Premiärbilder

Här samlar jag ihop de allra sista bilderna på Twilightsagan... skön terapikväll har jag nu... sen är det slut för gott! ;) även att huvudskådisarna sa att de skulle ställa upp om det blir fortsättning på sagan.. men som de säger.. vad finns det att berätta mer om Edward och Bella? ;) 
 
Los Angeles premiär den 12 november
Kristens klänning är av Zuhair Murad och Roberts är från Gucci
 
Jag va vaken å såg premiären.. max massa folk och Kristen såg rätt sorglig ut.. denna gången gav de mycket mer tid till att skriva autografer än att ge intervju.. kanske medveten att det är sista gången?!? en kul grej var att vi kunde se att kristen påpekade Robert nåt om hans munnen.. en vild gissning att Kristens läppstick syns där.. eller? ;)
 
Gänget med författaren Stephenie Meyer, en beröm till hennes klänning. Syns direkt att hon har bättrat på sig! hehe

Robsten lämnade premiären tillsammans!
 
London premiär den 14 november
 
Impad av alla.. det va kallt i London.. fattar ej att Kristen inte frös.. det va hon som skrev autografer och va ute mest av alla.. Robert och Taylor gick in snabbt.. syns väktaren försökte uppmana Kristen att gå in men hon ville bli klar.. Robert max komisk..i en intervju sa han "I'm english, jesus!" och man kan referera till en artikel som Kristen sa ifjol (snövittiden) att hennes pojkvän är "english" haha.. :)

Kristen har igen Zuhair Murad


Tja.. en liten bildbevis :)
 
Återigen lämnade de festen ihop..
 
Madrid premiär den 15 november
Såg ej premiären... jobbade över :(
Kristen bär Christian Dior klänning



 
Lämnar premiären... tillsammans!
 
Berlin premiär den 16 november
 
Kristens klänning är av Elie Saab
Fullträff som avslutning tycker jag....
Visste ej att det livesändes... missade det men såg efteråt.. fyfan vad kallt syns som.. alla fans å t.o.m Kristen och Roberts pressfolk har vantar och mössor.. Kristne hade skinnjacka dock utom när de fotades.. allt som händer är UTE!!! bilderna kanske syns de inne men nä.. fattar ej varför arrangörerna gör så här.. synd ju men impad att Kristen noll typ visa hon frysa.. hennes händer röd.. liksom Roberts.. Professionell max! 
 
 
 
Tja de lämnade ihop igen och drog till bowling...
 
Det kanske syns att det är bara de två som deltog premiären.. nejdå, Taylor, regissören Bill och prpoducenten Wyck var med.. i London var de fler.. men ändå är det bara de två som delar samma bil.. t ex i bowling och när de anlände Berlin så kunde man se att Taylor har egen bil ;)
 
Så är det hela bara en PR-kupp eller? Svårt att säga!
 
När det gäller kläderna så tycker jag att de matchade snyggt! Jag gillar bäst Berlin dvs den allra sista premiären... Robert sa i en intervju att han inte visste hur han mår idag då allt är ÖVER! Tja.. Kristen sa att hon är lättad.. kan förstå! 
 
Och när det gäller kläder sa Robert ja att han har stylist men det är han som väljer! ;) Bra smak har han trots allt!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback