Hollywoodparty

TACK till alla gästerna. Det blev en oförglömlig kväll, tack vare er! :)

Några bilder på kvällens kamp.





Underbar känsla!

www.mindysofia50.pixbox.se


Djävulen bär Prada

Jag HATAR att vara sjuk. Tror jag har influensa. Har också hemskriving och det är jättesvårt. Litteraturer är på engelska. Jag som brukar kolla på några serier med engelska text. Kollade en idag men efter tio minuter ger jag upp. Ögonen orkar inte. Inte hjärnan heller. Hur fan ska jag klara av skrivningen?

Hoppas jag blir bättre snart, imorgon vill jag gärna närvara en väns 25 års fest.

Ugly Betty får svensk premiäir den 7 november kl 20.00, det är kanal 5 som har köpt den. Bra köp!

Ja, nu ska jag kurera mig med en hel del tabletter och Djävulen bär Prada.

Prison Break - åter den 23 okt! :)

Ugly Betty

ugly

Kollade den igår.  Zap2it har listat höstens 5 bästa tv-piloter och just den här är en av dem. Det finns inte svensk text så jag kollade den med engelska. Det finns inte mycket djupa diskussioner eller ämnen så det blir inte problem att se flytande! :)

Ugly Betty är baserad på en Colombias tv-såpa (visste ni att spansktalande har tusentals tv-såpor - lite synd att vi aldrig kan få ta en del av dem bara för att amerikanska tv-produktioner är billigare och svenskproducerande kan vi inte gå förbi för vi bor ju i Sverige)

Ja, det handlar om en nördig tjej kan man säga som vill ha jobb inom tidningen. Självklart vill ingen ha henne pga hennes utseende och så finns det en snygg kille som ligger med alla söta tjejer på redaktionen. Killens pappa börjar bli trött på honom så han anställer Ugly Betty  som sonens assistent :)

Hur det kommer att utvecklas får vi följa upp i serien. Tyvärr är stora delar i piloten såå förutsägbar men jag kan inte låta bli att gilla America Ferrera som är en ung och skicklig skådespelerska. Hon var med i Lords of Dogtown och Systrar i jeans där Alexis Bledel från Gilmore Girls medverkade.

Äh, ska ge den några avsnitt till och se hur det går :)


Rutiner

Känns skönt. Nu har jag mina småa rutiner - som vad jag alltid gör i min lgh i vissa dagar. Man känns att man är verkligen hemma först när man har sina små rutiner att göra hemma. Fan va skönt!

Orkar ej skriva egentligen..:)

Tack alla för i lördags. Hade superoligt jag!