Eclipse-recension

ÄNTLIGEN är mitt första ord!!! :) Kom ihåg jag kollade på den efter att ah först tittat på Twilight och new moon bara timmar tidigare så det blir välidgt lätt för mig att jämföra.

Först säger jag att jag får absolut SAMMA upplevelse som när jag såg New moon.. det är otroligt svårt att se och tycka om filmen helt och hållet när man har läst boken eller hur? Man behöver tid till att tycka om filmen. Jag typ avskydde new moon från början och behövde se filmen andra gången för att kunna slappna av och njuta av filmen då kunde jag uppskatta filmen.

Misstänker att det är samma känslor jag har till Eclipse men i alla fall kommer här några viktiga delar som jag anser att Eclipse håller inte lika måttet som de första filmerna.

Skådespelarnas agerande. Taylor var den ENDA som kunde spela Jacob såå väl. Jag förstår att alltfler respekterar Jacob och det gör jag med! Han är väldigt bra. Repliken "Jag är hetare än dig" är märkt i filmhistoria tror jag! Sista kyssen med Bella gjorde Jacob mycket mycket bättre än Edward. Jag tror de får priset för bästa kyssen nästa år hos Mtv Movie Awards! Det är såklart pga deras kyss är passionerande meden med Edward så kunde de inte ge allt pga rädd döda henne. Tragiskt.. men iaf så är Kristen inte så bra. hon är rätt urtråkig och PERUKEN... den stör! Twilightfilmen kunde man se att hon blev kär.. New moon så var hon verkligen ledsen.. men tredje.. inget.. bara jaa osynslig! Robert.. synd jag förväntade mig mer av honom.. ettan var han så underbar och CHARMIGT men andra filmen var han så lite och såg rätt skum ut.. tja.. men tredje filmen.. ja bokens skildring av edward är mycket bättre.. filmen förstår man inte riktigt vad som är speciellt med edward.. när han blev arg så.. inte "äkta".. falskt skådespeleri.. sorgligt men jag vet han kan bättre - t ex remember me.. jag har hoppet kvar om honom!

Kläderna och smink i filmerna är fula och enkla.. Edwards smink t ex mycket sämre.. saknar det där röda läppar han har i ettan.. alla vampyrer ej lika vita.. mer hudfärgade.. Bellas peruk.. Jacobs jeans.. ful.. Bellas kläder på avslutningsfesten.. så himla ful! jaa allt nästan.. i första filmen var det mer iskall ton och andra filmen mer gold-ton men tredje filmen skulle vara mer grönaktigt men det blev ful.. snöscenen ser så FALSKT UT!! och sista scenen som dessutom är en speciell scen.. chroma syns.. herregud grönt i edward och bellas hår.. det var det som störde mig mest.. lite misslyckande kan detblir där och där.. men INTE DENNA SCEN!!!

Tältscenen som alla såg fram emot. tror pga höga förväntningar men.. de reshootade den.. och klippte med första.. det syns.. kroppshålning var ej likadant och ja det var så kort och fattigt. enda man minns var ju Jacobs "världberömda" citat. sen allt inget.. och Kristen spelade otroligt dålig.. hon skulle ju vara HALVVAKEN! inte sova hela samtalet..

Det finns så många saker som de valde inte ha med i filmen.. jag kan inte kommentera för boken och filmen är så olika. De har säker sina skäl. Därför väljer jag att bara att skriva om övriga saker som finns i filmen.

Twilight syns lågbudgerat film men fick respekt.. new moon mer pengar och det syns.. bättre bildkvalitet. men eclipse.. ännu mer pengar men sämre bild.. jag vet inte om det beror på kista biograf.. men ska definitivt se en gång till! :)

Ja, det är mer action i Eclipse och roligt att få lära känna karakternas historia. samt få en skymt av Alice och Jaspers underbara kärkek.. det finns godbitar i filmen så den är VÄRD att se! :)

Återkommer när jag sett andra gången och se om jag tycker detsamma eller inte!

ont i hjärtat...

så sant.. det gör det.. 50% pga det är ikväll!! har ju väntat så länge! 50% pga jag ej med på ingivningen ikväll.. detta är för att det inte finns bra tider som jag kan gå och titta på filmen de närmaste dagar.. jag skulle vänta och riskera till fredagen eller lördagen.. inte säker jag får sällskap heller.. sen är jag bortrest en hel vecka nästa vecka.. så måste bara se den..

och när man vill något då ska man ge allt 100% och när man får chansen då ska man ta det.. synd att jag är mänsklig och hinner inte vara på flera ställen samtidigt!

här är sista bild.. NY premiär.. sen dröjer det typ om ett och halv år.. ja vad ska min blogg bestå av? räkna med mindre uppdateringar nu när det är sommar ändå.. sen får vi se om det händer nåt trevligt under sommaren och hösten..

trevlig sommar! (ska absolut skriva kort inlägg om eclipse sen är det lov!!)


jaa.. kristen har klippt kortare och färgat håret.. och responsen var såklart mycket bättre än då hon färgade svart.. många gillade hennes färg.. pga hon ska spela in en film som heter on the road (på drift) med bl a kirsten dunst och sam riley nu innan breaking dawn


kristen på letterman igårkväll.. ikväll är det taylors tur.. räknar med..visas i sverige om ett parveckor..
taylor har nämnt i ett intervju om att stockholm är AMAZING!!! woow!! verkar som att staden är bland bästa de besökt.. kul.. visst trots skriket på hovet så är vi bäst! haha

Midsommar & födelsedagsfirande



För en gångskull uppdaterar jag lite bilder av mitt liv..dagen började med silllunchen - succe med måttligt av OP och man blev ändå mycket somrigt berusande typ.. eh.. blev lite sen till födelsedagsfesten - ops!


Födelsedagsbarnet Mia



CIA-photoshoot! :)

Firandet sak firas ordentligt och det med sång och dans!

Flera av er vet när jag får kameran så brukar jag gärna göra så att ni knappt blir nöjda med resultatet och tror att jag vill ont.. men så är det inte.. jag har alltid avsikt.. för att framhäva era inre och detta är et fint exempel - jag blev utskälld av Sofia och tji fick hon.. :) be patient kallar det!



seriöst jag max chockad.. jag aldrig varit med om nåt limbolek..så sant jag undvek ALLTID.. men under festen hade jag inget val för jag och en till skulle tävla med Mia.. herrejösses.. men tro det eller inte så gick det rätt bra.. och lite träningsvärk fick man efteråt..

och så blev det verkligen en spontant ide.. in i sista sekunden..
att vi skulle fira vidare hos mig..


hur slutade kvällen? det säger jag inte en vi hade väldigt skoj hela dagen - natten - i typ 30 timmar :) imponerad att jag överlever rätt bra dagen efter..

Bara bilder

här komemr bilder på dem som var med på eclipse premiär.. obs! filmen har världspremiär den 30 juni ja men det är en premiär bara för de medverkande och kändisar :)

men först en kul bild..



:D


On och off.. nu verkar det som on :)

Papa Swan

Ashley (Alic) och Xaiver (Riley)

Coola Taylor.. läst en recension nu och den sa bl a att Jacob i filmen är mycket bättre än Jacob i filmen.. let's see!

Newton med sin tjej

Bewley

En av Hollywoods respektable par.. håller ännu ihop och har barn.. ställe rupp för varann max.. Jennie twittrade precis innan de drog til premiären.. I'm Team Cullen.. sött eller hur? :)

Anna som visade världen att hon kan mer än som Jessica :)

Ueah, Andy från Weeds är tillsammans med Elisabeth

Respekt till Melissa, manusförfattaren.. hon har nu sagt att det ska bli "multiple sex scenes" i fjärde filmen.. måste! eftersom det står ingenting i boken så har vi hoppet kvar att kunna se det på duken :)


Chefen för summit, författaren Stephenie och regissören David Slade

Dakota.. flera har undrat varför hon alltid ser ut som hon gör i varje red carpet bilder.. hmmhm.. inte tänkt på det.. :)

Justin - Eric i filmen

Rosalie och Esme

finns massa fler..men internet seg nu så roka.. jag hoppade över vargflockarnas bilder.. men nästan alal var där.. kändisar bl a Jennifer Love Hewitt, Jamie King och Will Smiths barn.. sött..


Gillar bilden skrapt! :)

Ett och halvt år...

till nästa premiär...

men inatt var max kul.. så många kändisar var med.. flera livestream var tilgängliga och jag kunde ha 5 st samtidigt som här..



sen har jag twitter och vissa fanforum att hänga med via text.. så det var perfekt!

supertrött nu och ska sova.. så att jag orkar med sill och nubbar imorrn.. (idag)

fans i hela världen är överlycklig liksom jag.. äntligen poserade robsten ihop (senast var det ju jaa evigheter sen.. 2 år nåt.. taylor var alltid med.. och det blir en hel del diskussioner.. lägger upp ett par bilder nu.. det kommer nog en massa.. det där hände ju ty knappt för 30 min sen.. :)

gonatt och trevlig midsommar! :)




sött bild va? visst lever rykten vidare :)

Foto och video

en del har frågat hur detvar att vara på hovet.. sorry att jag ej smsat er men här kan ni få läsa :)
jag var ju inte såå nära dem och ej fått autograf eller varken rört dem så det var inte typ.. jag är ju ej typ 13 år.. så jag stod mst och njöt av stämningen och det var skitkul att få se dem i verklighet.. att kristen faktiskt ät såååå smal! efteråt flöt mitt liv precis som vanligt!! :)

äntligen fått in bilde roch foto. som jag sa var det nästan omöjlgt att få bra bilder.. men tog det bästa.. så ni vet att vi var där! :) och ett par video.. bättre att filma.. tack till carro.. hon hade bra position så hon kunde filma riktigt bra tycker jag! ;)










nu vill jag sova.. men nänä.. ska givetvis kolla på premärien.. så vad göra nu? kanske gå ut en stund.. eller.. vetefan... ja måste ut ur dator.. max! :)

Entertaiment Weekley

älskar deras photoshoots.. Vanity fair självklart nummer 1.. brukar ha alltid roliga och snyga bilder på tv-serier typ.. bl a vänner och gossip girl...

men just när det gäller twilight då diggar jag EW.. inför eclipsefilmen har det kommit omslagsbilder och photoshoot.. love!



lätt match mellan tay och rob eller hur? kolla på näsan och leendet?!? :)
förresten så använder tay och kris nåt sorts box för att komma i samma längd som rob.. (så tay fuskar...)



nu måste göra to do list så jag hinner fixa allt klar under kvällen.. :)

SEMESTER?

Kommentar till Jocke.. know, det ska ej kallas kungabröllopet men det är typ bekväm ord och det finns faktiskt www.kungabröllopet.se så jag antar att det är okeeej att skriva så.. ?!?! :)

Igår blev det ett par glas rosevin med sköna folk.. och tidigt imorse ja fick vända på dygnet dirket.. (dålig sömn inatt faktiskt då jag inte kunde hitta väckarklockan suck) var det ett möte med SVT.. hoppas de köper dramaskis ide men det blev ett positivit möte.. trevligt.. sen drog man till alvikbadet och slösnackade under dagen vid solen.. så skönt.. känns som semester har börjat.. "inga planering".. imorrn troligen hos fld och sola i deras altan samt grilla lite.. tvätta borde jag oxå göra.. soooft!

och så blir det PREMIÄR MED REDCAPRET imorrn för eclipse i los angeles.. ska definitivt sitta uppe under natten och följa livestream.. skojskoj! kolla vad för kläder samt vilka kändisar kommer att delta.. övriga än de som är med på filmen förstås.. sen tre dagar tillåter nokia theatre (platstet som ska ha visning) folk att köa inför imorrn.. här är en bild från posh24.se.. wow eller hur? heja twilightfans!



nu fixa nåt lätt käk sen blir det bridgespel via nätet ikväll! :)

imorrn.. KÖP KLICK!!!!!


Hysteri... SPOILERVARNING!!!

Känns som att jag aldrig får tid över.. trots semester.. först kungabröllopet. man vill ju kunna hänga med allt.. bilder och senaste nyheten t ex om smekmånaden.. sen är det ju twilight också.. och så min lilla programidé.. denna vecka får jag veta om det blir av 100%.. så jävla spännande.. sen imorrn möte med svt då ska vi dramaski försöka sälja våra ideer..

till helgen är det ju midsommar.. och förhoppningsvis lite kvalitetstid med vänner ute i skärgården innan kulturfestivalen börjar.. var tar tiden vägen?? går ändå fort.. ja det är väl bara att konstatera att det är normalt när man är äldre.. :(

men iaf det har kommit ut flera bilder på eclipse movie companion som ska komma ut den 29 juni.. ska absolut ha den.. kul med info om bakom kulisserna osv.. bilder är spoilerade.. så hårt varning nu!! hehe.. fast vi alla som läst vet ju ungefär men ändå.. här kommer de..


Äntligen ett glimt ur tältscenen! :)


Förmodar att det är sista natten innan de beger sig ut till skogen.


Uppe i skogen?


Vackert i närdbild :)


Ängen.. denna scen spelades in på bland de första inspelningsdagarna :)


Myspys!


Det var då Jacob just kysst bella och hon bröt handen.. naturligtvis var Edward förbannad! haha


Alla scener i kylan spelades in inne och med chroma.. en dröm för mig att jobba med det..


Jaha så rörde Edward jacon inne i tälten.. varför??? :)


Älskar denna bild! kemi!!!


Sista bild tror jag av hela filmen.. om inte Jacob får sin.. fin avslutning i så fall!


Åh, en kram.. undrar om det är då bella ångrar djupt för det vad hon gjort eller.. hmm..


Japp Bella nere i jacksonville och besöker mor sin..


Trevligt med vampyrkyssen :)


Vampyrer kan också le och vara glada! :)

och framförallt... KYSSEN!!!


Blää!!! haha

hovet med bilder

Igår på hovet. det var superkul men det finns folk som blev rätt besvikna och det förstår jag dem väl. Kris och Tay var ju bara där max 20-30 min.. 2x10 min i folkhavet för autografer och sen BARA 10 MIN uppe på scenen typ.. med endast 5 frågor.. jag är inte ensam som är så rätt besviken på journalisten.. HON skulle ta frågor från oss fans men nä det blev 5 världens vanligaste frågor som vi vet redan svaret på.. och jag misstänker nu att de har en viss regler vad för frågor får ställas..eller vad tror ni? eller är journalister så jävla dumma ibland???

Men som sagt är jag glad över att få tolken och dela upplevelsen med drygt 9000 fans.. det är som är roligast! sen så skrek det visst en massa.. oberörd för mig men tycker synd om dem bara.. och tolkarna förstås som såg rätt irriterad ut haha.. biljetten dit är ju GRATIS och visst är det värt.. roligt att få se dem i nära håll.. jag är så nöjd.. det räcker väldigt bra!!! det är svårt att få bra bilder därinne.. jag ville titta och njuta.. inte kämpa å få fram bra bilder med min nya mobil (som jag ej försått riktigt hur man gör hehe) men här är bilderna som jag har tagit från en sida..



såg dem i precis dessa håll.. fast ca tio meter längre bort kanske..nånting sånt.. men såg dem! :) de verkr ha vädigt svårt att prata eftersom det var för högt pga skriket.. kom på nu att det måste vara plågsamt att ha skriket i öronen.. vilket jobb.. de sa också att de vet att folk skriker inte för kristen och taylor utan för bella och jacob så det är deras karaktärs skull de och fans är här.. pi sant! ;)

Grand Hotel i Stockholm


Kläderna för presskonferensen är helt godkänt.. Kristen har Oscar Renta klänningen.
Ser fram emot vad för kläder de ska ha sig till ikväll.. om Taylor har kostym då jag respekt.. annars bojkotta team jacob för alltid! haha

De fick naturligtvis frågan om Rob.. frågan var typ om de saknar Rob.. Kristen svarade "JA" och att det sårar dem så mycket att Rob är inte med dem.. så att de kan ej prata om det.. annars måste de gå tillbaka till hotelrummet och gråter.. haha!!!

http://www.twitter.com/mdrapsa

Faneventet

Ikväll kommer jag att vara på faneventet och jag har nu ett par biljetter. En VIP och en vanlig sittplats. jag vet inte hur jag ska göra.. läser att folk köar redan från imorse för det finns 2000 VIP platser.. och det är ståplatser..

Jag har inga förväntningar.. eller jo.. att kunna se Kris och Tay i 1 cm duger gott för min del :)

Ni som vill veta hur det ser ut ikväll så kommer jag att twittra om det.. besök
http://www.twitter.com/mdrapsa

Under helgen var båda i Berlin.. under deras lediga dag besökte Taylor en gokartställe medan Kristen till en minnesmomuent för förintelsen



Det är så få bilder på dem under helgen, det visar nog att de har fått det ro i staden.. inte lika galna papprazzifotografer osv.. landet var ju rätt upptagen med fotbolls vm och kungabröllopet i sverige :)

http://tv.expressen.se/noje/1.1992459/skadespelarna-fran-twilight-haller-presskonferens
expressen direktsänder presskonferensen.. :)

Grand hotel i Stockholm

Bree Tanner's andra liv

Gomorron!
Idag är den stora dagen ;) Historiskt.. jag har bara njutit av all skriverier om kungabröllopet. jag tycker det är roligare att läsa diverse tidningar istället t ex för VM eller nåt oljekris typ.. ja tidningarna kommer att bli tråkigt efter idag... :(

Ja, kom på att jag har läst Bre Tanner's andra liv, en novell ur eclipse..


Ingen höjdare som övriga huvudböckerna men det är inressant att få ett annat perspektiv av storyn. ur en vampyrens perspektiv.. kortfattad, det handlar om Bree (som finns med i Eclipse) och övriga nyfödda gänget i Seattle, hur de tänker, agerar osv.. Ni som gillar Eclipse så är det värt att läsa denna bok tycker jag.. den är på drygt 200 sidor.. inte mycket! :)

Jamen de var i Berlin igår.. Kristen nämnde i nån intervju att de valde Berlin pga det är en great stad och de tänker ströva runt och kanske kolla in fotboll typ.. så jag antar att där kommer de att stanna över helgen.. lite synd! :) men det är bra då kan svenskarna fokusera på den stora dagen.. t ex jag! hehe


I GOOOT!

Kom hem idag helt utmattad (som vanligt men denna gång är det lite extra pga avslutat byss-jobbet) så låg det ett par brev och jag öppnade.. det var ett som är från SF. Funderade vad det kan vara sen kom jag på.. biljetterna till faneventet.. jag har skickat in ett tävlingsbidrag.. på skoj typ.. eller jo ville ha biljetterna men som sagt jag är lite vuxen, döv och ja kommer att missa en hel del..

men så låg det två biljetter i mina händer.. självklart ska jag ej missa.. ska spana in en stund.. kul å se hur stämningen där :)

Nu är de i Rom och promotar.. imorrn Berlin.. sen Stockholm på måndag... undrar var de kommer att befinna sig under helgen.. de kan kanppast få rum på Grand Hotel eller Sheraton under helgen som är nog fullt av kungligheter eller hur?

Rome Photocall


Presskonferens


Fanevent


Nu ska jag se på True Blood... yeah!

Sista kvällen.. och irriterad!

Texten försvann.. ja som ni förstår ska jag ej blabla hehe..

Börjar bli sjuk och längtar tills på fredag då jag kan NJUTA.. inga måsten under hela sommaren fatta!!! BYSS är nästan färdigredigerade och jag måste säga trots en del kriser så är jag rätt nöjd! Känner att jag inte kommer behöva att försvara mig alls.. Jag står för det vad som händer.. Promise! Tveka inte att komma fram til mig och säga som det är.. snacka inte runt.. då kan tv-produktion inte utveckla, right! :)

Imorrn intervju med dövtidningen samt lunch med chefen.. känns bra avslutning det.. sen TÅG till sthlm och njuta av bröllopshysteri samt eclipse!!!

Robert var på Jay Leno och hela gänget var på Jimmy Kimmel..


Robstenlove :)




Det var nog då Emma Roberts berättar att hon är Team Jacob.. haha Rob säger att hon måste ha en dålig smak..

Nu ska jag gå från jobbet och reflektera om allt... TACK till er som har stöttat mig under våren.. utan er kunde jag inte göra bra program.. ni är bäst! :)

Facial expressions :)



Pretty Little Liars

Ett tag sen jag tipsar nån bra serie.. detta tycker jag att ni som gillar Desperate housewives borde se.. det är en sorts mini DH girls..



Handlar om ett gäng tjejer som var bästisar och en av tjej försvann.. och ett år senare har allas liv förändrats och tjejens kropp hittats.. men någon påminner tjejerna att deras hemligheter inte går säker som de tror..

skön sommarserie.. det är visst baserat på böcker.. ska absolut ta å sommarläsa dem.. glöm ej att IKVÄLL har True Blood säsong 3 premiär.. är också glad att The Secrets Of American Teenager är tillbaka.. Weeds börjar inte förrän i augusti suck..

Heja sommarserier! :)


Exakt en vecka kvar...

helt galet att de ska komma till Sverige.. tja! I helgen var det presjunket för Eclipse så massor av intervjuer finns överallt.. det är samma vanliga frågor typ skulle du göra som din karaktär gör osv osv.. inget speciellt.. förutom en som jag tycker var lite roligt är..



Då de talar om Breaking Dawn.. det är klart att det ska bli två filmer.. skoj.. skådespelarna visste redan långt förväg men de fick inte säga nånting förrän nu.. det var jobbigt sa de.. tja, typsikt filmbolaget.. styr allt typ..

Vid ca 00:35 sa Rob: Don't you sleep with a baby in it?
Vid ca 00:50 sa Taylor: Don't you sleep with her in it?

Här är ett par bilder..



När Rob fick frågan om vad är hans favoritfilm så svarade han The Runaways.. låt oss se hur Kristen reagerade..


Intressant.. Kristen fick frågan.. "tror du att all rykte om dig och Robert skulle gå över när BD är över" och hennes svar är "Troligen..." tja det betyder väl att de inte är ett par.. synd.. :)


De drev med Taylor...

De två har fortfarande kemi.. imponerande!

MMA 2010

Veckan har varit väldigt hektiskt.. startade faktiskt bra då jag fick veta om galan på måndagsmorgonen att New Moon vann samtliga priser.. när jag väl kom till jobbet och fick veta att det kan bli "kris" och att BYSS kanske inte kan bli klar i tid.. fan för min anställning går ju ut nästa vecka.. det finns INGA möjligheter att det ska skjutas upp.. då får de klara sig utan mig och det totalvägrar jag!! Det är bara att hålla käften och jobba ihjäl!!!

Tur för vi hann faktiskt med en hel del.. så tidschemat ser bra ut.. tror jag! :) Igår var det BYSS wrap party med screening av ett par program.. jag var spänd hela veckan.. t.o.m programledarna var med.. men reaktionerna från gästerna var överraskande mycket positiva! Nu vet jag vad för grejer vi måste jobba med.. bara en vecka.. ska göra allt jag kan för att leverera programmet 100% perfekt! Måste ju.. sänds ju i TV!!!

Ja, här kommer kort summering från MMA.. lyckat.. Jag är glad över att Sandra fick hederpriset.. respekt till henne och talet var oslagsbar!! Hon skämtade bort om sin tunga situationen på ett perfekt sätt! Respekt till henne! Sen var jag of course so happy for New moon vann bästa kvinnliga, manliga, kyssen samt bästa film!!!

Gissa hur Robsten bjöd på scenen? De vet hur de kan göra deras fans galna.. förra året kysstes de inte.. och detta år.. de började med att säga att det är bra foto samt redigering som fick till kyssen inte de själv.. de visade och det blev fel pga rob trampade på hennes fot, sen avbröt kristen och sa att det är nog bäst de  hoppar över kyssen.. sen överraskade rob liksom..

Watch the 2010 MTV Movie Awards at MTV.com!







Så jävla smart av dem som kyssets i sådan håll.. inga i världen kunde bekräfta om det var en kyss eller kindpuss.. eftersom Kristens arm syns så är jag säker på att detta var planerat.. får vänta till nästa år.. tredje gången gillt.. de måste bjuda på nånting smaskens!!

Förresten var hela galan jätterolig.. Tom Cruise var jättebra.. liksom alla presentörer.. förutom Zac som såg småtrist ut.. han förstod väl att han är utkonkurrerad nu.. Robert nämnde faktiskt Kristen i hans tal, snällt.. ".... Tack Kristen för du bar genom filmen" typ.. och stackars Taylor som fick INGENTING.. Orättvis mot Roberts insats i New Moon.. tja.. ibland räcker det med att bara se bra ut och säga perfekta repliker.. sorry!



Ligger efter

Tja.. inser nu det gör jag när det gäller Eclipse-nyheter.. de senaste dagarna har många bilder, artiklar, photoshoots, nyheter osv osv släppts.. och jag hinner ej hänga med och så MTV Movie Awards oxå.. jag är inne på BYSS slutredigering nu.. så 100% fokus inne på redigeringsrummet behövs.. så allt annat får "vänta".. lite svårt att prioritera bort jobb :(

Hinner ny samla en del bilder och tänker uppdatera nu lite.. och noll om MMA för jag ska se repris ikväll med svensk text (HOPPAS MTV håller vad de säger) så jag får en rättvis bild av galan.. läst att det blev "kyssfesten" jaja men vill så gärna titta på hela galan.. spännande.. om knappt tio minuter!!


MMA

Suuuuck.. jag är max sönder efter bridgelägret i helgen.. för få sömn.. vill titta på mtv movie awards men nää.. måste hålla mig till imorrn bitti.. så jag orkar jobba.. annars ser det inte bra ut.. SUGEN vakna inatt men vi får se vad jag kommer att göra..

tröt nu så jag skriver imorrn om vilka är nominerade.. men new moon är nominerade i flera kategori.. bland annat som fansen ser mest fram emot är bästa kyssen.. kristen är nominerade i två filmer.. 1. new moon med rob, 2. thr runaways med dakota fanning.. om nr 1 vinner då väntar fansen med spänning vad de två ska bjuda på scenen.. förra året kysstes de nästan.. kanske nu ska de kyssa och bekräfta för hela världen? (tror knappast!) om nr 2 vinner då skulle skvalleritdningar rubikerar med att rob är svartsjuk osv osv.. tja kanske vinner hon inget.. vet ej..

ja nu packa sen sooova!

Soeul, Korea

Igår snabbkollade jag vid 21tiden utanför SF Sergel.. jag hjärtar alla fans som köade utanför.. fin respekt! Önskade att jag skulle va där oxå men jaja.. får hoppas på lite tur via lottning :)

Nu känns det lite extra spännande.. man undrar vad Kristen och Taylor kommer att klä sig när de kommer till Sverige. I Sydney var de lite mer enkla.. liksom med Mexiko.. men i Korea var de betydligare uppklädda.. många säger att det beror på landets kultur.. hmmhm?!?

Presskonferensen



Fan event


Ska bli kul å se om skvallertidningar nappar på.. att de har kommit närmare varandra och blivit ett par?? att Rob känner sig sviken.. eller tvärtom att Rob lämnade henne osv osv.. de båda ser ut att ha bra kemi ihop! Man kan se en tydlig skillnad.. Mellan Kristen och Taylor är det mer broderlig kärlek.. Taylor tar hand om henne.. hon max nervös gå i röda mattan osv.. har svårt att bli fotograferad.. Taylor lugnar henne.. men Rob däremot.. mer olikt.. det är han som följer efter henne.. viskar i hennes öra hela tiden.. lustigt!

Jag pi chockad.. för en gång skull tycker jag att Kristen kan se snygg ut!! för en närmare syn på håret..


Ja, sitter på jobbet.. har noll för mig.. tänkte kolla in fyran, kungabröllopet men nix.. ingen text tv dåså.. orkar ej gå nånstans.. har nämligen joggat uppe på toppen.. (5km - inget för vissa vet jag men för mig är det M Y C K E T! speciellt när jag har druckit öl igår och ätit pannkakor till lunchen) äh sitter å surfar runt..

EDIT:
Läser nu att Kristen.. igen.. New moon promo sa hon nåt om att hon vill ej som Angelina Jolie och det upprörde fansen.. och nu..

On the paparazzi:

"What you don’t see are the cameras shoved in my face and the bizarre intrusive questions being asked, or the people falling over themselves, screaming and taunting to get a reaction. The photos are so … I feel like I’m looking at someone being raped. A lot of the time I can’t handle it. It’s fucked. I never expected that this would be my life."

Tja.. inte så farligt men nu ikväll har Kristen gått ut och bett om ursäkt.. tja! Har sett en del paprazzifilmer.. de är otroliga.. t ex i Sydney var det kaos.. de överfallde liksom.. samma sak i Brasilien.. hemskt max! jag HOPPAS att Sverige/Arlanda låter dem vara fred.. let see!


Räknar dagar

kan jag börja nu.. har köpt biljetter till...



27 dagar!!!