premiär


Cannes 2009 på Inglorious bastard premiär


Cannes 2011 på The tree of life premiär som sen vann Guldpalmen som bästa film


Och här är en bild på trion från Sverige
Läckberg (mitten) med Richard Ulfsäter och Claudia Galli som spelar Patrik och Erica i Fjällbacka-serien.
De var i Cannes och minglar (marknadsför) lite! Festivalen är mycket viktig för filmmakare som får chansen att sälja sina filmer, få distributör osv. Filmerna produceras av Tre vänner som också producerar Snabba Cash II och har fått stora intressen bland köparna. Roligt!


The Hunt (Jakten/Jagten)

Haft premiär i söndags men jag hittade ej officiella bild på Camilla Läckberg som bär klänningen av Lars Wallin.. men hon va tydligen där. Det ösregnade till maximal!


Men gänget trotsade vädret vid röda mattan..



Filmen fick okej kritik.. syns som det går bättre i Europa än i USA.. tja men det releterades till filmen Festen som jag verkligen gillar så jag ser fram emot denna film!



Handlar om en man som äntligen fått sitt liv på bättre väg efter skilsmässan men blev drabbad av en lögn som spridas i en liten dansk stad. (Vågar ej skriva mer då risk avslöja därför syns svag handling men tänk er, ungefär som Festen!!!!)

Photocall för Jagten

Svenskan Alexandra Rapaport i mitten.


Thomas Vinterberg, Regissören med huvudrollen Mads Mikkelsen

Idag gör Brad Pitt entre i Cannes


Ikväll visas hans film Killing them softly, redan kan jag läsa att filmen är kass. Hmm :)

Uppdaterar mer imorrn :) Får se om Jolie ska joina Pitt på röda mattan...
Hyff medd det är oxå flera andra filmer som haft visning med röda mattan men jag hinner ej skriva om allt.. valde bara de som jag tycker är intressant.. (med skådisarna som jag gillar!)

Testade vaniljyoghurt, banan och jordnötsmör till en smoothie nyss. Gudomligt!

Don't Trust the Bitch in Apartment 23

Har du skruvad humor och diggar Dawson Creek på 90-talet då MÅSTE du se denna serie!

Jag gillar Ritter (Bitchen) sen hon medverkade i Gilmore Girls och så i Breaking Bad också. Nu är hon med i en komediserie. Jag har försökt titta på New Girl och House of lies men ingen av dem fallde på smaken.. så antog att denna va inte säkert nåt för mig (därför det dröjde innan jag kollade på den) men så läste jag en recension som lovordade att James Van Der Beek är med och spelar sig själv hela tiden. Sånt brukar inte gå hem eller?

Men denna är ett undantag! Jag gillar James roll och hur han snackar om sin Dawsons tider - ÅH!!! och sådana chockerande och knäppa lösningar som man inte ens hinner tänka att det skulle kunna bli så.. andra avsnitt va så hemsk men.. redan i inledningen säger allt hur knäppt serien kan bli med skruvade karaktärarer, ja även James!


Nu till annan sak!

För några år sedan läste jag i FB om en jag känner som lyckats springa 1 mil på ca 1.10 min nåt.. Jag trodde inte mina ögon för personen jag känner då, motionerde knappt!!! Ganska överviktig också faktiskt. Jag tänkte att det kan verkligen gå för en bara om man vill. Självklart trodde jag att jag aldrig kan springa så långt! Minns det va tiden då några mina vänner sprang på Sthlms marathon då kunde jag springa bara på ca 15 min sen stopp!!! 

Men idag!!! (efter förra veckans misslyckande, ja mätte och det va 8 km, SURT!!!) Lyckades jag springa hela vägen även via ett par jäkla branta backar - fyfan på 1.08. Rätt nöjd! Lagom till tjejmilen siktar jag att sänka med ca 5 minuter! Livet kan bli det bara om man själv vill och tror! Med ett stort portion av tålamod! Jag har sprungit mycket men det tar långsamt att bli bättre. Tog iag ca 2 år för mig - njöt ju också lite mycket av livets goda men så är det! :)

Laglöst i Cannes

Filmen Lawless har haft sin premiär igår




Baserat på en sann historia. Handlar om förbudstiden i USA (alkohol) och bröderna Bondurant och deras olagliga verksamhet. Rätt bra skådislistan, bl a Shia LaBeouf, Mia Wasikowska, Gary Oldman, Guy Pearce och så Jessia Chastain.

Jessica har valt fina filmer i senaste åren. Ifjol medverkade hon filmen Tree of Life med bl a Brad Pitt och vann förra årets Cannes-priset som bästa film. Hon var ocså med i Niceville och oscarnominerades detta år. Nu är hon med i denna film. Ser fram emot!


Photocall

Röda mattan




De flesta film som har premiär i Cannes brukar medverka i en tv-show "Le Grand Journal" (franskt) och när gästerna ska in till shown så går de genom publiken, ute i Cannes-klimatet.. en annan sak jag noterat är att ALLA som kommer dit klär sig som Cannes-stil.. rivieran typ.. snyggt! Se på Shia!


Vem som går med honom? Ja, det är Tom Hardy som är också med i filmen. Först kände jag inte igen honom men sen ehh..


Wow va? haha!


Filmen har premiär i Sverige i augusti tror jag...

Madagascar 3: Europe's Most Wanted

Filmen e ej med i tävlingen, har bara visning på filmfestiavlen... det förekommer några filmer som visar där trots de ej är med och tävlar..

Photocall


Röda mattan:


Jade Pinkett

Penelope Cruz

Ben Stiler och David Schwimmer


Gänget


Naomi är med och gästar...



Våta killarna...

Lite off topic...

Sacha promotar i Cannes

Jävla bra PR va? haha! För hans film The Dictator

SWATH

I måndags va det världspremiär för SWATH

Snygg men annorlunda - passar bra till filmens tema, av Marchesa.


Charlize och Kristen kommer mycket bra överens.. kul att de bjuder på gröna mattan!
Theron bär Christian Dior Couture


Hela casten med regi (mitten) Rupert vid presskonferensen. Just nu reser de runt i Europa och promotar..


Rob var med Kristen på hela premiärkvällen men höll sig osynslig med sin svarta keps.. inte förrän på efterfesten kunde några fans twittra med foto att Rob va där..tills kl 5 på morgonen som på bilden då de åkte hem till hotellet. Kristen berättade dock på gröna mattan att de hade kul på Robs födelsedag, vilket va dagen före..

Bla Sienna Miller med sin toyboy Tom Sturridge och Hugh Jackman va å firade med Rob.. Kristen va naturligtvis där men gömde sig.. man kunde se att hon skyddades av sina vänner så inga bilder kunde tas.

Snart kommer Robsten till Cannes.. Det finns en tävling där vinnaren kunde gå med Robert på röda mattan då hans film Cosmopolis har premiär. Sådan tävling är mycket sällsynt och det sägs... att det va en sätt att Robsten inte kan gå ihop.. för typ exakt 3 år sen började de dejta.. jag börjar tro på att det kan finnas ett kontrakt som förbjuder folk göra vissa saker som t ex gå ihop officiellt.. om sant då är Hollywood mycket sjukare än jag kan föreställa mig!

Rust and Bone

Gårdagens film visas med bl a Marion Cotillard, regi av Jacques Audiard


Handlar om en ung kvinna (Cotillard) arbetar med att kommendera späckhuggen i en djurpark med dålig förhållande.. en dag sker olyckan och en ung arbetslös kille kom i kontakt med henne.. å så vidare.. baserad på en novell av Cragi Davidson.


Photocall


Röda mattan


En av gästerna på mattan, Freida Pinto

Igen Eva, men henens dagar i Cannes bör va klara enligt Loreal.. 

Shailene Woodley (The Descendants) och Ezra Miller (We must talk about Kevin) mottar Thropee Chophard av Sean Penn i Cannes som hyllar unga internationella skådespelare


Moonrise Kingdom

var först ut och haft premiär igårkväll i Cannes.

Av Wes Andersson

Två barn som rymmer iväg för att träffas på 60-talet. Bra namn på skådespelarna som är med i filmen bl a Bruce Willis, Bill Murray, Tilda Swinton och Edward Norton.

Photocall och presskonferensen:


Filmens premiär på röda matten

Några kändisar va med bl a

Alec Baldwin, är på plats och spelar in en dokumentärfilm.. I Cannes.


Eva, henne ser man alltid i Cannes.. Linslus? Haha, tog reda på å fick veta att hon representerar Loreal-märket så..

Chris Pine, honom gilar jag i filmen This means war


Juryn på röda mattan

Visst är Bruce och Bill härliga, hårt 80tals nostalgi!

65th Cannes Film Festival

Pågor NU!

Det lär bli max kändistätt under årets Cannesfestivalen och jag kommer att följa upp så gott jag kan. Har ledigt under helgen så perfekt! Här är tävlingsfilmer:

"Amour" (dir. Michael Haneke)
"The Angel's Share" (dir. Ken Loach)
"Baad EL Mawkeaa" (Apres La Bataille") (dir. Yousry Nasrallah)
"Beyond The Hills" (dir. Cristian Mungiu)
"Cosmopolis" (dir. David Cronenberg)
"Holy Motors" (dir. Leos Carax)
"The Hunt" (dir. Thomas Vinterberg)
"In Another Country" (dir. Hong Sang-Soo)
"Im Nebels" (Dans La Brume)" (dir. Sergei Loznitsa)
"Killing Them Softly" (dir. Andrew Dominik)
"Lawless" (dir. John Hillcoat)
"Like Someone In Love" (dir. Abbas Kiarostami)
"Moonrise Kingdom" (dir. Wes Anderson)
"Mud" (dir. Jeff Nichols)
"On The Road" (dir. Walter Salles)
"Paradies: Liebe" (dir. Ulrich Seidl)
"The Paperboy" (dir. Lee Daniels)
"Post Tenebras Lux" (dir. Carlos Reygadas)
"Reality" (dir. Matteo Garrone)
"Rust & Bone" (dir. Jacques Audiard)
"Taste Of Money" (dir. Im Sang-Soo)
"Vous N'Avez Encoure Rien Vu" (dir. Alain Resnais)

Jag är inte insatt i alla filmer men ska försöka skriva lite om filmerna när de får premiär under de dagarna i Cannes.

Här är årets juryn

Bla Ewan McGregor, Diane Kruger, Alexander Payne..

De fick kritik pga inte ett enda kvinnliga regi är med å tävlar detta år.. deras försvar som jag uppfattar var att det är majoritet av männen som gör film så därför.. Trist!

Säsongavslutningar

Just sett Gossip Girl och Hart of Dixir.. Gossip Girl har en sådär avslutning. Var de verkligen säker på att de skulle få en ny säsong till eller? Verkar så... Jag tycker synd om Chuck..visst är eller var han rätt elak människa i början av de tidiga säsongerna och nu ser vi att det är tack vare hans far!
Blair däremot, äntligen säger jag bara!


Gossip girl får en sista säsong på 11 avsnitt - blir intressant!
Serena, jag är trött på henne. Dan har så rätt även jag blev besviken när han nobbade Serena hårt men.. man kan inte bara göra saker och ting tanklöst... trodde ett tag att Serena har förändrats men nä, verkligen inte!

Skitspännande vad som händer med Dan under sommaren. Hoppas han får ihop till en riktig bra bok och får "sin hämnd". Dags för honom att bli vuxen på riktigt!


När det gäller Hart of Dixie, är fortfarande så tagen av avslutningen! Äntligen med Wade! Jag skulle nästan ge upp under våren när allt handlade om George men rollen som spelade Wade avslöjade att det blir nåt trevligt under säsongsavslutningen och där fick man - verkligen!!! Men i det där slutet.. det var som tusan. Snygg upplägg i hela avsnittet. Man blev så galen - av flera orsaker! Rekommenderar er att titta på Hart of Dixie, kanal 5 ska sända den, så missa inte!

Förbannat!

Planerade och förberedde min första milsloppet (utan paus förstås!) så gav jag mig ut och vinden var perfekt. Hade runkeeper på mig. Har ej hittat en bra väg i en mil så det är bara att springa tills mobilen säger att det är 1 mil typ...

Köpte ny armband så den kan mobilen ligga. Går ej ha jackan pga det blivit varmare och varmare. Dock skönt! :)

De första kilometerna va lite sega. Har träningsvärk tack vare markövningar med KB men det skeddes ju 48 timmar sen så... sen va jag i form och sprang.. tycker också att jag sprang snabbare.

Det sägs att det är bra med ett glas vin dagen före (kolhydrater) och jag har ätit ordentligt under helgen. Det nya armbandet innehåller också en liten ficka för nyckel... utan blixtlås eller så att man kan "stänga" så jag kontrollerade då och då att nyckeln finns den.

Men på något sätt måste jag ha tryckt av på runkeeper så den stannade vid 4.3 km :( Jävla sur nu då jag inte ens vet om jag sprungit i 1 mil. Jag gav upp vid första koll med mobilen då jag tror jag kan vara nära till 1 mil. Tja, försökte nu mäta vid kartan men går ej pga det är in i järvafältet med massa stigar..

Funderar på att ge mig ut på en cykeltur för att kolla.. men tänk om det blev bara 8 km.. jävla besviken skulle man bli haha! Allt träning är inför vansbrosimningen! Ser så fan emot det!

Förresten, GRATTIS Pattinson på 26 årsdagen! :) Fick hjärtattack nästan igår att jag fick veta Vadims har samma födelsedatum som Rob men är 1 år äldre.. :)

Snow white and Huntsman

har premiär i London imorrn.. den 8 juni får vi filmen till Sverige!
med bl a Chris Hemsworth och Charlize Theron
De promotar runt nu... Kristen va nyss på Jay Leno och Jimmy Kimmel och blabla..
Jimmy frågade om hon va på Coachella och hon sa ja.. berättade hur sina vänner skyddade henne och att hon hängde ihop med Katy Perry.. inte ett enda ord om Rob.. Det går ju snack om att Robert och kristen har skrivit på kontraktet innan allting började att de får ej gå ihop officiellt annat än Twilight-sammanhanget.. hittills verkar det stämma för de har aldrig gått ihop...
Sant eller inte sant? Låt oss se vid cannesfestivalen då bådas filmer ska ha premiär (Cosompolis av Croneberg och On The Road av Salles) och det är bekräftat att båda ska vara där.. ska de gå ensam på red carpet eller? återstår att se.

Om exakt en månad

Kommer Dallas ut.. ska bli skitspännande!!!

Photoshoot

Nya bilder på Rob.. Snart är det premiär för Cosmopolis.. Vet ej när sverigepremiär men säkert sommar/höst..
Han har planer på att medverka två filmer, Mission: The Black (nåt om att finna Saddam Hussien) och The Rover (en man som reser genom Australien outback).. inga har fått officiella besked ännu men inom kort tror jag.

Reshoot

Trodde att allt med Breaking Dawn va klart men nähä.. för några helger sen åkte Robsten till Vancouver och spelade in några scener.. det va främst jaktscener som behövdes göra om.. budgeten måste va jättestort! men så fick Rob och Kristen få deras utseende fixat.. Rob blev antligen av med skäggen å Kristen justerat sitt hår..
Så här såg de ut före inspelningen, de fångades diskret i Coachella. Lustigt nog så va många kändisar på festivalen och "blottade ut sig" minns ni Alexander Skarsgård med sin Kate för några år sedan? Detta år fick vi se bl a Emma Roberts med sin on/off pojkvän haha.. och flera andra..
Och här är hemresan från Vancouver
Inga bilder ur själva inspelningen.. om ca 6 mån får vi se den sista filmen. Skönt!

Om några veckor är det MTV Movie Awards, min favoritgala efter Oscargalan.. sker natten mellan sön till mån den 3 juni.. svensk tid! De senaste tre åren dominerades Twilight stort.. de vann bl a bästa film alla gånger.

Men NU detta år.. korruption eller inte vet jag.. Breaking Dawn blev nominerade i endast två kategori och det är bästa film och bästa kyss.. resten leddes av Hungerspelen och Bridemaids... många fans är upprörda och menar att det är fel..  jag kan förstå att MTV och hela världen börjar tröttna på Twilight haha.. man kan nästan säga att det är en Twilight-gala.. i tre år.. nångång får det räcka eller hur?

Jag tror bästa kyssen vinner Robsten, bara för världen vill se hur de ska motta priset.. sen bästa film.. det blir väldigt intressant. Är Hungerspelen tillräckligt stort som medier skriver eller är det för att de tröttnar och vill bort med Twilight?

PS MTV galan vinnarna styrs av våra röster, det är vi som kan gå in och röstar själv! Om och om förstås!

Får fortsätta

Denna vecka och nästa vecka strömmar det stora TV-nyehter.. om vilka serie får fortsätta, vilka nedlägger, vilka piloter blir uppköpta och vilka tider kommer serierna att visas till hösten osv.
Glada nyheter för mig är givetvis att Revenge får andra säsons! Girls också. Games thrones fortsätter. Sams Sons of Anarchy.

De som läggs ner är Alctratz (max väntat!!!), Desperate Housewives, House och One tree hill får sin serieavslutning. Skins funkar inte hos USA.

Det jag oroar mig för är Hart of Dixie, The Secret Circle, Gossip girl och 90210. Dessa CW serier.. läst om att inte alla komer att förnyas.. att det kan stå mellan Hart of Dixie, The Secret Circle och Ringer... Gossip girl kan oxå läggas ner men vill den ska få bra avslut.. så.. sen 90210 lite gäsp men av lojalitet vill jag att den ska få oxå ett avslut.. perfekt om 90210 och GG avslutar nästa år ist för detta år!

Pretty Little Liars fortsätter och nya avsnitter kommer i sommar. Liksom True blood. Hört noll om hur det går med Switched at Birth... får vänta lite å se hur :)

Dubbel Rob?


Met Gala 2012

Urs, ett par dagar försenade.. det skeddes natten mot i tisdags. Alla (nästan) kändisar anländer till New York och närvarar på Met Gala, på Metropolitan Museum (har stått där på trappan, stolt!). Galan är en känd "kostym-gala" då alla är uppklädda och alla designer är där och visar upp deras kändisar.. Männen är endast som accessoarer.. det är kvinnor som gäller! Massvis bilder finns det.. jag valde ut en del :)
Mia Wasikowska, Prada, Kirsten Dunst, Rodarte, Cameron Diaz, Stella McCartney
Mias klänning är snygg, passar bra till henne... Dunst, utseendemässigt är hon okej med klänningen för båda ser tråkiga ut! Camerons är rätt tantigt...

Christina Ricci, Thakoon, Karolina Kurkova, Rachel Zoe, Malin Åkerman, Diane von Furstenberg
Riccis är snyggt, passar bra henne liksom Karolina.. deras form passar bra med klänningarna! Åkerman, tja inget speciellt som sticker ut.. verkar som hon är ba på en vanlig gala :)
Emma sone, Lanvin, Beyonce, Givenchy,  Rihanna, Tom Ford

Trion är enligt nästan alla kvällens snyggaste klädda. Jag kan hålla med i de två första.. däremot Rihanna lite ehh jo stilren faktiskt men.. hm.. snyggaste..?!?! hehe

Jaime King (ur Hart of Dixie) Topshop,  Ed Westwick,  Jessica Biel, Prada med Justin Timberlake

Jag blev lite ehh.. Jaime med Topshop, klänningen är OK! Ed?? Vad gör han där?? haha bara visar upp sig eller vaddå? tja.. Biel har en av kvällens fulaste och tråkigaste klänning tycker jag.. men hon har sin stöd, Timberlake!:)

Lena Dunham, Wes Gordin med sin designer Kristen Stewart, Balenciaga med sin designer


Här nu två med mina favoriter.. Kul se Lena gå ut och ehh hennes klännong, ej märkvärdigt men snygg kontrast med skorna! syns hennes stil! (ni som ej vet - hon är min hårt förebild nu! pga det hon gör!) sen Stewart.. ehh.. klänningen.. stilet passar henne ja men inte just denna klänning.. håller med många som dissar hennes klänning.. men skorna, tufft!

Nästa är väl Cannes! startar nästa vecka typ.. kan knappt vänta!!! :)

Att älska och att onanera

Råkade zappa på tv kanal här i en lugn kväll i Falun och tittade på en intervju med Susan Sarandon.

Jag jobbar nu med ett program om studenterna på dramatiska högskolan och det dök upp en diskussion om skillnader mellan teater och film för en skådespelare. Det finns massor!

Om det gav Sarandon en jävla bra metafor!

Att älska är som att ha en förhållande vilket man gör med teater. Man kan påverka mycket på en gång dvs ge resultatet direkt och ha publikkontakt. Medan med film är det som att onanera dvs man gör det med bara sig själv. Men ger för stunden - en scen. Långt efter får man se resultatet. Kan hända att regissören blabla om sin vision sen får skådespelarna se filmen å säga "Var det bara så?"

Mkt intressant! Jag har fortf drömmen kvar att få regissera en teaterpjäs! En vacker dag!

Susan (med Geena Davis) ur Thelma och Louise, en av min favoritfilm!


På god väg!

Oj!

För knappt ca ett halvt år sen ändrade jag min uppfattning om världen inklusive mig själv! På grund av att allt gick åt det jag inte vill de ska strömma till!

Men nu börjar jag se resultatet! Igår var jag och servade kaffe åt folk och läste två hela mattidningar samt städade lokalen :)

Förra veckan asl tolkade jag på ett kort reportage. Jag kunde ta mod och sa att jag kan följa med. Förut skulle hårt NO!

I lördags för första gången på länge gick jag ut å spontantfikade med några personer - som bestämdes en timme före och det är vi som vanligtvis ej brukar ses ihop. Det blev dock en givande och skön fikstund!

Om några veckor får jag uppleva enligt mig min största filminspelning - nämligen besöka tre vänners produktion av Läckbergsfilmen. Kan knappt fatta det! :)

Tids nog blir jag 10 kilo lättare hemmafru!