SPA



Känns sorgligt.. vi vet ju inte ännu hur detblir med Breaking Dawn.. tja, vi får hoppas att det går bra med new Moon premiären!

Nu ska jag ta vara på mig, ha egen lilla spa innan folks invasion imorrn - halloweenparty härhemma för utvalda gäster. Om jag hade störrre lägenhet då skulle flera få vara med. Tja! men vi ses på dövas hus! :)


FlashForward

Glömde nästan bort det.. Tack Filje som påminde mig.

Ja, premiär ikväll på fyran.. kl 22.55

En ny lost typ.. skillnaden är visst att vi får svaret redan året 2010. Intressant! ska kolla, får lite Jericho-vibbar men premiären i USA gick jätebra, höga tittarsiffror så det lär bli bättre :)



Ja, typ en katastrof-serie.. det började med att allt stannade (medvetlösa skulle jag tro) i 2.17 minuter.. de som vaknade upp har ju en hel dle att reda upp.. ja där är handlingen :) terrorattack eller vad nu det kan vara?!?! Grubbla!

Jag personligen tycker att Lost bör ses på raden, liksom 24. Jag tror denna serie är sån också. Tvekar om jag ska se eller vänta tills boxen har kommit. Tänk er, ha en marahton och se flera avsnitter - perfekt ju! :)

Heroes S4E06

Wow..

Som ni vet fins det olika förmågor i serien heroes.. och nu har de en som är döv och kan se ljud i färger.. lite skumt men ja vi får se hur det utvecklas.. men samma visa i amerikanska serier/filmer bl a Jericho, Personal effects har de en döving som kan höra och tala..de borde kalla sig hörselskadade.. jajamän..

men detta här..heroes var tyvärr inte annorlunda.. tjejen kunde avläsa jättebra.. dock ville hon ha papper och penna pga ej missförstånd.. och kunde ej förstå Hiro pga hans japanska dialekt.. vissa kännetecken kan man godkänna men ändå..

men men.. nånting kul och informativ när jag såg avsnittet dök upp..



häftigt va?? hehe.. jag hjärta hiro!

nu e bubbelbadet klart.. kan ej fatta det.. dags för förändringar.. och hålla till planen.. ingen dator efter kl 21.. bad och böcker/filmer gäller.. mer lugn och ro.. perfekt nu när det är riktig höst och snart vinter.. mys!!!

fast morgondagen.. kl 06.10 tåget till vänersborg.. usch med tidig morgon men första klass.. intressant att de serverar frukosten vid sittplats.. :)

Klipp med text



Jag spoilervarnar INTE detta här.. bara få sekunder och repliker. Ni som är team Edward njuter extra av det här som jag gör :) Ännu mer pga textat.. perfekt ju!

Nu ska jag lägga mej och njuta av Gossip girl i BOKFORM! Har nu börjat läsa - lika bra för säsong 3, i af just nu är skit, sant.. jag har alltif diggat GG men senaste avsnitt - gäääääsp! Hilary Duff är inte alls bra :( Antar att GG går i One tree Hill och The OC spår nu.. då det blev inget mellan Lucas och Peyton samt Ryan och Marissa. Lucas träffade Brooke och Ryan träffade bl a Lindsay då var det verkligen kass. Tragiskt.. lika bra läsa böcker och jag blev förvånad att storyn är mycket bättre. I alla fall i första boken. Lite släkt med de första avsnitten ja men ändå..

Författaren sa ju bl a att hon var mest besviken över hur serien behandlade karaktären Vanessa, jag själv är inte förtjust i henne. Nu kommer jag fram till då Vanessa introduceras. Ska bli intressant och följa upp henne :)

God natt!

Anna Thunman Sköld

Vill bara säga att jag diggar Anna Thunman Skölds blogg. Hon tittar verkligen mycket på teveserier. Och så arbetar hon med det också. Förebild! Hon har gjort en kul gjort-slut-lista på serier som hon slutade titta och varför. Jävla roligt!

http://tvbloggen.tvplaneten.se/author/thunman/

Idag storstädade jag och mina föräldrar min lägenhet. Äntligen bor jag här nu efter ett par månader. Dags för ensamheten, matlagning, diskning, tvätt osv. Jag dammade ordentligt av mina teveboxar (renovering och damm överallt såå) och inser att jag borde uppdatera en hel del.. och hittade några som jag inte hunnit tittat bl a ligger Melrose Place säsong 1 kvar i en plastförpackning.. Tid, tid och åter tid säger jag :(

Såg förresten en jävla bra film på bio ikväll, 500 days of summer. Ni vet at jag älskar ytliga romantiska filmer, i synnerhet producerade av amerikaner och för amerikaner. Men denna film är helt motsatta och det stämmer bra. Dock de sista några minuterna gjorde en stor vänding. Svårt att förklara, jag befaller er folks att kolla på filmen!


Och så är Joseph Gordon - Levitt i en av huvudrollerna.. han är så söt! :)

Ännu en filmklipp..

Max spoilervarning!!!



46 sek - endast voltouriscen.. seriöst det här filmen, New Moon är.. mycket avvikande från Twilight på många sätt.

Bildserie (SPOILERVARNING!)




Ser så fram emot jag!!! :) Känns som jag kan redan säga att Chris Weitz är överlägsen!

Door hangers

Eftersom jag fortf bor hos mina föräldrar (obs! tillfälligt!!!) tycker jag att dessa är cool.

De finns att ladda ner på
länken bara att fixa fotopapper och skriva ut :)



Trailer + Breaking Dawn


Här kommer ny trailer med några nya bilder. Obs! Kort trailer, ca 10 sek tror jag. Spoilervarning! :)
Handlar mest om volturiscener och vargarna.

Ja, nu är det bara ett par dagar kvar innan inspelningen för Eclipse avslutas. Verkar som att de kanske ska ha en stor fest imorrn. :)

I november kommer gänget att resa runt och gör reklam. Närmast till oss Sverige kommer de att vara i Tyskland den 14 november.

Inspelningen för Breaking Dawn är fortfarande inte klart. Senast nyhet är att de ska spelas in september 2010 :( och det blir två filmer. Inspelningsort blir i Portland, samma plats som de spelade in för Twilight. New moon och Eclipse spelades in i Vancouver. Det beror visst på skattpengar, dyrare om man filmar utomlands. Tuffare med paprazzi också verkar det som. Många tror att filmbolaget väntar till New moon premiär och ser hur mycket den tjänar in pengar innan de ger ut nån officiell besked om Breaking Dawn.

Så gör mig en tjänst, se gärna New moon mer en gång! :) Så kanske får vi Breaking Dawn i två delar. Bättre kan det absolut inte! :)

Snyggaste par?


Det är sällan att de poserar sig tillsammans framför fotografer.


YES!!!!!!

Jag lyckades få biljetter till midnattvisningen. Ofattbart!

Nedräkning har börjat för min del!!!!

Biljetter till sjäva premiärdagen dvs den 20 november släpps den 4 november :) (hoppas att källan stämmer..)

EN MÅNAD

Tänka er, idag är det exakt 1 månad kvar till New moon biopremiär. Äntligen.

Här kommer lite info.

Det vore kul om vi blir ett gäng döva som kollar filmen ihop. Typ träffas före och efter. Men det beror också på hur många av oss lyckas få biljetter. Därför uppmanar jag er att hålla utkik efter biljetter.. nu är det 4 veckor kvar.

Förslag är att vi köper biljett till biografen Sergel i Stockholm runt niotiden. Hoppas att vi blir många. Hör av er om ni lyckas få biljetter så kan jag tala om vart vi kan ses före osv.

Jag kommer att försöka få biljett till midnattsvisning. Hoppas att det finns också fler som tänker gå dit. Tjiss mig!
Idag släpps biljetter till midnattvisningen i London.

Tänk er, vi kommer ju att se filmen FÖRE usa.. coolt va! :)

KANAL 5 PLAY

Det här måste vara en fantastisk nyhet!!! Äntligen har kanal 5 skaffat sig play så nu kan vi titta på bl a Grey's anatomy och Desperate Housewives på nätet helt lagligt! Va skönt att slippa å tänka på videoinspelning. Jublar!

Nu iväg till sängen!

Scream awards 2009

Twilight vann bästa fantasyfilm. Taylor vann bästa "breaking" skådespelare. Kristen vann bästa kvinliga skådespelare. Robert vann bästa manlige skådespelare. Galan kommer att visas på femman den 27 oktober :) Där visas oxå en kort bit av New moon. Har sett via youtube, inte så märkvärdigt. Vi har redan sett det mesta. Längtar nu själva HELA filmen.. inte delar!!!



Taylor var enda som närvarade från galan trots Kristen fångades i LAX och det spekulerades vilt att hon skulle med oxå. Men icke.. Kul för sheriffen från Harper's Island ni vet.. var i samma plan med Kristen och twittrade ett par gånger. Han sa bl a att Kristen är trevlig och hon läser Letters from the earth av Mark Twain.

Kristen i LAX - tillbaka till Vancouver. Sant at hon har börjat sticka..


Hahahaa!

Preview (SPOLIER)

Ni som inte vill veta hur en scen som finns i new moon ser ut får låta bli titta på video härnedan!

Det är en preview från filmbolaget som visar en scen då Bella slår Sam.






Vykort







Ha en skön helg! :)

Mer...

Kolla in foton på tavlan. Gulligt! :)



Team Edward!!!!!!!!!


Trailer med svensk text

Tänkte ba tala om att det finns nu trailer med svensk text ute på SF.. inkl med volturiscener.

länken:
http://www.sf.se/filmer/film/77086080/New-Moon

Nya bilder..

snart vet vi hur hela filmen ser ut innan vi får se den haha.. tycker att det är max sjyst att vi får så här många stills.. upp till oss själv om vi vil se dem ju! :)







och här bilden twitterade filmbolaget.. fan jag vill gärna ha en sådan arbetsplats.. som det ser ut i bakgrunden.. *dregel*


Tunnelbanevgan

Läste nyss att det går en tunnelbanevagn i Stockholm med New moon poster.. Häftigt. Håll utkik, ni! Jag själv ska skippa tvärbanan och åker tunnelbana istället - större chans då hoppas jag! :)

EDIT: nya bilder från Eclipse kom precis upp.. passar på och lägger upp dem nu. Ni som läst boken vet vilken scen det handlar om :)




One tree hill

Såg nyss på femman. Gillar texten på slutet..

Believe that dreams come true every day.
Because they do.

So take a look in that mirror and remind yourself to be happy,
because you deserve to be.

Believe that.

And believe that dreams come true every day.
Because they do.

Första bild ur Eclipse

Saaant!!! :)



Jag var också orolig som många andra med Bellas peruk.. det såg rätt underligt ut ur paprazzi bilder.. men det här ser håret riktig normalt ut.. puh! :)

Sugen på soppa

Ja det är jag verkligen, småfryser jämt nu.. har legat i sängen hela förmiddagen och njutit av nurse jackie.. förresten vet ni att serien har världens snyggaste intro!!! den finns på svt play, tre avsnitter.. rekommenderas!!!

Tänk er, nåt gott soppa med färsk bröd och ost.. gott gott.. men bor hos föräldrar och ser att mamma har redan bestämt sig vad vi ska äta till middagen.. nåt iranskt kycklingrätt.. gott ja men ändå.. börjar längta att få laga mat själv.. har typ ej lagat i ca två månader fram till i fredags då jag erbjöd mig att laga mat.. plötsligt blev mamma rastlös och jag tycker synd om henne.. det är därför jag INTE lagar mat när jag är hemma hos mina föräldrar! ;)

Ja, vad jag blabla nu.. jo det diskuteras nu att Breaking Dawn ska spelas in september nästa år i Portland, samma ställe som Twiight spelades in.. Båda New Moon och Eclipse spelades in i Vancouver. Men det är några saker som är skumma.. varför skulle de flytta tillbaka när de har byggt upp allt i Vancouver osv osv.. inga officiella pressmeddelande från filmbolaget ännu. Blir såå irriterad!!! Vi vet fortf ej om det blir en ellertvå filmer.. eller om det ens blir nån film!?!?

Tja, jag har nu skaffat mig en twitterkonto.. ska testa det i en period och hoppas att jag lyckas dra mig med en blyg och duktig skribent. *håller tummarna*

http://twitter.com/mdrapsa

MIDNATTSVISNING

ÅHHH!!!!

Nordisk film har just meddelat att på utvalda SF-biografer kommer att ha midnattvisning redan natten mellan torsdagen den 19 november till fredagen den 20 november. De ska först visa Twilight sen paus med frågetävlingar osv sen vidare med New Moon.. jätteskoj!

Jag ska försöka få i tag biljetter.. hör av er om ni är intresserad så kanske kan vi bli ett gäng som kollar.. fan det här har vi ju väntat jättelänge på och ännu roligare när det är på ett unikt tillfälle!

Se till att ha sovmorgon fredagen den 20 november!

40 DAGAR KVAR!!!

Majslaybrint?!?



Hur cool som helst.. besök Utah!

2 timmar och 2 minuter

så lång blir filmen New Moon :) Jag tycker att det är toppen. Precis lagom!


En fanmade jag hittade.. fortf oklart med Breaking Dawn.. suck.. hoppas ej att filmen dröjer efter Eclipse visats den 30 juni 2010...



Behind the scen



Och ni.. den 15 okt finns tidningen Elle ute med 5 sidors intervju med Robert Pattinson.. en svensk reporter lyckades intervjua honom i Cannes i maj.. Kul! :)

Tecknad trailer



Impad jag.. även ljud passar perfekt..

Ni andra.. vi ska göra nåt den 20 nov ja.. men jag kan ej veta hur exakt det kommer att bli eftersom det beror på hur många döva lyckas få biljetter.. jag vet att biljetter släpps ca 4 veckor innan premiären.. när det gäller en så här stor film ja.. regstera på SF-hemsida, dom skickar mail eller SMS direkt när biljetter släpps..

Jag ska återkomma om tid och plats så ni kan boka då kan vi kolla i samma ställe. En person kan nog bara köpa biljetter för 6 personer max. Vi får höras av när det närmar sig :)

Kristen Stewart

Jag tror på henne.. hon kommer att bli något. Henes tidigare filmer som bör ses är bland annat Panic room, Into the Wild OCH Speak - denna film är hennes bästa tycker jag.. dock var hon oxå jättebra som t ex i In land of woman med Adam brody och Meg Ryan samt filmen Adventureland med Ryan Reyonlds.


Med bl a Elizabeth Perkins (Weeds) och Eric Lively (Blakes (Serena i Gossip girl) pappa)

Lite synd att rollen som Bella är egentligen inte så märkvärdigt och hon har fått massa skit.. när hon inte var bjuden till Oscargalan 2009, vilket Robert var det kommenterade hennes pappa som är manager i Hollywood att hon ska vara på Oscargalan när hon gjort en riktig bra film. Instämmer! Man ska ej vara på Oscargalan bara för att vara en docka utan att man ska ha uträttat nåt riktigt!!!

Nu verkar det som att Kristen har fått en bra erbjudande som det sägs att hon älskar och ska tacka ja (eller redan tackat ja vet jag ej exakt) Kort handling om filmen:

"It's about a young woman who is really destructive. It's that magical time right after you're out of high school. She was the top swimmer and dive champion in school. Now it's a year later and she lives in a little town in Indiana and the place is dying, she's working in a grocery store and drinking and drugging too much and she's showing off in front of this guy who likes her, and gets involved in a big sex thing with two guys drunk one night at a quarry. She gets taped doing it on somebody's phone and in a small town, her reputation is ruined and on a drunken whim, she joins the Marines, which is ridiculous. The ironic thing is that along the way she starts learning these values she doesn't expect. They're just values like you take your brother, they take care of you. It's not like she's a gung-ho Marine. She starts to sober up and then she gets into the Linus Program because she's smart where they teach these women to speak Arabic. When they're in combat situations, women in the Muslim world were not comfortable talking to men soldiers but they'd talk to the women soldiers so these women learned to speak the language and would ask if there were arms or snipers in the house. A tragedy happens and when she comes back to the town where she was a disaster, she rebuilds her life and finds through this tragedy a greater value in herself. It's 'Coming Home,' 'Best Years of our Lives,' it's part of that trilogy. It's a phenomenal story and a slam-dunk Oscar for her."

Åh, det ser väldigt bra ut.. jag instämmer att det kan bli en Oscarnominering (eller statyett) till Stewart redan år 2012 som jag beräknar att filmen har premiär då.. med James Wood som producent, det är han som vill ha Stewart, inte nån annan i huvudrollen.

Stewarts senaste photoshoot för en tidning är rätt cool.. hon gav ut också en intervju om hur att leva med paprazzi, en bra intervju.. hon sa bl a att hon inte lämnar hotelrummet men ibland känns det som. "fan vad jag vill gå ut" då gör hon det bara.. och vad allt hon säger och gör kommer att analyseras..och hon är inte sån som tänker på det vilket kan bli jobbigt. Stackars!




Eclipse-inspelningen

Diverse bilder från inspelningen.. de har max säkerthet, massa paraply som täcker skådespelarna osv.. lite trist att det inte är lika öppet som när Twilight spelades in då kunde skådespelarna prata med deras fans under inspelningen.. men så är det inte nu.. massa paprazzi med dåliga bilder.. tja här får ni några..


Varluvarna på set med uggs hehe


Rosalie och Esme


Bilden som Billy (mitten) lade upp på sin Twitter :)


Regissören David Slade lade upp bilden i hans Twitter :)


Bilden på hur Emily ser ut i New moon (Sams fastmö)



Charlie, Bella och Edward..

Det är mindre ett år kvar till Eclipse, tältscenen osv.. :) ibland är jag glad att tiden går alldeles fort!

HQ bilder = 100% dregel!

OBS!!! Ni som inte vill se för mycket av filmen, stäng av bloggen nu!



































Wooow! haha.. ännu MASSOR av bilder i bra kvalitet finns på länken:
http://ralphy137.livejournal.com/23832.html#cutid1

Eller om ni vill ladda hem alla och titta i lugn och ro.. så finns ZIP filen:
http://www.megaupload.com/?d=6DDL05QQ

81 bilder...

WOOW! Här kommer videofil som visar 81 bilder från New moon, flera av dem är nya.. varning, kan avslöja en hel del men vi som har läst boken = än sen.. kul å se hur de gjorde osv :) LÄNGTAR!



Det är typ 50 dagar kvar nu :)

Tredje och bästa filmposter! :)



Vilken start på morgonen, verkar som buss, tåg och tunnelbana inte gick ihop. Tja, kom äntligen till jobbet och har världens bästa arbetskollega! Visst, den poster förtjänar att bli uppdaterad!

Åter till arbetet!