What About Brian

br

En av vårens seriepremiärer är What About Brian. Jag trodde att den skulle påminna mycket om Entourage eftersom perspektivet är på killgäng och deras levnadssätt. Jag blev besviken över Entourage som är mycket omskrivet bland tidningar och så vidare. Många kallade den ny Sex and the City men så är det inte för mig. Försökte följa några avsnitten men senare..konkurs. Kanske berodde det på att den visades i samma timeslott som Top Model och The OC? Ja, just det, onsdagar kl 21.00. Grymt va :)

Men trots det så visar WAB också denna tid. Kollade in dubbelavsnittet i onsdags efter när jag gett upp att titta på SAW 3. Hade ganska höga förväntningar på den, några polare klarade ju inte titta på den och inne på biografen svimmade några sägs det. Efter 40 min drog jag för att titta på WAB. Synd att det va så segt och bara såå äckligt i SAW utan något bra anledning jämfört med 1 och 2. Tja!

I alla fall i början hade jag lite svårt för Brian, det var ju han som spelade Matt i sjunde himlen vilket jag aldrig gillat rollen. Sen så är tjejen Madison från Everwood som spelar Marjorie och skådespelerskan med kända syskon, Rosanna Arquette med i serien. Serien påminner lite om Related som handlar om syskongäng i NY som har visats på trean ifjol. Att alla fyra killarna i WAB har olika förhållandesätt och problem som i Related. 

WAB har fördel för den innehåller en hel del sköna humor och att det händer grejer regelbundet med starka dramatiska stunder med komiska inslag typ :) Kommer defintivt att följa den. Top model (amerikanskt)  lär ju inte börja förrän nästa höst och då är The OC borta. Skönt att slippa beslutångest på onsdagar. 

Dax till fld för söndagsmiddag, gött!

House MD

house

Sen jag kommit hem från Mexiko så har jag skräcktittat på denna underbara serie, House MD. Snart är jag ikapp till amerikanska sändningstid. I början tycker jag att den är kass, såg några avsnitten när TV4 sändes i höstas. Gäsp. Grey's Anatomy är mycket bättre. Cityaktuten avskyr jag ju som tusan.

Några berättade att de blev fast när de har sett avsnitten i sträck. Jag laddade hem hela säsong 1, fråga inte varför men jag kollade alltid dem när jag har snabblunch eller middag och ville se något som jag kan spola fram..hehe..

Men sedan blev jag ba såå F A S T. Måste rekommendera er att titta på den. Själklart blir man så jävla irriterad på House men han är ett geni, punkt!

Äntligen så är Desperate housewives tillbaka från juluppehållet, tummen upp till serien och bolaget ABC som inte dröjer så länge med uppehållet som många andra kvalitetserier :D Njöt av avsnitten, 3.11. Det blir bara bättre. Säsong 3 är absolut BÄTTRE än säsong 2!!!

Ha en trevlig helg :) Själv ska bara komma i gång med C-uppsats, blä.. :(

Mexiko

Jag längtar tillbaka till Playa del Carmen trots jag hade hemlängtan ett par dagar före jag åkte hem. Så nu måste jag bara skriva och lägga fram en del foto så att ni någongång besöker dit i framtiden :)

Vi åkte tidigt på morgonen. Mamma sade att planet lyfter typ sjutiden. Vi träffades kl fem på flygplatsen. Jag blev direkt sur när jag fick veta att planet åker kl 7.55. En timme extra sömn kunde jag ha fått. Men då godkände personalen inte mitt pass. Panik! Tack vare en timma extra och så tidigt på morgonen fixade jag ett ny. Främst utmaning de kommande två veckor är om jag står ut med min bror..

..här är vår första bild tillsammans..


..visst såg det mörkt ut? :D

När vi landade efter flera timmars flygresa med mellanlandning i Oslo. Som jag har aldrig varit i Norge, tja..så var vi vaken i flera timmar vår första morgon så var vi vaken kl 06 typ. Tänka er. Vi sov inte så tidigt natten före men ändå. Så hängde min bror med mig och vi tog en tidig strandpromenad. Kola hur det såg ut...


.. något mystiskt ja..

Första dagarna gick vi runt i staden som vi bor i. Den var större än vad vi trodde med många affärer. Stranden är mycket vacker med havet som har färgen blå med olika nyanser. Vi är även nöjda med hotellet som har pool. Bättre kan det absolut inte bli att ta en dopp i poolen direkt efter stranden på en eftermiddag och sen vila med en kall öl :)


Stranden, jag blev less på min bror, mamma och pappa glada, brorsan testar hatten.



Glassen är GOTT max!, brorsan älskar margarita, en perfekt parkbänk för döva.

Det fanns visst julprydnad i vissa ställen, mest upplever vi i Cancun som är en storstad i Mexiko. Inga pepparkakor och saffransbullar för våra delar. Min bror fick nöja sig med Ris ala Malta som är också en vanligt efterrätt i Mexiko :)



Vi gjorde en del utflykter, bla till Chichen Itza som är en gammal ruinställe med många maya-templar, Xcaret som är en park med historia, aktiviteter, djur och kultur. Cozumel en stor ö där vi hyrde bil och körde runt. Vi seglade till en annan ö, Isla men vädret var kass då och jag har aldrig frusit så i ett varmt land :) Här är det lite diverse bilder från utflykterna. Vi besökte även till Canjun för shoppning.


Ja, vi bar en haj :), snorklade i en grotta, JA jag smakade den, funkar bra med brorsan,


pappa behövde vila, äntligen sushi i cancun, jag i en jeep


irri på brorsan, öl vid solnedgången, drink vid havet, jag och mamma njuter.

Maten är väldiga goda i Mexiko, jag äter vanligtvis spaghetti bolognese flera gånger under semesterperioder men det här åt jag knappt 1-2 gånger bara. Största bluff när det gäller taco o Sverige så är det köttfärsen. Det SERVERAS inte så. Antagligen kyckling eller biff i strimlor! Dryck så är det Corona med lime, reklamaffischer, turistgrejor osv finns överallt med Corona i tryck. Andra är det magarita, tequila sunset och några dryck med rom som gäller. Förutom Corona så får man dricka Sol som är en mexikansk variant av Corona som serveras med lime. En annan är Double som smakar mer beskt och gott när man vill ha en riktig öl :) Det var inte så starkt i maten, jag fick ta tabasco till maten så att det ska smakas. Synd att turisterna kan förstöra så.


Mexikansk käk, kortspel som tidsfördriv, oreo MUMS! Mamma och moster har fortf roligt.

Solnedgångar är något speciellt för mig men så tyvärr fick jag uppleva bara en gång under de två veckorna. Då pratar jag om solnedgången vid havet! Det var inte SOL hela tiden. På morgonen börjar det med ösregn (inte hela två veckorna) sen är det sol med blå himmel. Efter när man ätit lunch så är det molnigt. Så var det för mesta. Den dagen var Erik med oss, honom träffade vi på julafton.



Vad gjorde vi på nyårsafton. Vet att jag har gått runt och talat om en sväng till Canjun men det blev inte. Vi är alltid trötta vid tolvtiden, seriöst! Vi åt först en gott nyårsmiddag sen gick jag och min bror för några drinkar. Vi visste inte om vi ska till en folksamling eller lite mer stillsam strand och kan ändå kolla på fyrverkerier eftersom Playa del Carmen är typ i en vik. Sist bestämde vi att vi skulle gå till stranden och lägga oss i solstolar. Det var få människor där. Vi kunde se platsen med många folk. När det va tolv så kom det bara några småa fyrverkerier. Inget mer. Konstigt allvar. Men då drog vi till hotellet och drack champagne. En lugn nyårsafton blev det.


Jag i en solstol, jag och min bror kommer bra överens.

Sista timmarna innan hemresa var vi VÄLDIGT less på mexikaner som tog sån tid på dem. Men lite häftigt va det när min kusin klippte sig och en såpa visades på tv. Frisören slutade klippa när viktiga scener visades. Cool!. Så det var sant - att såpor är allt för spansktalande folk.