Hemavan/Tärnaby

image123

Är där ikväll! JIPPIE! Ska bli skönt med lite frisk luft och slalomåkning :)

Har proppat i väskan med en hel del klassiska filmer, DALLAS dvd-box. Känner för klassiskt nu :) Hoppas det finna tid för mig att få titta på dessa. Känner att jag fått nog från i helgen så det blir soft. Några glas i after ski kanske men inget mer. Hoppas jag! :)

Lost är bäst nu eller hur? Äntligen fattar manusförfattarna vad folk vill ha!!!

The Black Donnellys

image122

Jag är besatt av serien.

Skrev lite om den förut. Såg pilotavsnitten i somras och visste direkt att den var något. För några veckor sedan började den sändas. Gud, den är såå bra. Tommy är så himla snygg :)

Ni som gillar filmen Gudfadern eller serien Sopranos borde ta en titt på denna serie faktiskt. Även ni som inte gillar sådana bör också titta på den!!!

The Black Donnellys är en midseason serie som visar under tiden då andra serier har uppehåll. Det brukar vara korta tidsperioder t ex från 6 till 12 avsnitter. Det är mycket sällan att den förlängs till full säsong t ex Grey's Anatomy, The 4400 och Prison Break har lyckats pga tittarsiffror och kvalitet. Vad som är så speciellt med serien är att den berättas ur i ett annorlunda perspektiv. Den är även så snygg filmat.

Några kända serieskådisar är med i den, bland annat Olivia Wilde som spelade Alexia i The O.C, som Marissas flickvän. Kirk Acevedo som var med i bl a OZ och filmen The New World. Och sist Jonathan Tucker, en välkänd ansikte men tyvärr känner jag inte honom i andra serier utan i filmen Pulse och Sleepers. 

Varning, det är samma filmbolag, NBC som krossade serien Heist ifjol exakt samma midseason serie efter bara 6 avsnitten. Jag har fortfarande inte kommit över det ännu.  

The End's Not Near, It's Here

Säsong 1, första avsnitt
48613-121

Säspng 4, sista avsnitt
48613-120

Ja, nu har jag sett slutet. Ska inte spoilera er :) Jag ÄLSKAR de sista fem minuterna. Avsnittet visades en bild som jag tror MÅNGA vill se. Så. HÅLL ut!!! Det är inte många avsnitten kvar och säsong 4 kan inte jämföras som säsong 1 men det betyder INTE att ni ska sluta kolla på den :)

Fick tårar jag... obs! bara sista minuterna.