Ledsen

denna blogg kommer att ligga på is i ett bra tag :( följ istället på www.attendingiran.se sen i oktober lär jag nog komma tillbaka med flera spännande tv-nyheter!

Downton Abbey

Det finns inget bättre än att finna en tid och lust med marathontittande av någon BRA tv-serie. Man gömmer sig då lätt i en annan hel värld. Vilken känsla! Igår tittade jag på Downton Abbey säsong 1 och 2. Hört talats om serien ganska länge men ej funnit rätta tid. Och det gjorde jag igår! Tack och lov tittade jag på den. Riktigt bra! Jag är främst imponerad på seriens foto! Snyggare filmat för en tv-serie har jag inte sett! Flera gånger har jag dragits med bara tack vare filmkameran!
 
Serien har vunnit flera priser som bästa foto (Självklart!!!), kostym samt manus. Jag tycker alla stämmer bra! Det handlar om början av nittonhundratalet då Titanic har sjunkit ner med godsets arvinge.. så vem blir den nya arvinge? Blir det Matthew från långt släkting som inte levt i samma klass? I Downton Abbey finns det döttrarna med starka vilja och det bästa är tjänarna som ger en hel del med drama! Spännande att få se två olika sidor i ett och samma plats.
 
Alla karaktärer är så välskrivet! Alla scener är väl genomtänkt. Det finns INGA överflödiga scener! När det har nämnts en gång tidigare så klippts det bort nästa när saken tas upp för att ge utrymme till hur fortsättningen blir. Gilla hårt! Serien följer också med historiska händelser, som Titanic, första världskrig och spanska sjukan...
 
Värre gilla hur deras gruppbild ser ut.. välorganiserat i alla säsonger.. (tredje säsong kommer den 8 november på SVT och i USA har den premiär den 16 september)
 



Ny BD2 trailer

Get More: 2012 VMA, Artists.MTV, Music

förresten ang Sveriges oscarsbidrag blev visst Hallströms Hypnotisören som ska ha svensk premiär den 28 september. Blir intressant om den kommer att nomineras :)

Väntar med spänning

på vilken svensk film ska bli årets oscarsbidrag till kategori för bästa utländska film. Jag hoppas på apflickorna!
 
Igår var det kristallen.. syns succe men jag ej så insatt.. följer inte mycket svenska program tyvärr - i synnerhet reality/underhållning så är jag off! Däremot SVT-Drama har jag blivit mycket bättre på och jag hejade så klart på..
 
 
Vad glad jag blev att den vann som bästa TV-serie! Riktigt skruvad men det är nog vad tittarna vill se nuförtiden..... :)