Hidden Palms

Nu har jag kommit lite över Gilmore Girls och kan skriva vidare om andra TV-serier :)

Sommaren är här och då finns det en hel del sommarserier t ex Kyle XY (så GLAD att den sänds nu) och The 4400 (tycker att den är inte lika bra som tidigare säsonger..så länge i alla fall).

En NY sommarserie är Hidden Palms som är ganska riktigt bra. Har sett 4 avsnitter nu. Den är skapad av Kevin Williamsson som har gjort bland annat Dawsons Creek, Scream, Jag vet vad du gjorde förra sommaren osv..

SKådisarna där är mer och mindre okända. Mest är huvudrollen, Taylor Handley som har spelat Oliver i The OC, vem kan glömma honom som förstörde mellan Marissa och Ryan :) Sen så är Michael Cassidy med, han spelade Zach i The OC, som dejtade med Summer i ett tag, lika serietönt som Seth :)

Serien utspelas i Palm Springs bland rika folk. Ja, man fick nästan The OC vibbar men men dialogen är inte lika och.. ja det är mer som The OC med skräckis-vibbar. En familj flyttar in till ett hus som en ung kille har just begått självmord. Så det finns en hel del hemligheter där och killen som flyttar in försöker förstå vad som hände.  Han har typ hunnit vart alkoholist och är nykterist och hans far tog sitt liv framför honom. En hel del drama!

Tja, en duglig sommarserie typ.. kolla in ni!

image163

Nu är man hemma från Leksand, det va så underbar där. Är glad att jag ska jobbpendla till hösten. Känner på mig att det kan bli bra :) Ikväll ska jag bara S O F T A och titta på filmer. Ha en skön kväll, ni!