Den 29 april

finns Twilight DVD äntligen ute i Sverige. Fattar inte att tiden går alldeles fort. Skönt! Men jsg fick redan dvd från Ellie som har köpt i Canada - yeah! Utan svensk text förtås men jag är lycklig över att få se engelsk text för hörselskadade (ni vet med alla smådetaljerad textad) och att en del av extramaterialet skiljer sig från från svensk dvd.. Fast inga text på extramaterialet.. synd (får vänta till när jag får hit nån hörande som kan tolka..) men i alla fall var det roligt att titta på..

Bl a fick jag se att...


hur denna scen spelades in.. jag har läst att det var skitkallt.. men inte att det var så KALL
man kan se hur skådespelarna frös och kämpade att agera.. jag tyckte att scenen var smålustig..skådespelarna såg ej avslappnat ut (det är en avslutningsscen) men nu fattade jag.. ojdå!

Hoppas att svenska dvd innehåller svensk text på extramaterial.. håller tummarna!

Just nu spelas som sagt New moon in.. här kommer ett par bilder som jag verkligen ser fram emot!!!


Det sägs att det är Bellas födelsedag och de är utanför skolan.


Woow! Sex månader kvar!

Massa skvaller kommer VARJE dag typ.. haha.. kul å läsa runt när jag vart borta hela helgen..
En sajt skrev att filmbolaget var sur på Kristen för hon var ute med sin pojkvän

 
i Vancouver för några veckor sedan pga de
tog död på all rykte om henne och Robert..

Men..
 
i helgen var de ute igen. det sägs att Kristen hoppade ner direkt när hon fick syn på paparazzi.
Filmbolaget vill alltså att vi fansen ska tro att det är något mellan henne och Robert. Tja, Kristen kommer att få ordentlig utskällning av bolget idag sägs det. Stackars henne!

Men jag personligen tycker att de ska istället skälla ut henne för...

det här hände i vintras.. men alla sa att det fanns ej bevis på att det skulle vara mer än tobak eftersom alla vet hon röker och de sitter framför hennes föräldrars hus samt det är mitt på dagen..men i helgen var det "bekräftat" genom..


Ni kan väl läsa vad som står på Michaels tröja.. undrar om amerikaner vet vad det för nåt.. eller är de dumma och besparar Kristen från ytterligare utskällning? haha

Bjuder på en rolig photoshoot!


En korsning mellan Robert och Edward :)

En kort nyhet.. den 11 maj kommer ett avsnitt av Gossip Girl sändas, den kommer att bestå av "20%" GG och "20%" av Valley Girls. För att avsnittet ska funka som en pilotserie. Serien behöver ej göra en EGEN pilot. Alltså får vi se Serena och yngre verison av Lily i ett samma avsnitt. Ska bli riktigt kul! Det är så hur en spin off ska funka.

Bridge



Yeah, är i Surhammar hela helgen :)

Valley Girls

Stress nu.. vill bara uppdatera promobilder på Gossip Girls spin off..

Nu är det officiellt att serien ska kalla "Valley Girls"

Ska skriva mer om det.. Derek från One tree hill, ni vet knäppe killen som ville ha Peyton.. ska spela Lilys pojkvän (Serenas pappa? Det är frågan)

Tjejen i bilderna ska föreställa Lily när hon var yngre, i Los Angeles på 80-talet, spelad av Brittnay Snow.





Ska bli skitspännande. Hoppas kunna se den under maj/junimånad då alla piloter finns tillgängliga! :)

Love my way

Australiensiska TV-serier är speciella. Kvalitet är på topp, kanske för att jag gillar deras livstil. Flera vet att jag är för amerikaniserad som gillar ytliga amerikanska romantiska filmer. Men innerst i mitt hjärta ligger en stor respekt för australiensiska TV-serier.

Här kommer ett par stycken som jag verkligen älskade...

Paradise Beach - Vem minns inte Sean, Kirk och Cassie???

Kvinnofängelset - Vem hatade inte Ferguson? Bea, Lizzie och alla andra kvinnor. (Är så jävla glad att jag lyckades besöka anstalten när jag var i Melbourne på OS. Fantastisk upplevelse! Tack för sällskapet, Sofia N :)

Snowy river - det är första serie som jag blev kär i alla killar bl a Guy Pearce, Hugh Jackman och Josh Lucas

Hem ljuva hem - Vem berördes inte av Meg och hennes leukemi.. åh jag grät max!

Mc Leod's döttrar - Serien var en tröst för mig när jag återvände från Australien och hade sorg.

Vårt hemliga liv - en av bästa serie som har gjorts.. jag VÄNTAR på dvd som tydligen aldrig kommer ut på svenskan :(

Jag har Mad men och Pushing diaries som ettan i min dvd-inköpslistan. Jag har hört talats om Love my way pga Claudia Karvan, en australiensk skådespelerska som jag har stor respekt för som innehar huvudrollen samt är en av skaparna. DN skrev en artikel om den för ett par veckor (serien sändes på natten och de hade en artikel om just natt-tv-serie som borde ses) När jag var inne på Maxi i torsdags och handlade låg Love my way framör näsan på mig... jag bröt löften och köpte den helt spontant.

Gissa vad? Jag fick en magnifik TV-upplevelse när jag plöjde mig genom de tio avsnitten med tårar och jag viftade mina händer faktiskt när Frankie gjorde en otrolig speech. Det är längsedan sist jag blev berörd av nån serie. Love my way är en garanterat autentisk TV-serie, ännu bättre än än Tell me you love me. (inte sexscener utan själva dialog och story förstås!)



My love way säsong 2 kommer ut på svenska i maj (perfekt) och det finns säsong 3 inspelade också. De har inte besämt sig om det blir fjärde. Det var också när det gällde andra och tredje. Cool tycker jag. Det innebär väl att de går efter manuset och bestämmer sig om det blir en fortsättning. Kvaliet! Inte ska pengar styra, som det gör i Amerika :(

En kort handling om serien: Huvudrollen Frankie som är singel och 30 år, är konstnär och arbetar på en dagstidning. Hon har en dotter Lou som är 8 år. De  bor tillammans med Tom som deppar jämt och är bror med Frankies ex samt är pappan till barnet, Charlie. Han är gift med kontrolbehov Julia och de har en nyfödd son Toby. Franies mamma Di är en rebellisk mor och Charlies föräldrar är enkla, fadern är taxichaufför och modern religiös. Lou är den som håller familjen ihop och det händer saker och ting.

(min åsikt, en händelse som jag inte avslöjar.. jag tycker att det är otrolig modigt av serien som vågade ta sig till och filma genom storyn.. mycket strongt! = massa tårar!)

Det finns mängder TV-serie som är producerade i Australien, exemplvis Grannar :) jag kollade på sista säsongerna, pga jag hade inte kanalen då :( Doktor kan komma har alla väl sett.. :)

Övriga australiensiska serier som jag vill se är Innan lyckan vänder och Mot alla vindar. Rekommenderar er starkt att titta på dem!

Skvaller

Nu börjar Hollywood prata om ett hetaste par.. nämligen Rachel McAdams och Josh Lucas. Jag blir glad för de båda är min favoritskådespelare. Jag gillar Rachel från The Notebook och sen har följt upp hennes filmer. Tyckte att hon var gullig som blev tillsammans med Ryan Gosling (hennes motspelare i The Notebook) men de gjorde slut. Synd!

Josh Lucas är väldigt snygg. Jag blev kär i honom när han spelade i TV-serien Snowy River (från nittiotalet) och sen visst var han sååå bra i Sweet home Alabama??? Gud, vad glad jag blev när han fick tjejen som han vägrat att skilja sig från :)


De har tydligen inte erkänt deras förhållande.. men snart gör de. 

Tja, sen annat.. Blake Lively och Penn Badgley.. de blev fotade på flygplatsen..


Visst är det hårt att vara kändis.. men de är lika söta ihop! :)
Gossip Girl är tillbaka nästa vecka! Great!

MTV Movie Awards sker den 31 maj.. jag ska 100% kolla på den.. sänds kl 03.00 natten mellan lördagen till söndagen. Twilight blev nominerade i flera kategorier.. bland annat bästa kyssen. När The Notebook vann i denna kategori gjorde Rachel och Ryan en sketch om det.. de härmade hur de gjorde och visade på scenen. en oförglömlig händelse för oss alla fansen. Många hoppas på att Robert Pattinson och Kristen Stewart vinner och gör nåt skoj på scenen. Vi får se! :)

Visst är det JOBBIGT att vara döv.. då missar man massor :( drömmer om en pojkvän som har exakt samma intresse som mig och är extrem snäll samt duktig på teckenspråk.. så kunde man få allt tolkat! :)

Kolla länken


KLICKA HÄR

Kanal 5 har samlat 100 favoritscener av fans för desperate housewives. Som bekant sändes femman 100e avsnitt i tisdags.

Om ni har tid över, så är det härligt att bläddra och kolla på bilder. De har också adresser till youtube som man kan kolla in scenen och minnas.

En kul tidsfördriv, precis som jag har nu, påsklovet ju! :)

Dramaski fyller 1 år

Har redan sagt tack men måste få skriva här och säger tack igen! Seriöst, blev jätterörd jag över presenten från er fansen!
Jag är såå motiverad och ska göra mitt bästa att anders.se säsong 2 ska bli riktigt bra!

Flera bilder kommer att uppdateras på hemsidan, inom kort.


God och cool tårta :)
(drömmer om 100e avsnitt tårta redan haha, undrar hur den skulle se ut.. haha)


Visst blev vi riktiga glada! :)

Och Dramaski vill tacka Niklas för din hjälp med hemsidan.

Tusen tack för er feedback, anders.se fans!! ni är bäst!!!

Besök gärna www.dramaski.se

Påsken

Jag firade i Åre med trevliga sällskap. Resultatet: Min sömn har vänts rejält. Nu vaknar jag kl åtta och somnar senast vid midnatt. Hoppas det fortsätter, skulle vara underbar! :)

Observera! Ikväll visas jubeliumavsnitt av Desperate houseviwes kl 21.00. MEN det blir ett dubbelavsnitt det vill säga att femman visar ett avsnitt till vid kl 22tiden. Härligt med två timmars DH ikväll?!?

Samla ihop påskgodis som blev över och kanske chips och njuit av kvällen!

100th episode

Nyss firade Grey's anatomy deras 100e avsnitt. I USA firar de alltid med en stor tårta. Att lyckas göra 100 avsnitter är något stort.. jag vet inte exakt varför men det spelar visst nån roll för serien. Nämligen när man säljer till nån kanal och har mer än 100 st avsnitt så har man andra privilegium typ vilket gynnar serien.

Här lägger jag upp olika foto på serier som lyckats med 100 stycken. Tro det eller inte. The OC nådde aldrig 100, de har bara 92 inspelade avsnitter. Väldigt synd. LOST är inne på 99 avsnitter när säsongen slutar. Första avsnitt av säsong 6 blir nog deras 100e avsnitt så firande och tårta kommer inte förrän senare detta år :)



House



Grey's Anatomy





Beverly Hills 90210



CSI NY



Desperate Housewives



Gilmore Girls



One tree hill

Tja, jag letade efter Dawsons creek.. men hittade ingen bild :( men vet att de har firat 100 avsnitt..
Säkert flera.. drömmer att anders.se ska få fira sin 100 avsnitt.. skulle va max wow! ;D

Ute i solen

Många var väl ute idag, fantastiskt varmt! Lade märkte till allt fler yngre klär sig som om det är juni. Då insåg jag att jag har blivit lite gammal. Inte ska man väl klä sig så där redan nu-tankar typ :) Men i alla fall så var jag på promenad idag med en vän och fikade i en mysig ställe som serverar hembakat. Gott!

Passade på att ta med min kamera (har inte haft tider att ägna mig åt den.. speciellt när jag för ett väldigt bra tag sen insåg att man borde ha extra grejer för att kunna få riktiga bra bilder.. räcker absolut INTE bara med systemkamera, det ska ni veta!)

Bjuder på några aprilbilder, ja INTE vårbilder!



Jag försökte få mer skräp och genomskinklig bild men jag kunde omöjligt se hur resultatet blev på skärmen.. solen sken som fan då.. så jag fotade med olika funktioner och chansade..den var bästa men vet kan tagit bättre :(



Härligt, verkar som att fåglarna är ivriga att våren är på väg :)



Suck, det är nära.. tja, den fågeln har i alla fall ett mål!



Gillar bilden, pga en som står på isen medan alla andra simmar :)



Det här får mig undra, fryser han eller? Vilse bland isarna? :D



ja, här är en klar argument - till att varför vi inte så klä oss som om det är juni!

Ja nu ska jag fixa middag, det ska bli en god köttfärssoppa med chili. Dumma jag som inte köpt jäst, hade tänkt baka frallor.. nu orkar jag inte ta mig till affären :(

Ha det gott!

I brist på annat...

Hittade en kul lista.. 100 bästa tv-serie på de senaste 20 åren.. fetstil visar vad vi nog känner till.. så många tv-serier.. obs! måste ha haft minst 3 säsonger.

#100 Big Brother
#99 Aqua Teen Hunger Force
#98 Will and Grace
#97 Carnivale
#96 Malcolm in the Middle
#95 Felicity
#94 Home Improvement
#93 CSI
#92 Spongebob Squarepants
#91 Oz
#90 Wildboyz
#89 Ally McBeal
#88 The Venture Bros.
#87 The Real World/Road Rules Challenge
#86 Futurama
#85 Wonderfalls
#84 Everwood
#83 Rome
#82 Reno 911
#81 Robot Chicken
#80 Weeds
#79 The Practice
#78 Ed
#77 Supernatural
#76 Who Wants to Be a Millionaire?
#75 Boston Legal
#74 Mystery Science Theater 3000
#73 Rescue Me
#72 The Ben Stiller Show
#71 Project Runway
#70 Entourage
#69 The Tom Green Show
#68 The Ren and Stimpy Show
#67 Fresh Prince of Bel-Air
#66 Real Time with Bill Maher/Politically Incorrect
#65 In Living Color
#64 Sex and the City
#63 Nip/Tuck
#62 The OC
#61 Mr. Show with Bob and David
#60 House
#59 Everybody Loves Raymond
#58 Once and Again
#57 ER
#56 Jackass
#55 The Soup/Talk Soup
#54 Newsradio
#53 Family Guy
#52 American Idol
#51 Alias
#50 Pushing Daisies
#49 The Amazing Race
#48 Scrubs
#47 Angel
#46 Veronica Mars
#45 Firefly
#44 Dexter
#43 Beavis and Butthead
#42 Late Night with Conan O'Brien
#41 Star Trek: The Next Generation
#40 Planet Earth
#39 Frasier
#38 Homicide: Life on the Street
#37 The Real World
#36 The Colbert Report
#35 It's Always Sunny in Philadelphia
#34 Six Feet Under
#33 Sports Night
#32 Friday Night Lights
#31 My So-Called Life
#30 The State
#29 How I Met Your Mother
#28 Law and Order
#27 Twin Peaks
#26 Da Ali G Show
#25 24
#24 Deadwood
#23 Gilmore Girls
#22 NYPD Blue
#21 The Larry Sanders Show
#20 The Late Show with David Letterman
#19 Chappelle's Show
#18 The Office US
#17 The X-Files
#16 Friends
#15 The Shield
#14 Arrested Development
#13 The Daily Show
#12 Survivor
#11 Curb Your Enthusiasm
#10 Freaks and Geeks
#9 Lost
#8 South Park
#7 Buffy the Vampire Slayer
#6 Battlestar Galactica
#5 West Wing
#4 The Simpsons
#3 The Sopranos
#2 The Wire
#1 Seinfeld

Eh, jag blev förvånad..eller inte.. att Gilmore Girls har bra placering :) Nr 23. Seinfield, jaja den har ju blviit en klassisker och jag ser fortfarande mina bekanta som avgudar bl a Kramer. Trevligt att The Sopranos ligger riktigt bra till. Mest glad är jag över Freeaks och Geeks, en av min favorit när jag var yngre är bland de 10 bästa. Måste se den igen snart!

Nu blir det en lugn helg, skönt!

14 juni

Vet att jag vart nere i ett tag, denna vecka har varit max segt. Jag har blivit smittad av flera bekanta. Redan i början av veckan kände jag mig lite sämre - kunde inte klura ut vilken sjukdom det var. Fruktade magsjuk eftersom flera fick det. Nä, jag klarade mig - jag + magsjuk = 100 år sedan något... dricker ju whisky då och då. En bevis! :)

Däremot har jag åkt in på en gigantisk halsont. Fick veta idag att det kanske kunde vara halsfluss, blev livrädd. Kollade på vårdguiden och ser att.. det som saknas är att jag inte har svårt att äta.. visst gör det ont men jag äter ändå. Då kan det inte vara halsfluss eller hur? Feber - har inte precis kollat upp men lite frys och svett ibland och max mattkänsla så.. Eftersom jag inte fått halsfluss sen barnsben typ.

Eh, åkte dirket hem från jobbet idag och köpte ben och jerry. Nu mår jag mycket bättre, tack för tipsen! :) kanske hade jag halsfluss trots allt...

Ja nu till något helt annat. True blood sänds den 14 juni på HBO :)
En typ av releasebilder har kommit ut, bjuder på några...






Det blir perfekt.. dagen efter kongressen gäller det! :)