Hemma-SPA

Råå.. nära max missa mitt tåg imorse.. det var två tåg som satt bredvid varandra på samma spår.. folk gick fram och tillbaka men jag gick in som de andra gick in.. surfade lite men sen såg jag upp.. öhh lite folk.. såg neonskylt arborga - örebro rullar sen nää.. faan gick ut då det var bara 1 min kvar.. sprang till andra tåget.. blev så irri.. pga jag döv självklart.. tur annars åka till örebro ist för falun..

Tänkte simma men hann inte och kroppen sa lite ifrån.. sprang äntligen hela tiden i 5 km och det i nääästan 30 min.. irri.. snart blir det under!

Var så lycklig  pga Mindy + springa = nänä i know men.. man kan göra förändringar.. så jag unnade mig.. med vad? ja för första gången i mitt liv hade jag hemma-spa.. underskattade sånt max. tidslöseri tycker jag.. hellre sitta framför teve å mysa.. men nähä.. nu kändes det verkligen extra speciellt då jag har lite bubbel hemma.. kände mig faktiskt en vacker kvinna igår! ;)

Ska givetvis göra det regelbundet.. jag behöver det.. så skönt efteråt då man verkligen.. vilat ordentligt. sen fick jag underbar skönhetssömn! Ja en sen upptäck men bättre sent än aldrig! ;)

Såg första avsnitt av Skins. Hårt GILLA!!! Rekommenderas!

Apatisk...

Jag känner mig så ”apatisk” nu.. antar att jag kan bli sjuk.. ska försöka förhindra det genom att åka hem tidigare och bada.. och bara vila.. med vitlök.. möjligen ingefära (ej förjust men ja.. vill ju bli frisk) och massssa sömn!


Läste Isabels inlägg om SDR.. hon vill ha kommentarer men inga folk ger henne. Bara indirekt via privata SMS eller mail. Hon frågade varför.. just detta ögonblicket orkade jag bara inte.. tänkte först att jag är ”sjuk” för att
diskutera med henne.


Men nähä.. fick en klar uppenbarelse om vad som kan pågå inom dövsamhället här i Sverige.


Vi är apatiska! Det är vi! Vi orkar inte.. med all skolflytt som pågår i Sverige. Svaga dövföreningar och SDR. Ingen vågar säga rakt ut. För alla har tappat hoppet om ett bättre samhälle. Vi är tro det eller inte nöjda som det är. Vi gillar ju att klaga.. det är en del av livet. Alla snackar/klagar i privatnivå och återgår till deras viktigare diverse livsuppdrag t ex facebooka, laga middag, glo på teve eller träna och bry sig om kroppen.


Jag tror personligen att dövsamhället saknar en stark ledare.. en stark förebild som påminner att vi alla döva har ett ansvar att vårda! Alla dövmedborgare är lika skyldig som Prinsessa Madeleine gentemot landet Sverige. Ibland kan man få smita till NY men ändå man bör kunna representera i vissa sammanhang.


Men vem orkar bry sig? Inte jag. Inte just nu!

Längtar till hem.. om 30 minuter får jag åka hem! Jippie! Döv? Vad??? ;)


Gift med jobbet?

Frukost, lunch och middag på jobbet... En säker tecken att jag trivs väldigt bra ;)

Igår jobbade jag fram till åtta och när jag skulle åka hem hade jag en tankeföreställning.

I en period av mitt liv har jag drömt om att ha ett eget kontor - riktiga bra arbetsuppgifter - är i en viktig position - jobbar över - rummet med glasfönster med vackra utsikten - åker hem ensam - häller upp ett rött vin - äter ur gårdagens hämtmat - löser korsord och god natt.

Jag är inte långt från det.. ska bara komma ihåg att handla rött då och då så det finns hemma.


68E GG-galan

Hann ej göra det imorse.. tvingade mig ut i slasket pga ej joggat ute på ett bra tag.. förösker göra en gång i veckan.. tja.. lite halt där och där men 30 minuter sen får det räcka.. :) sen varm dusch.. så bloggen fick dröja lite..

Jag har typ slutat med att använda dator på kvällar.. då min jobb innehåller massa datorsittande.. försöker göra andra vettiga saker som att tex träffa folk, kolla på film å läsa böcker.. perfekt när man har taben då kan man kolla lite under reklampauser typ.. å ändå hänga med omvärlden genom t ex facebook ;) Härlig livstil kan man få just nu!

Ja här kommer resultatet

Drama: Social network
Regi: David Fincher (Soial network)

Hmm, det var lite eh.. Jag trodde mest Back Swan.. eller Inception.. men nix.. jaa.. okej Fincher är ju bra regi  och filmen är OK.. men som bästa film lite.. ??? liksom..

Komedi: The kids are allright
Huvudroll komedi: Annette Bening (The kids are allright)
Helt ok vinnare.. filmen är riktigt bra tycker jag och en rättvis vinnare jämför med övriga i just detta kategori..

Huvudroll drama: Natalie Portman (Black swan)
Huvudroll drama: Colin Firth (The kings speech)
Natalie, helt rätt! Firth, har ej sett filmen kan litar på honom. Han spelar nästan alltid starka och speciella roller.. och är bra! Även i Bridget Jones, en simpel roll men ändå stark intryck!

Manus: Aaron Sorkin (Social network)
Här är jag max ???? mutad? tja det tror jag pga Jolie och Depp samt the tourist nominerade, max skratt! Men nu här,, hmmhmm.. besviken jag ja!

Icke-engelskspråkig: Hämnden (Danmark)
Hurra säger jag bara.. som regissören sa i tacktalet att nu vet världen om det landet med 5 miljoner invånare ;)

Tv-drama: Boardwalk empire
Huvduroll dramaserie: Steve Buscemi (Boardwalk empire)
Ska se denna serie!

Tv-komedi: Glee
Biroll komedi: Chris Colfer Glee
Biroll komedi: Janet Lynch (Glee)
Inte mycket jag kan säga pga jag är döv.. vet Glee skitbra pga musiken.. och Lynch är ju en bra skådespelare så OK!

Biroll tv-drama: Katey Sagal "Sons of anarchy"
YEEEEEES!!!!


SNYGG!


Stilig som alltid!




Katey blev såå glad kan man se...


Natalie Portman inne i en av hennes bästa år.. statyett(er), nyförlovad och gravid?


Jolie blivit smalare och fulare tycker jag.. eller så är jag arg på henne pga hennes dålig insats i The Tourist? :)


Ja.. Broadwalk Empire...

Nu lunch sen hårt jobb! :)

 


Sliten...

Kollar äntligen nyheterna om nattens gala. Har dock twittrat lite om det imorse. Full rulle hela dagen idag först på jobbet med härliga folk = massa livliga diskussioner.. så wow!!! sen styrelsemötet med skratt och tårar.. känns lite vemodigt att jag har bara ett styrelsemöte kvar.. ja jag är gammal nu :(

Försökte uppdatera nu ikväll om galan men jag är så dödstrött nu. Försöker ju bli en morgonmänniska så... skriver här för att försöka lova mig själv att uppdatera imorrn bitti! ;) Ja, Försöker!

En är jag säker.. att Natalie Portman kammar hem oscarstatyett!

Jag är glad att Katey Sagal vann!

Och.. besviken över mig själv att jag inte hann kolla på Boardwalk empire :(

Ses imorrn bitti!
Godnatt!


kl 7.19

vaknade jag i en söndagsmorgon... yeah! it's soo true!!! verkar som året 2011 börjar bra.. har kämpat hårt för det hehe.. så det blev en skön film på morgonen med varm täcke.. har ett par filmer kvar att avverka inför nattens golden globe gala.. såg The Kids Are Alright.. båda mammorna är ju nominerade.. nyfiken.. javisst Julianne Moore är alltid bra..

sen hann jag shoppa lite samt spelat squash.. blev lite rädd om jag överlever samt om jag kan "fånga" bollen.. sure.. men det gick jättebra och jag ska spela flera gånger framöver.. en jättebra intervallträning.. lite trist att springa upp och ner på backen eller hur? ;)

jaa nu blir det en gott söndagsmiddag.. mindys egen lasange.. (med bara LITE hushållsost!!) med ett glas rött.. ska hinna se två filmer.. Wall street och Alice i underlandet.. det är de två som jag skjutit upp hårt.. vet ej varför men de är ju nominerade då så.. måste! Men en film får jag hoppa över... Love and Other Drugs.. den ska jag försöka se nästa helg på bio :) kul båda huvudrollerna dvs Anne Hathaway och Jake Gyllenhaal är nominerade som bästa skådis..

sen är det några kvar t ex:

The King's Speech
Burlesque
Blue Valentine
Frankie and Alice
Animal Kingdom

som man kan inte se.. jag tycker det är så HEMSK av distributörer som bestämmer vilka och NÄR svenska folket får se.. gud, vad grymt!

Pattinson och andra i smoking.. längtar till morgondagen! :)

EDIT: ikväll kl 20 börjar det en ny serie på femman.. "No ordinary family" jag har tyvärr ej hunnit se eller läst vad den för nåt.. men kolla den.. kanske en trevlie serie att följa :)

Fint...

Slog alarmet kl 07.00 och vaknade rätt tid.. snoozade lite.. skönt.. sen stängde jag av den.. lite soft.. räknar med att det är 07.30 typ.. men nähä.. 08.45 var det.. SKUMT! men förstår.. haft ej ordentlig sömn i över en vecka.. så kroppen sa i från, snyggt!

Fick bärbara dator, perfekt då kan jobba hemma tänkte jag.. naturligtvis funkar den inte alls.. och så texttelefoni också.. så jag kan ej snå datorsupporten.. vad göra? Blogga ja och soft lite.. vill försöka springa lite på förmiddagen innan jag drar till jobbet och sen njuta av HELG!

Här kommer lite trevliga nyheter..



22 april kommer filmen ut.. ser så fram emot det!!!!!!



Häftigt, i Vouge...

Ha en skön fredag. Dagen går fort!

Första bilden..

Nu hemma och stendöd! Känns skumt att jag har varit på en herrgård över dagen - i Sågmyra. Mysig by täckt av massa snö och viiiit max.. fastighet är också vitt.. workshop.. i högtempo känns det som.. speciellt då jag "jobbar" ensam.. reser långt in till byn och får massa nya tankar i bagaget.. tog nyss ett bad.. varva ner å så.. sen imorrn nya tag och nästa vecka då ska jag träffa lite folk och börja "spika" konkreta planer.. det är så roligt och ofattbart!!!

Men NU!!!



Fattar ej att filmbolaget låter släppa officielt med en sådan "intim" bild... den första dessutom! Kanske förstår de att det är vad vi alla väntar på.. scenen alltså! Ja, det är från smekmånanden!

Nu kan vi alla sova gott, eller hur? :)

Lille Lukas



Ja, nu får ni förstå att jag och bebisar lite off...


Slö på jobbet...

Vaknade 6.30. Ja, jag klarade det.. jobbat hårt under veckan för det. Seriöst, ska försöka hålla det.. morgontränar eller jobba tidigt typ..mår så bra!!!

Idag fick jag se att.. på jobbet finns det en badmintonbana... wow spela gratis.. vilken lyx.. och det finns även bastu... bättre kan det ej bli.. löprunda på djurgården sen basta.. sen jobba.. hoppas jag håller mitt ord.. ska uppdatera det när jag gjort det..

Precis som jag gjorde imorse.. tränade sen kom pigg till jobbet.. jag tänker jobba över och det väldigt effektiv.. men nu är det kl fem.. kroppen säger ifrån... börjar bli slö.. vill ej dricka kaffe..pga kunna somna tidigt ikväll..

Vad göra?

Ja istället det här... ;)




People Chioce Awards 2011

Igår visste jag att trion från twilight skulle anlända.. jag var ju ändå inne på den där vända-tillbaka-tiden-perioden-total-misslyckat.. i tisdags kunde jag inte slita mig från SoA, glodde ända fram till kl tre.

Så lika bra fortsätta.. självklart pigg jag inatt.. extra kul för det finns en svensk chat så det var en del folk som pratade, kommenterade osv.. så man följer med!

Röda mattan började.. reportern och flera kändisar såg fram emot trion.. och vi väntade..väntade.. fram till tio minuter.. 5 minuter... 3 minuter.. åfan! inga twilightfolk.. SKUMT!

Robert och Kristen var nominerade för bästa on screen par
Taylor och Robert var nominerade för bästa manliga skådis
Kristen var nominerade för bästa kvinnliga skådis
Robert och Kristen var nominerade för bästa skådis under 25
Eclipse nominerade bästa film.

Vi spanade in galan ändå.. men fan inget av dem.. rå nu en timme har gått.. bara en timme kvar.. flera av oss tappade hoppet.. Robert vann inte bästa skådis.. ist gick det till Johnny Depp.. sen bästa skådis under 25.. vi alla var säkra på.. att trion måste vara i backstage eller nåt.. men åh gud.. Zac Efron vann.. vad har han gjort??? då misstänker vi att det är kris. NÅGOT ÄR FEL säger folk.. skoj (drama)

Sen plötsligt twittrade nån.. som sa vad för klänning kristen har och att de ska in nu i galan.. joo..nej..joo.. försökte kolla men livestream var seg då.. typsikt.. nu var det dags för bästa kvinnliga skådis.. bl a jolie, roberts och aniston var nominerade.. så självklart konkurs.. Akerman och Stephen från Trueblood presenterade.. och ja.. Kristen vann.. nu kunde vi se de tre sitta där.. de smög in helt enkelt.. vi ba gapade.. omöjligt inte skulle hon vinna men ja..

Nu till det roliga.. Kristen och Robert matchar varandras kläder.. precis som mtv awards.. men iaf kristen gick upp med hjälp av taylor.. syns direkt de planerade det.. kristen vill ju inte snubbla.. sen gick tayor tillbaka och kameran direkt robert då kristen tackade.. ja kärlek i luften 100% skoj! kristen sa bl a "imorse var jag en vampyr men nu är jag här.. det är skumt" de flög i privatplanet från Louisiana pga galan..





Sen så vann de bästa film som portman och kutcher presenterade.. alla tre gick upp.. nu är roberts folk mycket upprörda över kristen.. det syns att robert ville hålla i hennes hand men hon ignorerade totalt.. så är hon ELAK..ja dags för nya spekulationer.. trots kyssen under nyårshelgen vill de fortfarande inte bekräfta.. respekt!





kristen tog taylors hand istället och när de va uppe på scenen sneglade hon på honom jämt.. tror kanske rädd avslöja sig..eller vad nu det är.. hehe



trots allt fick vi se lite robsten stunder.. eller var det bella och edward.. syns max de har deras frisyr å så..






här försvarar kristens folk med att hon faktiskt också tycker om robert genom att röra hans knä då hon skulle stiga upp för att ta emot bästa skådespelarepriset.. att hon är inte alls grym.. bara försiktigt..


tja.. fortsättning följer på golden globe.. egentligen skulle bara kristen och taylor vara med på PCA men robert hängde med i sista min.. undra varför? support? publicitet? hehe...nu ska han med på golden globe (robert smoking..wow!) så får vi se om kristen hänger också med eller inte.. han ska vara en av presentatör..


Kämpar kämpar

som tusan med att vända dygnet.
Intressant är att man tänker så olika på morgon och kväll.
Ibland känns det som att Mindy består av två personer.

På morgonen - max äsch sova, skit i allt. När man stigit upp då lovar man sig själv att sova tidigt, tillbaka till varma sängen!

På kvällen - max äsch, vaken ju bara en stund till. Orka krypa i den kalla sängen.

Grr...

Inte har jag glömt bort RobstenTwilight!

De har jullovet nu fram till imorrn nåt tror så.. Robert och Kristn är i Isle of Wight.. dom firade nyåret där.. en ö i england.. dom var där ifjol oxå med deras brittiska vänner som kallas the brit pack.

Inga paparazzi men istället en del fansbilder.. lite synd om dem två nu när vi vet mer och mer med säkerhet att de är tillsammans.. förut var det mer spekulationer men nu niiix.. skönt för dem som får vara ensamma.. många hjälper till och ser till att de får vara fritt.. men ändå.. jaa.. här gick de iaf på att ta en bild med en fans..



Och vad är det här! ;)



God natt, min någon... så här dags vid iskall vinterväder kommer den sången från ally mc beal alltid upp i mitt huvud..

Goodnight, my someone,
Goodnight, my love,
Sleep tight, my someone,
Sleep tight, my love,
Our star is shining it's brightest light
For goodnight, my love, for goodnight.
Sweet dreams be yours, dear,
If dreams there be
Sweet dreams to carry you close to me.
I wish they may and I wish they might
Now goodnight, my someone, goodnight
True love can be whispered from heart to heart
When lovers are parted they say
But I must depend on a wish and a star
As long as my heart doesn't know who you are.
Sweet dreams be yours dear,
If dreams there be
Sweet dreams to carry you close to me.
I wish they may and I wish they might
Now goodnight, my someone, goodnight.
Goodnight,
Goodnight.

Sons of Anarchy

Denna serie har jag skjutit upp alldeles för länge. Behövde bara ha en rätt tidpunkt så jag är total rastlös eller vill bara inte göra nåt annat än att sitta och glo på teve.. och försvinna från verkligheten!

Nyårsfirandet blev lyckat för min del! :) Tack för roliga sällskapet!!!

Resultatet blev så att jag ville bara sooofta hårt igår.. och då laddade jag upp alla avsnitter av Sons of Anarchy. Jag trodde att den är noll i min smak men jag har en viss respekt för Katey Sagal som skådespelare.

Nu helt rätt! Redan första avsnitt var jag helt frälst. Just plöjt genom första säsong. Härlig. Så här efter Mad men och Spartacus har jag inte känt..

Katey som spelar Gemma fick sin första Globe nominering.. hoppas verkligen att hon får priset för det förtjänar hon!

Och så godingen Jax!!!! Hur kan man inte låta bli tycka om honom???

All motorcyklargubbar.. vet.. vem vill titta på sådan serie.. men Jax och Gemma samt resten av gänget är fantastiska bra! Mycket kring brödraskap... känns som en ny OZ och kvinnofängelset som jag längtat efter.. om jag fick leva hur jag vill då vill jag vara Gemma!


Kate som Gemma


Gemma med sin man som är boss av Sons of Anarchy


Gemma med sonen Jax


Veet att hon spelade Peggy förut.. i våra värsta år.. svårt att tro va hehe..