Don Draper

Vid gårdagens styrelsemöte hade vi lite vild diskussion om jämställdhet. Flera av er vet hur jag ser på saken! :)

Då dök naturligtvis otrogen-snacket upp, om det är mannens eller kvinnans fel? Jag försökte vara tydlig att det är kvinnan som borde ta sin ansvar. Sen när om det händer, mannen eller kvinnor så lyder jag en råd från själva Don Draper i Mad men.

“Get out of here and move forward. This never happened. It will shock you how much it never happened.”


Vi är människor, vi är syndare och aldrig felfri. Det som är bra med oss är att vi kan gå vidare bara om vi kan bestämma oss! Än att stanna kvar och gräma och söka vems fel det är! :)

OBS! Min åsikter kan alltid ändras, de utvecklas ständigt via diskussioner med andra människor!

Länken

http://melroseplace.tv400.se/

Perfekt för er som missade Melrose Place spin off, den e t.o.m textad! :)

Sen så har jag en god nyhet!!!!!!! Vampire diaries ska ha premiär på TV6 i januari! Yes!!!!!!!

Team?

Är så himla trött nu. Sov knappt inatt och var i Falun över dagen. Yes, nu kan jag typ säga att jag har fått nytt arbete under våren 2010. Ser så fram emot även jag gillar min nuvarande arbete. Men i livet behövs ibland utmaningar vilket ger nya perspektiv - någonting som jag värdsätter mycket högt. Med nytt arbete lär bli mycket stimulerande i en lugn och liten stad :)

Läser nu att alltfler är anti mot Twilight, synd! För jag fortsätter uppdatera intressanta nyheter/bilder, som t ex nu!



Snygga bilder tycker jag :)

Längtar så till på fredagskväll. Fyfan...

Recension - varning, lite lång text!

Nu har jag sett två gånger. Det behövdes! Enormt skillnad. Första gången jämförde jag hela tiden vad som finns i boken. Andra gången kunde jag koppla av. Njuta av filmen. Nu ska jag skriva om vad jag tycker om filmen - ska försöka vara kortfattad! (visst?!?)

Jag är imponerad hur Chris har gjort allt, han lyckades ta med allt som är viktiga och samtiidgt skapa några komiska repliker som känns såå New moon. Dock tycker jag han till skillnad från Hardwicke tagit med så många scener med korta innehåll. jag vet inte vad som är bäst. Men i detta fall föredrar jag New moon eftersom i Twilight fanns det flera scener som känns lite slöseri, knappt med i boken. Jag kan t.o.m gå från filmen i en stund. Det går inte med New moon, alla scener är viktiga och jag vill ej missa. Inte ens andra gången fanns det nån "gäsp" scen. Noll. Bara den där då jag tänkte "nu är Edward borta i ca en timma" men ändå är det intressant se hur Bella går vidare.

Jag är ju en otrolig Team Edward och fruktade att jag skulle falla för Jacob. Såg det med min bror idag , vilket är en fördel för han knappt läst nån av böckerna, han gillar Jacob bäst! :( Jag kan förstå för jag måste säga att jag tycker Edwards agerande är fyfan. Föredrar honom i Twilight då han är mer rolig och naturligt. I New moon, han ser så töntigt då Jasper anföll Bella. Han bara stod där och det känns som att han tycker synd om sig själv. Noll variation. Jag blev besviken. Jacob däremot var jättebra. Men det som irriterar mig är hans babyansikte överensstämmer inte med hans biffig-kropp. Bellas agerande är mycket bättre än i Twilight. Kostym och smink på alla är mycket snyggare, utom Edward.. Hans smink ser fult ut, det där i Italien, känner inte igen honom. Lite svårt att njuta av återföringen :( stor minus!

En rolig överraskning för mig var att i filmen visades hur det ser ut då Bella är vampyr. Jag fick liksom chock eftersom.. jag såg bilden tidigare och antog alltid att det var en av Bellas dröm men icke.

Det som jag är mest besviken över är hur de har kortat så mycket bland annat fick vi inte se hur det var då Bella kom tillbaka från Italien och trodde att allt var en dröm. Det är en viktig scen!

Chris har gjort filmen mycket spännande med lagom inslag av action. Trevligt att få se hur vargarna slåss med varandra liksom vampyrerna :) Det finns en del snygga scener t ex klipphoppning. Men det finns en del misslyckat scener t ex dialog mellan Bella och Jacob var det lite fel filmat och det där i bilen då de skulle kyssas.. känns som det är kortat ner från flera olika scener till ett. Det funkar inte så.

Men vi vet att det är otroligt svårt att göra film från en bok. När jag såg filmen andra gången kunde jag njuta och det är en bevis på att filmen är jättebra! Slutscenen.. jag blev otrolig besviken när jag såg den första gången men andra gången ändrade jag mig och tycker att det är jättebra. En fin cliffhanger :)

God natt, mina vänner!

The Bedford Diaries

Igår bestämde jag mig att stanna hemma efter att ha tvivlat flera gånger. Senast var faktiskt sent på kvällen då jag fick en sorts sug att bara dra och spana in casinot. Men jag hade ont i huvudet, i halsen osv.. inte så allvar utan bara måttligt typ. Har kurerat mig med Ben&Jerry..men jag bestämde mig att vara hemma..

Och tittade på två bra filmer -  De Usynlige och Brevet till prästen Jakob. Fattar inte varför nordiska filmer är MYCKET MYCKET MYCKET bättre än svenska filmer. Trist!

Men iaf så fick jag en sammanträffande inatt - som nog bekräftade att jag skulle hålla mig hemma. Nämligen en TV-serie som jag ville så gärna se för ett par år sedan.. men där fanns det inga svensk text och inte heller engelska. Den lades ner så snabbt - bara efter en säsong. Trist!

Men den innehåller ju skådespelarna som är kända nu t ex Milo Ventimigila - Heroes, Penn Bagdley - Gossip girl, Tiffany Dupont - Greeks.



Äntligen fick jag se den inatt på svensk kanal - SVT1 kl 01.00. Ren slump! :) Första avsnitt faktiskt..

Ja, nu ska jag iväg till söndagsmiddag hos föräldrar sen är det nog dags för NM igen med brorsan :) ska bli intressant å se vad en kille tycker om filmen. Seen ikväll får jag ej missa reprisen av Nursie Jackie och Flashforward. Hemma hela helgen ändå missade jag dem, fattrar ej! Ibland är det bättre att vara bort då spelar man in! ;)

Rekord

New moon slår rekord med att tjäna in pengar på premiärdagen. Filmen passaerade Harry Potter som var ettan med ca 4 miljoner dollar. Coolt!

Känns ofattbart att det hela med New moon är såå OVER! Ikväll myste jag med filmen The Ugly Truth och blev förvånad att den är så bra. Bättre än de senaste romantiska komedier som t ex Spread med Ashton Kutcher och Four Christmas med Reese Witherspoon. Kathrine Heigl och George Butler är jättebra i deras roller och jag gilar storyn. Det finns flera max pinsamt scener och jag skreeek. Eh.. :)



Sen var der dags för Stekta gröna tomater. Jag var nära att gråta flera gånger. Mary Stuart Masterson, Mary Louise Parker och Kathy Bates - 90-talets mest respektabla skådisar.



Nu ska jag gå över till ett par avsnitter av Onedenlinjen innan jag somnar. En kultserie från 80-talet.



EDIT: Just det.. gänget var i NY igår för premiär.. antar att det är Kristen och Roberts sista dag för pressturen medan några andra bl a Taylor har några talkshow kvar att närvara. Kristen är visst sjuk sägs det.. hon var på en talkshow i onsdags och hennes röst hördes.. tja. Nu är det semester som gäller antar jag :) För Robert så ska han jobba igen i januari med Nicole Kidman och Uma Thurman.. Sen efteråt en annan film med Hugh Jackman och raxhel Weisz. Wow!


Och det skvallras att de två var enda som inte var på efterfesten. De var förväntade att vara där men icke, istället var de på en restaurang och ha lite kvalitetstid för varann. Officiella ursäkten var att Roberts säkerhetsvakter tillåter inte honom att närvara pga för många folk är med på efterfesten. :) inte första gången, det var likadant med MTV galan.. då morgonen efter ertappades de båda hos Kristens hem och Robert bokstavligt kramade hennes mamma.



Fjortisar på NM-midnattvisningen

Jag är lite omtumlade nu... skriver mer vad jag tycker om filmen senare.. är liksom lite övertrött efter en intensiv dag.

Men sammanfattar lite hur kvällen/natten var.

Det hela började med en väldig gott Strawberry Daiquiri och god käk inne på TGIF med ett par damer vi blabla lite om NM. Jag ville naturligtvis vara på bion myyycket god tid vilket var trevligt för vi spanade in vilka sorts folk som är med på visningen. Alla sorters faktiskt.. en del var utklädda - verkligen skoj. Blandade ålder också trots majoritet var yngre. Inte förvånad jag! :)

Vi kollade på Twilight först... som jag nämnt var det många yngre... men de som satt bredvid mig var verkligen fjooortis.. de fnittrade flera gånger typ :( De var egentligen 25 år och 30 år.. ni kan gissa vilka de är.. haha, men seriöst, det var ändå skoj för vi har set filmen ett par gånger och kan skratta åt vissa lite komiska scener.

Jag är sååå döv vet ni.. och det är kul att 25åringen hjälpte och "taktiltolkade" under hela båda föreställningarna. Kul å få veta när publiken skriker, skrattar... så man kan få skrika lite högt! :)

Senare vid midnatt då New moon skulle visas var det såååklart tokkö till toaletter.. 30åringen var fast bestämt att ta en promenad till hennes föräldrars hem. Imponerande! Medan jag och 25åringen gick till Mcd... ja det var kö där ocå men vi hann iaf. En ytterligare dam joinade oss och vi spanade med spänning in NM. Ofattbart för mig som har längtat sååå!

Ärligt talat så är det blandade känslor för mig. Det är en BRA film ja.. men det finns vissa saker jag typ ahhaa, woow, vaa?, neeej osv. Behöver nog smälta ner lite... återkommer senare med vad jag egentligen tycker om filmen. Kanske behöver jag se den en gång till?!? :)







Ja, ni ser själv hur fjortisarna drev med mig.. och the twilight saga...



Biorecension

http://www.moviezine.se/film/new-moon

Första biorecension om New Moon är här.. se länken!

Fler lär nog komma.. får hålla reda på alla tidningar imorrn!!! och jobba med mina förväntningar på filmen! Den får absolut inte vara höga! :)

Igår var Taylor och kristen i Knoxville - för en välgörenhet sak.. nåt med barnsjukhus tror jag.. och några till.. de måste va helt slut! Fattar ej hur de orkar..



Ja, nu ska jag titta på Gossip Girl.. känns så svåååårt.. vill ej se vad som händer efter trekanten.. det hela kändes max absurd! :(

Vad de tycker...

Nu har jag kikat lite vad några kändisar tycker om filmen, även de längtat så... tja flera var lite besvikna. Jag kan FÖRSTÅ!!! Nu ska jag lugan mig och ha mindre förväntning!!! Ja, minska förväntning NU! Ska jobba på det.

dock finns folk som tycker att den är jättebra.

De förklarar mest att det är på grund av för liiite Edward. Rätt rätt! Måste minnas hur jag kände mig när jag läste andra boken för första gången. Det var en hemsk upplevelse! :D

Orättvis...

Såg nyss NM reklam på femman - alltid trevligt!

Sitter här o är småirriterad över att t ex Kenza, Mickey Blay, Kenza och andra kändisar som mer eller mindre bryr sig om NM kollar just nu på filmen. Skulle ej hängivna fans få se filmne före kändisar eller? Tja! Livet är grymt ibland.

Dax för desperate housewives sen InTouch me tio sidors skvaller om twilight sen läggdags. Måste samla in sömn så att jag orkar vara vaken sent på torsdag! Ska spana in vad fok tycker imorrn bitti istället!


NEW MOON LA-PREMIÄR

Uppdaterar med bilder nu - alla är så vackra! IKVÄLL är det PRESSVISNING - dvs alla filmkritiker och kändisar ska dit.. bl a Blondinbella. Undrar vad de kommer att tycka om filmen, recensioner kommer ut imorrn eller torsdag tror jag. De flera sågade Twilight och kallade den som skräp-romeo&juliefilmen men de hade fel och det blev ett fenomen :) Dock tror jag att de är försiktigt nu med NM pga Chris Weitz (regissören) sägs har gjort ett riktigt bra arbete :)


Taylor och Kristen (Jacob och Bella)

Robert (Edward)

Kellan och Ashley (Emmet och Alice)

Peter och Jennie (Carilsle)

Billy med frun (Charlie - Bellas pappa)

Jackson (Jasper)

Nikki (Rosalie)

Eddie (Laurent) obs - han ska till Sverige i dec på nån Sci-Fi mässa :)

Reene (Esme)

Stephenie Meyer. detär henne som vi hedrar och tackar!

Mikael och Justin (Mike och Eddie)

Anna (Jessica)

Christina (Angela)


Michael med sin dotter (Aro)

Cameron (Alec)

Jamie (Caius)

Dakota (Jane)

Alex (Paul)

Chaske (Sam)

Regissören Chris med frun

Manusförfattaren Melissa


Och här är övriga kändisar som var med premiären.

Emelie Da Ravin (Lost) hon e förmodligen där pga polare med robert. De två spelade ju in Remember me i somras. kul.

Emma Roberts (Ja, Julias brorsdotter) hon älskar Twilightböcker och kul å se henne komma å spana in filmen hehe..antar att hon är oxå polare med Kristen

Jennifer Love hewitt med hennes man.. hon har avslöjat för pressen förut att hon är Twilightberoende och givetvis Team Edward :)

Joan Jett var där - kul att de tre poserar inför kameror :) Kristen och Dakota var ju som bekant med Joan i somras och spelade in The Runaways

och det här bilden på trion - på efterfesten - naturligtvis bytte Kristen redan tillbaka till sin vanlig kläder.. samma som förra året.


det finns hunadratals bilder roch artiklar samt video från premiären.. seriöst, fans var sååå hysteriska!!

2 DAGAR KVAR!!!!!
Har nu läst klart New Moon.. så jag har ganska stenkoll nu.. ska bli trevligt å se hur Chris gör.. förvandla texter till film ;)

The Cullens house




Huset är till salu i Vancouver. Om jag hade en rik man så skulle jag köpa den haha. Tja, vem vill bo i staden egentligen? Om man inte är vintertokig typ. Inte jag... Meeen, det är ju huset som Robert Pattinson och reten av twilightgänget har varit inne... :)

Drömmer vidare! God natt!

3 DAGAR



Hittade den på Twilightsweden. :)

Ikväll är det dags för stora premiären i Los Angeles med kändisar osv. Ska bli spännande å se vilka som kommer förutom twilightgänget. MySpace ska livestreama direkt.. synd för det händer runt kl 03 svensk tid och jag jobbar imorrn. Tja, det är bara röda mattan och en del intervjuer. Inte så värst viktigt, de får samma frågor hela tiden och vi vet vad de kommer att svara. Längtar bara så till själva filmen!!! ;)


V - The second generation

Har fullständigt glömt bort att nämna om denna serie, dock skrev jag lite om det i twitter :) Ja, flesta av oss känner igen 80 talets tv-serie "V" med Mike Donovan. Jag minns starkt honom och folk som "river" huden på ansiktet och det gröna som liknar ödlahuden visas upp. Blä.. fick lite marddröm om det faktiskt. Jag var rätt ung då. Minns inte mycket hur handlingen ser ut förutom jordens människor vill få bort V-folk.



Men iaf är remake av V här nu :) Rykten säger att femman kommer att köpa den - ingen är säkert ännu.



Serien innehåller ett riktiga bra namn bl a Elizabeth Mitchell (Julia i Lost) Scott Wolf (Bailey i Ensamma hemma) och Joel Gretsch (Tom i The 4400). Piloten var riktig bra tycker jag. Mycket snyggare specieleffekt jämfört med 80-talet. Karaktärer från V verkar vara extra photoshoppade så att de är på gränsen till att vara animerade. Själva storyn med vad som jag minns från förr är det inte så mycket skillnad. Lika läskig ja. Jakten på att få bort V folk från jorden - detsamma. Enda skillnaden är at det utspelas nuet - med våra fantastiska tekniska möjligheter och ännu bättre - V's möjligheter (ur 2000-talets perspektiv).

Se den! :)



NM i München



Det här är kyssen som alla talar om.. haha.. tyvärr är det en viskning :)



Robert kan visst tala tyska.. coolt!

Nu är det bara 5 dagar.. ja FIVE DAYS!!!!!!!

12 timmar

ja idag har jag suttit i tolv timmar framför dator bara för att klara av utmaningen, dvs fixa deadline imorrn.. och det gjorde jag!


imorrn ska jag till göteborg tur och retur.. sen blir det en lugn dag på söndag - utan dator hpppas jag - givetvis bokläsning! ska försöka läsa new moon på engelska klar innan biopremiären!

här kommer två fina bilder från EW-tidningen


Igen i Madrid



Jag hade tur och kunde titta på livesänding då de var på en fan event.. jäkligt bra ordnat av Madrid. Synd att det inte fanns så i Paris och London. Jag fick se själv hur galna fans är.. de skreek, hoppade osvosv.. det som var roligt är att Robert typ spelade komiskt och visade att han försöker göra miljon saker på en gång dvs skriva autografer så mycket han kan. Han har humor! Men trist är att jag är såå döv, kan ju knappt höra vad de säger och det finns typ faceboook bredvid som alla skriver in.. och det är ju i spanien = spanska.. :( börjar bli van med att skita i alla intervjuder i youtube...

Chris, regissören lovade 20 minuter extra material dvs 10 min deleted scener som inte kommer med på bio ska finnas på dvd. Visst borde vi jubla, nejdå! Text finns förmodligen inte. Som sagt, vänja!!! :(

Här kommer några trevliga bilder! :)



Nu har gänget 1 dag ledigt och de kommer att tillbringa dagen i Madrid. På lördag är de i München innan de drar tillbaka till USA. LA premiär på mån (blir livesändning - jippie!) NY premiär på torsdag.



Glee

Just det.. många skriver om det eftersom serien har premiär ikväll. T.o.m DN har stor artikel om den.. ja jag får väl skriva några rader om det.

Glee blev max populär i USA, syns att folk gillar den max.. jag laddade hem ett par avsnitter och förväntade att jag skulle gilla den.. high school miljö osv.. men niiiix! Lite för mycket musik så jag inte hänger med en hel del poäng i serien. Trist. Eller är jag bara dum helt enkelt inom musiken.

Men ni som gillar "må-bra" serie som DN skrivit.. eller ja gillar/drömmer kring musiklivet.. eller ni som blivit kallad hörselskadade av mig.. så ni rekommenderas ordentligt att bädda er framför fyran kl 21 ikväll! :)




NM i Madrid

Gänget jobbarvisst hårt.. måste vara jävla sliten eftersom de nog har ej återhämtat sig från jetlag osv.




Trekanten

Får ej försumma Gossip girl.. Måste säga att jag fick typ hjärtattack när jag slutligen fick veta vem är inblandade... NI ANAR INTE!!!

Det finns film på youtube.. antar att ni ej vill se det.. om vill så medd mig bara.. pga om jag lägger upp här så syns deras namn som är titeln på filmen.. så.

Jag vill dissa GG allvar :( haha..

NM i London



Tja.. Såklart fick de frågor om gårdagens händelse vid flygplatsen. Robert svarade "Det är spekulation"

Hmm, låt oss vänta och se :) Just nu (svensk tid) är de på en presskonferens. Jag ska lägga mig nu och kollar imorrn bitti.. ska bli kul å se vad för frågor de får och hur de svarar på dem...

God natt!

Avslöjad???

Robert och Kristen vid Paris flygplats - till London



NM i Paris




Gänget kom till Paris igår kväll. De stod utanför hotellet och skrev autografer, poserade osv.. tror pga förra året blev fansen i Paris total besvikna pga de noll hade tid för dem. Tja, men iaf så var presskonferensen idag vid lunchtiden (ja svensk tid hehe) och såp förstås photocall.. Robert såg max trött ut.. stackars honom. Kristen har verkligen mognat till.. fått eget stylist typ.. Taylor.. eh.. inte mycket :)

Finns ej mkt om presskonferensen ännu.. men vad jag vet så är de utmattade och Robert svarade inte så mycket på frågor..och att andra filmen är mycket djupare än första filmen.. och att det går bra att se andra filmen utan att ha sett första.

Imorrn är de i London.

Nedräkningen har börjat...

Det syns max att premiären närmar sig.. så fort jag inte har tillgång till internet i ca 48 timmar så är jag tvungen att läsa genom och komma ikapp.. tar flera timmar suck.. det kommer att hända massa varjedag nu fram till premiären.. imorrn reser de nog till europa och promotar.. men i helgen var de i LA och spelade in en talkshow och varit på presskonferensen.. här kommer ett par bilder







Kristen får ständigt frågor om vem hon skulle välja Robert eller Taylor haha.. och hon svarar alltid - båda på olika sätt.

Här för er som gillar att göra film - jag tycker att det är värt att titta genom ca 10 minuter film - då de visar hur de filmar New Moon.. kul å sen se hur reslutatet ser ut :)




och en sak till.. ni vet på filmposter så ser Jacob lite större än Edward men egentligen är Taylor mindre än Robert.. hur gjorde de?? ja så här fick de posera :)


Sen fick photoshop göra sin.. :)

Nu är jag alldeles utmattad - blir alltid när man har spelat bridge hela dagen = noll sömn.. alkohol och man blir alltid högvarv efter 12 timmars spel.. ja nu ska jag varva ner och bada.. sen sooova.. ska upp kl 05 imorrn.. blä! :(
Glad är jag för det blev oavgjort mellan mitt lag och mitt brors lag när vi spelade mot varann. Nöjd trots vad verkliga reslutatet visar! ;)

Biljettinsläpp

http://www.dn.se/kultur-noje/film-tv/sfs-biosajt-kraschade-nar-twilight-biljetter-slapptes-1.988468

Kristen upprörar...



Nya bilder från Mexiko.. hmm nu verkar kirstne uppröra media och fans igeeen med några repliker som hon nämnt på en intervju med en tidning. Kopierar texten här.

"I don't want to be a movie star like Angelina Jolie," she told the British magazine
Fabulous. "Nothing about being a celebrity is desirable. I'm an actor. It's bizarre to me that everybody's so obsessive.

She does, however, feel a connection to the world of "Twilight." But with the saga's second film, "New Moon," opening on November 20, these days she feels more like Edward Cullen than Bella Swan. "Edward is actually a really good parallel to fame," she explained to the magazine. "As a vampire, he has a sad, desolate life — fame is the same."

Jaha, typsikt.. :)

Harper's Bazaar Outtakes

Nu är bilderna äntligen ute, jag och många har väntat på dem.. fina bilder på Kristen och Robert :) Finns massor mer på nätet :)




Lite ovant med Kristens svarta hår.. men Robert, max perfekt! :)

Robert och Chris i Japan




Dregel... undrar om Robert och Kristen vågar posera med varandra nångång under deras presstour?!? tror knappast :(

Mexiko och Japan


Robert i Japan

Kristen och Taylor i mexiko

Nedräkningen har max börjat. Imorrn är det biljetinsläpp. Jag ska snart börja läsa om mtwilight och new moon, fast på engelska som jag köpte i Hongkong.. med filmposter på boken. Snyggt! :)

Oh!!!

Robert är med i en ny photoshoot av tidningen Vanity Fair som är känd för vackra bilder.

Jag blev så kär i denna bild...


Hans leende.. hårt konkurrens med leo! :) max max!!!

Dvd-omslag




Äntligen äntligen äntligen!!! :)

Chock!?!?


Noir-party hemma hos mig



Miss Wilhelmina Douglas Snäckmördarinna med Beatrix de la Fleur, f.d. skådis, numera bordellmamma

Wanida Termtanaporn, Prostituerad med Nancy McWeddo, Knarklangare

Joama Smrtandeo, Nekrolog med Femme Fatale, mystiskkvinna

Oscar Andersson, arbetare med Greve Nils Göransson Gyllenstierna af Björksund och Helgö, affärsman.

Rosepearlious med Laurel Gray, hemmafru

Marsiella, Spådam med Cornelia de Montaigne, Lyxprostutition

Margo DeWitt, Societetsdam med Augusta Thulesdotter, piga

Cruella De Vil, Valpmördarinna med Jessica Rabbit, Älskarinna

Och här

Sonja De Aosta, Kvinnohallick

Flera bilder kommer senare. Blogg.se är max segt nu :(


Köket lockar alltid folk :)

Det var några film som visades under kvällen.. några fastnade vid Titanic.


Omelett! :)


Ciggar, whisky och kvalitetssamtal


Folkvimlet


Nätverka!


Gruppfoto nr 1


Gruppfoto nr 2


Vissa blev förälskade

Varierande aktiviteter förekom under festen.


Bilden visar väldigt bra som resultatet av festen - stunden före alla drog ut.

Ifjolårets halloweenfest:
http://mindy.blogg.se/2008/november/halloween.html

Fler kom till dövas hus - klart bättre än förra året. Kul. Men jag drog hem mycket tidigare än förra året var det kl 05.00 nånting. Det var bara ett spontant beslut att jag skulle åka hem - fick ju sällskap nästan hela vägen hem. Perfekt ju! (avskyr att sitta ensam i västra skogen - utan bok!)

Tack ni alla! Hade superskoj, trots jag missade mcklubben.. synd, vore kul å kolla hur lokalen ser ut, tja! Dags för badet. Skööönt! :) :) :)

Oh shit!

Kristen Stewart: I think that Bella should be with Jacob!

Hon sa också att Jacob är den som Bella skulle ha stannat hos. Men tjejer tar dålig beslut ibland.

Typiskt... Filmbolaget gör visst allt för att folk ska gilla New moon pga Jacob... men allvar, kan ej tro att Kristen säger själv.. får se vad hon säger när hon promoterar fjärde filmen.. är så sur nu!

New moon presstour

har officiellt startat. I Brasilien att börja med



Snyft, ingen Edward. men Robert och regissören Chris ska till Japan istället och promoterar filmen där.

De ska till bl a Mexiko, Paris, London, Madrid och München mellan typ 10-14 novemver.. sen ska de också vara i USA, samt vara med några talkshower. Robert ska med på Letterman, Kristen med på Conan tror jag.. ja väldigt fullt upp.. läste lite hur kaos det blev på flygplatsen när de anlände i Brasilien..filmen finns i youtube, seriöst många är galna! Värre blir det defintivt!