Eftersnack

Ikväll är en sådan som jag gör ingen nytta.. sjukskriver mig så satt framför datorn och kollade in olika kändisnyheter - kul sådan efter oscargalan.
 
Såg Kristen som var skadad på galan. Typisk av henne som brukar få en sorts uppmärksamhet. Det var många som dissar henne. Att hennes hår såg så hemsk ut och att hon borde inte ens varit på Oscargalan.. Varför är hon ens där? bla bla... medan Världen hyllar Lawrence... T ex när Lawrence gör fuck eller snubblar så förlåter media henne. Man kan fråga sig om Kristen skulle göra samma sak? Då hon hårt off av media! 
 
 
Lawrence vet kanske hur man kan agera tror vi. Men det sägs att i Hollywood har medierna redan kategoriserat alla kändiar i vilka fack de tillhör. Tja...
 
Många undrade hur Kristen skadade sig.. så sent som i fredags natt var hon ute med sina vänner.. (med Roberts tröja och keps)
 
Vid början av röda mattan undvek hon kryckor..

 
men sen tog hon kryckor och går in... och här är enda svar hon gav när media försökte få fram vad som hände till MTV
 
 
men senare i backstage berättade Kristen till Anne som medierna fick också reda på... att Kristen har visst trampat på glas..
i alla fall inom de 48 timmarna.. och Anne sa att Kristen ska väl ha kryckor med uppe i scenen men nej sa Kristen och hoppas att såret inte spricker.. (måste va färskt och gör ont)
 
 
hon klarade sig fint! (lägg märke till hennes blåmärke i armen - finns faktiskt i båda armar) skumt vet ej hur.. hon och hennes vänner förmodar jag... trots hon försökte följa "reglerna dvs ej ha kryckor" kritiserar Världen henne ändå för hur hon såg ut och hur hon talade (stammade visst typ)..
 
Medierna har visat att Lawrence och Stewart är "rivaler" på grund av Twilight och Breaking Dawn men.. det här får nog tyst på dem..
 
 
Jag är imponerad hur Lawrence fixar med media kring hennes snubbel..


Eller är det media som styr dvs de ställer rätta frågor så.. hmm..
 
Man kan förstå.. att Hollywood attackerar gärna folk som inte respekterar deras regel dvs att se vacker ut osv.. då är man "godkänd" som Lawrence.. och när man inte bryr sig så får man skit som Stewart.. Jag har dock hoppet kvar hos Stewart och hennes agerande i film.. vet under twilighttiden har hon försämrats otroligt.. hon var bra t ex i Into the wild.. så kanske en vacker dag. 
 
Avslutar en fin vinnarbilden Av Lawrence och Hathaway
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback