Lite tips

Hallo! Vet jag varit lite tyst... min förklaring är att jag försöker nu bli vän med nuet! :) Sånt tar tid tills man vänjer sig! Mer om det kommer säkert senare...
Här kommer två tv-tips...
Suits, kan ses på SVT play.
Pi bra advokatserie - vassa dialog och jag älskar hur olika Harvey och Mike är men ändå behöver de varandra!
Harvey är den bästa avslutare och är så skicklig och tror att han kan få allt han vill ha.. Mike däremot full av empati och har inte rätt utbildning men har fotografiska minne och av en slump fick han advokatjobbet. De jobbar ihop!. Snygga kostymnissar och jaa.. en njutning att kolla på! ;)
Harvey och Mike är till höger.
GCB, kanal 5 kl 21.55 start nu på tisdag!
Fick bra recension och sägs vara den som kan ersätta Desperate Housewives. Intressant att det börjar redan vid nästan samma tid som DH brukar sändas dvs tisdagar... men inte så lika egentligen, DH är mer åt dramatiska hållet medan GCB är åt det komiska!!!
Handlar om liten stad med kristna folk... en kvinna är uppväxt i staden men har flyttat och gift sig.. men hon flyttar nu tillbaka med skandal... ja gssa hur reaktioner kan bli!!! :) Jag tror det kan bli hur roligt som helst!

OTR trailer



Syns pi bra... vet ej när premiär i Sverige.. kanske hösten. Den är dock med i Cannesfestivalen - premiär där den 23 maj :)

På driften (On the Road)

Läs boken om ni kan.. av Jack Kerouac. En intressant bok om beattiden.. rockabillytiden faktiskt! Men iaf så har filmen äntligen premiär i Cannes! Ser fram emot jag!!!



Robsten i Paris?

Här kommer lite rapport om kära Robsten... jag börjar förstå mer hur Hollywoodvärlden funkar.. T ex när Ryan Reyonlds va ihop/gift med Scarlett så va det nästan INGA bilder på dom.. tills dom gifte sig å började man få lite paprazzibilder på dom.. sen när Reynolds ihop med Lively.. bara ett par månader efter kunde man få bilder då dom hånglade.. trots de vill ej prata om det.. ?!?!? jag tror att kändisar själv styr upp med paprazzifotografer.. ibland får kändisar ju nytta av bilderna som kommer ut.. mer publicitet då lättare få jobb...

Det sägs mer och mer att anledningen till Kristen och Rob klippt banden med Nikki var att hon ständigt ringt till paprazzi.. det kan ganska stämma pga 3 första filmerna kunde man lätt få paprazzibilderna med casten då Nikki är med.. sen sista filmen finns det knappt ett enda.. då har de blivit "fiender".. tja..

Ja men så var Robert i Berlin pga filmen Bel Ami för några veckor sedan..


Rob ser okej ut med mindre hår faktiskt.. haha.. så hans hår är inte det viktigaste som många påstår haha!
Filmpremiär och presskonferens i Berlin...

Kristen kom till Paris för ett par dagar sen pga Fashion Week...paprazzi är med henne vart än hon går..

På flygplatsen samt vid restaurangen

På visningar.. den sista är från Stella McCarthy.. väskan ja.. det fick hon därifrån å tidningar skriver.. undrar vad Balenciaga skulle se på saken?!? hehe jackan är dock från Balenciaga.


Här är hon på Balenciaga visning (hon är nu ansiktet utåt för företaget)

De senaste dagar kunde man se Rob är i New York

Det ryktas hett om att Rob sitter på ett plan till Paris nu.. några twitter och twipic har bekräftat sååå..
kanske får man äntligen se lite mer av Robsten..

fast senaste veckorna har man fått t ex detta här..

Då de är på en av Kristens väns födelsedagsfest med tema "Dirty Dancing"


Under oscarhelgen var de ute med andra kändisar bl a Tom Hanks..och här är enda bild som de två fångades... visste ni att det finns många ställen i Hollywood som man kan hänga då det är förbjudet att ta bilder.. man förstår var de gärna går till..

Fortf inga "officiella bilder".. snart typ 3 år.. jag pi hårt impad! :D

För sista gången!

Ja, nu är alla i ordning. Puh. Laddar nu upp de sista bilderna.. sen går jag till nästa projekt.. det lär bli organisera min garderob.. rätt katastrof därinne.. perfekt mål att greja klart allt i samband med "vårstädning" så det ska se snygg ut till sommaren! :)


Dövas hus pubafton... 2007!


Allra första berömda glöggfest hos Jocke 2006


Jag var??? Polen! Mums! :) 2008


Min födelsedag, aug 2008... i Danmark tror jag!


Jag och Hannah... i min inflyttningsfest 2006


Däruppe är jag i Kista science tower.. den jag pekar på är där jag bor!


Parkhäng... i medis tror jag.. 2007


Anders.se säsong 2 visning vid filmhuset 2010!

Ja nu går jag vidare med nya bilder.. jag har nästan ingenting från 2010 till nu.. ja dax att jaga och be om att få bilder.. jag är dålig på att fotografera men.. inser att det är lite viktigt med bilder det är som minne.. bra för mig att ha då mina minnen sviker mig... alltför ofta! :(